Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ma (87 db)

Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? És tényleg igaz, hogyha többet veszek belőle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem?

Budapest-Keleti pályaudvarról Déli pályaudvarba szeretnék utazni 2-es metróval. Ha leszállok az állomáson, merre találom a kioskot, ahol jegyet lenet venni? esetleg van jegykiadó automata, ahol nem kell sorban állni?

Legjobb válasz: Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? 320 Ft És tényleg igaz, hogyha többet veszek belõle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem? Nem, nem igaz. A vonaljegy hosszú évekig érvényes, még akkor is érvényes, ha idõközben felemelték a árát.

Mennyibe kerül ma Budapesen egy vonaljegy? 320 Ft És tényleg igaz, hogyha többet veszek belõle, csak abban a hónapban érvényes, amikor vettem? Nem, nem igaz. A vonaljegy hosszú évekig érvényes, még akkor is érvényes, ha idõközben felemelték a árát.
A kérdező hozzászólása: * plusz nagy sor szokott e lenni
A metróba vezetõ mozgólépcsõ aljánál van jegyárusító, nem szokott nagy sor lenni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, 4-es válaszoló! :)
Több helyen is tudsz jegyet venni, a metróállomás bejáratánál szokott nagy sor lenni, a lépcsõsor melletti pultnál és az automatánál ez kevésbé jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi a választ, fel is pontoztalak érte! ;) És azt nem tudod véletlenül, hogyha Budapest-Keleti pályaudvarról Déli pályaudvarba szeretnék utazni 2-es metróval és leszállok az állomáson, merre találom a kioskot, ahol jegyet lenet venni? Esetleg van jegykiadó automata, ahol nem kell sorban állni? Plsuz nagy sok szokott e lenni? A vonatcsatlakozás miatt kérdezem, mert így nem biztos, hogy elérem... :(

Mennyibe kerül ma a MOL EVO benzin?

Legjobb válasz: Ez könnyû. Nekem van egy jobb: Mennyibe kerül jövõ ilyenkor a MOL EVO benzin?

Ez könnyû. Nekem van egy jobb: Mennyibe kerül jövõ ilyenkor a MOL EVO benzin?
A kérdező hozzászólása: Ha könnyû, akkor válaszold meg, anélkül, hogy benzinkútra mennél megnézni :) Mert a neten sehol nem találtam, bár lehet én vagyok a béna. Ma viszont elmentem a kútra és megtudtam. Tele is nyomtam a kocsi tankját vele. :)


Mennyibe kerül egy kiló kenyér? Attól függ, hol veszed...
A kérdező hozzászólása: Értettem... köszi
Gondolom a rutin, plusz forgalmi vezetésre gondolsz. Jármûkezelés:(rutin) 4.700 Ft Forgalmi vizsga: 11.000 Ft. Ezek itt felül a vizsgadíjak, és még erre jön rá olyan 20-30-40ezer forint.

Mennyibe kerül "ma" egy egészségügyi kis könyv megcsináltatása?

Legjobb válasz: AZ attól függ. Nekem pl kb 70 Ft-ba került, az is maga a kiskönyv. Függ attól, hogy az orvos kér-e pénzt a kitöltésért, és hogy a tüdõszûrõért kell-e fizetned( ez 800 ft asszem ha kell, de kérj beutalót a tüdõszûrõre, és beutalóval nem kerül semmibe).

AZ attól függ. Nekem pl kb 70 Ft-ba került, az is maga a kiskönyv. Függ attól, hogy az orvos kér-e pénzt a kitöltésért, és hogy a tüdõszûrõért kell-e fizetned( ez 800 ft asszem ha kell, de kérj beutalót a tüdõszûrõre, és beutalóval nem kerül semmibe).
1 hónapja csináltattam. 100 ft volt a kis könyv (ezt bármelyik papírírószer boltban kapsz) +1300 volt a tüdõszûrés az orvos külön nem kér pénzt! látás hallás vizsgálat +esetleg bõrvizsgálat. nekem vizelet minta is kellett.

Kb. mennyibe kerül ma Magyarországon egy házasságkötés?

Legjobb válasz: a két tanús az pont ingyenes. amúgy maga a ceremónia ingyenes bárhol, illetékmentes, a cécó kerül pénzbe.

a két tanús az pont ingyenes. amúgy maga a ceremónia ingyenes bárhol, illetékmentes, a cécó kerül pénzbe.
Mint mondtam, a házasságkötés teljesen illetékmentes! Ha mást mondanak, hazudnak! Ha bármilyen kellék van, azért kell fizetni. Tessék utána járni. "Költségek Az anyakönyvvezetõi eljárásnak (beleértve a házassági anyakönyvi kivonat kiadását is) semmiféle anyagi vonzata nincs . Az anyakönyvezetõ irodájában lezajlott házasságkötésért sem kell fizetni, viszont ha ünnepélyes szertartást akarnak a házasulandók, az önkormányzatonként eltérõ mértékû, és a ceremónia külsõségeitõl függõ összegbe kerül." https://ugyintezes.magyarorszag.hu/ugyek/410000/420000/Hazas..
6-os rosszul tudod. Kérhetnek érte pénzt. Lehet, hogy egy héten egy napon, van egy délelõtt mondjuk két órányi idõ, mikor a sufniban ingyen van, de azon kívül pénzbe kerül. És nem nagyon reklámozzák, mikor be akarsz jelentkezni, hogy "ha szerda délelõtt 11-re jönnének és jó lenne ez a kis terem, akkor ingyen van". Minek is tennék? Jól jön a pénz.
Ha csak két tanús, és nem kértek semmi extrát, akkor pár ezer Ft.
Az nem sokba. De a válás már jóval több.
Polgári szertartás, ámde ünnepélyes ceremóniával 3 évvel ezelõtt a 11. kerületben nagyobb teremben 30 000 volt.
Annyit tudsz csinálni, hogy hivatkozol a törvényre.
"ok, akkor kell fizetni :D Basszus, hihetetlen, komolyan..... akkor fizessetek, megérdemlitek :D" Mint írtam, át kell menni másik helyre... Amúgy meg hihetetlen, hogy ezen még mindig itt pattogsz. :) )
Vidéki városkában volt az esküvõnk két tanúval. Pénteki nap volt délután. Egy fillérbe se került!! Nem kértünk semmit csak 5 perc volt az egész.
Nincs illeték. Nekem is ilyenneljöttek, egészen addig amig megkérdeztem, hogy a számlát milyen megnevezéssel állitja ki, mehetek-e vele apehhoz, fogyasztóvédelemhez vagy ahova épp tetszik. Ingyen házasodtunk :)
ok, akkor kell fizetni :D Basszus, hihetetlen, komolyan..... akkor fizessetek, megérdemlitek :D
Nálunk is kérnek 15 ezer "illetéket", akkor is, ha csütörtök délelõtt megyek oda két tanúval. Lehet, hogy "hazudnak", de mit csináljon az ember? Ez is egy szolgáltatás, ha nem fizetsz, akkor nincs esküvõ. Annyit tudsz csinálni, hogy átmész más helyre.
nekünk egy szombati nap délután lesz, 15ezer a polgári cakkpakk....
így van, ingyenes. Lehet hogy csak a hét két napján 10-12-ig, de kell lennie ingyenesnek. Nekünk is azt mondták elsõre, hogy délután lehet csak és kötelezõ a terembérlet, és igy 12ezer, de kinyomtattam az errõl szóló szöveget, hogy márpedig a minden felhajtás nélküli igenis ingyenes. Ingyen adtak össze. (nem akartunk felhajtást, rokonság katasztrófa, igy 2 tanuval összeházasodtunk, és 3 hétre elutaztunk nászútra:) ) Nem az a 12ezer minuszolt volna le, de utálom amikor le akarnak húzni.
Nekünk Budapesten a XVII. kerületben 4700 Ft. Ez a terembérleti díj, mást nem kell fizetni.
Nekünk szeptemberben lesz péntek du. 4kor és 15.000-be kerül csak az illeték. Sajnos csak du. 1-ig van hivatali idõ... Ez van, egyszer az Életben kibírjuk. 24n
Akkor átvertek! Nem kérhetnek érte pénzt az önkormányzatok, államilag szabályozott!
Település függõ, hogy ingyenes-e. Nekünk is két tanús volt, és kellett fizetni pár ezret. Ráadásul hétköznapot választottunk, a hétvége drágább lett volna. Két várossal odébb már ingyenes lett volna. Az illetékes önkormányzattól függ szerintem.
Ingyenes. A két tanús hétköznap tuti, de nekünk szombaton volt, 30-an voltunk, így is ingyenes volt.
Ingyenes - alapvetõen akkor, ha az irodában, két tanúval intézitek el a papírmunkát. Minden más alkalommal kérhetnek pl. terembérleti díjat. Ez helytõl függ, valahol nem kerül semmibe, valahol meg 50 000 Ft (pl. a Várban).

Mennyibe kerül ma egy b-c kat jogsi mindennel együtt és úgy hogy elsőre minden sikerül, és iskolától függetlenül?

Legjobb válasz: Egy használható C kategória az önmagában 330 000 környékén indul (tokkal vonóval). A B kategóriára már írnak azok árat, akik azokat a kérdéseket írják ki hetente kétszer, hogy " Megjön e a jogsim a héten?", " Nektek mennyi idõ alatt jött meg a jogsi?" stb.. õk napi árat tudnak erre mondani. :)

Egy használható C kategória az önmagában 330 000 környékén indul (tokkal vonóval). A B kategóriára már írnak azok árat, akik azokat a kérdéseket írják ki hetente kétszer, hogy " Megjön e a jogsim a héten?", " Nektek mennyi idõ alatt jött meg a jogsi?" stb.. õk napi árat tudnak erre mondani. :)
csütörtökön megyek vizsgázni nem vettem plusz órát kb 150 E- de ebbe benne van az orvosi is meg még hozzászámoltam az okmányirodát is
Nekem 2004 ben mindennel együtt 80 volt C jogsi 2005 ben 130 ezer E jogsi 2005 ben 70 ezer D jogsi 2008 ban 160 ezer.. Nem bántam mag hogy mindenre meg csináltam . Igaz hogy csak a Buszt és a Trolit használom az egészbõl. :D Nevetséges milyen árak lettek és azért 2008 nem olyan rég volt meg 2005 sem! :P

Mennyibe kerül ma egy fülműtét (mindkét fül)?

Kinek van tapasztalata mennyit kóstál ma? Mennyi ideig kell bennt lenni a kórházban? Nem tudom, hogy érdemes lenne-e megcsináltatnom. férfi vagyok viszonylag jobb kép?. és féhosszú hajam van és nem annyira látszik, soha nem mondták még, hogy nagy a fülem, max 2-3 szor. De elkezdtem kopaszodni így 30 felé (28 vagyok) és hamarosan 1-2 év múlva eljön a borotva és a nullás ideje. A testalkatom megvan hozzá, elég vakos gyerek vagyok, f?ként izom. De elég furán néz ki ha lemegy nullással és a 2,3-2,5 centire(nem vészes)a fejemt?l kiálló füleim elronthatják az arcképemet. Úgy tudom, hogy max 2 centire állhat ki a fejt?l valahol ezt olvastam. köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: 150ezer ft (és mind2 fül :) ). Azt, h érdemes e megcsináltatnod neked kell eldönteni, h mennyire zavar és plasztikai sebész véleményét kikérni. jó plasztikai sebész: tillmannplasztika.hu (nézz körül a honlapon)

150ezer ft (és mind2 fül :) ). Azt, h érdemes e megcsináltatnod neked kell eldönteni, h mennyire zavar és plasztikai sebész véleményét kikérni. jó plasztikai sebész: tillmannplasztika.hu (nézz körül a honlapon)
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nekem 200 ezerért csinálták ENGEDMÉNYESEN! :(

Kb. mennyibe kerül ma egy zöldség-gyümölcs elárúsító kisbolt beindítása, ha az árú árát nem számoljuk?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sok mindentõl függ: Hol szeretnéd nyitni? Kft vagy bt? Bérleti jog mennyi? Van e kocsi? A saját véleményem szerint 3-5 millió között már csinálhatod.

Szia! Nagyon sok mindentõl függ: Hol szeretnéd nyitni? Kft vagy bt? Bérleti jog mennyi? Van e kocsi? A saját véleményem szerint 3-5 millió között már csinálhatod.

Mennyibe kerul ma egy szules?

Elsosorban Debrecen erdekel,es mennyit illik adni a dokinak ha csaszar szules lesz?

Legjobb válasz: Hát erre konkrét választ nem fogsz kapni senkitõl. Ha van fogadott orvosod akkor tõle kérdezd meg. És ha van fogadott szülésznõd akkor tõle is kérdezd meg. Egyébként meg ha nincs akkor a szíved szerint adj, hogy mennyire voltak segítõkészek a nehéz percek elviselésében. Vagy ha már megszültél akkor óvatosan kérdezõsködj a szobatárasaidtól.Vagy ha van az ismeretségi körödben aki épp most szült akkor õ is tud neked mondani valamit. Boldog anyuka

Hát erre konkrét választ nem fogsz kapni senkitõl. Ha van fogadott orvosod akkor tõle kérdezd meg. És ha van fogadott szülésznõd akkor tõle is kérdezd meg. Egyébként meg ha nincs akkor a szíved szerint adj, hogy mennyire voltak segítõkészek a nehéz percek elviselésében. Vagy ha már megszültél akkor óvatosan kérdezõsködj a szobatárasaidtól.Vagy ha van az ismeretségi körödben aki épp most szült akkor õ is tud neked mondani valamit. Boldog anyuka
Én magánrendelésre jártam 12000, -ért alkalmanként + az uh. A dokimnak adtam 30000, -et a szülésznõnek 20000, -et. Bár a doki el sem akarta fogadni.Ennél többet biztos nem fizettem volna, sõt ha az elején közölte volna hogy pl 100.000 lesz a szülés szó nélkül mentem volna egy másik dokihoz.Sztem irreális és elég szánalmas hogy ennyit elkérnek, hozzáteszem amugy sem keresnek rosszul..
2006-ben a dokimnak 70.000Ft a szülésznõnek 30.000Ft(kollegáim!)de azért mert "megmentettek" a császártól és elõzõ nap mindketten ügyeltek aztán hulla fáradtan jöttek hozzám másnap hajnalban szülni.. Akkor nem álltunk nagyon jól anyagilag, de úgy éreztük megérdemelték, minden szakmai tudásukat összeszedték.Úgy volt, hogy munkatársi alapon természetesen semmivel nem tartozom, DE MEGÉRDEMELTÉK.
Ha fogadott orvos, akkor tõle kell megkérdezni. Ha nem fogadott, akkor semmi. Én se fizettem senkinek, és így is nagyon kedvesek és segítõkészek voltak, pedig sejthetõ volt, hogy nem fogok fizetni.
2007-ben 30 ezret adtunk a dokinak, hálálkodott érte. A magánrendelésén 55oo-at szokott kérni. Felesleges túlzásokba esni. Amúgy a második gyermekem is nála fogom szülni.
50000 a dokinak, és 25000 a szülésznõnek. Budapest
A klinikán szültem és INGYEN ráadásul császárral, nem volt fogadott dokim és mindeni nagyon rendes volt.
Nekem nem volt fogadott orvosom. És én nem is adtam senkinek semmit sem, mégis nagyon rendesen, és emberségesen bántak velem, ugyanúgy, mintha adtam volna. Debrecenben a Klinikán szültem 2007-ben.
100 ezer egy szülésért? nem semmi. Íme a gazdasági válság!!!!! Naponta 70 a dokinak, jól megtömi a zsebét egy hónapban. Gratulálok, ezért kellett rinyálni a 300 Ft-os vizitdíjért????!!!!!
Nekem volt fogadott orvosom, 40-et adtam volna, de nagyon sokat segített, és közbe is kellett avatkoznia, ezért 50-et adtam neki. Szerintem 70 a plafon, de azt is sokallom. Ha nincs fogadott dokid, akkor vagy semmi, vagy 20 000 körül. A szülésznõnek én átlagban 15 000-et hallottam.
A paraszolvencia szépen megvolta a vizitdíj mellett is! Ha van fogadott orvosod tedd fel neki a kérdést, kerek perec, ne félj, nem lesz szégyenlõs. Én magánpraxisba járok terhesgondozásra és a 12 - 15 peces vizsgálatért (tapintás + ultrahang + jó tanácsok, ha szükségem lenne rá) szemrebbenés nélkül elkéri a 10.000, -Ft-ot. Ha ehhez képest nézünk a 70e Ft-ot, akkor az nem is olyan horrorisztikus! A kép csak akkor drámai, ha belegondolok abba, hogy sok tisztességes ember ezért az összegért egy hónapig eljár dogozni napi 8 órát. Ha nincs fogadott orvosod és szülésznõd, akkor szerintem meleg kézfogással is megköszönheted azt a sok jót, amit érted tettek! Gondtalan babavárást kívánok!
Ha nincs fogadot orvosod elég egy meleg kézfogás, hisz ez a dolga. Én se adtam egy forintot sem a dokinak. Egyébként is a szülésznõ a lényeg, a doki csak párszor rád néz és a végét megcsinálja.
Sztem császár vagy nem császár ugyanannyi. Én nem kérdeztem meg mennyit "kér" de ha válaszolna rá talán váltanék is mert ez sztem nem így mûködik. Ha akarok adok ha akarok nem. Én is magándokihoz járok 5000 általában egy vizsgálat de max. 7000. Én 50.000.-et gondoltam a dokinak a szülésre a szülésznõnek pedig 10.000.-et õ nem fogadott lesz. Persze ezeket mind csak akkor ha meg leszek elégedve. Üdv: 34 hetes kismama
Szia!Császároztak és a dokinak 30 adtam meg kosarat és nem volt hálátlan, örült neki!Nála 50 a szülés, de én nem tudtam annyit adni neki, de örült amit kapót, pláne karácsony elõtt. 3 hetes baba anyukája
Én vidéki kórházban szültem. Nem fogadtam se dokit, se orvost, és egy forintot sem adtam. A doki nem is várta el.
Nekünk a fogadott doki 70 volt, a fogadott szülésznõ pedig 30. (Pest)
Szia. Engem is ez érdekel, sõt nekem kimondottan van egy doki akire kiváncsi vagyok. Szerintem olyan 70-80 ezer körül lehet de jó lenne konkrétan is megtudni
A doki 70000 ft-ot, a szülésznõ 30000 ft-ot kapott, mindketten fogadottak voltak, és elõre megbeszélt tarifa volt, bp.-i vagyok, a babám 7 hós.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!