Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül pár karikagyűrű, (2 db)

Mennyibe kerül egy pár karikagyűrű, ill. egy köves gyűrű?

Az interneten egészen elképeszt? árak vannak! Szeretnénk egyedi darabokat (persze egész egyszer?eket)!

Legjobb válasz: Hát én a párommal elmentem a városba nézelõdni gyûrû után, és amiket néztünk(szép és nem a legegyszerûbb gyûrûk voltak) kb. olyan 40 ezer körül voltak.Szóval csak a neten vannak csillagászati árak. :)

Hát én a párommal elmentem a városba nézelõdni gyûrû után, és amiket néztünk(szép és nem a legegyszerûbb gyûrûk voltak) kb. olyan 40 ezer körül voltak.Szóval csak a neten vannak csillagászati árak. :)
Az elsõ hozzászóló által írt összeg reális. Most nem értem egészen, hogy az esküvõ után lesz vacsi, vagy nem? Ha lesz, akkor a 40 fõs esküvõ szerintem úgy 40* minimum 8000 Ft, tehát 320 000 + terembérlet meg a zenészek, és ugye egyszer sem biztos, hogy azt a pénzt viszontlátjátok. Én nem is szerveztem lagzit (persze a fél család így el sem jött az esküvõmre, mert ugye hogy képzelem...), inkább másra költöttem azt a pénzt.
Ha bemész egy ékszerészhez, õ konkrét darabokat is tud majd mutatni. Én a köves gyûrût százezerért vettem, de ráment minden pénzem.
ékszerboltban 20-tól 150-ig van! Ne a netet bújd, attól jóval olcsóbban kaptok! Mi is az egyszerû de szép elvén haladunk! Vesd bele magad a körülnézésbe! Ki lehet fogni jó dolgokat olcsón! És ne esküvõszervezõvel, mert aki ennyit nem tud megzervezni az birka! Mi 50 fõt tervezünk és nagyjából 800ezer lesz! De semmi extra. Egyébként a 40 pont jó! nem kell nagy cirkusz! Nincs is mibõl! Ha elfogadsz egy jó tanácsot! Ha rendeled a csokrod akkor elõre döntsd el milyet akarsz (most bújd a netet) majd a lagzit megelõzõ napon küld el egy férfi ismerõsöd, hogy csináltassa meg! Sunyiban kiválszthatsz virágboltot nézheted a kínálatát meg minden! Azért ez a kommandózás mert virágboltos ismerõseimtõl tudom, hogy amint kiejtik a szájukon a kedves vevõk, hogy menyasszonyi vagy esküvõre, abban a pillanatban ugrik az ár 10000-rel többre! Nem mindegy! gusztustalanul rájátszanak! Az a tuti ha kér a vevõ rá egy boldog névnapot vagy ilyesmi kártyát, azt késõbb leszeded. Kerül 50 ft-ba de mégse 10000! Egyébként meghívót is csinálhatsz házilag! Fantázia vagy net! De a lényeg, hogy közben érezd jól magad! Nem vizsgára készülsz! Nagyon sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :) Ötletes és jó dolgokat írtatok nekem, sokat segítettetek! Várom az esetleges többi tapasztalatot is! :)
Én most kaptam a páromtól egy kísérõgyûrût (fehérarany, köves) 8000Ft volt akció volt a debreceni boltban :D
Mi csináltattunk gyûrût ékszerésznél. A lány gyûrûben van 9 kis brill, a fiú sima arany. 140 ezer körül lett a kettõ, de beszámítottak tört aranyat, és a családból elõkerült annyi felesleges ékszer, hogy csak a felét kellett végül készpénzben fizetni.

Mennyibe kerül a legolcsóbb karikagyűrű pár?

Legjobb válasz: miénk 70 ezer volt de a válást fontolgatjuk, ami még többe fog kerülni. Szóvak ne házasod össze senkivel, nincs értelme! Ez egész úgy is váláshoz vezet! Rabszolgasors az egész, és úgy is csak kihasznál a másik!

miénk 70 ezer volt de a válást fontolgatjuk, ami még többe fog kerülni. Szóvak ne házasod össze senkivel, nincs értelme! Ez egész úgy is váláshoz vezet! Rabszolgasors az egész, és úgy is csak kihasznál a másik!
3-as vagyok, nem nagyon vág a kérdéshez, hogy nekünk milyen lesz, mert a Párom nagyon ragaszkodik a "normális aranygyûrûhöz", így hosszú ideig gyûjtünk a kiválasztott darabra. Kb. 90-100 ezer lesz. Nekem jó lenne egy szebb ezüst is, de tiszteletben tartom a vágyát. Amúgy amit írtam az tapasztalat is, mert a volt barátommal ezüst gyûrûkkel jegyeztük el egymást és az volt 4000 összesen. :) Remélem sikerül megfelelõt találni! 24N
http://www.karikagyurugyarto.hu/termekek/WTAR-352_tobbszinu_.. ezt például nagyon nagyon szeretem:) Árban se vészes(átlag méretre 27ezer a pár)
Bocsi, elõzõ vagyok, csak a link lemaradt :) http://www.ezustnekem.hu/ezust_karika_gyuruk.html
Nagyon szép ezüst karikagyûrûk vannak már 1-2 ezerért is! Az értékét nem a bolti ára adja úgysem! :) ) Sok boldogságot! Az elsõ válaszadót pedig csak sajnálni tudom. Én is válás után vagyok. A házasság intézménye nem rossz alapvetõen! Azért mert rosszul döntöttél, azért nem a házasság intézménye a hibás, kizárólag TE! Vállald a felelõsséget a tetteidért, és tanulj belõle. Keresd azt, aki megbecsül! Ahogy nem egyforma minden féri, úgy nem egyforma minden házasság sem! Én megtaláltam azt, aki tenyerén hordoz és szeret, és ég és föld a különbség! Ne keseregj, az nem segít rajtad!
Amit mi kinéztünk (ezüst), 16000 Ft lenne, gyönyörû szépek, csak mivel nem szeretünk ékszereket hordani, most tetoválásban gondolkozunk. De láthatod, szinte fillérekbõl is lehet gyûrût venni, nem muszáj százezreket költeni, ha nincs rá keret, vagy feleslegesnek tartjátok.
A kérdező hozzászólása: 3.! Nektek milyen gyûrûtök lett? :) Kedves Utolsó! És Nektek milyen a gyûrû? :) Köszönjük a jókívánságokat!
Miért írnak olyanok, a házasság/eljegyzés kategóriához, akik a válástól (amit részben saját maguk okoztak, akár egy rossz párválasztással) meg vannak keseredve??? Nem azt kérdezte a kérdezõ, hogy érdemes-e megházasodni... Bocsi, de ez nagyon zavaró. Egyébként ha nem ragaszkodtok aranyhoz, akkor már 5-10 ezerért vannak szép ezüstök. Menjetek el több boltba és nyugodtan nézzetek körül és próbáljátok meg a gyûrûket. Mi is így találtuk meg álmaink gyûrûjét. :) 24N
Ugyan már, ezüst karikagyûrûk 10 ezer körül már kaphatók.
Az enyém tescos mûanyag..
Én sem értem, hogy egy egyszerû, praktikus információt kérõ kérdésre miért kell a váló emberek sirámait nézni... :) Mindenesetre tényleg ezüstöt érdemes nézni, én jobban is szeretem, mint az aranyat, és mivel ez egy jelkép, semmi nem múlik az árán. Sok boldogságot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!