Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kerékpár szállítása a (3 db)

Hogyha kerékpárt akarok szállítani vonaton, akkor mennyibe kerül egy jegy a kerékpárnak? És hogyha van Budapest bérletem, akkor is kell venni jegyet neki, vagy a bérlet feljogosít a kerékpár szállítására?

Legjobb válasz: http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"

http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"
Budapest-bérletre tudsz venni 500 Ft-ért bringás matricát, ami egy hónapig vagy a bérlet lejáratáig érvényes, Budapesten belül. De ha csak egyszer szállítanál, akkor elég kerékpárjegyet venned.
Ne hallgass a másodikra... Hiába van bringás matricád, vonatra nem jó, még Budapesten belül sem.
Külön kell venni, mert a Budapest bérlet neked szól, nem a kerékpárnak. A BKK-s 500Ft-os matrica viszont nem jó a vonatra! A kerékpárjegy 50km-ig, tehát Budapesten belül bárhonnan bárhová 235Ft, egy regsiztráció után meg tudod venni a neten is, ki is tudod nyomtatni magadnak: https://jegyvasarlas.mav-start.hu/

Mennyibe kerül egy kerékpár szállítása a vonatokon?

Belföldre..

Legjobb válasz: Bocsi, ez Pesttõl Gyõrig van. A többit jobb, ha a linkelt helyen nézed meg.

Bocsi, ez Pesttõl Gyõrig van. A többit jobb, ha a linkelt helyen nézed meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Ezt kerestem..:)
510 Huf

A vonaton mennyibe kerül a kerékpár szállítás?

Legjobb válasz: http://www.mav-start.hu/ Itt a MÁV oldalán e kedvezményekre kattintva ki kell választani a kerékpár viteldíjat,majd rá kattintassz a jegyinformáció gombra.Behoz egy új ablakot,ahol kiválasztod az indulás helyét(honnan) és az úti célt(hova),majd ismételten az itt található jegyinformáció gombra kattintassz.Minden adatot kiad az utazásról,indulás,érkezés,idõtartam,díjak.

http://www.mav-start.hu/ Itt a MÁV oldalán e kedvezményekre kattintva ki kell választani a kerékpár viteldíjat, majd rá kattintassz a jegyinformáció gombra.Behoz egy új ablakot, ahol kiválasztod az indulás helyét(honnan) és az úti célt(hova), majd ismételten az itt található jegyinformáció gombra kattintassz.Minden adatot kiad az utazásról, indulás, érkezés, idõtartam, díjak.
Nézd meg itt, a kedvezményekbe jelöld be, hogy kerékpár szállítás díja. A távolságtól függ. http://www.mav-start.hu/
50 kilométerig 260 forint körül van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!