Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül legolcsóbb (202 db)

Egy kondenzátor és egy alaplap kb. mennyibe kerül (legolcsóbb)?

Legjobb válasz: Kondenzátor? 50-200 Ft között, de ha speciális kell, akkor akár 2000Ft is lehet. Alaplap régi típus 5-8e Ft, újabbak 15 felett... határ a csillagos ég.

Kondenzátor? 50-200 Ft között, de ha speciális kell, akkor akár 2000Ft is lehet. Alaplap régi típus 5-8e Ft, újabbak 15 felett... határ a csillagos ég.

Xbox 360 mennyibe kerül? (legolcsobb boltra gonolok)

Legjobb válasz: 4 gigás SLim már olyan 45k körül is van, de 4 giga az semmire sem elég, a 250 gigás HDMI-vel 53k a platinumshop-nál. Ennél lehet van olcsóbb bolt, 2-3 ezer forinttal lenne olcsóbb, de megbízhatóbb nincs, szóval azt mondom inkább vedd meg ennyivel többért.

4 gigás SLim már olyan 45k körül is van, de 4 giga az semmire sem elég, a 250 gigás HDMI-vel 53k a platinumshop-nál. Ennél lehet van olcsóbb bolt, 2-3 ezer forinttal lenne olcsóbb, de megbízhatóbb nincs, szóval azt mondom inkább vedd meg ennyivel többért.
Konzolstúdióban 52k a 250 GB-os. Sz'tem az a legjobb konzolos bolt.
A kérdező hozzászólása: platinumshop mien plázákba vannak?
A paltinumshop nem plázába van de ha tudnád használni az internetet beírnád a google keresõbe hogy platinumshop és az oldalukon megnéznéd hogy hol vannak a boltjaik!

Domino Sim kártya mennyibe kerül a t-mobile üzletben ami a legolcsobb? PL 500 ft lebeszélhetőség max, nem kell sok legyen rajta, majd utolag feltöltöm ha lesz rá keret.

Előre is köszönöm mindenkinek! Válasz függvényébe felpontozok :)

Legjobb válasz: Szia, A legolcsóbb lehetõség a Domino Quick, mely 1650 Ft-ba kerül 600 Ft-os lebeszélhetõséggel. http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/tarifa.. Ezt be kell aktiválni +36-30/633-6366-os számon miután megvetted. Fontos, hogy nem T-pontban tudod megvenni, hanem MOL és Shell benzin kútnál, és újságárusoknál. Az alap díjcsomag a Domino Nap lesz, de ezt tudod majd változtatni, a Neked megfelelõ díjcsomagra az alábbiak közül: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/domino

Szia, A legolcsóbb lehetõség a Domino Quick, mely 1650 Ft-ba kerül 600 Ft-os lebeszélhetõséggel. http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/tarifa.. Ezt be kell aktiválni +36-30/633-6366-os számon miután megvetted. Fontos, hogy nem T-pontban tudod megvenni, hanem MOL és Shell benzin kútnál, és újságárusoknál. Az alap díjcsomag a Domino Nap lesz, de ezt tudod majd változtatni, a Neked megfelelõ díjcsomagra az alábbiak közül: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/domino

Mennyibe kerül a legolcsóbb nagy csomagos dohány amit cigibe szoktak tölteni?

Legjobb válasz: A legolcsóbb azt hiszem a Fesztivál ami 680ft-ba kerül.

A legolcsóbb azt hiszem a Fesztivál ami 680ft-ba kerül.
A kérdező hozzászólása: de ez csak kis csomagos nem a 40g-os? nekem a 150 g-os kéne az mennyibe kerül?

Mennyibe kerül a legolcsóbb tablet (akár kis hibával) az interneten?

Tablet

Legjobb válasz: A legolcsóbb szerintem már 10-15k körül van, de ha a legolcsóbb már használható, nem kínai szutyokra gondolsz akkor Wayteq xTab 70i (vagy bármelyik Wayteq) olyan 35k, használtan lehet van olcsóbban.

A legolcsóbb szerintem már 10-15k körül van, de ha a legolcsóbb már használható, nem kínai szutyokra gondolsz akkor Wayteq xTab 70i (vagy bármelyik Wayteq) olyan 35k, használtan lehet van olcsóbban.
Most van egy elég olcsón a tacskóban : http://tesco.hu/akcios-termekek/tesco-cegled-hipermarket/mus..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Mennyibe kerül nagyjából a legolcsóbb esküvői ruha?

Mármint egy esküv?i ruhának mi lehet a legolcsóbb ára nagyjából??

Legjobb válasz: A vaterán 1 ft-os aukció a legolcsóbb.Szalonban eddig a legolcsóbb,amit láttam kiárusításon az 20.000 ft volt és nem volt rajta semmi,csak egy teljesen sima egyszerû A vonalú ruha.

A vaterán 1 ft-os aukció a legolcsóbb.Szalonban eddig a legolcsóbb, amit láttam kiárusításon az 20.000 ft volt és nem volt rajta semmi, csak egy teljesen sima egyszerû A vonalú ruha.
Én 40.000ft-ért már találtam szépet és a sajátomat lealkudtam 70.000ft-ról 50.000ft-ra, nagyon szép volt, kiegészítõket is kaptam hozzá, fátylam is volt. A ruhán, ha teheted ne spórolj, inkább máson, szerintem.
1ft a vaterán. A sajátomat 25-ért vettem mindennel együtt, és új ruha. Szerintem nagyon olcsó volt.
Attól függ, hogy hol veszed, és mennyire legyen esküvõis (abroncsos, uszályos, habos stb..).
Vatera, teszveszen vannak nagy olcsók és én már láttam turkálóban is 5000 forintért és meg nem mondták volna az emberek, hogy ez turkálós bár az enyém 100.000 forinton felül volt, de tudok ajánlani neked egy weboldalt! http://www.araonline.hu itt meg lehet vásárolni õket 39.900 forintól.

Mennyibe kerül egy 5-6 hetes roti táplálása? Etetése? Eltartása? (Legdrágább, legolcsóbb)

Legjobb válasz: 5-6 hetes korban még a mamájánál a helye. Ha nagyon korán van elválasztva akkor szüksége van anyatej pótló táplálékra is. Miért érdekel hogy mennyi 5-6 hetesen a táplálása? Na mindegy. Amúgy a legolcsóbb a tesco-s száraz táp de azt nem ajánlom de az fillérek. A legdrágább meg 5-6 ezerért vehetsz 4 kilós minõségi tápot. De nézelõdj ezen: www.webkutya.hu ezen minõségi száraz tápok konzervek is vannak. 5-6 hetesen még nem drága az etetése még ha minõségivel eteted se mivel avval amúgy is lényegesen kevesebb táp kell. Ha más kérdésed van írj.

5-6 hetes korban még a mamájánál a helye. Ha nagyon korán van elválasztva akkor szüksége van anyatej pótló táplálékra is. Miért érdekel hogy mennyi 5-6 hetesen a táplálása? Na mindegy. Amúgy a legolcsóbb a tesco-s száraz táp de azt nem ajánlom de az fillérek. A legdrágább meg 5-6 ezerért vehetsz 4 kilós minõségi tápot. De nézelõdj ezen: http://www.webkutya.hu ezen minõségi száraz tápok konzervek is vannak. 5-6 hetesen még nem drága az etetése még ha minõségivel eteted se mivel avval amúgy is lényegesen kevesebb táp kell. Ha más kérdésed van írj.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azért érdekel, mert nemsokára elhozunk egy picikét és nem ez az elsõ hogy mindenki azt mondja nekem hogy nagyon korai elhozni ilyen kicsin (6hetes). Kicsit félek, hisz mi lesz ha nem eszik?Stb? Ez az elsõ és nem akarom hogy bármi baja legyen. Ugyanakkor félek attól is hogy lelkileg se sérüljön h elválasztjuk 6 hetesen. Ennyi.
6 hetesen ne hozd el.. Tenyésztõ oda sem adja ennyi idõsen! Szaporítótól veszel kutyát? :S Csak óvatosan!
enni eszik már 6 hetesen, nem itt van a kutya elásva:S
de mért nem maradhat 8 hetes koráig, nem értem:S
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták (nem szaporító) hogy el lehet hozni 6 hetesen nem gond. Egyik helyen azt olvasom, 6 hetesen is el lehet hozni másik helyen h nem szabad. Egyik helyen írják hogy a szocializáció szempontjából a legjobb 8 hetesen, a másik helyen írják hogy mindegy ebbõl a szempontból!
A kérdező hozzászólása: Megköszönném ha segitelnél, web címekkel és msn címmel is:D

Hogyan zajlik a hajhosszabbítás? Egészséges? Milyen hosszút lehet csináltatni? Mennyi ideig tart? Egy kezelés vagy több? Mennyibe kerül - illetve hol a legolcsóbb? Ez így egyszerre sok kérdés?

Köszi elõre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz:
Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni,de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni, de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez igen, köszönöm szépen a részletes tájékoztatást! :) Ment is a zöld kéz. Azt hiszem, meggondolom, hogy költök-e erre vagy inkább megspórolok egy nyaralásra :D Minden jót kívánok! Tincus

Mennyibe kerül a Solidworks tervezõprogram legolcsóbb verziója?

és hol lehet megvenni? Köszi :)

Legjobb válasz: Saját céged van, vagy csak otthoni felhasználásra kell és ennyire ki vagy tömve pénzzel? Biztos vannak különbözõ verziói, de a legolcsóbbat sem úszod meg félmillió alatt.. Megvenni pedig gyanítom a honlapján lehet, esetleg a Dassaultnál.

Saját céged van, vagy csak otthoni felhasználásra kell és ennyire ki vagy tömve pénzzel? Biztos vannak különbözõ verziói, de a legolcsóbbat sem úszod meg félmillió alatt.. Megvenni pedig gyanítom a honlapján lehet, esetleg a Dassaultnál.

Mennyibe kerül a legolcsóbb fapados repülőjegy LONDON-BUDAPEST között oda-vissza?

Legjobb válasz: Nem egyszerûbb megnézni a wizzair, ryanair, easyjet oldalain? Ott naprakész infót kaphatsz :) Amúgy 10-20 ezer forint között van a legolcsóbb oda+vissza mostanság megvéve(november-december környéki utazással).

Nem egyszerûbb megnézni a wizzair, ryanair, easyjet oldalain? Ott naprakész infót kaphatsz :) Amúgy 10-20 ezer forint között van a legolcsóbb oda+vissza mostanság megvéve(november-december környéki utazással).
Bedöglött a röpcsid?
Nézd meg te lusta!!
BUDAPEST - LONDON legolcsóbb jegy: kb1 hónapra elõre foglalva, Wizzair Club kártyával, kb 6090Ft oda és 6090Ft vissza optimális idõpontot keresve természetesen. 12.180 Ft oda vissza illetékkel WIZZAIR-rel, de igaz ami igaz, ne legyen senki ennyire lusta, kb 3 perc alatt megnézhetõ a Wizz honlapján.
Ryanairnél 16-18 ezerért már lehet kapni oda-vissza (október-november). De ez idõponttól függ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!