Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ma a 3 (2 db)

Mennyibe kerül kb. ma a 3. kerületben egy másfél szobás panellakás?

Legjobb válasz: 7,5-8,5 millió,attól függ hogy milyen a környék,panoráma,és mennyire van lelakva.

7, 5-8, 5 millió, attól függ hogy milyen a környék, panoráma, és mennyire van lelakva.
Az 1 szobások kerülnek 7, 5 -8 millió körüli összegbe! A 2, 1+1 szobások inkább 9 millió körül mozognak.

3 év után sikerült teherbe esnem. Sajnos ma megállapitották, hogy elhalt a babám kb. a 7-8 héten. Mennyi idő múlva eshetek teherbe? Tapasztalatokat kérnék, köszönöm!

Legjobb válasz: Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.

Sajnálom. Általában 3 hónapot kell várni, de ez a gyógyulástól függ. Nekem az 5-6. héten volt, spontán kiürült és a következõ hónapban próbálkozhattunk is, és sikerült.
Az orvosod tudja megmondani, mikor leszel ismét olyan állapotban, hogy a következõ baba jöhessen.Meg kell erõsödnöd újra. Sok ismerõsöm van, aki így járt, mint te. Volt, ahol még jó pár terhesség elment, de mindig késõbbi idõpontban. Ma gyönyörû gyermeke van. Kitartást és egy szép, egészséges babát kívánok!!!!
Szia, elõször is sajnálom, ami veled történt, de nem írtad, de én azt javasolnám, ha eddig nem került sor rá, vizsgáltassátok ki magatokat a pároddal, mert lehet nem lenne célszerû, ha újabb évek mennének el a sikertelen próbálkozással, miközben lehet olyan "baj" van, ami orvosolható. Mert általában, ha egy év után nem jön össze a baba, ott valami nem stimmel, és kivizsgálás ajánlott.
Szia! Nagyon sajnálom!!! Nálam ugyanez volt, azzal a különbséggel hogy viszonylag hamar, 3 hónap próbálkozás után lettem terhes, és a 8. héten halt el a baba. Másnap megmûtöttek, akkor nekünk azt mondta az orvos, hogy minimum 3 hónapot kell várni, de jobb a félév. Barátnõmnél szintén fél év volt. De általában az orvosok elmondják. Utána nehezen jött össze, pedig minden rendben volt mindkettõnkkel, a mûtét után 2 évre lettem újra terhes, minden rendben volt, már 2, 5 éves a kisfiunk. És most már a második babát várjuk, õ elsõre, védekezés mellett jött össze :) Bocsánat ha hosszú voltam, azért írtam ennyit, hogy lásd, nem reménytelen semmi!
Ez tenleg nagyon valtozo nekem 8 hetesen halt el a babam. Nekem azt mondta a doki, hogy az elso mensit varjuk meg es utanna lehet probalkozni. Mi a biztonsag kedveert vartunk meg 2 honapot es utann probalkoztunk. A probalkozastol szamitva a 4-dik honapba sikerult. Most mar 15 honapos kisfiu.
Azért az 1 évet el ne hidd, annyit biztosan nem kell várni, maximum 3 hónap szerintem, de azt mindenképp várd meg, amíg lelkiekben helyre tudod tenni kicsit. Sok sikert a következõhöz.
A kiemelt kérdések közt van egy missed ab-os, olvasd végig!
1 évet szerintem sem kell várni!!!!! Nekem tegnap volt a mûtétem, 9+2 hetes babám ment el. Dokim 6 hetes szexmentes idõt mondott és 6 hónap várakozást az újboli terhességre. Na én annyit sem szeretnék várni...
Minimum 1 évet várni kell
Drukk! :)
Bízzunk!Mindenkinek fel a fejjel!!! Mindent bele!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem már eggyikünk sem fog rossz tapasztalatokat szerezni. Hihetetlen, hogy nem is ismerjük egymást, mégis nagy erõt adtok nekem, köszönöm! Ha valakinek sikerül, akkor irja meg!És mindegyikünknek SIKERÜLNI FOG!!!
Sziasztok! Nekem 2 hónapja volt missed ab-om, 5-6 hetes voltam :( 2 év után jött össze, véletlenül.Hidjétek el, hogy lelkileg is olyannyira megfogtok erõsödni, hogy eszetekbe se fog jutni, hogy a második babát is elveszíthetitek! Nagyon sajnálom, hogy veletek is megtörtént!Szörnyû dolog! Engem is csak az a tudat tartott életben, hogy ha törik, ha szakad nekem lesz babám a lehetõ leghamarabb!És jó tanácsként mondom, hogy ne temetkezzetek gyászba, mert annál késõbb jön össze! Nekem még egy hónapom lenne a háromból, de mi már elkezdtünk próbálkozni! Ha pedig letelik a 3 hónap, elkezdek dokihoz járni!
Utsó vagyok. Az a baj, hogy annyi minden miatt lehet... Én úgy olvastam, hogy a második missed ab után ajánlják a genetikai vizsgálatot. Nekem is most volt a mûtétem, én is úgy érzem, egy másikat már nem élnék túl, én is nagyon aggódom! De sok olyat is olvasni, hogy a második terhességgel már egészséges babát szültek!! Ne adjuk fel!!
A kérdező hozzászólása: A teherbeesésem elõtt megállapitották, hogy PCOS vagyok, azt nem kellett volna figyelembe venni?Szóltam az orvosomnak és azt mondta, hogy annak már nincs jelentõsége, mert teherbe estem. Szerintetek keressek fel egy genetikust, aki megvizsgál engem és a férjemet? Sok olyat olvasok akinek a második is missed ab-bal végzõdött.Félek... és még egyszer nem élném túl!
Utsó vagyok. Akkor a 3 hónapot várjátok meg, nekem is az tûnik reálisnak. Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sajnos tapasztalt válaszokat :(( Ma jöhettem haza a kórházból és azt mondta Dr. Úr, hogy 3 hónap után próbálkozhatunk. Remélem a második kifejlõdik rendesen!
Szia! Az én tapasztalatomat irom le nekem 9 hetesen halt el a terhességem és csak a 12 hetes uhon vették észre. A mûtét után kb 3 hónapra terhes lettem ....Mindezt úgy , hogy abban az évben nem is akartam próbálkozni. Egyszer elfelejtettünk védekezni.:-))) Viszont mindkét gyerekkel kaptam hormonpotlásra gyógyszert terhesség megállapitása után. Azóta sikerült a baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!