Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül mellfelvarrás (10 db)

A mellfelvarrás kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 300 körül van...

300 körül van...
[link] és ezek az árak még viszonylag olcsónak számitanak.

Mellfelvarrás mennyibe kerül? És milyen gyakran kell újracsináltatni?

Legjobb válasz: 400 ezernél kezdõdik. Ha nem ereszkedik meg többet, akkor nem kell újracsinálni. Ha igen, akkor akkor kell, amikor megereszkedett. Illetve nem kell... törvény nem szabályozza.

400 ezernél kezdõdik. Ha nem ereszkedik meg többet, akkor nem kell újracsinálni. Ha igen, akkor akkor kell, amikor megereszkedett. Illetve nem kell... törvény nem szabályozza.
állami kórházban is csinálnak ilyet sokkal olcsóbban

Mennyibe kerül most egy mellfelvarrás és nagyobbítás?

Legjobb válasz: 70 hónap? Ipari gyártásban lövöd ki a gyerekeket???

70 hónap? Ipari gyártásban lövöd ki a gyerekeket???
havi 20.000 ft, mert mindig leesik ha én csinálom.
A kérdező hozzászólása: Ez most mire volt jó? Tényleg szükségem lenne rá, kb. 70 hónapnyi szoptatás után és tudni szeretném, hogy mik a lehetõségek.
mellnagyobbítás 320-400 ezer Ft + a mellimplantátum ára 280-470 ezer Ft mellfelvarrás 430-480 ezer Ft mellkisebbítés 480-550 ezer Ft mellnagyobbítás saját zsír feltöltéssel 400 ezer Ft/alkalom
A kérdező hozzászólása: 3 gyereknél az nem sok és nem gyártjuk a gyerekeket...annnnnyira sok gyökér van, hogy hihetetlen, remélem a második hsz-nak nincsen, mert Isten tudja, mit tanul majd el Tõle... Köszi kedves utoljára Válaszoló!


Mennyibe kerül kb. a mellfelvarrás egy budapesti állami kórházban?

Valaki jártas a témában? ha valaki már varratta fel a melleit állami kórházban,az kérem írjon!

Legjobb válasz: 180-200 ezer forint

180-200 ezer forint
Ennyi pénzbõl felvarrják a homlokomra? Még nem varrattam fel, nem is fogom de 180 és 220.000 forint körül mozog.

Mennyibe kerül mostanában körülbelül egy mellfelvarrás/korrekció, kórházi ellátással?

2 gyerek után hatalmasak(kb3Xnagyobbak)lettek a melleim és az egykor szép kerek forma most inkább lógós t?gyekhez hasonlít!Meg szeretném csináltatni.Mire számíthatok?Jobban járnék,ha szilikon is menne bele?

Legjobb válasz: 350-550 között lenni. De ha nagyobb lett,akkor a testzsírod is nõtt jelentõsen,nem? Szerintem elõbb diétával és edzéssel csökkentsd le a testzsír%od az ideális nõi tartományba-18-24%-aztán nézd meg újra a melleidet. A sziló plusz 500-1milláig.

350-550 között lenni. De ha nagyobb lett, akkor a testzsírod is nõtt jelentõsen, nem? Szerintem elõbb diétával és edzéssel csökkentsd le a testzsír%od az ideális nõi tartományba-18-24%-aztán nézd meg újra a melleidet. A sziló plusz 500-1milláig.
Ha nagy a melled akkor van saját állomány nem szükséges bele silicon..
ha elõbb kezdesz melltartót hordani, akkor is megereszkednek a melleid
Bizony, C kosár fölött kaármit csinálsz lógni fog valamennyire.
A kérdező hozzászólása: háttt....csak másfél éve hízott meg D-re tovább már nem fog nõni remélem :D idén leszek 20. kicsit máshova is híztam úgyhogy egy kiadós diétától sztem újra C leszek
Nekem E-s és nem lóg. A titok az úszás, és az egyenes tartás. Ez nem könnyû hiszen elég nagy súlya van a melleknek. Nem hiszem hogy lógna neked, lógás ugyanis akkor van ha fogysz -10 kgot hirtelen vagy szoptatáskor- ilyen alkalmakkor a zsírszövet, kötõszövet távozása okoz lógást. Szerintem neked nem lóg csak úgy van egy természetes esése. Ja és ne diétázz. Hideg meleg viz, gerinctorna kitartóan. És kényelmes melltartó. Felvarrás nem kell. Mert ha megcsináltatod most és szülsz egy gyereket szülés után már nem vállalnak több mellfelvarrást. Szóval elégedj meg vele, aztán szülj egy pár gyereket és akkorra tartogasd a felvarrást, ha már tényleg lóg!
Állami kórházban 200 ezer körül, magánklinikán kb 400 ezer
Nekem is D-s, nekem nem lógnak, de valahol azt írják, hogy rosszat tesz, ha állandóan melltartót hordok, valahol meg azt, hogy hordjak állandóan melltartót, mert attól nem ereszkedik meg...Most akkor kinek van igaza? :D
Mindig hordj melltartót, ez nem kérdés.... Jól válaszd meg a méretét!

Mennyibe kerül manapság egy mellfelvarrás? Van TB támogatott is?

Legjobb válasz: Akkor támogatja a tb ha kissebbítesz is, és tudod igazolni hogy orvosilag károsít, pl. tönkreteszi a hátad.

Akkor támogatja a tb ha kissebbítesz is, és tudod igazolni hogy orvosilag károsít, pl. tönkreteszi a hátad.
A kérdező hozzászólása: szívesen kisebbíteném is
Olyan 200-600.000Ft. között van, ez nagyban függ attól, hogy hol csináltatod...! Nincs rá tb támogatás.
Én úgy hallottam, hogy szülés után megcsinálják ingyen, vagy pár ezer forintért, de pszichológiailag alá kell támaszd, hogy mennyire rosszul érzed magad lógó leszívott mellekkel..

Mennyibe kerül Kecskeméten egy mellfelvarrás?

Lassan 8 hónapja szültem, kisfiam 5 hós koráig szopott és sajna eléggé lógnak a melleim.Szeretném megcsináltatni, mert még csak 25 vagyok és fontos, hogy jól érezzem magam.Szerencsére striás nem lett.Aki már csináltatta , kérem írjon.

Legjobb válasz: Attol függ milyen orvos es milyen klinika. Az ärak ugy 3-7szäzezer körül vannak. A barätnöm pesten csinältatta es nagyon szep lett neki. Azt hiszem 450.000ft-ot fizetett összesen.

Attol függ milyen orvos es milyen klinika. Az ärak ugy 3-7szäzezer körül vannak. A barätnöm pesten csinältatta es nagyon szep lett neki. Azt hiszem 450.000ft-ot fizetett összesen.

Mennyibe kerül a mellfelvarrás? Vagy van esetleg valami módszer feszesítésre, foltok elhalványítására. Olyan mintha üres lenne a cicim.

Szülés után vagyok, már nem szoptatok. Nagyobbítani nem akarom, mert azzal meg vagyok elégedve, csak lógnak, megnyúlt és szét is szakadt a b?röm.

Legjobb válasz: Itt van ingyen az inplantátum:) http://www.aesthetica.hu/hu/kezeleseink/noknek/mellnagyobbitas

jav. implantátum
Bocs, ugyanezzel a problémával küzdök én is....lóg löttyedt, olyan semmilyen..:( Érdekelnek az itt írt válaszok. Bár én a kisebb mellnagyobbítástól sem zárkózom el.
Nem vagyok profi, sõt nõ sem, de mostanában közeli ismerõseim többen is átestek ilyesmin. Azt mondják, hogy ha felvarrják, akkor mindenképp kisebb lesz valamivel, mert tömörítik a mellszövetet, épp ezért szoktak ilyenkor már "tömést" is tenni bele. Nem kell nagyobbnak lennie, mint az eredeti, de ha nem tesznek bele szilikont, akkor mindenképp kisebb lesz. Másrészt meg nem veszik észre sokan, de ahogy megnyúlik a mellük, látványra nagyobb is lesz. Ezért ha csak simán visszakapnák a "régi" mellüket, akkor azt kicsinek találnák, mert már megszokták a nagyobbat, lógóbbat. Épp ma hallottam a Radio 1-en a Kukie-show elõtt, hogy valamelyik plasztikai sebészet most akciózik, csak a mûtét árát kell fizetni, az implantátumot ajándékba adják. A nevét sajnos nem jegyeztem meg, de egy rákeresést a neten megér.

Mennyibe kerül egy mellfelvarrás műtét? Van rá részletfizetés esetleg?

Akár úgy is, hogy zsebbe adnám a pénzt a dokinak.

Legjobb válasz: szia!én nemrég nézegetettem egy ilyen oldalt a neten, és kissé kiakadtam, mert nagyon drága. 400-500 ezer, plusz a kórházi ellátás, meg a kontrolok utánna.a konzultáció, hogy megbeszéled a dokival mit szeretnél, csak az10000, úgy hogy elég húzos, bár lehet, hogy ezt is helye válogatja.

szia!én nemrég nézegetettem egy ilyen oldalt a neten, és kissé kiakadtam, mert nagyon drága. 400-500 ezer, plusz a kórházi ellátás, meg a kontrolok utánna.a konzultáció, hogy megbeszéled a dokival mit szeretnél, csak az10000, úgy hogy elég húzos, bár lehet, hogy ezt is helye válogatja.
Én 50 kilót adtam le. Semmi az ég adta világon nem látszik rajtam, egy két pici csík a hasamon, de ezen kivül szerencsére úgy nézek ki mint aki mindig is ilyen alkatú volt. Egyedül a mellem nem tudta követni. Jelenleg én is gyüjtöm a pénzt. Olyan orvossal csináltasd, aki sztároknak is csinált ilyet! Drágább de mindenképpen olyat válassz!
Én 5 éve csináltattam 250ezer Ft-ért, olcsón. Csúnyák a hegek mai napig, és megint lóg. Ismét el kell ajd mennem, ha lesz rá pénzem, mert undorítóak a hegek.:( Nagyon jól válaszd meg a orvosod! Írd be a keresõbe a mellfelvarrást, és tájokozódj mennyiért vállalják mostanság. Biztos vagyok benne, hogy vannak helyek ahol lehet élni a részletfizetés lehetõségével. Legyél szép!:)
Szia a barátnõm nem rég csináltatta meg 590 ezer ft-ért de nagyon szép lett a cicije. Az orvosa Dr. Kovács Hedvig.
elõször is tök jó neked h.fogytál:(:Paz árakat úgy msot nézve olyn 400-650ezer ft körül mozognak.de ez nagyon sokmindentõl függ.orvos, magánklinika stb válogatja.én több helyen hallottam részletfizetésrõl, szóval szerintem erre is lesz lehetõséged.nézz körül sztem itt a neten is.remélem összejön a pénz, meg jó orvost találsz és így már nem csak jó alakod lesz, hanem nagyon szép cicijeid is, és bátran mered majd "mutogatni"õket:) (amúgy valaohol hallottam h.ha orvosi papírod van róla hogy a melleid állapota miatt depressziós vagy, v hasonló problémáid, lelki testi gondjaid vannak vannak, a tb is nyújt anyagi támogatást, nemtudom ez mennyire igaz, de ha gondolod ezután is utánanézhetsz, megkérdezhetsz orvost is)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!