Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mozijegy az (4 db)

Az Arána Plaza-ban van valami kedvezmény a mozijegyre? Vagy ha nincs, akkor mennyibe kerül?

Én személy szerint a Hp7/2-re akarok menni. Most van valami kedvezmény? Olyasmire gondolok, hogy szerdánként olcsóbb, diák igazolvánnyal olcsóbb, stb.

Legjobb válasz: Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).

Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).
A kérdező hozzászólása: kössz

Az Aréna plázában mennyibe kerül egy mozijegy IMAX vetítésre? És mennyi a diákkedvezményes jegy?

El?re is köszönöm a válaszokat!! :)

Legjobb válasz: A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod

A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod


Mennyibe kerül egy mozijegy az IMAX moziban?

Legjobb válasz: 1200 es 1500 forint korul van, de ha jol tudom van ilyen extraviphudelaza masszirozos szekes ules ami 3000-3500 korul van.

1200 es 1500 forint korul van, de ha jol tudom van ilyen extraviphudelaza masszirozos szekes ules ami 3000-3500 korul van.
Egy diák a simába 990.Egy felnõtt 1350 ft.Az Imax(áljmex)pedig szintén 1350ft.De a 3Dsben csak 2 filmet játszanak:A nagy mélység titka, és a T-REX:vissza a krétakorba.Mint a kettõ természetfilm, és kb 45 perces.Van VIP-terem is ahol a jegy 2999ft, de vetítés elött korlátlan büfé fogyasztás, exklúziv a környezet, kényelmes bõrfoltelek vannak, elsõrangú kiszolgálás, és céges rendezvényekre is igénybe lehet venni.Csak ennyit tudtam segíteni . Pusz Bea
hallod te viphudelaza maszsírozós szar...látom, nem volt püpéénzed még elmenni... nem masszírozós székes... oylan vagy mint az exem... ididóta... cs am Beának igaza van:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!