Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül magzatvíz (5 db)

Gyógyszertárban leghet kapni lakmusz papírt? És ha igen akkor mennyibe kerül? Magzatvíz szivárgást szeretnék nézni

Legjobb válasz: szia! Szerintem lehet, bár nem vagyok benne biztos. Neten néztem és kb 100db-os lakmuszpapír csomag 3000-4000 Ft között mozog.

szia! Szerintem lehet, bár nem vagyok benne biztos. Neten néztem és kb 100db-os lakmuszpapír csomag 3000-4000 Ft között mozog.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szia! Lakmuszpapír nem fogja kimutatni, csak stresszelnéd magad vele. Magzatvizet és a folyást is ugyanolyannak mutatja. És nagyon drága dolog. egy laboros

Igaz, hogy lehet venni tesztet, vagy betétet /nem tudom pontosan/, ami kimutatja a magzatvízet? Mennyibe kerül? Egyébként terhesség 15. hetében is szivároghat a víz?

Legjobb válasz: Létezik ilyen betét,de itt sokan írták már,hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

Létezik ilyen betét, de itt sokan írták már, hogy nálunk nem nagyon lehet beszerezni.A patikában kapható lakmuszpapír zöld lesz a magzatvíztõl.

Tényleg van olyan betét, ami kimutatja, hogy elfolyt a magzatvíz? Ha igen, mi a neve? Mennyibe kerül? És hol kapható?

Legjobb válasz: Lakmuszpapírt szerezz be, ha tudsz. Ilyesmi betét már nincs. S igaza van az elsõnek: ha elfolyik, akkor azt nem lehet összekeverni semmivel. Meleg lötty folyik végig a lábadon visszatarthatatlanul és akár órákig is eltarthat.

Lakmuszpapírt szerezz be, ha tudsz. Ilyesmi betét már nincs. S igaza van az elsõnek: ha elfolyik, akkor azt nem lehet összekeverni semmivel. Meleg lötty folyik végig a lábadon visszatarthatatlanul és akár órákig is eltarthat.
Indikátorpapírt (lakmusz papírnak is nevezik) vegyél, ez nekem is mindhárom terhességemnél para volt. Egyszerûen letépsz belõle egy darabot, odateszed, és ha szivárog a magzatvíz, méregzöld lesz. Én itt vettem, de mi pestiek vagyunk: http://www.palinkaust.hu/hu/termek/ph-indik%C3%A1tor-pap%C3%..
A másodiknak sajnos nem teljesen van igaza, elõfordul, hogy annyira kicsit szivárog, hogy nem veszed idõben észre, és így fertõzödhetsz. Éppen ezért paráztam végig minden terhességemet...
Második vagyok: azt írtam HA ELFOLYIK. A szivárgásról nem írtam!!!
Elnézést tõled, akkor ezt elnéztem!
A dokim szerint igen, mert átlátszó laza folyadék. MOndom faca. Volt az utolsó idõben szivárgásom, de az most magzatvíz volt vagy más? Ember legyen a talpán, aki ezt tudja! Ja és szintelen, szagtalan, pontosan így mondta a dokim!
szerintema szivárgást nem lehet olyan könnyû észrevenni... nekem is volt színtelen, szagtalan vízszerû folyásom, azonnal rohantunk a kórházba, hogy nem-e a magzatvíz, de kiderült, hogy a terhesség végén elõforduló erõsebb folyás. A szülésig végig ideges voltam, amikor jelentkezett, mert nem tudtam, hogy csak folyás vagy szivárog a víz. Mint kiderült, végig sima folyás volt, mert szüléskor repesztettek burkot.
Én az utolsó egy hónpot végigparáztam, hogy szivárog a magzatvízem. Felkutattam minden gyógyszertárat, de már nem lehet kapni. Régen valóban volt. Egyébként a nõgyógyászodnak biztos van ilyen lakmuszpapír szerûsége, nekem azzal mindig nézte. Kérd meg, hogy nézze Neked is, mikor mész hozzá! Ez a szivárgásra vonatkozik. De hidd el nekem, ha elfolyik a magzatvíz, észre fogod venni! Egy pillanat alatt vizes lesz a bugyid, és folyik le a lábadon. Rögtön fogod tudni, mirõl van szó!
A kérdező hozzászólása: És a szivárgást lehet érezni? Köszönöm az eddigi válaszokat!


Mi a neve annak a betétnek amit a gyogyszertárban árulnak és a magzaviz szivárgást mutatja (elszinezödik ha magzatviz éri, mennyibe kerül és milyen kiszerelésben lehet kapni? Csak patikában lehet kapni?

Legjobb válasz: szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában

szia! igen, csak patikában lehet kapni, sajna a nevét én sem tudom. bár itt egyszer azt írta valaki, hogy már nem is lehet ilyet kapni. szerintem is az a tuti, ha rákérdezel egy patikában
szia! 2. vagyok, szétnéztem a neten online patikákban, de egyik helyen sem találtam, elvileg magzatvízjelzõ betét a neve.
Én ezt találtam: az Al Sense kit van forgalomban, és csak ritkán lehet kapni. De állítólag a sima lakmuszpapír is képes kimutatni a magzatvizet (kék lesz)
Én a terhességem vége felé felhívta jópár patikát és sajna sehol sem lehetett ilyet kapni.
A gyógyszertári listán biztos fent van, rendeltetsd meg, ha nincs náluk! Jobb helyeken meg kell hogy hozzák rendelésre.
Szerintem kérdezz utána a gyógyszertárban.....

Mennyibe kerül a magzatvíz jelző betét? És hány db van benne?

Legjobb válasz: Én úgy tudom már nem lehet ilyet kapni, legalábbis februárban én felhívtam jópár gyógyszertárat és mindenhol ezt az információt kaptam.

Én úgy tudom már nem lehet ilyet kapni, legalábbis februárban én felhívtam jópár gyógyszertárat és mindenhol ezt az információt kaptam.
én eddig csak magzatviz jelzõ tesztrõl hallottam. azt lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Akkor nem tudom mért ajánlgatja mindenki:9...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!