Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mocsári teki és (1 db)

Mennyibe kerül egy mocsári teki és egyáltalán mekkorára nő meg?

Legjobb válasz: szia,én úgy gondolom hogy mocsári teknõst nem lehet vásárolni mivel védett állat!magas eszmei értékkel rendelkezik. Amúgy a méretét illetõen olyan kb:2 tenyérnyire megnõ/nõi kézre gondoltam/de ezt csak én gondolom így szia.

szia, én úgy gondolom hogy mocsári teknõst nem lehet vásárolni mivel védett állat!magas eszmei értékkel rendelkezik. Amúgy a méretét illetõen olyan kb:2 tenyérnyire megnõ/nõi kézre gondoltam/de ezt csak én gondolom így szia.
Nem lehet vásárolni, mert védett úgyhogy keress más fajta teknõst ha azt akarsz tartani!
Ha kell mocsári teki tudok tuti helyet ahol találhatsz. Csak egy ásó kell mert a teki gyakran beássa magát a sárba és csak az orra látszik ki de egy két ásófordítás és már kint is van. Amúgy fogságban kutya nagyságúra is megnõhet úgyhogy vigyázni kell vele mert ha éhes és késõn érsz haza megeszi ANYÁDAT.
Mocsári teknõs - Emys orbicularis Védett állatok: gerincesek: hüllõk. Természetvédelmi értéke: 50.000 forint A magyarországi teknõsállomány egyelõre stabil, de elkezdték felmérését, hogy adott esetben hatékonyan védhessék. Mint minden kétéltû és hüllõ, Magyarországon ez a faj is védett, pénzben kifejezett eszmei értéke 50 000 forint.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mekkora terrárium kell 1 db leógekkónak?

60x30x30
50x20x30
60x20x30
60x25x30 szerintem megfelel az összes de meik a legjobb amibe jól érzi magát

3

Pézsmateknős! Mit tegyek?

4.napja nem eszik,ferdén úszik,magát pofozza a vízben.hatsó lábait nem használja,megy neki a falnak.Segítsetek,minél hamarabb!mit tegyek?

8

Hol lehet baby tigrispitont venni?

sehol sem találok eladó kicsiket.. :/

6

Hogy lehet veszélyes állatok tartásához szükséges engedélyt szerezni óriáskígyókkal kapcsolatosat?

5

Hol lehet olyan (fém, műanyag) hálót kapni, amivel egy terráriumot meg lehetne nagyobbítani?

Van egy terrárium, amit meg szeretnék magasítani, és láttam h ilyen hálóval oldották még egyesek és én is így szeretném megcsinálni.

4

Hol tudnék hím déli díszes ékszerteknőst (picta dorsalis-t) venni? Egy nőstényünk van és egyszerüen sehol sem találunk menné párt.

2

Ez csak az én tekiimnél van?

A tekik (2) mennyit esznek? Minta fejük kb.? Meg ha reggel ?rült tempoban usznak a vizben ide oda akkor az normalis vagy bajk van? Amugy 4 evesek...

2

Ez milyen fajta gekkó a képeken?

http://img13.aprod.hu/images_aprodhu/1543935_1_644x461_gekko..


A válaszokat el?re is köszönöm! :)

2

Mikor érdemes kis teknőst venni? Pézsmateknőst ajánljátok?

Szeretnék egy pézsmatekn?st, de nem tudom mikor vegyek. Vagy akármikor lehet? Ajánljátok ezt a tekn?st? nagyon köszönöm a válaszokat.

8

Debrecenben ismer valaki kaméleon tenyésztőket?

Ha igen, akk légyszi osszátok már meg velem itt. Köszi

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!