Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mikrochip (4 db)

Mennyibe kerül a mikrochip és az útlevél kutyának? ( egy tacskóról lenne szó )

mennyibe került az összes oltás a mikrochip és az útlevél nektek , útlevél azért kell mert majd megyünk nyaralni angliába és nem szivesen bíznám rá senkire sem , és mennyi idő volt amíg megkaptátok az útlevelet?

Legjobb válasz: A mikrochip 10.000ft. Oltás ami van az 8000körül van. Útlevél azt nem tom de szerintem úgy 5-7000ft.

A mikrochip 10.000ft. Oltás ami van az 8000körül van. Útlevél azt nem tom de szerintem úgy 5-7000ft.
Az útlevelet ott helyben oda is adja neked a doki, nem postázzák vagy ilyesmi.
Az útlevél és a chip együttesen 12.000 Ft plusz még kell neki egy veszettség elleni oltás. És azt ott rögtön megkapod helyben az állatorvosnál.
A kérdező hozzászólása: huh az nagyon jó mert nekem azt mesélték h 6 hétig karanténban megfigyelik a kutyát és 300.000 ft az h ki is vihesd az országból :/
Az oltások ára kb jó, de nálunk pl az önkormányzat a chip beültetés árát átvállalta (nem féltem õket, majd adóban beszedik)

Mennyibe kerül a kutyának a mikrochip Miskolcon és kinél?

Legjobb válasz: A tavasszal 5000 Ft volt az Orimed-nél. www.orimed.hu

A tavasszal 5000 Ft volt az Orimed-nél. http://www.orimed.hu
4-5ezer
A kérdező hozzászólása: És honnan tudok regisztrációval együtt chipet venni? Melyik márka a legjobb? Ez nem megy tönkre? Nektek milyen márkájú van? Gyakran van leárazás? Úgy érdemesebb megvenni nem?
Nekünk 7500 Ft-ba került...:)
Kedves Golden_gazdi! Én úgy értesültem róla, hogy úgy kb.:3000-5000Ft között mozog az ára.
A Zöld zebra egyesületnél amikor tart az ivartalanitási akció (tavasszal és õsszel) 2500- a chip .Nagyon nem mindegy, hol csináltatod ;) Amúgy az állatorvosunk (Bp-en) oltással egyidejûleg 5000-ért chipez, oltás nélkül 8000-
Szecskába felmész az új úton, a Rákóczi felõl, dr.Ettig Edit megcsinálja pár ezerért.Bonyhádon.
A kérdező hozzászólása: Bonyhádon vagy Szekszárdon kéne megoldani.
Bp XX. kerületben 4000 ft :)
mármint helyileg hol laksz:) bocsi
szia nem tudom hogy helyileg hol de Pécsen 8500regisztrációval együtt!de most volt akció 4500tették be a kutyámnak de különben változo vagy várj egy akcióra nézz utána de érdeklödj az állatorvosokknál mert mindekénélmás 3000töl max 9000ig!!!
budán 5000
Nálunk 3500 Ft , a közeli városban meg 7000.
Nem megy tönkre.Elmész a kutyussal a dokihoz és õ beülteti neki, nem neked kell megvenni és magaddal vinni a chipet.Nekem a dokinál (zöld zebra egyesület)adott volt a chip, nem kérdeztem a márkáját :) , nem is ez volt a fontos.Nekem a kutyámnál ivartalanitás volt+chip, külön regisztrációs dijat nem kellett fizetni.Van egy oldal, ahol a mikrochip számát beirva ellenõrizni tudod, hogy hivatalos e a chip, vagytok e regisztrálva.Mi igen :) )


Mennyibe kerül a mikrochip beültetés a kutyiba?

Legjobb válasz: Maga a chip beültetése 2-3000FT, de elõtte ha már ott van érdemes egy általános kivizsgálást is kérni, ez szintén olyan 2000Ft körül van. Ami drága az a kutya útlevél (nekik továbbra is kell minden országba), az 5000FT, de nem kötelezõ. Ivartalanítási akciókban ingyen is be szokták ültetni, akkor csak az ivartalanítás árát kell kifizetni. (ezzel is ösztönözni próbálják a kutyatartókat az ivartalanításra, mert ma Magyarországon kb 8-szor annyi kölyök születik, mint amennyi gazdajelölt van, így rengetegen végzik pár hónaposan jó esetben is elaltatással).

Maga a chip beültetése 2-3000FT, de elõtte ha már ott van érdemes egy általános kivizsgálást is kérni, ez szintén olyan 2000Ft körül van. Ami drága az a kutya útlevél (nekik továbbra is kell minden országba), az 5000FT, de nem kötelezõ. Ivartalanítási akciókban ingyen is be szokták ültetni, akkor csak az ivartalanítás árát kell kifizetni. (ezzel is ösztönözni próbálják a kutyatartókat az ivartalanításra, mert ma Magyarországon kb 8-szor annyi kölyök születik, mint amennyi gazdajelölt van, így rengetegen végzik pár hónaposan jó esetben is elaltatással).
Az általános kivizsgálás NORMÁLIS ORVOS ESETÉBEN nem kerül semmibe. Ez az átlag, de van olyan bunkó (bocsánat) aki ezért is pénzt kér. Csak hagy javítsam ki az elõzõ hozzászólót. A chip 2-3 durván 4000 forint. De ez attól függ.. :) Wanda ♥
Igen, az mindenhol ingyen van, hogy "ránézésre jól néz ki", csak ez nem kivizsgálás...
én úgy hallottam h olcsó, 2ezer ft körül van! de ezt nekem is ezen az oldalon mondták!
Mire jó ez a mikrochipes történet a kutyába?:O
van már ilyen Mo-n?
Pedig bizony, hogy kivizsgálás :P De tudom, hülye vagyok stb. :) http://www.haziallat.hu/cikkek/haziallat-tv/kutyatv-mikrochi.. Utolsó hozzászólónak.
Nekem van a kutyámba.5000ft volt.A lényeg h ez egy mikrochip amely tartalmazza a neved és egyéb adatokat(lakcím oltások stb.).Van egy un.chipleolvasó az állatorvosoknak.Ezzel leolvashatják a kutyádban lévõ adatokat.Ezt használják a menhelyeken is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!