Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül perc (26 db)

Ha Samsung márkájú telefonom van és a Pannonnál vagyok, az a szolgáltató vagy mi, akkor 1 perc telefonálás mennyibe kerül? és 23 perc? Mert túl sokat "sikerült" telefonálnom, 23 percet.

Legjobb válasz: 200 Ft/perc is lehet? mert én abban számoltam és úy számoltam hogy 4600 Ft 23 perc, de nem tudom pontosan mennyi egy perc.

A kérdező hozzászólása: 200 Ft/perc is lehet? mert én abban számoltam és úy számoltam hogy 4600 Ft 23 perc, de nem tudom pontosan mennyi egy perc.
Roamingot hívtál? 200 ft MO-n belül nincs. Egyik tarifacsomagnál sem.
Az se számít, hogy hol tartózkodik akit hívtál! (ha nem külföld) http://lmgtfy.com/?q=telenor+percd%C3%ADjak
A telefonod márkája nem számít bele a percdíjba! A díjszabásod meg az elõfizetésedtõl függ, lehet ingyenes is, és lehet 100 Ft/perc is, attól függ milyen elõfizetésed van!
Ha kártyás vagy, akkor ha lekéred az egyenleged, kiderül. Elõfizetési díjat meg le lehet fizetni, és ennyivel még tuti nem lépted túl, nyugi. Az, h Samsungod van, teljesen irreleváns. :D
A kérdező hozzászólása: Mi Mo-n a maximum? MAgyar számot hívtam, valakit akivel egy településen élek.
Akkro ott valami más van. Emelt díjasat hívtál? Az, hogy a hívott fél hol van, az tökmind1.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom én mennyibe került, azért kérdeztem.

Az 1200 W teljesítményű mosógépet 200 V. Mekkora a rajta átfolyó áramerősség? Mennybe kerül az üzemeltetése, ha egy program lefutása 45 percig tart és 1 kWh elektromos energia 25 ft-ba kerül?

Nem tudok rájönni a megoldásra :/

Legjobb válasz: 1. A Teljesítmény (W) az Feszültség (V) és az Áramerõsség (A) szorzata. 1200W=200V*XA ---> X=6A 2. 1 kWh/25Ft = 1000Wh/25Ft ami 40W/1Ft, tehát 40W az 1 Ft óránként. Ha 1200W-ot elosztjuk 40W-tal akkor megkapjuk, hogy 30Ft-ot fogyaszt a mosógép 60 perc alatt, ezt megszorozzuk 3/4 órával (mivel 45 percet megy) 22.5 Ft-ot kapunk.

1. A Teljesítmény (W) az Feszültség (V) és az Áramerõsség (A) szorzata. 1200W=200V*XA ---> X=6A 2. 1 kWh/25Ft = 1000Wh/25Ft ami 40W/1Ft, tehát 40W az 1 Ft óránként. Ha 1200W-ot elosztjuk 40W-tal akkor megkapjuk, hogy 30Ft-ot fogyaszt a mosógép 60 perc alatt, ezt megszorozzuk 3/4 órával (mivel 45 percet megy) 22.5 Ft-ot kapunk.
6 amper átfolyó áram, (1200W/200V=6A). 1200W-ot fogyaszt 1 óra alatt. 1 óra 60 perc. 1200W/60perc=20W/perc. 45 perc egy mosás, 45perc*20W=900W fogyasztás 45 perc alatt. 1kWh=25Ft, 900W=0, 9kWh*25Ft=22, 5 Ft egy 45 perces mosás.

Átlagba (persze tudom hogy mindenhol más), de kb mennyibe kerül 12 perc szoli?

Ezer éve nem voltam már,mert van háziszoli,de kimerült a cs? és nincs most keret rá 100 ezerért kicseréltetni. Ezért érdekelne hogy most mennyiért tudok elmenni?:)

Legjobb válasz: Nálunk csokicsõ pl. 4 perc/180 Ft állóba 3 perc/200 Ft

Nálunk csokicsõ pl. 4 perc/180 Ft állóba 3 perc/200 Ft
A kérdező hozzászólása: akkor ilyen 800 ft körül oksa:) Hát nem olcsó.. és ez a csoki ez jobb mint a sima? gondolom már mindkettõt próbáltad ha ez mellett döntöttél? Erõsebb a csõ vagy mitõl csoki? Mennyi idõ ajánlatos? Mert a háziszolink az bio oda simán befeküdtem akár 15-20 percre is mikor már barna voltam! enyhén barna színem van most.
Én szeretem, jól fog, leégni meg ha már van alapszíned nem nagyon lehet mert ilyen Eu-s csövek, attól csokicsõ hogy csokibarna leszel :)
Ja lemaradt hogy 12 percet szoktam menni... én többet nem bírok (megunom)
Szia! Ahova én járok csokiszoli 900 Ft 12 perc! Nagyon jó :) ) szerintem nagyon jó áron van, 3 Perc/225 Ft.
De ha neked bioszolid volt, vagyis olyanba jártál, akkor lehet sok lenne a 12 perc csokicsövesbe..kevesebbet ajánlanék 6 vagy 9 percet és inkább utána növeld az idõt, nehogy megpirulj :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, nagy segítség voltatok:) Zöld ment:)
A kérdező hozzászólása: bocsi és ha van egy bérlet 10 alkalmas akciósan most 4 ezer ft-ért, az mennyi idõ? Mármint oké hogy 10x mehetek de hány percre az lényegtelen? köszi:)


Mennyibe kerül 10 perc körülbelül egy szoliban?

Legjobb válasz: Attól függ hova mész. Minden szoli más árakon dolgozik. Valahol 30 Ft egy perc, de van olyan hely ahol 70 Ft. Van olyan hely, ahol elég mondjuk 6 percre bemenni és ugyanannyi hatást érsz el vele mint egy olcsóbb szoliban 15 percnél. Ez változó...

Attól függ hova mész. Minden szoli más árakon dolgozik. Valahol 30 Ft egy perc, de van olyan hely ahol 70 Ft. Van olyan hely, ahol elég mondjuk 6 percre bemenni és ugyanannyi hatást érsz el vele mint egy olcsóbb szoliban 15 percnél. Ez változó...
Én egy percet megyek 100 Ft-ért, baromi drága ráadásul alig látszik pedig már elég sokszor mentem 9-12percre Jól ki kell tapasztalni a helyeket!!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Én Kispestre, a Luxura szoliba járok és ott 80 Ft/1 perc! Csokicsöves gépeik vannak és 9 percnél nem is nagyon kell többre menni, annyira jól fognak :)

Rég voltam már szoliban, mennyibe kerül mostanság (falun)? Segít a pattanásokat eltűntetni a hátamról? Nagyon fehér a bőröm, hány percre menjek először és milyen gyakran? Mit javasoltok állót vagy fekvőt?

Legjobb válasz: 1. Nekem 5 perc 400 Ft. (Szintén falun...) 2. A pattanásokat NEM tünteti el. 3.Elõször max 5 percre menj, és hetente max 2x. 4.Inkább állóba menj. Jobb.

1. Nekem 5 perc 400 Ft. (Szintén falun...) 2. A pattanásokat NEM tünteti el. 3.Elõször max 5 percre menj, és hetente max 2x. 4.Inkább állóba menj. Jobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ezt az igazán gyors választ! :-)
Annyit hozzátennék az elõttem szólóhoz, hogy igenis segít a pattanással küzdõknek ! eltüntetni ugyan nem, de megváltoztatja az egész színét, ezt így nehéz elmondani de majd látni fogod a hatását, jobban igazodik a bõröd színéhez, nem fog annyira elütni 1-1 patti !
nálunk (legalábbis az egyik belvárosi, ahova én készülök) ott 600 ft 12 perc, 400 ft 8 perc és 200 ft 4 perc :D ami itt van az utcánkban, ott már egy kicsit drágább (de nem tudom megmondani mennyi :) ) én valószínûleg majd 4 percre megyek elõször...de sajnos ott csak fekvõ van:P
Nálunk 3perc 250 Ft. Kérdezd meg, hogy mikor volt csõcsere, és az alapján menj.

Mennyibe kerül 1 sms v hívás (ft/perc) angliába?

20->70esre

Legjobb válasz: Ha a 20-as itthon van, akkor neki ugyanannyiba kerül, mintha itthon lenne. MOBILtelefon, tehát az ember magával tudja vinni... És ki tudja? Lehet hogy nem is Angliában lesz, hanem a Hawaii szigeteken, vagy két sarokra tõled.. Ezt te nem tudhatod biztosan, éppen ezért a hívónak ugyanannyiba kerül. Akit hívnak, az jó estben tudja hol van, bár ez alkohol és emberrablás kérdése is. Szóval vegyük azt, hogy tudja hol van. Az SMS fogadásánál nem kérdez a telefon, az csak jön, az ingyen van neki is. Nade a hívást nem kötelezõ fogadni, tehát ha megteszi, akkor õ fizet a fogadott hívásért is roaming díjat, a tarifacsomagjának megfelelõen.

Ha a 20-as itthon van, akkor neki ugyanannyiba kerül, mintha itthon lenne. MOBILtelefon, tehát az ember magával tudja vinni... És ki tudja? Lehet hogy nem is Angliában lesz, hanem a Hawaii szigeteken, vagy két sarokra tõled.. Ezt te nem tudhatod biztosan, éppen ezért a hívónak ugyanannyiba kerül. Akit hívnak, az jó estben tudja hol van, bár ez alkohol és emberrablás kérdése is. Szóval vegyük azt, hogy tudja hol van. Az SMS fogadásánál nem kérdez a telefon, az csak jön, az ingyen van neki is. Nade a hívást nem kötelezõ fogadni, tehát ha megteszi, akkor õ fizet a fogadott hívásért is roaming díjat, a tarifacsomagjának megfelelõen.
Az elsõ válaszoló elregélt a semmirõl...Kérdezõ, nézd meg a Pannon oldalán, hogy mennyibe kerül, ott van tarifatáblázat(lennie kell ;), bele van írva minden.
Olvasd akkor el mégegyszer, ha nem érted a lényeget, akkor ált. isk. 5. oszály: szövegértési feladatok. Röviden, tömören, hátha még csak 4. osztályba jársz: az itthoni huszasnak ugyannyiba, mintha a hetvenes is itthon lenne.
Én értem(talán), viszont a kérdezõ szerintem nem arra kiváncsi elsõsorban, hogy mennyibe kerül fogadni a hívást, hanem inkább a hívás ára érdekelné.
haverom egyszer telefonált az anyjának malájziába és 4000 ft volt egy perc. szóval ez se lehet olcsóbb. inkább, msn, e-mail.
A hívás ugyanannyi mint itthon, ismételgetjük többen. A fogadásnál kell fizetnie a kinti 70esnek majd a roamingtarifa szerint.
A kérdező hozzászólása: oké köszi mkinek:D értettem az 1.válaszolót:D szal nekem ugyananyi csak neki kell pluszba fizetni?!!

B kategóriás jogosítvány megszerzése során mennyibe kerül egy pótóra (50 perc)?

Azok válaszát várom akik az elmúlt fél évben szerezték meg a B kategóriás jogosítványukat. Pontos összeget kérnék lehetőleg az iskola és/vagy oktató megnevezésével. Kinek sikerült lefaragni az árból és mennyit? (főként Győr-Moson-Sopron Megyei tarifák érdekelnek)

Legjobb válasz: Én pest megyei vagyok és egy óra az 45! perc ugyan annyi a pótóra mint a rendes nekem 3200 volt

Én pest megyei vagyok és egy óra az 45! perc ugyan annyi a pótóra mint a rendes nekem 3200 volt

Kb mennyibe kerül 10 perc szoli használata?

Legjobb válasz: 5 perc ~300-500 Ft

5 perc ~300-500 Ft
ahova járok, ott 75/perc, azaz 750 Ft, színvonalas szalon karbantartott gépekkel, gyakori csõcserével. jártam olcsóbba is: szétszárította a bõrömet és alig barnított, vagy semennyire ja és miskolci vagyok
percenként 100ft
Akár az életedbe is kerülhet (nem vicc, nem hazugság) MEgéri?

Komolyan pénzt kér a kórház, ahol születtem azért, ha ki akarom kérni a kórlap irodán a pontos születési órámat és percemet? Ha igen, mennyit kérnek érte? Valaki. tapasztalat?

Legjobb válasz: Na ne tessék mondani! Milyen alapon "tiszteletdíjaznak" ilyesmit, ha egyszer hivatalosan nem kell fizetni érte? Forr a vérem! Ezért tartunk itt a korrupcióban, mert sokan úgy gondokodnak, mint te! Szégyelld magad!

Nehogy fizess már. Néhány papír elõkeresése nem ér ennyit. Ha meg rendesen van kategorizálva, akkor úgyis csak pár percig tart elõkotorászni, sõt lehet, hogy már számítógépes nyilvántartásba is van véve, akkor csak pár másodperc.
Na ne tessék mondani! Milyen alapon "tiszteletdíjaznak" ilyesmit, ha egyszer hivatalosan nem kell fizetni érte? Forr a vérem! Ezért tartunk itt a korrupcióban, mert sokan úgy gondokodnak, mint te! Szégyelld magad!
Ha van ennek hivatalosan megállapított ára, és a pénz az államkasszába megy, akkor oké. De ha zsebbe megy, akkor az korrupció. Nincs mit védeni rajta. Egyébként léteznek emberek, akik puszta jóindulatból ingyen is segítenek, ha tehetik. Akiben nincs ilyen jó szándék, az nem is tudja ezt elképzelni másokról, mint a példa is mutatja.
Az emberek vígan fizetnek azért is, amiért nem kéne. Ez valóban gáz.
Csak kérdezem, hogy miért lenne ingyen? Normális esetben az ember megtartja a kórházi papírokat. Ha nem, akkor miért gondolja, hogy valaki a munkaidejében azzal foglalkozik csak az õ két szép szeméért, hogy a születési dátumát keresgéli több évtizedes papírokon??? Aztán felháborodik az ilyen, ha várakoznia kell valami miatt ugyanott....
Ugye nem gondolod komolyan, hogy csak úgy, mert valaki épp kíváncsi, majd a komoly munkára fordítandó idõt arra pazarolja, hogy 20 évvel ezelõtti zárójelentéseket keressen ki ingyen??? Hívd fel a kórházat és kérdezd meg, hogy mennyi most. Néhány éve az aktuális minimálbér 10%-át kellett befizetni
Amennyiben megfelelõ papírokkal igazolod magad, NINCS JOGUK ezért pénzt kérni, ennek ellenére illik adni valamennyit. 1500-2000 forint tiszteletdíj.
Valaki dolgozik vele, úgyhogy pár ezer Ft szerintem nem sok érte.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat. Nyilván ha nem indokolt nem fizetnk érte, de amennyiben több munka lesz vele, szerintem egy ezrest megér vagy 1500-at.

T-Mobile-nal egy perc telefonhivas mennyibe kerul?

szolgaltaton belul es kivul

Legjobb válasz: Szia! Ezen a linken: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak utánanézhetsz.

Szia! Ezen a linken: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak utánanézhetsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!