Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül lövetni (4 db)

ne LÖVESD hanem SZÚRASD
akkor gyerünk, spórolj azon, hogy gyorsabban és szebben gyógyuljon a piercing. nem hiába mondogatjuk, hogy szúratni kéne. menj fel youtube-ra és nézd meg, hány olyan videó van, ahol lövéssel rontják el az ékszer behelyezését. a tû biztosabb.
a feje lehet pici, attól a szára ugyan akkora lesz. egyébként elárulom neked, hogy alapból a pc nem fáj annyira, hogy különbséget lehessen tenni a kettõ közt. gondolom olyanok mondták ezt neked, akik lövették-ha lövették, honnan tudják, mennyire fáj a szúrás? 2 nap alatt pedig semmilyen pc nem gyógyul be, a lövetett fõleg nem, mert az szétszaggatja a porcos szöveteidet. szúratni sokkal kellemesebb, biztonságosabb.
nem tudom, hogy ki mondta neked, hogy a porc az két nap alatt begyógyult, mert ez egy baromság. több hónap, mire a porcba szúrt ékszer helye teljesen begyógyul. ezt a gyógyulási folyamatot lerövidítheted megfelelõ kezeléssel és a piercing szúratásával. a piercing helyétõl függ, meg a te adottságaidtól, hogy mekkora lesz az ideális méret számodra. annak tudatában választhatod meg az ékszert, hogy hova, mennyire kerül jelen esetben beljebb, lejjebb, feljebb az ékszer. ezt jobb szakemberre bízni, mert akkor biztosan megfelelõ lesz az ékszer nagysága. nézz meg különbözõ szalonok oldalait, hogy mennyiért vállalnak orrpiercing szúrást.
az elõbb még bizton állítottad, hogy dupla annyiba mint a lövetés...
A kérdező hozzászólása: Igen, egyik ismerõsöm azt mondta, de õ 4 éve csináltatta...
nem ajánlásként, hogy ide menj, de tájékoztatásként : http://www.westend-tattoo.hu/hu/orrpiercing ja, és örülök, hogy meggondoltad magadat.
Én õt jó szívvel ajánlom, nála pl 5000. http://martipiercing.com/node/8
A kérdező hozzászólása: westendbe szerettem volna ... de messze vagyok tõle nagyon :(: :)
Neeeeem szabad lõõõni...!!! NE LÖVESD! Ha már minden áron valami olyat akarsz LÖVETNI ami így nehezebben gyógyul meg, lövess fülporc piercinget...lehet hogy szétmegy a porc, vagy leszakad...de az legalább nem látszik... Egyébként az ára attól függ, hogy milyen ékszert tetetsz bele, és melyik szalonban.
A kérdező hozzászólása: Fülemben is van PC porcban, azt is lövettem. 2 hónapig érzékeny volt amikor mozgattam a fülbevalót. 2 éve csináltattam, semmi gond nem volt vele
A kérdező hozzászólása: Inkább szúratom :) Csak nem tudom mennyibe kerül..
http://www.youtube.com/watch?v=wcRkP9D9Mqg ezért mondjuk, hogy szúrasd!
Nekem szúrták az orrpiercingem, és nem fájt. Kellemetlen volt kb. fél percig amíg a szúrás tartott, de teljesen kibírható. Szépen, és gyorsan gyógyult. Volt ismerõsöm akinek lõtték, olyan eszközzel, mint a fülbevalót, és fülbevalót lõttek bele. Amíg nem cserélte ki benne volt az orrában a fülbevaló hátulja. Lassabban is gyógyult.
Nem értem, hogy hogy lehet ilyenen spórolni? Ráadásul pár ezer forintról van szó és egy olyan ékszerrõl, amit sok-sok évig viselni fogsz, nem érné meg kifizetni, hogy rendesen megcsinálják?
akkor lövesd, ha ennyi eszed van.:)
A kérdező hozzászólása: a szúrás 2x drágább mint a lövés
A kérdező hozzászólása: Sokan mondták már, hogy jobb lövetni , nem is fáj annyira , és 2 nap alatt gyógyul. Nekem is jobban tetszik... de nekem nagyon pici piercing kell, és azt nem tudom, hogy lehetne e, ha lövetem
miért? hogy véletlenül se gyógyuljon rendesen és szenvedj vele?
A kérdező hozzászólása: lövetni szeretném
Én is mindenhol azt olvastam, hogy SZÚRNI, nem LÕNI. Fülbevalónál még csak-csak, hagyján, bár ott is jobb a szúrás. Tapasztalatból mondom. Amikor nekem csinálták a nostrilomat, szúrták, kicsit kellemetlen volt az a pár másodperc, de megérte. Pár óra múlva már nem is éreztem. Viszont amikor a fülporcomat lövettem, hetekig szenvedtem. :/ Én USA-ban csináltattam az orrom(majdnem egy hete), karikával együtt volt $35, az kb 7000 valami, de otthon ugye ez olcsóbb. 23/N

Fülporc pc mennyibe kerül? kozmetikusnál lehet szúratni/lövetni?

Legjobb válasz: szúrás ára és milyen ékszer ajánlott bele ?

A kérdező hozzászólása: szúrás ára és milyen ékszer ajánlott bele ?

Hogy hívják ezt a fülbevalótípust és mennyibe kerül egy ilyet lövetni?

http://forum.sanomabp.hu/forumkep/8/73204/351/10519497/2.jpg Ha leírjátok, hogy mennyi, akkor odaírnátok a várost vagy a falut, hogy hol annyi?

Legjobb válasz: -kis

-kis
tragus 5000 eger
Kis kis kõre gondolsz vagy a csüngõsre?
A kérdező hozzászólása: a kis kõre a porcban


Mennyibe kerül szemöldökpiercinget lövetni?

És akinek van: milyen érzés? Nagyon fáj? Gyulladékony, érzékeny? Dekoratív? Milyen fajtái vannak?

Legjobb válasz: nekem nincs de egéségtelen teljesen káros fõleg az akupunkturás pontoknál veszélyes és nem is mindenkinek áll jól

nekem nincs de egéségtelen teljesen káros fõleg az akupunkturás pontoknál veszélyes és nem is mindenkinek áll jól
Nem feltétlenül káros. Csomó embernek jól áll, csak van akinek túl érzékeny rá a bõre és kidobja:/
Tévhit: tilos alkoholt vagy jódos terméket használni piercinges terület fertõtlenítésére. Külsõ bõrfelületre használj tetrant bactrobant vagy vitamerfent. Az ajakban, nyelven lévó piercingeket pedig corsodillal tudod fertõtleníteni. Egyébként tényleg okozhetnak rákos elváltozásokat az okos tudósok szerint. Mindenképpen szalonban szúrasd át magad , mert nagyon nagy kárt okozhat (fõleg a szemnél mert, meg is vakulhatsz) benned ha egy pancser csinálja.Ez elkerülhetõ ha 1-2 ezerrel többet szánsz rá és hozzáértõ szakemberhez fordulsz. 1 kozmetikus akinek 5 piercingje van :D
nekem a köldökömben van piercing, 1hónapos és gyulladt..nekem nem fájt...van figurás szemöldökpiercing is!onlinepiercing.hu!!!!!5500Ft egyébként, ha nem viszel piercinget!barátomnak ennyi volt!
Én most fogok csináltatni szemöldökpiercinget.. Nálunk 2500 a szúrás és max 1500 a pircing.. ugyhogy max 4000 ft. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!