Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ma a (43 db)

Mennyibe kerül ma a MOL EVO benzin?

Legjobb válasz: Ez könnyû. Nekem van egy jobb: Mennyibe kerül jövõ ilyenkor a MOL EVO benzin?

Ez könnyû. Nekem van egy jobb: Mennyibe kerül jövõ ilyenkor a MOL EVO benzin?
A kérdező hozzászólása: Ha könnyû, akkor válaszold meg, anélkül, hogy benzinkútra mennél megnézni :) Mert a neten sehol nem találtam, bár lehet én vagyok a béna. Ma viszont elmentem a kútra és megtudtam. Tele is nyomtam a kocsi tankját vele. :)

Mennyibe kerül ma a Gracial fogamzásgátlótabletta (3hó)? Mikortól véd?

Legjobb válasz: Én is ezt szedem kb. 6500-7000 Ft között mozog az ára. Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ szemtõl véd, ha a mensid 2.-5. napján kezdted el, akkor 7 napig kell védekeznetek más módszerrel is pl. gumi. Egyébként nagyon jó gyógyszer, én meg vagyok vele elégedve, több, mint 4 éve szedem és semmi problémám nem volt vele!

Én is ezt szedem kb. 6500-7000 Ft között mozog az ára. Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor már az elsõ szemtõl véd, ha a mensid 2.-5. napján kezdted el, akkor 7 napig kell védekeznetek más módszerrel is pl. gumi. Egyébként nagyon jó gyógyszer, én meg vagyok vele elégedve, több, mint 4 éve szedem és semmi problémám nem volt vele!
Kérdezze meg nõgyógyászát, gyógyszerészét, vagy nézze meg a gyógyszer honlapján.
A kérdező hozzászólása: na megvettük, 6798 Ft.:S elég drága...de ami kell az kell!
mi nemrég vettünk, 7400...
Én most vettem.. 3 hónapja 7400 volt most 8400 a 3 havi :/

Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? És tényleg igaz, hogyha többet veszek belőle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem?

Budapest-Keleti pályaudvarról Déli pályaudvarba szeretnék utazni 2-es metróval. Ha leszállok az állomáson, merre találom a kioskot, ahol jegyet lenet venni? esetleg van jegykiadó automata, ahol nem kell sorban állni?

Legjobb válasz: Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? 320 Ft És tényleg igaz, hogyha többet veszek belõle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem? Nem, nem igaz. A vonaljegy hosszú évekig érvényes, még akkor is érvényes, ha idõközben felemelték a árát.

Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? 320 Ft És tényleg igaz, hogyha többet veszek belõle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem? Nem, nem igaz. A vonaljegy hosszú évekig érvényes, még akkor is érvényes, ha idõközben felemelték a árát.
A kérdező hozzászólása: * plusz nagy sor szokott e lenni
A metróba vezetõ mozgólépcsõ aljánál van jegyárusító, nem szokott nagy sor lenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, 4-es válaszoló! :)
Több helyen is tudsz jegyet venni, a metróállomás bejáratánál szokott nagy sor lenni, a lépcsõsor melletti pultnál és az automatánál ez kevésbé jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi a választ, fel is pontoztalak érte! ;) És azt nem tudod véletlenül, hogyha Budapest-Keleti pályaudvarról Déli pályaudvarba szeretnék utazni 2-es metróval és leszállok az állomáson, merre találom a kioskot, ahol jegyet lenet venni? Esetleg van jegykiadó automata, ahol nem kell sorban állni? Plsuz nagy sok szokott e lenni? A vonatcsatlakozás miatt kérdezem, mert így nem biztos, hogy elérem... :(
Mennyibe kerül egy kiló kenyér? Attól függ, hol veszed...
A kérdező hozzászólása: Értettem... köszi
Gondolom a rutin, plusz forgalmi vezetésre gondolsz. Jármûkezelés:(rutin) 4.700 Ft Forgalmi vizsga: 11.000 Ft. Ezek itt felül a vizsgadíjak, és még erre jön rá olyan 20-30-40ezer forint.

Mennyibe kerul ma egy szules Budapesten? Mennyit kell vagy illik adni az orvosnak aki segit vilagra hozni a kisbabamat?

Elsosorban Budapest erdekel, ott mennyiert mennek a szulesek? Koszonom

Legjobb válasz: szia! hét ez sok mindentõl függ, ha van orvos akihez rendszeres jársz és nála is fogsz szûlni, akkor az alkalmankénti összeg 10x-ét szokás adni. Nekem van "fogadott" orvosom és szülésznõm is. A dokiak 5000Ft-ot szoktam adni alkalmanként így õ majd 50 000-et kap, a szülésznõnek pedig 30-at gondoltam. Volt már hogy lehurrogtak itt hogy én ennyit adok, de ez az én esetem-véleményem. Ha incs orvosod, akkor sztem nem kell adni (én nem adnék). Minden jót!

szia! hét ez sok mindentõl függ, ha van orvos akihez rendszeres jársz és nála is fogsz szûlni, akkor az alkalmankénti összeg 10x-ét szokás adni. Nekem van "fogadott" orvosom és szülésznõm is. A dokiak 5000Ft-ot szoktam adni alkalmanként így õ majd 50 000-et kap, a szülésznõnek pedig 30-at gondoltam. Volt már hogy lehurrogtak itt hogy én ennyit adok, de ez az én esetem-véleményem. Ha incs orvosod, akkor sztem nem kell adni (én nem adnék). Minden jót!
Szia! Nem kötelezõ fizetni, az állami ellátás ingyen van. Ekkor a terhesgondozóba jársz gondozásra, és az ügyeletesnél szülsz. Ha fogadsz orvost, akkor valószínû magánrendelésre fog hívni, ami alkalmanként kb. 5-6 ezer. Attól függõen, hogy a doki holvégzi, vagy végezteti a vizsgálatokat még lehetnek plussz költségek. Én magánba járok, a vizsgálatokat pedig tb-re a klinikán csináltatja a doki (tehát azárt nem kell fizetnem). A 9 hónap alatt kb. ötször voltam a magánrendelõjében vizsgálaton, ez 30000ft-ba került. Az utolsó négy hétben a klinikára hívott vizsgálatokra (mivel a végén már hetente, ill. 3 naponta kell menni), itt nem fizetek. Szülés után az egyszeri vizit díj tízszeresét szokás adni, tehát ha mindennel elégedett leszek 60000ft-ot adok neki.
Isszonyatosan el van túlozva ez az egész fizetés dolog! Én végig magánba jártam 8 ezerért, + az ultrahangok 12.000.Nekem azt mondta a dokim hogy nem kell külön fizetnem a szülésért ha a magánrendelésre járok hozzá.Nem is mentem volna többet ha bemondja hogy 80.000. Baromi sok pénz persze akinek van az nem sajnálja.Mondjuk igy is kapott 30.000et, a szülésznõ (nagyon nagyon meg voltunk vele elégedve, mind emberileg mind szakmailag) õ kapott 20.000et.De ki ahogy gondolja, mindenesetre pont az ilyen bõkezû nõk állitották be ezt a rendszert!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat!

Mennyibe kerül ma egy csettegő átírása, műszaki vizsgája és a súlyadója?

Bl-7-es a motorja Diesel motor, teljesen fel van újjítva és érdekelne mennyibe kerülnének a vizsgák rá? Az ilyen járm?veknél van eredetvizsga? az el?z? papírjaiban le volt fényképezve, az miért kellett?

Legjobb válasz: Azért van lefényképezve, mert egyedi építésû!

Azért van lefényképezve, mert egyedi építésû!
Az eredetiség vizsgálat 20000 Ft. Az átírás 0 Ft. Forgalmi 4800. Mûszaki vizsga 25000 körül. "Súlyadó" 0 Ft.
Bocs, a mûszaki csak 8000 körül van, és lehet hogy eredetiség vizsgálat se kell...

Mennyibe kerül ma kb. a valutaügyintéző / pénztárosi tanfolyam?

Tudom, hogy helyenként változó, de körülbelüli összeget szeretnék tudni. A segítséget el?re is köszönöm.
Kicsivel kevesebb, mint 32.000, - Ft
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ...és esetleg abban tudtok segiteni, hogyan lehetne megoldani minél kevesebbõl a feljárást?mert kaptam munkát ami fekete meló(takaritás) de nem érdekelne, csak legyen már jövedelmem, mert viszi a házat a bank...szoval munka már volna, havi 70 ezerért napi 5x 4 óra. de ha kiszámolom, mi marad az utiköltség kifizetése után...háááááát...silány összeg..valakinek valami ötlete????

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!