Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ovulácios mikroszkop Hol (2 db)

Mennyibe kerül az ovulácios mikroszkop? Hol lehet venni? Hatásos?

Legjobb válasz: 2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.

2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.
Én 2500ft-ért vettem gyógyszertárba!Neve:PG/53
Nálunk 1800 ft és nekem bevált de csak nyállal és lámpafény felé fordulva.Valamiért természetes fénynél nem láttam semmit.Szerintem hatásos.Nekem elsõre sikerült vele teherbe esnem.
Én egy természetgyógyászattal foglalkozó cégtõl rendeltem a neten állítólag megbízhatóbb mint a gyógyszertári picit drágább is.De megérte!! 10 hetes kismama

Hol lehet venni ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Gyógyszertárban, kb 750 ft-ba kerül.

Gyógyszertárban, kb 750 ft-ba kerül.
pg/53 a neve és 2200 ft-ba kerül sajnos nem tudom hol lehet venni mert én kaptam
Gyógyszertár és tényleg 2200ft.
Én az egyik internetes oldalon vettem a PG/53 törpemikroszkópot. A nevét nem merem ide írni, mert nem tudom szabad-e....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!