Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kezelés és mik a (4 db)

Mennyibe kerül a kezelés és mik a tapasztalatok a János Kórház Meddőségi Centrumáról?

8 éve próbálkozunk a teherbeeséssel de sajnos nem sok sikerrel. Most kaptam egy beutalót és januárban fogok menni.

Legjobb válasz: Én csak jókat halottam róla, amikor én szültem a János kórházban, velem egy szobában 3 olyan kismama is volt akik lombik által mardtak terhesek. 2 ill. 3-as ikreket vártak. Sok sikert neked is.

Én csak jókat halottam róla, amikor én szültem a János kórházban, velem egy szobában 3 olyan kismama is volt akik lombik által mardtak terhesek. 2 ill. 3-as ikreket vártak. Sok sikert neked is.

Fogínysorvadás (már kialakult) ellen mit tehet egy fogorvos, kb. mennyibe kerül a kezelése, és mit tehetek én ellene? Elmex vagy a paradontax fogkrémet használjam? Vitaminok? Helyesen hogyan kell fogat mosni?

Legjobb válasz: A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.

A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, dohányozni nem dohányzok
én annyit tennék hozzá, hogy nõvéremnek is ez a problémája õ havonta jár fogkõleszedésre.
Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, r
...rengeteg C vitamint (Rutascorbin tablettát). Az íny masszízozása is fontos, a legjobb lenne, ha vennél szájzuhany berendezést és napjában minimum 3-szor alkalmaznád.

Ki járt már a Mensmentisben? Milyen problémával? Mennyi idõ alatt oldódott meg? Mennyibe került a kezelés (és mit csináltak)? Aki mostanában kért idõpontot, mikorra kapott és kihez?

Legjobb válasz: én kifejezetten Tûû dokihoz kértem, 4 hónap volt, mire fogadott minden létezõ vizsgálati eredményemet vittem magammal, így "csak" a konzultációt kellett fizetnem az elsõ után jöhetett már az e-mailes konzultáció, az azért jóval kedvezõbb áron van pajzsmirigy túlmûködés és IR miatt mentem, 3 hónap múlva már látszódott a javulás a vérképen, 6 hónap múlva csökkentette a gyógyszeradagot meggyógyulni soha nem fogok, tehát arra kell berendezkednem, hogy életem végéig kell gyógyszert szednem, de legalább kordában lehet tartani

én kifejezetten Tûû dokihoz kértem, 4 hónap volt, mire fogadott minden létezõ vizsgálati eredményemet vittem magammal, így "csak" a konzultációt kellett fizetnem az elsõ után jöhetett már az e-mailes konzultáció, az azért jóval kedvezõbb áron van pajzsmirigy túlmûködés és IR miatt mentem, 3 hónap múlva már látszódott a javulás a vérképen, 6 hónap múlva csökkentette a gyógyszeradagot meggyógyulni soha nem fogok, tehát arra kell berendezkednem, hogy életem végéig kell gyógyszert szednem, de legalább kordában lehet tartani
A kérdező hozzászólása: Milyen vizsgálati eredményeket kellett vinned?
Én eredmények nélkül mentem, kb. 2 hétre kaptam nõgyógyászhoz idõpontot, õ írta ki az elsõ vérvételt, persze meg is vizsgált, majd küldött tovább endokrinológushoz. Petevezeték átjárhatóságot is nézett, ez 55.000 Ft. Ez volt májusban, augusztusban kontroll, gyógyszercsere, most már javulnak az eredmények Általában egy vizsgálat 10-12000, a vérvétel 6-10000, attól függ, mit néznek.
elsõ vagyok pm uh-t, szövettani eredményt, teljes labort vittem, az IR-t a doki derítette ki, tehát szükség volt még egy terheléses vérvételre, ezt sztk alapon megcsináltattam, a háziorvos adott beutalót utána e-mailen elküldtem a laborleletet és a recepción várt a gyógyszer


Mi az a mikrodermabrázió? Mennyibe kerül egy ilyen kezelés, és hogyan zajlik?

Tapasztalatok, árak? Köszönöm

Legjobb válasz: Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.

Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!