Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mozijegy (14 db)

Mennyibe kerül a Westend-ben egy mozijegy? És mennyi egy 3D-s mozijegy?

holnap moziba szeretnék menni, de nem tudom mennyibe kerül...

Legjobb válasz: Kint van a honlapon

Kint van a honlapon
Teljes árú jegy: 1450 Ft. Kedvezményes nap szerda (3D elõadás kivételével): 950 Ft. Gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült jegy: 1090 Ft. (igazolvány felmutatásával) Családi jegy (2 felnõtt 2 gyerek vagy 1 felnõtt 3 gyerek): 3760 Ft. Teljes árú 3D jegy: 1850 Ft. Kedvezményes 3D jegy (gyerek, diák, nyugdíjas, mozgássérült): 1450 Ft. Csoport kedvezmény 10 fõtõl helyszíni megbeszélés szerint. Mozilátogatók részére 3 óra ingyenes parkolás. A mozi a mûsorváltozás jogát fenntartja!

Előre le kell foglalni a jegyet a moziba, vagy lehet ott is venni? Mennyibe kerül 1 mozijegy?

Legjobb válasz: Természetesen mozijegyet a helyszinen is lehet venni, az elõrendelés csak egy lehetõség. Az árakról ezt találtam: http://mozivilag.com/mozihir/382-budapesti-mozijegyarak

Természetesen mozijegyet a helyszinen is lehet venni, az elõrendelés csak egy lehetõség. Az árakról ezt találtam: http://mozivilag.com/mozihir/382-budapesti-mozijegyarak

Az Arána Plaza-ban van valami kedvezmény a mozijegyre? Vagy ha nincs, akkor mennyibe kerül?

Én személy szerint a Hp7/2-re akarok menni. Most van valami kedvezmény? Olyasmire gondolok, hogy szerdánként olcsóbb, diák igazolvánnyal olcsóbb, stb.

Legjobb válasz: Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).

Hát a normál (nem Imax nem 3D) mozijegy oda diákkal 1090 amúgy 1500 szokott lenni de átvételkor kell azt kérni(Transformers 3-nál gyûjtött tapasztalataim szerint).
A kérdező hozzászólása: kössz


Az Aréna plázában mennyibe kerül egy mozijegy IMAX vetítésre? És mennyi a diákkedvezményes jegy?

El?re is köszönöm a válaszokat!! :)

Legjobb válasz: A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod

A teljes árú 1 540 Ft a kedvezményest sajnos nem tudom de a cinemacity honlapján megtalálod

Mennyibe kerül 1db 4DX mozijegy a WestEndbe?

Mennyibe kerül 1db 4DX mozijegy a WestEndbe?

Legjobb válasz: Teljes árú jegy 2.590 Ft / 2.990 Ft (szemüveg nélkül: 2.790 Ft) Kedvezményes jegy 2.340 Ft / 2.740 Ft (szemüveg nélkül: 2.540 Ft) A magasabb ár a 3D-s vetítésekre vonatkozik.

Teljes árú jegy 2.590 Ft / 2.990 Ft (szemüveg nélkül: 2.790 Ft) Kedvezményes jegy 2.340 Ft / 2.740 Ft (szemüveg nélkül: 2.540 Ft) A magasabb ár a 3D-s vetítésekre vonatkozik.
Végül is nem is drága :)

Egy 4D mozijegy a WestEnd-be kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 2790 + a 3D szemüveg 200 Ft, ha még nincs

2790 + a 3D szemüveg 200 Ft, ha még nincs
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mennyibe kerül a die hadr 5 re a mozijegy?

A die hardot akarom megnézni de nem tudom h mennyibe kerül a jegy

Legjobb válasz: ugyanannyiba mint a többi filmre...

ugyanannyiba mint a többi filmre...
Én a helyedben csak akkor ülnék be, ha max 500 Ft a jegy (éljenek a vidékiek). Mert amúgy pénzkidobás, nem éri meg. Bocsi az offért.
A kérdező hozzászólása: ok mennyi a normál?
mozitól függ... Cinema Citybe(vidéken) 1360.- a normál jegy, a diák pedig 1000.- körül van. Egyéb mozikba pedig általában olcsóbb, de ott nem tudom, hogy játszák e már.

Mennyibe kerül egy 3D-s felnőtt mozijegy?

Legjobb válasz: Nézd meg weblapon, google a barátod...

Nézd meg weblapon, google a barátod...
1600-1800Ft, Cinema Cityben, Bp-en (vidéken olcsóbb 2-300Ft-tal). +200Ft a szemüveg, ha nincs. Imaxban is 200Ft, de ott csak bérled a szemüveget.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló:képzeld nem találtam a honlapon és beirtam a googlbe és ott se találtam így hát gondoltam megkérdezem itt;)2.válaszoló köszönöm szépen:)
Egyébként kinézel egy filmet a cinema city honlapon, és elkezdesz rá jegyet venni a kiválasztott moziban, akkor az árát már látod a jegynek, innen vettem én is az árakat. Meg egy kicsit tapasztalatból.
Google.
Guglival fél perc volt: http://www.westend.hu/hu/szorakozas/mozi
A kérdező hozzászólása: köszi. már próbáltam de én nem találtam! köszi!
Hihetetlen, hogy a legtöbb ember, még egy ennyire egyszerû dolgot is képtelen megtalálni.
Életképtelenek, majd elhullanak.
A kérdező hozzászólása: higgyétek el hogy nem azért írtam ide mert lusta voltam megkeresni! de mind1! oltsatok nyugodtan ;)

Mennyibe kerül majd a Torrente 4 3d-re egy mozijegy? és mi lesz majd a vetítési rend? "

Legjobb válasz: googlezz rá. ha ott nem adja ki, akkor senki nem tudhatja még :D

googlezz rá. ha ott nem adja ki, akkor senki nem tudhatja még :D
Mondjuk nézd meg a mozimûsort abban a városban, ahol laksz. Biztos tudod hol (vannak) a mozi(k) nálatok. Ha nincs fent a neten, a moziban biztos kint van vagy meg tudják mondani. A jegy meg annyiba kerül mint más 3D-s filmekre: egy kicsit több, mint a sima mozijegy.
Azthiszem 1900Ft a mozijegy sima 3D-re. Ebben benne van a 3D szemüveg ára is. Nemrég néztem meg az Underworld 3D-t, szóval az ár friss. De neten minden fent van... 21F
A kérdező hozzászólása: köszi.egyébként gondoltam, hogy kb 2000 ft körül lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!