Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül megépíteni (2 db)

Ilyen kertitavat megépíteni durván mennyibe kerül?

http://www.youtube.com/watch?v=NsovmPV-oWo Halakat is lehet bele rakni? Vagy ez kicsi ahhoz? A vuzet szivattyú viszi fel?

Legjobb válasz: Mi más vinné fel mint szivattyú? :) Elég rossz minõségû, videó de persze lehet benne halat tartani, csak télre bent kell teleltetni.

Mi más vinné fel mint szivattyú? :) Elég rossz minõségû, videó de persze lehet benne halat tartani, csak télre bent kell teleltetni.
Legalább 500000
XDXD 500.000?????? Ne röhögtess már... Ha magadnak kiásod szinte ingyen van, veszek egy kicsi meg egy nagyobb pumpát mondjuk 10.000 a kettõ, még a fólia is kb ennyi, de lehet h olcsóbb, meg talán a dekor is, de ezen mind lehet spórolni. 30-40 ezer simán megvan.
sztem is ha magadnak kiásod fólia kövek halak vízpumpa és ha magad csinálod a bambusz vmit akkor is megvan max 55000

Mennyibe kerül kb. megépíteni egy szobát a házhoz, amelynek már két oldala megvan, téglából épült?

Mennyi lehet anyaggal, lapos zsindelyes tet?vel együtt?

Legjobb válasz: Édesapáméknak a kivitelezõ 800ezret mondott,de akkor brigád csinálná,és náluk az alapot is ki kellett ásni.+anyagár. Nem tudom,h nálatok,ti építenétek vagy kivitelezõ,de egy jó tanácsot fogadj meg,haverral építtetni mindig drágább,mert a havert etetni itatni kell!Tehát szerintem nálatok,ha rendesen vanalálalapozva,akkor abból a 800ból kijönne.

Édesapáméknak a kivitelezõ 800ezret mondott, de akkor brigád csinálná, és náluk az alapot is ki kellett ásni.+anyagár. Nem tudom, h nálatok, ti építenétek vagy kivitelezõ, de egy jó tanácsot fogadj meg, haverral építtetni mindig drágább, mert a havert etetni itatni kell!Tehát szerintem nálatok, ha rendesen vanalálalapozva, akkor abból a 800ból kijönne.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!