Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül péterfybe (9 db)

A Péterfy kórházban van mama-baba szoba? És mennyibe kerül?

26km

Legjobb válasz: http://peterfy.szinhaz.hu/index.php?id=1021&cid=11060 "Az egészséges újszülött részlegen látják el a kórház szülészetén született újszülötteket. Ezen a részlegen 24 órás rooming-in rendszer van, vagyis az újszülöttek születésüktõl kezdve együtt lehetnek édesanyjukkal, rendszeres szakorvosi és szakápolói felügyelet mellett." Azt sajna nem találtam mennyibe kerül, de van a honlapon tel. szám és szerintem szívesen megmondják, ha rájuk csörögsz.

http://peterfy.szinhaz.hu/index.php?id=1021&cid=11060 "Az egészséges újszülött részlegen látják el a kórház szülészetén született újszülötteket. Ezen a részlegen 24 órás rooming-in rendszer van, vagyis az újszülöttek születésüktõl kezdve együtt lehetnek édesanyjukkal, rendszeres szakorvosi és szakápolói felügyelet mellett." Azt sajna nem találtam mennyibe kerül, de van a honlapon tel. szám és szerintem szívesen megmondják, ha rájuk csörögsz.
Szia!Én úgy tudom a legolcsóbb napi 5000ft.itt együtt van a baba a mamával! 2 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
Szia!két-max 3 ágyas szobák vannak.a fizetõs 2 ágyas 5000.-/nap ebben annyi a plusz hogy van tv, és wc a szobába. az egy ágyas azt hiszem 7000.-/nap. 39+5 hetes kismami
Szia! Most boccs, hogy be offolok-de nálatok minden korházban fizetõsek a 2 illetve 1 ágyas szobák? Én Szerbiábol irok, nálunk van egy mondsjuk jól felszerelt korház Ujvidéken, ott is 2 ágyas szobák vannak tv-vel, külön tussal és wc-vel és anya-baby frendly. Igaz én császáros részlegen voltam ott 3-man voltunk 1 szobában, ahol volt tv, klima, saját wc, tussoló és egy fityinget sem kellett fizetni érte! A babákat 3 óránként hozták szopizni!

Mik a tapasztalataitok Dr. Végh György szülészorvossal kapcsolatban (Péterfy kórház)? Mennyi a magánrendelési díja? Szülésért mennyit kér? Megbízható, kedves, figyelmes?

Most keresek másik orvost, mert kistesóval próbálkozunk (? lesz a második babánk), az els? babánknál az orvossal nagyon ráfáztam, nem szeretnék még egyszer úgy járni!

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=265237 http://www.intima.hu/orvos/46/dr-vegh-gyorgy

Nekem 13 éve õ a nõgyógyászom, én nagyon elégedett vagyok vele. A magánrendelése nem a legolcsóbb, de terhességem alatt sokszor elõfordult, hogy a kórházba hívott be, ott természetesen nem fizettem és így is ugyanazt az ellátást és figyelmet kaptam, mint a magánrendelésén. Kedden szültem, és egy percig nem láttam rajta, hogy feszült lenne amiatt, hogy nem ér oda idõben a magánrendelésére. A szülésért külön nem kért pénzt, amit adtam kedvesen fogadta. Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem értem miért nem a saját orvosától kérdez az ember, nekem eszembe nem jutott volna más orvost kérdezni a leleteimrõl. Az én orvosom készséggel válaszolt minden kérdésemre :)
Nem szülnék nála, még ha õ fizetne se! Arrogáns hólyag, az empátia legcsekélyebb mértékben sincs meg benne. Bár szerencsére nem nála szültem, de amíg bent feküdtem folyamatosan szívatott, nem tájékoztatott a leleteimrõl, amikor a férjem errõl kérdezte, vérig volt sértve. Tipikusan "ki, ha én nem" fajta. Szüljön nála a hóhér!
6-oska vagyok.Annyira fel vagyok háborodva, hogy ilyen orvosok praktizálhatnak, de sajnos nem õ az egyetlen ilyen orvos ott.Nem is tudom és nem is akarok belegondolni, hogy mi történt volna ha nem ér be a dokim idõben.Egyszerûen nem találok szavakat, annyira kiakaszt, a másik pedig, hogy el mer kérni hatalmas pénzösszegeket és még nem is úgy bánik veled, ahogy azt megérdemelnéd, vagy a pénzed megérdemelné.
#6-os hozzászólónak: nagyon is el tudom képzelni, hogy így viselkedett. Nem õ vizsgált meg, mert nagyon lusta pasi és azért kérdezgette mikorra vagy kiírva, hogy húzza az idõt amíg megjön a dokid. Nem fog õ veled veszõdni, ha nem vagy a fizetõs betege.Nekem a fogadott orvosom volt, úgyhogy rendes volt velem, de még így is sokszor kiborított a lustaságával.
Hát én is leírom a tapasztalatom.Az elmúlt 2 hétben szúltem, és õ volt az ügyeletes.Amíg a fogadott orvosom beért, meg sem vizsgált és már 9 centire nyitva voltam.Egy undorító (elnézést, de így van) orvos.A szülésznõvel vizsgáltatott meg, õ pedig azzal volt elfoglalva, hogy én pontosan mikorra is vagyok kiírva.Nem volt elég neki a kismamakönyv alapján talált infó, hanem amíg én ott feküdtem és a fájdalmakkal küszködtem, folyamatosan azt hajtogatta, hogy akkor nekem mikor van a pontos terminusom.Te jó ég, már majdnem szívinfarktust kaptam tõle.Hála égnek megérkezett 10 perc alatt az orvosom, aki életmentõ császárt hajtott végre nálam, a babám és az én életemet is megmentette, sõt a méhemet is.Úgyhogy isten mentsen mindenkit a Végh dokitól!!!
Nekem a harmadik babám született nála császárral. Velem mindig aranyos, kedves, rendes, figyelmes volt, nem találtam a modorában kivetni valót. Mindig nyugtatott, hogy minden rendben lesz, mindenben segít, mindent elintéz stb. A kórházban naponta többször bejött hozzám, a babával is foglalkozott. Valóban elég drága doki, a magánrendelésén a terhesgondozás 15ezer/alkalom, ha uh-t is szeretne valaki az plusz 5ezer és hiába kapsz idõpontot, általában elég sokat kell várni. Én nem kérdeztem meg tõle mennyit kér a szülésért, de persze tisztában voltam vele mennyit "illik" adni. Szerintem jó fej és jó orvos, ha valaki meg tudja fizetni akkor bátran forduljon hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki valamikor rákeresne, akkor leírom a tapasztalataimat. Nagyon pénzéhes doki. 15 a magánja, 150 a szülés, de a modora alpári, nem is a földön jár úgy el van szállva magától. Hatalmas csalódás volt. Ja és a szülés nem életbiztosítás nála, ugyanis közölte, hogy ha épp ügyeletes egy doki, akkor kötelezõ hazamenni ügyelet után, még ha a szülõnõje szül is épp! Szóval simán lelép idõ elõtt ha arról van szó, legalábbis ezt lehetett kiérteni a szavaiból! Senkinek nem ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Várok még személyes tapasztalatokat, ha van valakinek!
A legjobb orvos!!!! Nála szültem 2, 5 éve , normál szülésnek indult, de végül császár lett belõle.Elõtte minden magán rendelésén kifejezetten kedves, barátságos és közvetlen volt, elbeszélgetett velünk minden alkalommal, soha nem sajnálta az idejét!Amikor a kórházban találkoztunk akkor is! Soha semmit nem erõltetett, mindig nyugodt volt és mindenrõl tájékoztatott.A díjai épp olyanok , mint akárki másnak...(végzettségét és szakértelmét tekintve pedig nem sima szülész orvos..)Azóta is voltam Nála és csakis jót tudok mondani Róla:)
120 ezer. (Magánrendelés x 10)


Mennyit kérnek a szülésznők a Péterfyben?

Legjobb válasz: Az enyém egyáltalán nem mondott konkrét összeget. Sõt megadta a számát, és azt is felajánlotta, hogyha nem is fogadom fel,de kérdésem van akkor is felhívhatom ÉJJEL-NAPPAL! Ennél nem kell nagyobb emberség. A pénzt konkrétan kérdezetem, és azt mondta, nincs semmi konkrét, ha egy csoki akkor egy csoki.... de úgy tudom már csak akkor lehet szülésznõt fogadni ha van dokid is. Ha szeretnéd az elérhetõségét írj privit. Egyébként ,én 40-et adtam neki,mert tényleg hálás leszek neki míg élek, és sokat köszönhetek. Mai napig felhív ha eszébe jutunk, és érdeklõdik. Ritka az ilyen....

Az enyém egyáltalán nem mondott konkrét összeget. Sõt megadta a számát, és azt is felajánlotta, hogyha nem is fogadom fel, de kérdésem van akkor is felhívhatom ÉJJEL-NAPPAL! Ennél nem kell nagyobb emberség. A pénzt konkrétan kérdezetem, és azt mondta, nincs semmi konkrét, ha egy csoki akkor egy csoki.... de úgy tudom már csak akkor lehet szülésznõt fogadni ha van dokid is. Ha szeretnéd az elérhetõségét írj privit. Egyébként , én 40-et adtam neki, mert tényleg hálás leszek neki míg élek, és sokat köszönhetek. Mai napig felhív ha eszébe jutunk, és érdeklõdik. Ritka az ilyen....

A Péterfy Sándor utcai gyereknőgyógyászaton egy vizsgálat kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha fizeted a tb-t, akkor semennyibe.

Ha fizeted a tb-t, akkor semennyibe.
Ha nem fizeted a tébét, akkor sem "drágább" az orvosi ellátás :) Szóval nem értem, hogy mivel függ össze a rendezett jogviszony az orvosi ellátással.
Úgy függ össze, hogy ha rendezett a jogviszony akkor jár az orvosi ellátás, ha nem akkor még egy sebtapasz is ötszáz forint és keményen küldik a számlát.
Miért kerülne bármennyibe is??
Mert ellátás, és minden pénzbe kerül. Te nem fizeted a tb-t?
Én voltam ott, ingyen volt:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Tökmindegy, hogy fizeti-e a TB-t...gyerek!!!nõgyógyászat, vagyis feltétlezem kiskorúról van szó, nekik meg állja a TB.

Szült valaki mostanában Dr. Kiánál? Péterfy-be. Mennyit kér?

Legjobb válasz: Szia! Engem ügyeletesként császározott a Meskat dokival együtt. Állítólag jó szakember, de nagyon drága.... Konkrét árat nem tudok sajna, nekem szülésznõm volt fogadott, amiért hálát adok a sorsnak... Könnyû szülést!

Szia! Engem ügyeletesként császározott a Meskat dokival együtt. Állítólag jó szakember, de nagyon drága.... Konkrét árat nem tudok sajna, nekem szülésznõm volt fogadott, amiért hálát adok a sorsnak... Könnyû szülést!
Állítólag nem vállal már újabb szüléseket, de érdemes felhívni az asszisztensét /Dr. Kiarash Bahrehmand (Kia) Szülész-nõgyógyász szakorvos Nõgyógyászati fertõzések, nõgyógyászati rákszûrés, onkológia, onkológiai sebészet, terhesgondozás, szülés vállalás Elérhetõség Frissítve: Ez az új elérhetõsége Budapest, VII. ker. Bethlen Gábor tér 3. Tel/Fax: +36 1 351-6673, +36 70 366 4169 http://peterfyszuleszet.hu/orvosaink/, biztos, ami biztos. Kb. annyit kér, mint Dr. Végh (oda ne menj!) 15 ezer a terhesgondozás és kb.150-200 a szülés, de én úgy tudom csak azokat vállalja, akik régebben is hozzá jártak, egyébként csak terhesgondozásra lehet hozzá menni. Ja, vele meg lehetett beszélni a császárt is, ha valaki azt szeretett volna, a szobatársam a másodikat nem akarta spontán megszülni és belement, õ volt a fogadott dokija anno, persze meg kellett fizetni! Nagyon rendes és jó ez biztos, õ a legjobb a Péterfyben, még senkitõl nem lehetett rá panaszt hallani! Sajnos elõször nem õt választottam, a másodikkal pedig már nem is akarok abban a kórházban szülni. Fogadott szülésznõm Kunné Palotai Éva volt, a szülésznõk közül pedig õ a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm igen tudom, hogy már nem vállal ujjakat szerencsére én már több éve hozzá járok. Nem olcsó de viszont a legjobb doki a Péterfybe és mindig lehet rá számítani. Csak még az anyagiakat nem tisztáztuk.
Nekem csaszar lesz kb 2, 5 het mulva nala. Tenyleg helyez fel katetert?? Nem faj az?? :$
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom de szerintem nem lehet vészes de kitartás :) Kisfiú vagy kislány lesz? Te rákérdeztél tõle, hogy mennyiért vállal?
Kisfiú:) a többit leírtam priviben :)
Sziasztok! Én Dr. Kiánál szültem. Csak jót tudok róla mondani. Ki mondta, hogy nem vállal újakat? Dehogyisnem vállal, ha van kapacitása biztos, hogy elvállal, de csak akkor, ha biztosan tudja, hogy bent fog tudni lenni a szülésednél. Tuti, hogy lehet rá számítani, a szakmája az élete. Mellékesen megjegyzem, hogy Kia Dr. nem mond árat, ki mennyit ad, természetesen az aktuális tarifákat szem elõtt tartva kell megfizetni áldozatos munkáját.

Mennyibe kerül a péterfybe az alapitvány szoba? /nap

Legjobb válasz: Szia. 2 ágyas 5000/nap, 1 ágyas 7000/nap.

Szia. 2 ágyas 5000/nap, 1 ágyas 7000/nap.
Függ attól, hogy 1 vagy 2 ágya de 6500-7500 környékén van/nap.
A kérdező hozzászólása: aha köszi

Ki jó orvos a Péterfyben, budapesten, és mennyibe kerül?

a mostaninál nem fogok tudni szülni úgy néz ki, nincs szülészetük, ezért keresek másik orvost. a péterfy aránylag közel van hozzám, remélem tud valaki jó orvost ott.

Legjobb válasz: Dr. Timmermann Gábor!!! www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!

Dr. Timmermann Gábor!!! http://www.timmermann.hu (nézd meg) Én is odamegyek, a barátnõ ott szült, és nagyon jó!
Szia! Dr. Timmermann Gábor, van neki web lapja is, õ a Péterfyben dolgozik. :) )
Én is csatlakozom a két elõttem szólóhoz! Timmermann doktor úrhoz járok én is, maximálisan meg vagyok elégedve vele! Szülésznõm pedig (akirõl szintén csak a legjobbakat hallottam) Keserû Lászlóné Ági. De aki a doktor úr mellett dolgozik Hortobágyi Lilla, õt is tudom ajánlani.
Az árról meg kérdezd meg a TB-t mert ugye fizeted rendesen, akkor meg minek a dokinak fizetni.

Mennyibe kerül az egy vagy kétágyas szoba a Péterfy kórház szülészetén?

Legjobb válasz: Úgy hallottam 5000Ft/nap a kétágyas, az egyágyas pedig 7000Ft/nap. de ez nem 100%, viszont olyantól hallottam, aki kb. 4 hónapja szült ott.

Úgy hallottam 5000Ft/nap a kétágyas, az egyágyas pedig 7000Ft/nap. de ez nem 100%, viszont olyantól hallottam, aki kb. 4 hónapja szült ott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!