Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kutyakozmetika (6 db)

Mennyibe kerül a kutyakozmetika? LENT.

Bichon havanesem van.. Kb mennyibe kerulegy kozmetikaztatas?? Koromvagas, furdetes, szaritas, nyiras..? Koszi elore..

Legjobb válasz: Merre laksz? Mert más árak vannak Budapesten, és más árak vidéken.

Merre laksz? Mert más árak vannak Budapesten, és más árak vidéken.
a komplett kozmetika amiket írtál 4300 ft havanese-nek-nagyon cukin nyírják meg :D merre laksz? akkor hátha tudunk ajánlani kozmetikát
A törpe uszkáromnak 4 500 szokott lenni, de az uszkárt kicsit többért szokták számolni mint a többi kutyust.
Errefelé olyan 3400 ftba kerül, de én magamnak szoktam megnyírni a havámat. Nem lesz olyan szép meg precíz, de egyre jobb vagyok :D Veszek egy gépet azzal meg kifejezetten könnyû szép bundát nyírni, csak akkor nehéz, ha hosszabb szõrben akarod tartani a kutyát.
Változó, de nagyjából 2500-5000 között.
Nagyon változó. Ismerek egy kozmetikust, aki órabérben dolgozik és minden megkezdett óráért fizetni kell, akkor is ha abból az órából csak 5 perc telt el. Õ 4000/óráért vállalja a mini (1-5kg) méretû kutyákat. Az én kozmetikusom borra valóval együtt 3000-ért kozmetikázza, de ebben benne van egy elõ vágás (fülek hegyérõl, a fenekérõl, és nagy vonalakban a testérõl vágja le a szõrt) majd fürdetés, készre nyírás (pofika, farkinca, test befejezése), karmok ellenõrzése, ha kell vágása, fülszõr kitépés és tisztítás, szemek tisztítása. És persze a szárítás, ráadásul még a csutkáját is összefogta.
Az én kozmetikusom yorkit mindennel együtt pl. 3000 ft-ért kozmetikáz, de valóban nagyon változó.
ahova mi járunk a yorkie 3500ft
Pécsre hordjuk a Yorky-nkat kozmetikázni, a mienlét is 3000 ft ért nyirják kb 2 havonta kell.

Kutyakozmetika kb mennyibe kerül?

Nagyon hosszú a körme a kutyusnak.

Legjobb válasz: Karomvágás párszáz forint általában.

Karomvágás párszáz forint általában.
nálunk 600ft a körömvágás
Nálunk 300ft de az állatorvos is levágja!:)
A kérdező hozzászólása: És ez hogy értendõ? Az összes körmét megcsinálja pár száz forintért?
Igen az összes kerül ennyibe!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Golden retrieverrel mit csinálnak kutyakozmetikában, és kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: álltalában nagytermetû kutyákat annyira nemszokás kutyakozmetikumba vinni (szerintem) De amugy max levágják a körmét meg a szõrével csinálnak vmit. Nekem is Golden Retriever kutyám van de az életbe nemvinném kutyakozmetikushoz. :S

álltalában nagytermetû kutyákat annyira nemszokás kutyakozmetikumba vinni (szerintem) De amugy max levágják a körmét meg a szõrével csinálnak vmit. Nekem is Golden Retriever kutyám van de az életbe nemvinném kutyakozmetikushoz. :S
A kérdező hozzászólása: körömvágást, meg bûzmirigynyomást nem akarok, de légyszi azon kívül írjatok.
Azt csinálják vele, amit kérsz. Attól függ, miért viszed. Mit szeretnél?
Láttam már megnyírt goldit, ritka csúnyácska volt. Mit szeretnél vele csinálni?
Ezt: http://aranyretriever.gportal.hu/gindex.php?pg=6558537 Nézz képeket kiállításra felkészített goldikról, sokkal egyenletesebb a bundájuk, sztem szebbek. De ezt csak a kiállításra felkészítéshez csinálják és értsen a fajtához külön, különben elrontja és csúnya lesz. Amúgy csak fürdetik, kifésülik.
A kérdező hozzászólása: a fürdetés, trimmelés, vágás nemtom van-e, mennyibe kerül?
Az van, amit kérsz. Ezért nem tudunk válaszolni, mert a rendeléstõl függ az ár. Nincs goldenem, de más hasonló közepes szõrû kutyánál fürdetés-szárítás 3-5 ezer forint között szokott lenni.
Azt csinálják amit kérsz. Én azt javaslom, hogy legyen szépen kikefélve a kozmetikus által, megfürdetve, szárítva, esetleg ahol kell a szõrét kiigazítani. Bûzmirigyét mindenképp érdemes kinyomatni. Budapesten egy golden teljes generálja olyan 10-15.000 Forint. HA gondolod tudok ajánlani nagyon jó kutyakozmetikust, ami nem is drága, és magas színvonalú. Én is odahordom a kutyám, tehát tapasztalatból mondom.

Mennyibe kerül egy sima körömvágás egy kutyakozmetikában?

Tudom,helyt?l is függ,de ahol Te laksz,ott mennyi?:)

Legjobb válasz: Hozzám házhoz jött a csaj 900-ért vágta le neki.

nekem ma levágta hátulról a két farkaskarmáról a körmöt, rendbe tette a szört a pöcijénél és a popólyukánál és a mancsánál is kivágta a szõrt és ez volt 500 Ft.
Hozzám házhoz jött a csaj 900-ért vágta le neki.
Nekünk ingyen szokták, bár lehet azért mert mindig ott kozmetikázunk és nyírás után lenyisszantja ha kérem (Spániel) Jah és Debrecenben :D am miért nem vágod te le neki?
Az állatorvos is levágja. Nekünk a mi állatorvosunk ingyen levágta, de máshol se több 600 Ft-nál.
Nem sok, 500 ft kb.
b+ nekem 6900 ért vágta a szemete.
A kérdező hozzászólása: *számíottam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Többre számítóttam:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) Amúgy nem merek hozzákezdeni:S Elõsször megnézném, hogy hogy csinálja szakember:) 20:04! Ha nem tudsz kultúrált lenni, ne írj, semmi nem kötelezõ b+......
Ne félj! :) Vágj le belõle akkor csak egy picit! A tetejébõl! :) Ha mindig vágod a tetejét úgy is jó! Nem kell teljesen tövig! :D Ha látszik a fehér rész a kutyus körmén akkor pedig még egyszerûbb! Addig vágd le amíg a fehér rész meg nem kezdõdik :)
Nálunk ez beletartozik a komlett kutyakozmetikába, és úgy 3000 Ft. Csak egyszer néztem meg, azóta én csinálom! Vettem 1300 Ft-ért egy karomvágót, szupi szerkezet, van stopja is, és nem lehet vele így nagyot vágni! Pár perc alatt kész is vagyok vele. A westivel könnyû a dolgod, mert fehér a körme, és így látszik rajta az élõ köröm, amibe nem szabad belevágni!
En ingyen vagom le a karmot.

Mennyibe kerül a kutyakozmetika?

Legjobb válasz: olyan 5ezer forint környékén mozog...

olyan 5ezer forint környékén mozog...
attól függ, milyen kutyud van:) és hol éltek:) én vidéki nagyvárosban a németjuhászomat szoktam hordani évente 2szer(fésülés, fürdetés, szárítás, esetleg körömvágás, fültisztítás)1000ftot szoktam fizetni:)
1000az nagyon olcsó!mi dorogon 3000et fizetünk yorkiért.egyik ismerõsömék ugyanott a spánielre 5ezret szoktak fizetni.
én vagyok a 2.válaszoló.de gondolom nyírják is a kutyidat, nálunk ilyen nincs(mert ugye németjuhjász), és a méreteibõl adódóan ott szoktam maradni, és segítek én is:) de tudom, hogy olcsó, és olyan jól bánik a kutyámmal, hogy csak ámulok rajta!:)
Mindenhol más más árban vannak a kutyakozmetikusok.Mondjuk én nem viszem a kutyámat kutyakozmetikushoz, mert a szakmám fodrászat és saját magam szoktam megcsinálni a kutyusom bundáját és a szomszédok mindig dicsérgetik a munkámat.Az a jó hogy nekem így ingyen van :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!