Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül megbízható (50 db)

Mik a tapasztalataitok Dr. Végh György szülészorvossal kapcsolatban (Péterfy kórház)? Mennyi a magánrendelési díja? Szülésért mennyit kér? Megbízható, kedves, figyelmes?

Most keresek másik orvost, mert kistesóval próbálkozunk (? lesz a második babánk), az els? babánknál az orvossal nagyon ráfáztam, nem szeretnék még egyszer úgy járni!

Legjobb válasz: http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=265237 http://www.intima.hu/orvos/46/dr-vegh-gyorgy

Nekem 13 éve õ a nõgyógyászom, én nagyon elégedett vagyok vele. A magánrendelése nem a legolcsóbb, de terhességem alatt sokszor elõfordult, hogy a kórházba hívott be, ott természetesen nem fizettem és így is ugyanazt az ellátást és figyelmet kaptam, mint a magánrendelésén. Kedden szültem, és egy percig nem láttam rajta, hogy feszült lenne amiatt, hogy nem ér oda idõben a magánrendelésére. A szülésért külön nem kért pénzt, amit adtam kedvesen fogadta. Azt csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem értem miért nem a saját orvosától kérdez az ember, nekem eszembe nem jutott volna más orvost kérdezni a leleteimrõl. Az én orvosom készséggel válaszolt minden kérdésemre :)
Nem szülnék nála, még ha õ fizetne se! Arrogáns hólyag, az empátia legcsekélyebb mértékben sincs meg benne. Bár szerencsére nem nála szültem, de amíg bent feküdtem folyamatosan szívatott, nem tájékoztatott a leleteimrõl, amikor a férjem errõl kérdezte, vérig volt sértve. Tipikusan "ki, ha én nem" fajta. Szüljön nála a hóhér!
6-oska vagyok.Annyira fel vagyok háborodva, hogy ilyen orvosok praktizálhatnak, de sajnos nem õ az egyetlen ilyen orvos ott.Nem is tudom és nem is akarok belegondolni, hogy mi történt volna ha nem ér be a dokim idõben.Egyszerûen nem találok szavakat, annyira kiakaszt, a másik pedig, hogy el mer kérni hatalmas pénzösszegeket és még nem is úgy bánik veled, ahogy azt megérdemelnéd, vagy a pénzed megérdemelné.
#6-os hozzászólónak: nagyon is el tudom képzelni, hogy így viselkedett. Nem õ vizsgált meg, mert nagyon lusta pasi és azért kérdezgette mikorra vagy kiírva, hogy húzza az idõt amíg megjön a dokid. Nem fog õ veled veszõdni, ha nem vagy a fizetõs betege.Nekem a fogadott orvosom volt, úgyhogy rendes volt velem, de még így is sokszor kiborított a lustaságával.
Hát én is leírom a tapasztalatom.Az elmúlt 2 hétben szúltem, és õ volt az ügyeletes.Amíg a fogadott orvosom beért, meg sem vizsgált és már 9 centire nyitva voltam.Egy undorító (elnézést, de így van) orvos.A szülésznõvel vizsgáltatott meg, õ pedig azzal volt elfoglalva, hogy én pontosan mikorra is vagyok kiírva.Nem volt elég neki a kismamakönyv alapján talált infó, hanem amíg én ott feküdtem és a fájdalmakkal küszködtem, folyamatosan azt hajtogatta, hogy akkor nekem mikor van a pontos terminusom.Te jó ég, már majdnem szívinfarktust kaptam tõle.Hála égnek megérkezett 10 perc alatt az orvosom, aki életmentõ császárt hajtott végre nálam, a babám és az én életemet is megmentette, sõt a méhemet is.Úgyhogy isten mentsen mindenkit a Végh dokitól!!!
Nekem a harmadik babám született nála császárral. Velem mindig aranyos, kedves, rendes, figyelmes volt, nem találtam a modorában kivetni valót. Mindig nyugtatott, hogy minden rendben lesz, mindenben segít, mindent elintéz stb. A kórházban naponta többször bejött hozzám, a babával is foglalkozott. Valóban elég drága doki, a magánrendelésén a terhesgondozás 15ezer/alkalom, ha uh-t is szeretne valaki az plusz 5ezer és hiába kapsz idõpontot, általában elég sokat kell várni. Én nem kérdeztem meg tõle mennyit kér a szülésért, de persze tisztában voltam vele mennyit "illik" adni. Szerintem jó fej és jó orvos, ha valaki meg tudja fizetni akkor bátran forduljon hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki valamikor rákeresne, akkor leírom a tapasztalataimat. Nagyon pénzéhes doki. 15 a magánja, 150 a szülés, de a modora alpári, nem is a földön jár úgy el van szállva magától. Hatalmas csalódás volt. Ja és a szülés nem életbiztosítás nála, ugyanis közölte, hogy ha épp ügyeletes egy doki, akkor kötelezõ hazamenni ügyelet után, még ha a szülõnõje szül is épp! Szóval simán lelép idõ elõtt ha arról van szó, legalábbis ezt lehetett kiérteni a szavaiból! Senkinek nem ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Várok még személyes tapasztalatokat, ha van valakinek!
A legjobb orvos!!!! Nála szültem 2, 5 éve , normál szülésnek indult, de végül császár lett belõle.Elõtte minden magán rendelésén kifejezetten kedves, barátságos és közvetlen volt, elbeszélgetett velünk minden alkalommal, soha nem sajnálta az idejét!Amikor a kórházban találkoztunk akkor is! Soha semmit nem erõltetett, mindig nyugodt volt és mindenrõl tájékoztatott.A díjai épp olyanok , mint akárki másnak...(végzettségét és szakértelmét tekintve pedig nem sima szülész orvos..)Azóta is voltam Nála és csakis jót tudok mondani Róla:)

10-es erősségű tesztet, hol lehet venni és mennyibe kerül? Megbízható?

Legjobb válasz: Szerintem inkább várj pár napot és egy 20-25-ös tesztet csinálj mert a nagyon gyenge tesztek sokszor lehetnek álpozitívak (szellemcsík) is sajna. De gyógyszertárban biztos tudnak segíteni. A 10-es a qupido teszt. Bár lehet neked bejön! ++++++ Teszteket kívánok legyen akármilyen teszt!

Szerintem inkább várj pár napot és egy 20-25-ös tesztet csinálj mert a nagyon gyenge tesztek sokszor lehetnek álpozitívak (szellemcsík) is sajna. De gyógyszertárban biztos tudnak segíteni. A 10-es a qupido teszt. Bár lehet neked bejön! ++++++ Teszteket kívánok legyen akármilyen teszt!
Elsõ vagyok. Nekem kimutatta. Elvileg már kimutatja! De reggel csináld! Majd írj hogy mi lett!!! Van otthon teszted?
A kérdező hozzászólása: Pár napot késik mensesem, akkor már a 25-ös is kimutatja, ha terhes vagyok??
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nincsen tesztem itthon, majd kedden csinálok!
A kérdező hozzászólása: Nem reggelibõl csináltam, de kimutatta a 25-ös! :)

Gyógyszertárban kell kérni az ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül? Megbízható?

Legjobb válasz: Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!

Tudtommal igen ott kaphatsz az árát nem tudom de nem olcsó. A barátnõmnek bejött! Sok sikert!
Igen, gyógyszertárban. Ha jól emlékszem, olyan 2500 körül van az ára. Nekem bejött! Sok sikert!
Nekem is van törpemikroszkópom (maybe baby), én a netrõl rendeltem, azt hiszem 10.000ft körül volt (2 éve). Bár nemtudom, hogy egyre gondolunk-e. Sok sikert!
PG/53 nevezetû törpemikroszkóp, gyógyszertárbn kapható 2400.- ért. Nekem bejött, de beletelik egy kis idõbe míg kitapasztalod. Ha vettél és nem boldogulsz vele írj privit. Szívesen segítek!
A kérdező hozzászólása: Köszi :-)

Mennyibe kerül egy átlagos levelet kiküldeni Spanyolországba, hogy az tuti, hogy megérkezzen (mennyire megbízható ebből a szempontból a posta a 2 ország között? És hogy kell megcímezni a borítékot? úgy mint Magyarországon?

Legjobb válasz: Külföldre célszerû angolul címezni a leveleket. Én azért odaszoktam írni zárójelben magyarul az országnevet, mert volt olyan hogy nem kérdezte meg a postás ez milyen ország is és el is küldte valahova máshova, a levelem azóta sem került meg. Azt jegyezd meg, hogy kicsit máshogy kell címezni mint belföldre: a személy egyre tágabb lakhelye... szóval elõször név, utána cím, házszám, emelet stb, majd országkód, irányítószám, városnév egy sorba (én csak várost szoktam), a végére pedig az ország. A posta szerintem abszolút megbízható, eddig egyetlen egyszer nem érkezett meg levelem, ez a fent említett okból, de hát az ilyen elõfordul. Pontosan nem tudom megmondani mennyibe kerül, de a posta honlapján megtudod nézni. Egy rendes kis boríték, ami nem lépi át a limit súlyt nekem Kóreába pl 260 ft elsõbbségivel.

Külföldre célszerû angolul címezni a leveleket. Én azért odaszoktam írni zárójelben magyarul az országnevet, mert volt olyan hogy nem kérdezte meg a postás ez milyen ország is és el is küldte valahova máshova, a levelem azóta sem került meg. Azt jegyezd meg, hogy kicsit máshogy kell címezni mint belföldre: a személy egyre tágabb lakhelye... szóval elõször név, utána cím, házszám, emelet stb, majd országkód, irányítószám, városnév egy sorba (én csak várost szoktam), a végére pedig az ország. A posta szerintem abszolút megbízható, eddig egyetlen egyszer nem érkezett meg levelem, ez a fent említett okból, de hát az ilyen elõfordul. Pontosan nem tudom megmondani mennyibe kerül, de a posta honlapján megtudod nézni. Egy rendes kis boríték, ami nem lépi át a limit súlyt nekem Kóreába pl 260 ft elsõbbségivel.
Megnéztem neked, EU országokba, így Spanyolországba is, elsõbbségivel 230 ft egy levél, nem elsõbbségivel 210... Azon a 20 forinton szerintem fölösleges spórolni ha elfogadsz egy tanácsot, nem tudom pontosan arrafelé hogy megy, de távolabbi helyekre 1-2 héttel elõbb odaér a levél. Nyilván Spanyolországba ez csak 1-2 nap, de kérdezz rá a postán nyugodtan!
http://posta.hu/kepek/upload/2009-12/Dijkivonat_20100101.pdf Azt nem tudom hogy EUba mennyi, de neekm az USA-ba elsõbbségivel 1-2 hét volt. Elsõbbségi nélkül gondolom egy hónap is lett volna.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi szépen a gyors válaszokat:) ...akkor szerintem az elsõbbségi lesz és akkor a címzés meg a fent leírtak szerint...köszi még 1*. Üdv:Évi

Átlagosan mennyibe kerül egy teszt ami a 3 napos terhességet is kimutatja? Mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Én 800ft-ért vettem.hogy mennyire megbizhato azt ma tudom meg!

Én 800ft-ért vettem.hogy mennyire megbizhato azt ma tudom meg!
Mennyire volt megbizható a teszt amit vettél?
98.99% a megbízhatósága a teszteknek.Több fajta teszt van.De legbiztosabb ha elmész a nõgyógyászhoz. 28 hetes kimami

Mennyibe kerül egy megbízható helyről származó angol masztiff (ami nem túlzás a kutyáért)?

Ha egyszer kaphatnék egy ilyen kutyát nem a kiállításokon elnyert díjakért tartaném, "csak" egy h? barátot szeretnék.

Legjobb válasz: A tözskönyv maga 5500 Ft-ba kerül, nem amiatt van az óriási különbség a tözskönyves, és a tözskönyv nélküli kutyák között. Nem a kiállítás a lényeg, hanem hogy szûrve van, jól etetik, rendszeres orvosi felügyelet alatt áll. Nagyon nézd meg, hogy honnan veszed! Mi törzskönyvezõs szapórítótól vettük a miénket, szóval még maga a törzskönyv se jelent semmi. A mi angol masztiffunk totálisan labilis idegrendszerû, minden zajra rezzen, szûk helyekre retteg bemenni. Két hónaposan hoztuk el, szocializálva egyáltalán nem volt. 7 éve folyamatosan próbáljuk ingerekhez szoktatni, de kb. odáig sikerült eljutni vele, hogy a kerítésen belül nem fél, de sétálnál füle-farka behúzva. PErsze mivel ilyen bizonytalan, bejátszik a félelmi agresszió, nagyon keményen védi a kertet, ha sarokbaszorítanák nem vállalnék érte felelõsséget. Nem írom le a kennelnevét (most nem is jut eszembe) de Ceglédrõl hoztuk, úgyhogy ha ottani kennelt találsz, azt messze kerüld el. Ha tisztességes megbízható helyrõl akarsz kutyát (ami ennél a hatalmas erejû, testû és temperamentumúú fajtánál nagyon fontos) akkor 100 ezer forinttal számolj legalább. Csak olyan helyrõl hozd el, ahol vállalnak egészségügyi garanciát is a kutyára, és szerzõdéssel adják.

A tözskönyv maga 5500 Ft-ba kerül, nem amiatt van az óriási különbség a tözskönyves, és a tözskönyv nélküli kutyák között. Nem a kiállítás a lényeg, hanem hogy szûrve van, jól etetik, rendszeres orvosi felügyelet alatt áll. Nagyon nézd meg, hogy honnan veszed! Mi törzskönyvezõs szapórítótól vettük a miénket, szóval még maga a törzskönyv se jelent semmi. A mi angol masztiffunk totálisan labilis idegrendszerû, minden zajra rezzen, szûk helyekre retteg bemenni. Két hónaposan hoztuk el, szocializálva egyáltalán nem volt. 7 éve folyamatosan próbáljuk ingerekhez szoktatni, de kb. odáig sikerült eljutni vele, hogy a kerítésen belül nem fél, de sétálnál füle-farka behúzva. PErsze mivel ilyen bizonytalan, bejátszik a félelmi agresszió, nagyon keményen védi a kertet, ha sarokbaszorítanák nem vállalnék érte felelõsséget. Nem írom le a kennelnevét (most nem is jut eszembe) de Ceglédrõl hoztuk, úgyhogy ha ottani kennelt találsz, azt messze kerüld el. Ha tisztességes megbízható helyrõl akarsz kutyát (ami ennél a hatalmas erejû, testû és temperamentumúú fajtánál nagyon fontos) akkor 100 ezer forinttal számolj legalább. Csak olyan helyrõl hozd el, ahol vállalnak egészségügyi garanciát is a kutyára, és szerzõdéssel adják.
Az elõzõ válaszolót megerõsíteném, igaz nekem más fajta óriástestû kutyám van, 150 ezerért vettem, TK-s, szûrt szülõktõl, stb. Egészséges is. Az elsõ évben számolni akartam, hogy mennyibe kerül a tartása, de 300 000-nél abbahagytam.
Én most fajtát nem nézve írom meg a véleményem! Nekem chow-chow kutyum van. már 8 éves. Édesanyámék vették, hogy jaj de jó olcsón, törzskönyv nélkül is jó lesz. Jó is volt kb 1 évig. azóta állatorvosra közel 3 nilliót költöttünk mert allergiás, de úgy hogy a véreredményt vizsgáló labor se hitte el hogy ilyen kutya létezik, annyi mindenre érzékeny és több keresztekkel. Mellette befeléforduló szemhéja van mindkét szemén és még csípõizületi diszpláziája is van. Tehát ennyit a nem megfelelõ választásról. Én a helyedben tényleg csak megbízható helyrõl vennék kutyát, fõleg egy ilyen fajtát aminek tényleg nem mind1 a minõsége. Ne a vételi áron spórolj, azért az összegért csak minõséget kaphatsz, de persze vigyázz (ne dõlj be a mézes-mázas meséknek) és alaposan nézd meg(hogy tartja a kutyákat, mivel eteti-számodra megfelelõ-e a hozzáállása, nem-e csak a haszonra megy), faggasd ki a tenyésztõt mindenrõl(szûrési eredményekrõl, stb.) És ha egyszer összejön sok boldogságot nektek!
Kedves kérdezõ, amit most leírok nem CSAK neked szól!!! Én megértem, ha valaki fajtatiszta kutyát szeretne vásárolni, de ne úgy menjünk oda egy tenyésztõhöz, hogy "nekem a törzskönyv nem fontos". DE IGEN IS AZ !!!! Miért? Mert ezzel lehet igazolni, hogy a kutyád fajtatiszta, és a felmenõi nagy valószinûséggel minden szükséges vizsgálaton átestek (sõt, talán kiskutya is). Nem egy nagy tételrõl van szó, fõleg ha egy 200-300 ezer forint körüli kutyáról van szó. Igen, jól olvastad !!!! Egy viszonylag rikta kutyafajtát szeretnél venni, ráadásul az étvágya sem kicsi. Nem mindegy neki, hogy csirkefarháton vagy Acana, esetleg Orejin tápon fogja életét leélni. Nem megfelelõ táplálás esetén könnyen DP, ízületi vagy szív betegséget kaphat, a kevés mozgástól és felfekvéses is lehet, ha kemény talajon kell folyamatosan feküdnie. Mert bizony õ sokat szeret henyélni, amit nem szabad mindig ráhagyni. Ha a betegségek közül bármelyik is bekövetkezne, azt nagyon-nagyon sok pénzedbe kerülne. Szóval mielõtt nagyon elkezdenél húhogni, hogy "ez nagyon sok", akkor tedd fel magadnak a kérdést: Tudsz-e éves szinten ugyanennyit vagy kicsit többet költeni a táplálására? Mert egy Acana táp 20 ezer felett van, és neked mindenbõl a legnagyobbat kell venni MINDEN HÓNAPBAN !!!! Plusz számold hozzá a kutyaiskola költségeket, mert egy ilyen kutya felnõtt korában megindul, az felér egy tankkal. Nem utolsó sorban, van-e megfelelõ hely a kutya számára a házban? Ugyanis neki nagyon rövid szõre van, és télen hamar megfázhat.

EBAY.hu oldal mennyire megbízható? és ha kínából rendelek mennyibe kerül behozatali vám?

Aki rendelt már innen és sikeresen megjött neki amit rendelt az is dobhatna egy kommentet! kb 70ezer Ft értékbe vásárolnék szerintetek nem rizikós?

Legjobb válasz: Szia szerintem elég megbízható oldal.(Nekem legalábbis nem volt probléma vele.) Én Hongkongból rendeltem tokot és rendesen meg is jött. Olyantól rendelj akinek a feedbackjei 96% felett vannak. Az ár meg alá van írva asszem nincs külön behozatali vám, ami meg van(a kiszállítás) azt meg levoja a paypalod. Csak olyat rendelj amit worldwild-ra szállitanak. Remélem segítettem! :)

Szia szerintem elég megbízható oldal.(Nekem legalábbis nem volt probléma vele.) Én Hongkongból rendeltem tokot és rendesen meg is jött. Olyantól rendelj akinek a feedbackjei 96% felett vannak. Az ár meg alá van írva asszem nincs külön behozatali vám, ami meg van(a kiszállítás) azt meg levoja a paypalod. Csak olyat rendelj amit worldwild-ra szállitanak. Remélem segítettem! :)

Előző életbe visszavezető hipnózison szeretnék részt venni Pécsett. Tudtok megbízható szakembert? Kb. mennyibe kerül?

Szeretném megtudni hogy volt-e előző életem és ha igen milyen volt. Nagyon hajt a kíváncsiság.

Legjobb válasz: Igazi szakemberek nem kérnek érte pénzt. Aki pénzt kér az ilyenekhez,az csaló,nem szakember!!

Igazi szakemberek nem kérnek érte pénzt. Aki pénzt kér az ilyenekhez, az csaló, nem szakember!!
Vazze elõzõ, akkor ennyi erõvel senkinek sem szabadna pénzt kérnie a munkájáért: se orvosoknak, se rendõröknek, se eladóknak, se takarítónéniknek. :D
Inkább ne akard megtudni, mert az egyik ismerõsöm is ilyenen vett részt, azóta nincs meg az egyik szeme, bal lábára sántít, és néha ugatja a holdat!

LEXUS RX 400h kocsi szervizeltetése érdekelne, 100000-180000km közti, mennyibe kerül a szerviz? Mi megy leggyakrabban tönkre benne? Mennyire megbízható autó

Legjobb válasz: a luxusauto hasznaltan is luxusauto, luxus alkatreszarakkal. ha egyaltalan felmerul a kerdes hogy mennyire draga a szervize, ne vedd meg. egy szett gumi tobb szazezer ra... [link] a lexus a legmegbizhatobb autok egyike egyebkent, de ha valami megis tonkremegy benne, az nem tul olcso.

a luxusauto hasznaltan is luxusauto, luxus alkatreszarakkal. ha egyaltalan felmerul a kerdes hogy mennyire draga a szervize, ne vedd meg. egy szett gumi tobb szazezer ra... [link] a lexus a legmegbizhatobb autok egyike egyebkent, de ha valami megis tonkremegy benne, az nem tul olcso.
Fõnököm feleségének ilyen van, elõtt RX300 volt, évek óta én szervizelem.Én Angliában élek, de az alkatrészárak szinte azonosak. Soha, semmiféle baj nem volt az autóval. Fékbetét, olaj, olajszûrõ, segédszíj, ennyi, a féktácsák elõl-hátul gyáriak. 4.50p az olajszûrõ, ha érdekel megkeresem a számlát is. Érdekességként, van a családjukban egy Smart Fourfor is, a pollen-levegõ-olajszûrõ a 4x-be kerül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a vàlaszodat, érdekelne a szàmla, meg hànyezer km-nél kell cserélni az addot dolgokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!