Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül lézeres szemműtét (14 db)

Mennyibe kerül egy lézeres szemműtét? :o

Illetve van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?(hogy zajlik, tökéletes eredmény lesz-e?:O)

Legjobb válasz: ár és olvasnivaló itt: http://www.optikmed.hu/lezeres-szemmutet.php?TitleID=42&lang..

Mennyire fáj a lézeres szemműtét? És kb. mennyibe kerül? Miket kell róla tudni.

Legjobb válasz: Én a Tv-ben láttam hogyan csinálják azt mondta a doki hogy totál fálydalommentes tehát becsöpögtetnek egy ilyen érzéstelenitõ cuccot és utána totál semmit nem érzel.Egyébként körübelül 200.000 -300.000 ft küröl mozog.Engem is érdekel ez a dolog mert én is megseretném mütetni a szemem, mert szinte majdnem vak vagyok sajnos.

Én a Tv-ben láttam hogyan csinálják azt mondta a doki hogy totál fálydalommentes tehát becsöpögtetnek egy ilyen érzéstelenitõ cuccot és utána totál semmit nem érzel.Egyébként körübelül 200.000 -300.000 ft küröl mozog.Engem is érdekel ez a dolog mert én is megseretném mütetni a szemem, mert szinte majdnem vak vagyok sajnos.
vmi olyna h az áltag olyan 135.000/szem, vagy van a másik féle aminek nemtudommi a neve az meg 220.000/szem :D de ez helyfüggõ :D és ma már nagyon sok helyen csinállják ( asszem Budapesten is vagy 4-5 helyen )
Én is egy ilyennek nézek elébe, és amennyire én tudom, nem túl fájdalmas, mivel kapsz érzéstelenítõt. De azért biztos kellemetlen is mert kifesztik a szemedet hogy teljesen hozzáférjenek a szemgolyódhoz. Felvágják a retinát is hogy fel tudják hajtani míg lézerezik a szemet, de aztán majd visszhajtják és az begyógyul. Az egész mûtét nem több pár percnél. Az ára is attól függ, hogy milyen hosszú a mûtét, hány másodpercig kell lézerezni (2 másodperc per minusz, tehát hat minusz 5ös a szemed akkor 10 másodperc)és hogy mind a két szemet kell mûteni-e vagy sem. Nem magyarországi vagyok, de szerintem egy 500.000 forintba benne van... azt majd nézd meg. Remélem segítettem, és sok sikert:)
Én üvegtesti homály eltávolító mûtétet akarok csináltatni, mert a szemem állapota kb egy éve szörnyûvé vált. Washington D.C.ben van egy klinika ott 90% biztonsággal végeznek ilyen mûtéteket, de viszon hitetelneül drága. Kiszámoltam az egész utazás mûtét ellátás, több mint 2 millió forintomba kerülne, ami jelenleg nem áll még rendelkezésemre. Ezért Cseke fõorvosúrhoz akarok fordulni Sopronban. szerintem az is meglessz egy 500-750.000 ft :(. De ami kell az kell a szemünkell nem szabad játszani. Én szerintem egyébként a vizsgálatok fájdalmasabbak. Nekem 2 hónapja ügye a homályaimat vizsgálták meg, hát nem volt éppen en hawai ukörutazás, az a 30 perc, de érdekes volt, és persze megnyugtató mert a diagnózis azt jelentette hogy a szemem mûthetõ állapotban van :)
A magyarorszagi arat nem tudom, mert en nem otthon csinaltattam, hanem külföldön, ahol elek, de a fajdalomrol azt tudom mondani neked, maga a mütet nem faj, talan csak az, amikor a szemed köre felhelyezik azt a keretet, ami arra szolgal, hogy nyitva tartsa a szemhejadat. Viszont mütet utan egy par oraval, amikor elmulik a fajdalomcsillapito hatasa, az eleg rossz. Nekem nagyon egett a szemem kb. 4-5 oran keresztül, jo ha van olyankor keznel fajdalomcsillapito tabletta.

Lézeres szemműtét kezelés? Melyik helyet ajánljátok, és mennyibe kerül?

Jelenleg 13 éves vagyok, és mostanában szóba került a szemműtét (persze 18 éves korom felett). Édesanyámnak semmi baja a látásával, de apám egoizmusból nem hord szemüveget, de kéne, és valószínű, hogy tőle örököltem, mert a húgom is szemüveges... Utálom a szemüvegemet, de mivel mínuszos, szinte az orrom hegyéig sem látok nélküle.

Legjobb válasz: Sasszem lézerklinika jó választás. Keress rá.

Sasszem lézerklinika jó választás. Keress rá.


Körülbelül menyibe kerül egy lézeres szemműtét? Mennyire megbízható?

Főként olyanok válaszát várom akik már voltak ilyenen, esetleg ez a munkájuk.

Legjobb válasz: Nem mindenkinek alkalmas. A nejem 1999-ben volt, olyan cégnél, aki kb. 80 ezres nagyságrendre hivatkozott akkoriban. Sokat fizettünk érte és a mai napig kontaktlencsét hord. Amikor felsorolta a problémáját, pszichológushoz küldték. Késõbb a szemklinikán tudtuk meg, hogy a mûtét utáni seb összeforrásaként "hályog" miatt nem lát élesen nappal, éjszaka viszont olyan, mint a sas! Ezerszer megbánta, hogy kifizettünk akkor 150 ezer Ft-ot!

Nem mindenkinek alkalmas. A nejem 1999-ben volt, olyan cégnél, aki kb. 80 ezres nagyságrendre hivatkozott akkoriban. Sokat fizettünk érte és a mai napig kontaktlencsét hord. Amikor felsorolta a problémáját, pszichológushoz küldték. Késõbb a szemklinikán tudtuk meg, hogy a mûtét utáni seb összeforrásaként "hályog" miatt nem lát élesen nappal, éjszaka viszont olyan, mint a sas! Ezerszer megbánta, hogy kifizettünk akkor 150 ezer Ft-ot!
2009-ben mûtöttek PRK módszerrel, azóta is tökéletes a szemem. Akkor került 260ezerbe a 2 szem. EP-ra számoltam el, úgy 30%-ot vissza is kaptam. Csak ajánlani tudom!!!
Lányom 2010-ben volt, 310e Ft. De azóta is nagyon örül, hgy megcsináltatta.

Lézeres szemműtét mennyibe kerül?

Kb. Távolra nem látok jól és -1,25 D és 1,25 D a szemüvegem.

Legjobb válasz: Olyan 200-300 000 ft-ra számíthatsz szemenként.

Olyan 200-300 000 ft-ra számíthatsz szemenként.
Több százezerbe kerül szemenként. Valami ilyen oldalakon talán van konkrét ár: http://www.optikmed.hu/ Asszem van valamilyen sasszem nevezetû klinika is.
Budapesten tényleg van Sasszemkezelés, amelynek segítségével javítani lehet, vagy végleg eltüntetni a szem fénytörési hibáját. Ha nem vagy 18 éves (ekkorra alakul ki a szem végleges fénytörése), ha van rejtett szembetegséged, vagy ha nem tudják az elvárt eredményt nyújtani, akkor nem végzik el a beavatkozást. A mûtét ára, a kezelésektõl függ. Már sok sztár kipróbálta. Mondjuk, nem értem, mi a bajod ezzel a dioptriával, ez még nem vészes. Itt a link. http://www.optikmed.hu/ Én is szemmûtétre vágyom, de még kell 4 év.
Én 4, 5 éve mûttettem az Optik-mednél, sasszemû vagyok azóta is, akkor került 260.000, -ft-ba a 2 szem. De egészségpénztáron keresztül számoltam el, úgy 30%-kal olcsóbb volt. Nagyon megérte!!!

Lézeres szemműtét szövődményei mik lehetnek és ezek mennyire gyakoriak? Akinek volt ilyen műtétje, kérem írjon! Olvastam műtét utáni szemszárazságról, szemérzékenységről, fókuszálási nehézségekről, kettőslátásról, éjjeli homályos látásról

Legjobb válasz: Szia! Én most megyek nov. közepén, sok mindent olvastam, nagyon hasznos volt mind számomra. Ezek után el tudtam dönteni melyik eljárással kezeltetem a szemeimet. Sok kollégám túl van már rajta, ki így ki úgy (eljárások fajtái). Ezek a tünetek pl.: szemszárazság, fényérzékenység, látás problémák mindenkinél vannak, de idõvel megszûnnek. Kollégáimnak ez kb. 1 év volt. Õk mind jól látnak, semmi problémájuk, többek között ezért is döntöttem én is a mûtét mellett végül.

Szia! Én most megyek nov. közepén, sok mindent olvastam, nagyon hasznos volt mind számomra. Ezek után el tudtam dönteni melyik eljárással kezeltetem a szemeimet. Sok kollégám túl van már rajta, ki így ki úgy (eljárások fajtái). Ezek a tünetek pl.: szemszárazság, fényérzékenység, látás problémák mindenkinél vannak, de idõvel megszûnnek. Kollégáimnak ez kb. 1 év volt. Õk mind jól látnak, semmi problémájuk, többek között ezért is döntöttem én is a mûtét mellett végül.

Mennyibe kerül most egy lézeres szemműtét?

Rövidlátó vagyok, és most elszántam magam a műtétre. Már meg is van, hogy hol csináltatnám meg, de árat nem találtam sehol. Mégis mire lehet számítani?

Legjobb válasz: Egy ismerõsömnek tavaly 250.000ft-ot mondtak,egy személyes konzultáció és vizsgálat után.

Egy ismerõsömnek tavaly 250.000ft-ot mondtak, egy személyes konzultáció és vizsgálat után.
120-130 ezer körül / szemecske...
Hol nézted? Nekem 248000Ft volt vizsgálattal együtt!
248 ezr Ft? Gondolom mind2 szemedet megmûtetted...?

Szegeden mennyibe kerül a lézeres szemműtét? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szegeden tudtommal csak az olcsóbb fajtát csinálják, az pedig kb. 150 ezer forint/szem.

Szegeden tudtommal csak az olcsóbb fajtát csinálják, az pedig kb. 150 ezer forint/szem.

Lézeres szemműtét? Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül egy lézeres szemm?tét és mennyire hatásos?

Legjobb válasz: Már mûtét után javul a szemed, aztán egy-két nap alatt beáll a végleges szintre. Szemenként 200 ezer forint, tehét két szem 400 ezer körül van.

Már mûtét után javul a szemed, aztán egy-két nap alatt beáll a végleges szintre. Szemenként 200 ezer forint, tehét két szem 400 ezer körül van.
Ja, és látásjavító klinikák honlapján lakóhelyed szerint megkeresheted, hogy milyen kiinduló dioptriával mik a várható eredmények. Nem minden dioptriáról indulva lesz tökéletes a szemed. Uncsitesóm -7-es szemcsit hordott, és -2-ig hozták fel a szemét, tehát kifizetett egy vagon pénzt, és mégis szemüveges maradt. A szomszéd lánynak meg elrontották a mûtétet, és azóta szódásszifonnal jár. Persze elõzetesen elvégeznek egy csomó vizsgálatot, alkalmas vagy-e a mûtétre, és nem vállalsz-e túl nagy kockázatot, én azt hallottam, azért sokaknak visszautasítják. tehát akit úgy gondolnak, hogy csak elbarmolnák a szemét, azt elküldik. Akit mégis elvállalnak de elrontják, az kevés van, persze ez a szerencsétleneket nem vígasztalja. Nekem -6-os a szemem, és nem mûttetek. Jó nekem így, így legalább látok, szemüveggel, lencsével ugyan, de jó a szemem, ha ebbe valaki belebarmol, oda a látásom, ami pótolhatatlan, szóval én nem kockáztatok.
Hát figyu, nekem kontaktom is van, elvagyok vele. Igaz, ha a mûtét bejön, az ára megtérül pár éven belül (szemüvegek, kontaktok ára). Menj el, beszélj egy dokival, esetleg vizsgáltasd meg magad (de látod, már az is drága), aztán ráérsz gondolkodni. Viszont tényleg fontold meg, mert kockázata azért van a dolognak.
Igen, ez mindenütt így megy. Amúgy szívesen!
A kérdező hozzászólása: uhh az elég húzos egy ár:S nekem -4 es és -5ös de van hogy zavar a szemüveg pl. sport vagy strand de akkorra inkább kontaktlencsét kéne venni ugye? mert igazad van hogyha elrontanák akkor az igen nagy gáz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm és egy doboz kontaktlencse mennyibe kerül és meddig tart? hogy mûködik?:D egy lencse mennyi ideig használható?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen az infokat tényleg hasznosak voltak!! én is csak nyárra szeretnék és nem is tudtam hogy kapok próbalencsét egy idõre, ez minden optikában így van?:)

Mennyibe kerül egy lézeres szemműtét?

Tud e valai ajánlani valamit?

Legjobb válasz: függ a dioptriától ill. attól, hogy milyen eljárással szeretnéd, hogy mûtsenek, vagy milyen eljárással lehet

függ a dioptriától ill. attól, hogy milyen eljárással szeretnéd, hogy mûtsenek, vagy milyen eljárással lehet
Szerintem olyan 100-200 között lehet... http://medizona.hu/egeszseg/20091105_lezeres_szemmutet_valas..
margit sziget danubius hotel nekem fél millióért csinálták de van részlet fizetési lehetõség:)
100.000 alatt szemenként nem fogsz találni -ha mégis, az gyanús. A Margitszigeten borzasztó rendesek (mondjuk ezért a pénzért ez a minimum), komoly referenciájuk van; ott 2 szemre az olcsóbb, de fájdalmasabb módszer olyan 250.000, a kényelmesebb módszer pedig olyan 4-500.000.
nem értem a válaszokat. Miért kell müteni???? Mert ugye nem mindegy....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!