Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kezelés és (25 db)

Mi az a mikrodermabrázió? Mennyibe kerül egy ilyen kezelés, és hogyan zajlik?

Tapasztalatok, árak? Köszönöm

Legjobb válasz: Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.

Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen:)

Fogínysorvadás (már kialakult) ellen mit tehet egy fogorvos, kb. mennyibe kerül a kezelése, és mit tehetek én ellene? Elmex vagy a paradontax fogkrémet használjam? Vitaminok? Helyesen hogyan kell fogat mosni?

Legjobb válasz: A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.

A fogorvos azt teheti, hogy leszedi a fogkövet, ha van, mert az nagyon rongálja az ínyt. Aztán alkalmazhat valamiféle kezelést, pl. hialuronsavval, vagy felírhat ilyen tartalmú szájvizet vagy spray-t, pl. ilyen a Gengigel nevû termék. Aztán õ elmondja neked, hogy hogyan kell jól fogat mosni, mert azt megmutatni is kell. Te pedig azt teheted ellene, hogy rendszeresen visszamész mondjuk félévente megnézetni az állapotodat, ilyenkor eltávolíttatod a fogköveket is, és minden nap kétszer fogat mosol. És használj valamilyen szájvizet is, amit a doki javasol. Ha ezeket megcsinálod, igaz, nem fog visszanõni az ínyed, de nem is fog tovább romlani az állapota. És még egy fontos dolog: a dohányzás is nagyon károsítja az ínyt, ha esetleg dohányzol, abba kellene hagynod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, dohányozni nem dohányzok
én annyit tennék hozzá, hogy nõvéremnek is ez a problémája õ havonta jár fogkõleszedésre.
Fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget, r
...rengeteg C vitamint (Rutascorbin tablettát). Az íny masszízozása is fontos, a legjobb lenne, ha vennél szájzuhany berendezést és napjában minimum 3-szor alkalmaznád.

Mennyibe kerül egy új számla nyitása és egy bankkártya igénylés? Illetve a kezelési költséget havonta leveszik a számlámról? Az OTP-nél lehet Visa electron kártyát igényelni? Ha már nem kell a bankszámla meg lehet szüntetni, ill ez mennyibe kerül?

Sok a kérdés, Köszi aki válaszol rájuk!

Legjobb válasz: Nagyon sok a kérdés. 1. Bankszámla nyitása díjmentes 2. bankkártya éves díja 1500-2000 között van 3. havonta veszik le a számláról a számlavezetési díjat 4. megszüntetés ingyenes, csak a számlád nem lehet minuszos. DE ne feltétlenül az OTPbe menj, vannak már sokkal jobb ajánlatok. PL nálunk van olyan , hogy Elektronikus bankszámla (nincs kártyadíj, nincs számlavezetési díj, interneten érkezik minden) Ezt nem lehet itt leírni, nagyon sokféle ajánlet van bank és bank között.Én a postán dolgozok, ott is lehet kötni.

Nagyon sok a kérdés. 1. Bankszámla nyitása díjmentes 2. bankkártya éves díja 1500-2000 között van 3. havonta veszik le a számláról a számlavezetési díjat 4. megszüntetés ingyenes, csak a számlád nem lehet minuszos. DE ne feltétlenül az OTPbe menj, vannak már sokkal jobb ajánlatok. PL nálunk van olyan , hogy Elektronikus bankszámla (nincs kártyadíj, nincs számlavezetési díj, interneten érkezik minden) Ezt nem lehet itt leírni, nagyon sokféle ajánlet van bank és bank között.Én a postán dolgozok, ott is lehet kötni.
Szia! Nagyon sok féle bankszámla létezik, egyikrõl sem lehet kijelenti, hogy jó vagy rossz. Keress fel egy független tanácsadót aki segít kiválasztani a te számlahasználati szokásaidnak legmegfelelõbb számlát.

Szeretnék elmenni fogászatra kezelésre, fogtömésre, de nem érvényes a taj kártyám. Ez esetben mennyibe kerül a kezelés elvégzése, vagy amíg nem intézem el, és nem rendelkezek érvényes taj kártyával addig nem kapok ellátást?

Jelenleg nem vagyok már diák, de munkalyem sincs, ezért szeretném magamnak intézni.

Legjobb válasz: Úgy tudom, ha befizeted a TB összegét, attól a naptól kezdve érvényes vagy. Esetleg menj el az OEP valamelyik irodájába, és kérdezd meg.

Úgy tudom, ha befizeted a TB összegét, attól a naptól kezdve érvényes vagy. Esetleg menj el az OEP valamelyik irodájába, és kérdezd meg.
Menj akkor magánhoz, vagy fizesd be a TB-t (azt úgyis be szokták hajtani utólag).
Ha ki kell fizetned a kezelést, akkor a magánorvos sokszor olcsóbb, úgyhogy én is ezt ajánlanám. A TB-t mindenképpen fizesd be, mert késedelmi kamattal fogják behajtani rajtad! Ha jelenleg nem teheted meg, akkor a lakóhelyed szerinti önkormányzat szociális osztályára menj be, és kérd tõlük, hogy vállalják át a befizetésed. Elég komolyan veszik, és úgyis kiderül, esetleg már évek múlva, amikor nem is számítasz rá.
Itt utána tudsz nézni. lusta.hu
Hehe, lusta.hu. Ezt inkább az ilyen Bódi Sylvi féle ribiknek ajánlgasd, akik modell létükre egyáltalán nem vékonyak és az elõzõ éjszakai mûszakjukból mennek épp erre az ultrahangos zsírbontásra.

A meddőségi kivizsgálás mennyibe kerül? A kezelések ára is érdekelne. Gyöngyösön vagy Jászberényben van olyan aki foglalkozik kivizsgálással és kezel is?

4 éve rajta vagyunk a babaprojekten,3 alkalommal volt halvány + tesztem 1-2 nap késésnél, de megjött, majd tavaly novemberben missed.ab-om volt 7 hetesen. Már 3 dokinál voltam ez idő alatt, az első nem tudom miért fogamzásgátlót akart írni, mikor mondtam neki, hogy maszatolgatok 3-5 napig menszi előtt, de babát szeretnénk, a másodikkal semmi gond nem volt, csak elkerült jó messzire, akihez most járok nem csinál semmit. 29 éves vagyok 0gyermek, már ideje lenne, de a párom attól fél rengetegbe lesz a kivizsgálás ha Pestre megyünk.

Legjobb válasz: hívd fel a berényi kórházat, én úgy tudom van meddõségi kezelés, majd megmondják melyik orvos foglalkozik ezzel. én itt szültem, nagyon meg voltam elégedve az osztállyal :) http://www.jaszberenykorhaz.hu/index.php?page=szulesz sok sikert!:)

hívd fel a berényi kórházat, én úgy tudom van meddõségi kezelés, majd megmondják melyik orvos foglalkozik ezzel. én itt szültem, nagyon meg voltam elégedve az osztállyal :) http://www.jaszberenykorhaz.hu/index.php?page=szulesz sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Létezik valamilyen injekciós kezelés herpesz ellen? És ha igen akkor mennyibe kerül?

SAjna eléggé gyakran van herpeszem, minden hónapban. \' hónapja nagyon durván jött ki, konkrétan az egész alsó ajkamon, el is mentem orvoshoz és írt TElviran gyógyszert, ami mellesleg eléggé drága volt de megvettem, mert tényleg szükség volt rá.

Legjobb válasz: Létezik kezelés, viszont alapos belgyógyászati vizsgálat szükséges, mert nagyon sokféle herpesz létezik. Sokat olvastam utána, mert nekem is idõközönként durván kijön. Elsõsorban az immunrendszert kell megerõsíteni. Rengeteg vitamin, meg vitamin!

Létezik kezelés, viszont alapos belgyógyászati vizsgálat szükséges, mert nagyon sokféle herpesz létezik. Sokat olvastam utána, mert nekem is idõközönként durván kijön. Elsõsorban az immunrendszert kell megerõsíteni. Rengeteg vitamin, meg vitamin!
Tudom, hogy nem olyan hasznos tanács, de én valódi (nem az olcsó, gagyi) teafaolajat szoktam elkeverni propolisszal. Mindkettõnek nagyon erõs vírus- és baktériumölõ hatása van, és ha már érzem, hogy viszket a szám körül egy kis vörös folt, akkor bekenem a keverékkel, így kb. 10 esetbõl 7-8 alkalommal kihólyagosodás elõtt elmúlik. Nekem eme két természetes szer a Zoviraxtól és a Telvirantól is hatásosabbnak bizonyult.

Ki járt már a Mensmentisben? Milyen problémával? Mennyi idõ alatt oldódott meg? Mennyibe került a kezelés (és mit csináltak)? Aki mostanában kért idõpontot, mikorra kapott és kihez?

Legjobb válasz: én kifejezetten Tûû dokihoz kértem, 4 hónap volt, mire fogadott minden létezõ vizsgálati eredményemet vittem magammal, így "csak" a konzultációt kellett fizetnem az elsõ után jöhetett már az e-mailes konzultáció, az azért jóval kedvezõbb áron van pajzsmirigy túlmûködés és IR miatt mentem, 3 hónap múlva már látszódott a javulás a vérképen, 6 hónap múlva csökkentette a gyógyszeradagot meggyógyulni soha nem fogok, tehát arra kell berendezkednem, hogy életem végéig kell gyógyszert szednem, de legalább kordában lehet tartani

én kifejezetten Tûû dokihoz kértem, 4 hónap volt, mire fogadott minden létezõ vizsgálati eredményemet vittem magammal, így "csak" a konzultációt kellett fizetnem az elsõ után jöhetett már az e-mailes konzultáció, az azért jóval kedvezõbb áron van pajzsmirigy túlmûködés és IR miatt mentem, 3 hónap múlva már látszódott a javulás a vérképen, 6 hónap múlva csökkentette a gyógyszeradagot meggyógyulni soha nem fogok, tehát arra kell berendezkednem, hogy életem végéig kell gyógyszert szednem, de legalább kordában lehet tartani
A kérdező hozzászólása: Milyen vizsgálati eredményeket kellett vinned?
Én eredmények nélkül mentem, kb. 2 hétre kaptam nõgyógyászhoz idõpontot, õ írta ki az elsõ vérvételt, persze meg is vizsgált, majd küldött tovább endokrinológushoz. Petevezeték átjárhatóságot is nézett, ez 55.000 Ft. Ez volt májusban, augusztusban kontroll, gyógyszercsere, most már javulnak az eredmények Általában egy vizsgálat 10-12000, a vérvétel 6-10000, attól függ, mit néznek.
elsõ vagyok pm uh-t, szövettani eredményt, teljes labort vittem, az IR-t a doki derítette ki, tehát szükség volt még egy terheléses vérvételre, ezt sztk alapon megcsináltattam, a háziorvos adott beutalót utána e-mailen elküldtem a laborleletet és a recepción várt a gyógyszer

Mennyibe kerül kb. egy cicánál a fülatka kezelés? Holnap reggel viszem állatorvoshoz a cicát, és jó lenne előre tudni körülbelül mennyi lesz. Mentett cica, szeretnék neki segíteni. Kinti cica volt. Elég csúnya a füle, és környéke.

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Az én mentett cicámnak is fülatkája volt, borzalmasan nézett ki. Mi kenõcsöt kaptunk rá, elég pici kiszerelésben ami 4000 ft volt, plusz az orvos szépen kitisztogatta a fülét valami speckó tisztítóval. Összesen 7000 ft-ot fizettünk, de lehet, hogy te olcsóbban megúszod. Majd írd meg, hogy neked mit adott rá, köszi.

Az én mentett cicámnak is fülatkája volt, borzalmasan nézett ki. Mi kenõcsöt kaptunk rá, elég pici kiszerelésben ami 4000 ft volt, plusz az orvos szépen kitisztogatta a fülét valami speckó tisztítóval. Összesen 7000 ft-ot fizettünk, de lehet, hogy te olcsóbban megúszod. Majd írd meg, hogy neked mit adott rá, köszi.
Állatorvosa válogatja. Miénk apróbb dolgokért nem kér pénzt. Pl. úgy hoztunk el mentett cicát, hogy közvetlenül ivartalanítás után. Nem akartam 60 km-t utaztatni varratszedésre (ahonnan hoztuk), rákérdeztem a dokinkra, kiszedte a varratot, ingyen. Féreghajtó beadásáért sem kér külön pénzt. Nincs is palotája és egy 12 éves Hondája van :)
A fülcsepp nekünk is 4000 volt, plusz a tisztítás 1000 fülenként. De nyugodtan felhívhatod és megkérdezheted elõtte, h mire számíts :)
Mi most vittük el a macskánkat, ki sem tisztította neki, csak megnézte és egy atkaölõ gélt tett a fülébe, amit meg kell vennünk és 5 naponta a fülbe kell nyomni. Használat elõtt én kifogom neki tisztítani elõtte, hogy a szer jobban hasson. 1600 Ft-ot fizettem az orvosnak, és kb 1800Ft körül lesz a szer amit holnap megveszek.

Próbáltátok az új fajta műtét nélküli mellnagyobbítást? A hiaruron savas kezelést. Amikor növelik a kívánt méretre? Mennyibe kerül? És mennyire tartós?

Legjobb válasz: A nõvérem orvosin van, õ mesélt róla és nekem is nagyon felkeltette az érdeklõdésemet, de túl sokat sajnos nem tudok róla... :( Azt hiszem, hogy kb. 1, 1és fél év után kezdenek a mellek "visszamenni" :)), de árat meg ilyesmiket nem tudok. Hátha jön valaki tapasztaltabb is! :)

A nõvérem orvosin van, õ mesélt róla és nekem is nagyon felkeltette az érdeklõdésemet, de túl sokat sajnos nem tudok róla... :( Azt hiszem, hogy kb. 1, 1és fél év után kezdenek a mellek "visszamenni" :) ), de árat meg ilyesmiket nem tudok. Hátha jön valaki tapasztaltabb is! :)
én úgy tudom h 3 hónapig tart csak, sztem ne csinaltass ilyet semmiképp.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!