Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kezelés (78 db)

Mennyibe kerül most egy kozmetikai kezelés?

pattanásos vagyok ezért szeretnék elmenni kozmetikushoz.

Legjobb válasz: Hát, ha nem voltál még nála, mutatkozz be, és mondd meg neki, hogy egy kozmetikai kezelést szeretnél. :) Bár nem tudom, amikor én felhívom a kozmetikust, ahová járok, mindig visszakérdez, hogy ,,jaa, tisztítást?", úgyhogy nem tudom, õ hogy hívhatja, de valószínûleg tudni fogja, mirõl van szó. Hogy mennyibe kerül, függ attól, hogy hová mész. Én vidéki vagyok, itt háromezer forintba kerül, Pesten vagy városban biztos drágább.

Hát, ha nem voltál még nála, mutatkozz be, és mondd meg neki, hogy egy kozmetikai kezelést szeretnél. :) Bár nem tudom, amikor én felhívom a kozmetikust, ahová járok, mindig visszakérdez, hogy , , jaa, tisztítást?", úgyhogy nem tudom, õ hogy hívhatja, de valószínûleg tudni fogja, mirõl van szó. Hogy mennyibe kerül, függ attól, hogy hová mész. Én vidéki vagyok, itt háromezer forintba kerül, Pesten vagy városban biztos drágább.
Tisztitas, nagykezeles. Igy szoktak hivni, de ugyis megkerdezi. Viszont szerintem jobb ha szemelyesen mesz el, mert akkor mindjart latja is az arcodat. Lehet hogy kell lampas kezeles is miutan kinyomkodja, ha nagyon gyulladt a borod. Mindenkepp olyanhoz menjel aki tapasztalt, es tobb eve dolgozik mar, sokan jarnak hozza! Az arak valtozoak, en pl. Gyorben legutobb 6 ezerert voltam. De van ennel olcsobb is. Menjel rendszeresen, en imadok jarni kb. 4-6 hetente.

Mennyibe kerül egy heg kezelése szteroidos injekcióval? Hol végeznek ilyen eljárást Szolnokon, vagy környékén? Mennyire fájdalmas? Van a hasamon egy keloid, ami eléggé zavar. Úgy tudom, hogy ez az eljárás a leghatásosabb ennek kezelésére.

Legjobb válasz: Igen,mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül,akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel,de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos,hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért,de ez sem garantált! :(

A kérdező hozzászólása: Igen, mûtét miatt keletkezett. Ha tényleg ennyibe kerül, akkor nem sok esélyt látok a gyógyulásra. Most kenegetem egy kenöccsel, de nem tudom lesz e hatása. Azt írta egy orvos, hogy legalább fél évig kezelni kell a hatásért, de ez sem garantált! :(
Mitõl keletkezett neked? Mûtéti heg után? Páromnak is van a mellkasán és nagyon zavarja! Ez engem is érdekelne, bár mi úgy halottuk hogy 10ezer fölött van egy injekció és többször kell visszamenni olyan 5-6 alkalom:S

Mennyibe kerül a kezelés a Dévény Anna féle intézetben? Szél Kálmán téren.

Legjobb válasz: ha a gyerek orvos ad beutalót akkor az elsõ orvosi vizsgálat ingyen van de ha nem ad akkor 6000ft és ha van beutaló akkor egy kezelés 3000ft de ha nincs akkor 4000ft!!és van olyan lehetõség hogy írsz egy papírt hogy nem tudod ezt kifizetni mert neked sokba kerül akkor egy alkalom csak 750ftba kerül hát nem mindegy mi is irtunk mert jelenleg nincs munkája a páromnak!!ja 20 alkalmat adnak meg és után új papírt kell írni!!

ha a gyerek orvos ad beutalót akkor az elsõ orvosi vizsgálat ingyen van de ha nem ad akkor 6000ft és ha van beutaló akkor egy kezelés 3000ft de ha nincs akkor 4000ft!!és van olyan lehetõség hogy írsz egy papírt hogy nem tudod ezt kifizetni mert neked sokba kerül akkor egy alkalom csak 750ftba kerül hát nem mindegy mi is irtunk mert jelenleg nincs munkája a páromnak!!ja 20 alkalmat adnak meg és után új papírt kell írni!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!

Mi az a mikrodermabrázió? Mennyibe kerül egy ilyen kezelés, és hogyan zajlik?

Tapasztalatok, árak? Köszönöm

Legjobb válasz: Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.

Ez más néven bõrcsiszolás. Biztos hallottál már a mélyhámlasztásról amit a bõrgyógyászok végeznek, és elég durva. A mikrodermabrázió ennek a gyengébb változata. Van egy készülék ami 2 csõben végzõdik, egyiken valamilyen anyagot rávezetnek a bõrõdre, ami lecsiszolja azt, a másik csõ meg felszippantja, nem fájdalmas(legalábbis nekem nem volt az, van aki nem bírja). Az én kozmetikusomnál ha jól emlékszem 7500 volt egy kezelés, de ezt többszöri kezelésnek ajánlják. Én 1x voltam, jól felfrissítette a bõröm, halványította a hegeimet. Ha többször mentem volna el is tüntette volna. Am. Google a barátod, sok cikk van róla. Én csak ajánlani tudom ezt a kezelést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Szépen:)

Mennyibe kerül az őssejt-kezelés? Mik a feltételei? Milyen kiegészítő kezelések szükségesek?

Kérlek, segítsetek, a barátn?mnek nagyon súlyos, mitokondriális eredet? laktát-túltengése van. Elméletileg Salzburgban sikeresen alkalmaznak ez ellen ?ssejt-beültetést.

Legjobb válasz: Minden országban más az úgynevezett tarifa, már ahol végeznek ilyen gyógymódot. Ismerek egy kisfíút, nem ez a betegsége, de minden kezelés 3 millióba került. Adományokból jött össze a rávaló pénz. Úgy tudom 3 alkalommal volt.

Minden országban más az úgynevezett tarifa, már ahol végeznek ilyen gyógymódot. Ismerek egy kisfíút, nem ez a betegsége, de minden kezelés 3 millióba került. Adományokból jött össze a rávaló pénz. Úgy tudom 3 alkalommal volt.
A kérdező hozzászólása: Óh, ba.... Köszönöm:S

Hogyan zajlik a hajhosszabbítás? Egészséges? Milyen hosszút lehet csináltatni? Mennyi ideig tart? Egy kezelés vagy több? Mennyibe kerül - illetve hol a legolcsóbb? Ez így egyszerre sok kérdés?

Köszi elõre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz:
Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni,de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni, de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez igen, köszönöm szépen a részletes tájékoztatást! :) Ment is a zöld kéz. Azt hiszem, meggondolom, hogy költök-e erre vagy inkább megspórolok egy nyaralásra :D Minden jót kívánok! Tincus

Mennyibe kerül egy új számla nyitása és egy bankkártya igénylés? Illetve a kezelési költséget havonta leveszik a számlámról? Az OTP-nél lehet Visa electron kártyát igényelni? Ha már nem kell a bankszámla meg lehet szüntetni, ill ez mennyibe kerül?

Sok a kérdés, Köszi aki válaszol rájuk!

Legjobb válasz: Nagyon sok a kérdés. 1. Bankszámla nyitása díjmentes 2. bankkártya éves díja 1500-2000 között van 3. havonta veszik le a számláról a számlavezetési díjat 4. megszüntetés ingyenes, csak a számlád nem lehet minuszos. DE ne feltétlenül az OTPbe menj, vannak már sokkal jobb ajánlatok. PL nálunk van olyan , hogy Elektronikus bankszámla (nincs kártyadíj, nincs számlavezetési díj, interneten érkezik minden) Ezt nem lehet itt leírni, nagyon sokféle ajánlet van bank és bank között.Én a postán dolgozok, ott is lehet kötni.

Nagyon sok a kérdés. 1. Bankszámla nyitása díjmentes 2. bankkártya éves díja 1500-2000 között van 3. havonta veszik le a számláról a számlavezetési díjat 4. megszüntetés ingyenes, csak a számlád nem lehet minuszos. DE ne feltétlenül az OTPbe menj, vannak már sokkal jobb ajánlatok. PL nálunk van olyan , hogy Elektronikus bankszámla (nincs kártyadíj, nincs számlavezetési díj, interneten érkezik minden) Ezt nem lehet itt leírni, nagyon sokféle ajánlet van bank és bank között.Én a postán dolgozok, ott is lehet kötni.
Szia! Nagyon sok féle bankszámla létezik, egyikrõl sem lehet kijelenti, hogy jó vagy rossz. Keress fel egy független tanácsadót aki segít kiválasztani a te számlahasználati szokásaidnak legmegfelelõbb számlát.

Mennyibe kerül egy kineziológiai kezelés? Mi a tapasztalatok, ha van?

Legjobb válasz: Ahova én jártam ott 5000/kezelés. Nagyon jót tett, kb 4-5ször voltam, teljesen rendbetett lelkileg-testileg.

Ahova én jártam ott 5000/kezelés. Nagyon jót tett, kb 4-5ször voltam, teljesen rendbetett lelkileg-testileg.
Még múlt századi a tapasztalatom: jó drága és idõleges a hatása... aztán visszatér minden és még rosszabb lesz. Így áll a helyzet az összes "ezo"-val... Egyébként még tanfolyami képzésen is voltam anno...szóval költsd másra pénzed!
Én egy tízesért voltam, kidobott pénz volt. Röhejesnek találtam, hogy belém költözött rokonom szellemét akarta eltávolítani a kineziológus :D
Jó üzlet a hiszékeny buták lehúzása. Ha ebbe a körbe tartozol, menj el és próbáld ki, nekik is élniük kell valamibõl.
Az ár változó 4-10.000 között alkalmanként. Normális kineziológusnál az alkalom nem idõ függvénye, addig tart amíg végig viszi a dolgot. Tapasztalatot nem nagyon lehet vagy érdemes írni, mivel nincs két egyforma ember, pláne egyforma elõélettel, ezért ha valaki ír tapasztalatot az káros is lehet hiszen direkt elvárásokkal menne el aki meghallgatja. Azt is hozzá kell tennem, hogy rengeteg kókler van itt is, mint sok más területen (lásd prána nádis arc aki pénzért utaztatást hirdet), van aki kókler, van aki csak tapasztalatlan még, stb. Tehát ha ilyesmit szeretne, mindenképpen olyat keressen meg akirõl van már visszajelzés! Az eljárás lényege problémákat hoz a felszínre Ezekkel utána a T. páciensnek dolgozni, foglalkoznia kell, különben tök felesleges volt az egész és ha nem változtat az életében dolgokon, szokásokon, hozzáálláson, akkor minden megy vissza a régi kerékvágásba. Szélsõséges esetben akár rosszabb lesz a fõ probléma! Két alkalom között általában több hét vagy hónap telik el, már ha van több alkalom. Akinél voltam, az azt mondta, hogy nem szabad sûrûn csinálni, mert nem is egészséges és mert függõséget okozhat. Márpedig a lényege pont az önálló problémamegoldás lenne.

A meddőségi kivizsgálás mennyibe kerül? A kezelések ára is érdekelne. Gyöngyösön vagy Jászberényben van olyan aki foglalkozik kivizsgálással és kezel is?

4 éve rajta vagyunk a babaprojekten,3 alkalommal volt halvány + tesztem 1-2 nap késésnél, de megjött, majd tavaly novemberben missed.ab-om volt 7 hetesen. Már 3 dokinál voltam ez idő alatt, az első nem tudom miért fogamzásgátlót akart írni, mikor mondtam neki, hogy maszatolgatok 3-5 napig menszi előtt, de babát szeretnénk, a másodikkal semmi gond nem volt, csak elkerült jó messzire, akihez most járok nem csinál semmit. 29 éves vagyok 0gyermek, már ideje lenne, de a párom attól fél rengetegbe lesz a kivizsgálás ha Pestre megyünk.

Legjobb válasz: hívd fel a berényi kórházat, én úgy tudom van meddõségi kezelés, majd megmondják melyik orvos foglalkozik ezzel. én itt szültem, nagyon meg voltam elégedve az osztállyal :) http://www.jaszberenykorhaz.hu/index.php?page=szulesz sok sikert!:)

hívd fel a berényi kórházat, én úgy tudom van meddõségi kezelés, majd megmondják melyik orvos foglalkozik ezzel. én itt szültem, nagyon meg voltam elégedve az osztállyal :) http://www.jaszberenykorhaz.hu/index.php?page=szulesz sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi

Szeretnék elmenni fogászatra kezelésre, fogtömésre, de nem érvényes a taj kártyám. Ez esetben mennyibe kerül a kezelés elvégzése, vagy amíg nem intézem el, és nem rendelkezek érvényes taj kártyával addig nem kapok ellátást?

Jelenleg nem vagyok már diák, de munkalyem sincs, ezért szeretném magamnak intézni.

Legjobb válasz: Úgy tudom, ha befizeted a TB összegét, attól a naptól kezdve érvényes vagy. Esetleg menj el az OEP valamelyik irodájába, és kérdezd meg.

Úgy tudom, ha befizeted a TB összegét, attól a naptól kezdve érvényes vagy. Esetleg menj el az OEP valamelyik irodájába, és kérdezd meg.
Menj akkor magánhoz, vagy fizesd be a TB-t (azt úgyis be szokták hajtani utólag).
Ha ki kell fizetned a kezelést, akkor a magánorvos sokszor olcsóbb, úgyhogy én is ezt ajánlanám. A TB-t mindenképpen fizesd be, mert késedelmi kamattal fogják behajtani rajtad! Ha jelenleg nem teheted meg, akkor a lakóhelyed szerinti önkormányzat szociális osztályára menj be, és kérd tõlük, hogy vállalják át a befizetésed. Elég komolyan veszik, és úgyis kiderül, esetleg már évek múlva, amikor nem is számítasz rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!