Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kismotor (9 db)

Mennyibe kerül kismotorra, és nagymotorra a jogosítvány?

Legjobb válasz: Asszem kismotorra 70ezer ft, nagymotor, pedig 120ezer ft.

Asszem kismotorra 70ezer ft, nagymotor, pedig 120ezer ft.
hol élsz te?? nekem 45 volt a segédmotor nagymotorra meg max 90-95 ezer!! még annyi se !!
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Nemtom, ti hol vizsgáztok, dde nekem kismotorra 17000 volt:D:D:D A nagyot + nemtom:S
A kérdező hozzászólása: akkor ha jó helyen vizsgázok, nem annyira vészes a kiadás :)

Hogy kell váltani egy Simson SR 50-es-en? Nagyon bonyolult? Mennyibe kerül egy kismotor jogsi?

Legjobb válasz: ha már mindenképp simsont akarsz venni akkor szerintem s51-est vegyél....ugyanaz a blokk....váltani ugyanúgy kell...kismotor jogsi nem éri meg...csináld kocsira("B")

ha már mindenképp simsont akarsz venni akkor szerintem s51-est vegyél....ugyanaz a blokk....váltani ugyanúgy kell...kismotor jogsi nem éri meg...csináld kocsira("B")
a váltókart elõre felé tolod akkor van az 1-es, aztán meg húzgálod hátrafelé 0-2-3-4.

Régebben letettem kismotorra, robogóra a jogsit, de elhagytam. Kikérhetem vagy újra kell vizsgázni? Hol tudom kikérni, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.

Kérhetsz újat. Ha ellopják a tárcádat, akkor sem kell mindenbõl újra vizsgáznod! Az önkormányzat okmányirodáját kell felkeresned, de hogy mennyibe kerül, azt nem tudom.
Okmánybélyeg, fénykép, stb.
Okmánybélyeg helyett csekket kapsz, fényképet majd ott csinálnak... Egyébként stimmel. A lényeg: meg tudod igényelni a jogosítványt, nem kell hozzá új tanfolyam. Attól, hogy elhagytad, még megvannak a vizsgáid...


Most mennyibe kerül egy kismotor jogosítvány?

Ha valaki tud Szombathelyen egy linket küldene azt megköszönném

Legjobb válasz: Ja és 50 köbcentis

A kérdező hozzászólása: Ja és 50 köbcentis
google szombathely motoros iskola
[link] [link]
Iskola függõ, olyan 50-80 ezerig terjedhet. (Nekem 60 ezer volt)
A kérdező hozzászólása: nekem mindennel együtt 89 ezer körül volt
Nekem 96ba ált meg nem buktam
62
50-80ig kb

Mennyibe kerül kresz tanfolyamra járni, és kismotor (robogó) tanfolyamra járni, aztán letenni a vizsgát kresz-ből, aztán letenni a vizsgát robogó vezetésből?

Ez a négy dolog amit felsoroltam összesen mennyibbe kerül? :)

Legjobb válasz: Nekem 50 ezer volt a kresz 11 volt a vizsgadíjak és 16 ezer volt az elsõsegély és még 4 ezer volt a jogosítvány kiváltása tehát 81 ezer forint volt összesen és egyszer sem buktam meg.

Nekem 50 ezer volt a kresz 11 volt a vizsgadíjak és 16 ezer volt az elsõsegély és még 4 ezer volt a jogosítvány kiváltása tehát 81 ezer forint volt összesen és egyszer sem buktam meg.
Az elsõ hozzászóló nagyon drágán csinálta. Én a szegedi ATI-Császárné Kft árait tudom írni: a kresz tanfolyam 16000 a kresz vdíj 4600 a vezetés (11 óra) 20900 a rutin (jármûkezelés) vizsgadíj: 3600 a forgalmi vizsgadíj: 3600 az elsõsegély tanfolyam: 5000 az elsõsegély vizsga: 5500 + még az okmányiroda (kb 4000) összesen 60 ezerbe belefért
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek, hogy válaszoltatok. Nagyon hasznos választ kaptam rá és mégegyszer köszi! :)
Egy ideje a gépjármû kezelési vizsgadíjat felemelték cirka 11 ezer körülre.
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm mégegyszer! :)
A forgalmi vizsga díja 3600 forint a Moped kategóriába!!! Azért írtam annyit, mert annyiba kerül. A többi kategóriában valóban 11000, de a mopednél 3600!!!

Kismotor-vizsgához miket kell tudni, és mennyibe kerül?

Elmélet,gyakorlat??Mindkett??Valami szakirodalmat tudtok mondani??Mennyibe kerül?Nagyon fontos lenne.Válaszaitokat köszönöm.

Legjobb válasz: Amit majd az oktatáson megtanítanak. Vagy ha azokon nem szeretnél részt venni(úgy tudom, hogy már van ilyen), akkor fogod a KRESZ könyvet, megtanulod az egészet, megveszed a vizsgaprogramot, gyakorolsz vele 2 hétig, és mégy vizsgázni.

Amit majd az oktatáson megtanítanak. Vagy ha azokon nem szeretnél részt venni(úgy tudom, hogy már van ilyen), akkor fogod a KRESZ könyvet, megtanulod az egészet, megveszed a vizsgaprogramot, gyakorolsz vele 2 hétig, és mégy vizsgázni.
meg 2 hónap alatt megvan lesz egy KRESZ oktatás késõbb egy KRESZ vizsga majd rutin oktatás bolyák közt keringés (2pálya) majd ebbõl vizsga + mûszaki ellenõrzés és után na egy forgalmi oktatás és forgalmi vizsga (60.000.-kb)

Mennyibe kerül egy segédmotor, kismotor?

Szeretnék venni egy olyan kismotort vagy segédmotort amivel utazhatnék(nem az egyik ország végér?l a másik végei utazásra gondoltam) . A válaszokat el?re is kösz.

Legjobb válasz: http://www.hasznaltauto.hu/kereso/motor

A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Mennyibe kerül egy kismotor jogsi?

Legjobb válasz: elvileg csak kresz vizsga kell hozá!nem kell jogsi!

elvileg csak kresz vizsga kell hozá!nem kell jogsi!
minden kell hozzá mint az autónál tehát : kresz, elsõsegély, rutin, forgalmi vizsga. de egészségügyi alkalmasság nem kell hozzá a ha jól emlékszem. Nekem 3, 5 éve 40, 000 hufból kijött, úgy hogy egy vizsgán sem buktam.
EÜ is kell, az 3900
Kell hozzá rutin és forgalmi is.
Én hétfõn kezdem.Nem kell EÜ és 50 e Ft lesz az enyém. :) 14/L
Vizsga díjakkal és mindennel együtt lesz 50 000.
idén tavasszal fejeztem be, nem buktam semmibõl és így lett 46500 ( de ezt nem egybe kell füzetni, hanem amikor egy résznek vége, pl a kresznek akkor kifizeted az órákat és a vizsgadjat). ha megbuksz akkor tudtommal nem kell bemenned az órákra, csak a vizsgadíjat kell megint kifizetnek. ez annyiszor lesz, ahányszor megbuksz. 5 bukás után mész a PÁV-hoz ahol megállapítják hogy alkalmas vagy-e a vezetésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!