Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mozijegy (16 db)

Mennyibe kerül a Westend-ben egy mozijegy? És mennyi egy 3D-s mozijegy?

holnap moziba szeretnék menni, de nem tudom mennyibe kerül...

Legjobb válasz: Kint van a honlapon

Kint van a honlapon
Teljes árú jegy: 1450 Ft. Kedvezményes nap szerda (3D elõadás kivételével): 950 Ft. Gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült jegy: 1090 Ft. (igazolvány felmutatásával) Családi jegy (2 felnõtt 2 gyerek vagy 1 felnõtt 3 gyerek): 3760 Ft. Teljes árú 3D jegy: 1850 Ft. Kedvezményes 3D jegy (gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült): 1450 Ft. Csoport kedvezmény 10 fõtõl helyszíni megbeszélés szerint. Mozilátogatók részére 3 óra ingyenes parkolás. A mozi a mûsorváltozás jogát fenntartja!

Előre le kell foglalni a jegyet a moziba, vagy lehet ott is venni? Mennyibe kerül 1 mozijegy?

Legjobb válasz: Természetesen mozijegyet a helyszinen is lehet venni, az elõrendelés csak egy lehetõség. Az árakról ezt találtam: http://mozivilag.com/mozihir/382-budapesti-mozijegyarak

Természetesen mozijegyet a helyszinen is lehet venni, az elõrendelés csak egy lehetõség. Az árakról ezt találtam: http://mozivilag.com/mozihir/382-budapesti-mozijegyarak

Az Arána Plaza-ban van valami kedvezmény a mozijegyre? Vagy ha nincs, akkor mennyibe kerül?

Én személy szerint a Hp7/2-re akarok menni. Most van valami kedvezmény? Olyasmire gondolok, hogy szerdánként olcsóbb, diák igazolvánnyal olcsóbb, stb.

Legjobb válasz: Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).

Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).
A kérdező hozzászólása: kössz


Az Aréna plázában mennyibe kerül egy mozijegy IMAX vetítésre? És mennyi a diákkedvezményes jegy?

El?re is köszönöm a válaszokat!! :)

Legjobb válasz: A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod

A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod

VIP mozijegy mennyibe kerül?

Megyek Arénába mozizni és nem tudom mennyi a VIP mozijegy .

Legjobb válasz: Beírtam ezt a három szót: aréna, mozi vip Ezt kaptam: [link]

Beírtam ezt a három szót: aréna, mozi vip Ezt kaptam: [link]
A kérdező hozzászólása: igen ezt már én is láttam . :S olyan nincs aki nem rég volt vipben és tudja ?
Kizárásos alapon ezek az információk megtalálhatók az érintett mozi weboldalán. De mivel én már megkerestem, akkor bemásolom ide is: Cinema City Aréna - VIP elõadások jegyárai: A VIP jegyek ára tartalmazza az elõadás elõtti fél órában a VIP büfé étel és ital kínálatának korlátlan fogyasztását. Teljes árú VIP jegy 2D: 3.840 Ft 3D: 4.320 Ft (csak szemüveggel)
Kedves jó ember! Csak azt ne mond, hogy az elsõben a linkelésem nem releváns, nem pontos, nem hasznos. mennyivel megbízhatóbb egy történetmesélõ, mint a mozi honlapja?

A Miskolci moziban, mennyibe kerül egy 3D-s mozijegy?

Válaszokat légyszi minnél hamarabb!

Mennyibe kerül 1db 4DX mozijegy a WestEndbe?

Mennyibe kerül 1db 4DX mozijegy a WestEndbe?

Legjobb válasz: Teljes árú jegy 2.590 Ft / 2.990 Ft (szemüveg nélkül: 2.790 Ft) Kedvezményes jegy 2.340 Ft / 2.740 Ft (szemüveg nélkül: 2.540 Ft) A magasabb ár a 3D-s vetítésekre vonatkozik.

Teljes árú jegy 2.590 Ft / 2.990 Ft (szemüveg nélkül: 2.790 Ft) Kedvezményes jegy 2.340 Ft / 2.740 Ft (szemüveg nélkül: 2.540 Ft) A magasabb ár a 3D-s vetítésekre vonatkozik.
Végül is nem is drága :)

Egy 4D mozijegy a WestEnd-be kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 2790 + a 3D szemüveg 200 Ft, ha még nincs

2790 + a 3D szemüveg 200 Ft, ha még nincs
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyibe kerül a die hadr 5 re a mozijegy?

A die hardot akarom megnézni de nem tudom h mennyibe kerül a jegy

Legjobb válasz: ugyanannyiba mint a többi filmre...

ugyanannyiba mint a többi filmre...
Én a helyedben csak akkor ülnék be, ha max 500 Ft a jegy (éljenek a vidékiek). Mert amúgy pénzkidobás, nem éri meg. Bocsi az offért.
A kérdező hozzászólása: ok mennyi a normál?
mozitól függ... Cinema Citybe(vidéken) 1360.- a normál jegy, a diák pedig 1000.- körül van. Egyéb mozikba pedig általában olcsóbb, de ott nem tudom, hogy játszák e már.

Mennyibe kerül egy 3D-s felnőtt mozijegy?

Legjobb válasz: Nézd meg weblapon, google a barátod...

Nézd meg weblapon, google a barátod...
1600-1800Ft, Cinema Cityben, Bp-en (vidéken olcsóbb 2-300Ft-tal). +200Ft a szemüveg, ha nincs. Imaxban is 200Ft, de ott csak bérled a szemüveget.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló:képzeld nem találtam a honlapon és beirtam a googlbe és ott se találtam így hát gondoltam megkérdezem itt;)2.válaszoló köszönöm szépen:)
Egyébként kinézel egy filmet a cinema city honlapon, és elkezdesz rá jegyet venni a kiválasztott moziban, akkor az árát már látod a jegynek, innen vettem én is az árakat. Meg egy kicsit tapasztalatból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!