Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kismotor jogsi (3 db)

Hogy kell váltani egy Simson SR 50-es-en? Nagyon bonyolult? Mennyibe kerül egy kismotor jogsi?

Legjobb válasz: ha már mindenképp simsont akarsz venni akkor szerintem s51-est vegyél....ugyanaz a blokk....váltani ugyanúgy kell...kismotor jogsi nem éri meg...csináld kocsira("B")

ha már mindenképp simsont akarsz venni akkor szerintem s51-est vegyél....ugyanaz a blokk....váltani ugyanúgy kell...kismotor jogsi nem éri meg...csináld kocsira("B")
a váltókart elõre felé tolod akkor van az 1-es, aztán meg húzgálod hátrafelé 0-2-3-4.

Régebben letettem kismotorra, robogóra a jogsit, de elhagytam. Kikérhetem vagy újra kell vizsgázni? Hol tudom kikérni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.

Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.
Okmánybélyeg, fénykép, stb.
Okmánybélyeg helyett csekket kapsz, fényképet majd ott csinálnak... Egyébként stimmel. A lényeg: meg tudod igényelni a jogosítványt, nem kell hozzá új tanfolyam. Attól, hogy elhagytad, még megvannak a vizsgáid...

Mennyibe kerül egy kismotor jogsi?

Legjobb válasz: elvileg csak kresz vizsga kell hozá!nem kell jogsi!

elvileg csak kresz vizsga kell hozá!nem kell jogsi!
minden kell hozzá mint az autónál tehát : kresz, elsõsegély, rutin, forgalmi vizsga. de egészségügyi alkalmasság nem kell hozzá a ha jól emlékszem. Nekem 3, 5 éve 40, 000 hufból kijött, úgy hogy egy vizsgán sem buktam.
EÜ is kell, az 3900
Kell hozzá rutin és forgalmi is.
Én hétfõn kezdem.Nem kell EÜ és 50 e Ft lesz az enyém. :) 14/L
Vizsga díjakkal és mindennel együtt lesz 50 000.
idén tavasszal fejeztem be, nem buktam semmibõl és így lett 46500 ( de ezt nem egybe kell füzetni, hanem amikor egy résznek vége, pl a kresznek akkor kifizeted az órákat és a vizsgadjat). ha megbuksz akkor tudtommal nem kell bemenned az órákra, csak a vizsgadíjat kell megint kifizetnek. ez annyiszor lesz, ahányszor megbuksz. 5 bukás után mész a PÁV-hoz ahol megállapítják hogy alkalmas vagy-e a vezetésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!