Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kerékpár (19 db)

Hogyha kerékpárt akarok szállítani vonaton, akkor mennyibe kerül egy jegy a kerékpárnak? És hogyha van Budapest bérletem, akkor is kell venni jegyet neki, vagy a bérlet feljogosít a kerékpár szállítására?

Legjobb válasz: http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"

http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"
Budapest-bérletre tudsz venni 500 Ft-ért bringás matricát, ami egy hónapig vagy a bérlet lejáratáig érvényes, Budapesten belül. De ha csak egyszer szállítanál, akkor elég kerékpárjegyet venned.
Ne hallgass a másodikra... Hiába van bringás matricád, vonatra nem jó, még Budapesten belül sem.
Külön kell venni, mert a Budapest bérlet neked szól, nem a kerékpárnak. A BKK-s 500Ft-os matrica viszont nem jó a vonatra! A kerékpárjegy 50km-ig, tehát Budapesten belül bárhonnan bárhová 235Ft, egy regsiztráció után meg tudod venni a neten is, ki is tudod nyomtatni magadnak: https://jegyvasarlas.mav-start.hu/

Kerékpárt szeretnék szállítani vonaton, mennyibe kerül?

Nyíregyházáról szeretnék eljutni Füzesabonyba. Csak kizárólag intercityvel lehetséges a kerékpár szállítás? illetve korábban kell jegyet foglalni, vagy mint ha csak normálisan utazom indulás előtt tudok jegyet váltani?

Legjobb válasz: http://www.elvira.hu/kerekpar/tavolsagi.php

Nem, bármilyen vonaton szállíthatsz kerékpárt, ha nincs külön kerékpár piktogrammal jelölt kocsi, akkor az utolsó kocsi peronján. Néhány vonaton vsan csak megtiltva a kerékpéárszállítás, ezeket áthúzott kerékpárral jelzik a menetrendben, ezek többnyire IC-k, az általad kérdezett viszonylaton pl. a Páva és a Borsod IC. A többi IC-n lehet kerékpárt szállítani, de ezekre kerékpár-helyjegy is kell, mert korlátozott a férõhely, ezt érdemes elõre megváltani. Egyszerûbb viszont, ha nem IC-vel mész, akkor elég az utazás elõtt megváltani a kerékpáros jegyet is.

Vonaton hogy működik a kerékpár szálítás? Mennyibe kerul? 400km-ről lenne szó

Legjobb válasz: A http://elvira.mav-start.hu oldalon beírod honnan hova mennél és kiválasztod a kerékpárszállítással opciót, a legördülõ listában pedig a kerékpár viteldíjat. Akkor az árnál kiírja majd a bringa árát. Amúgy ha van a vonaton kerékpárkocsi akkor ott viheted ha nincs akkor a vonat elsõ és utolsó peronján 2-2 bringa vihetõ, kivéve ha az elsõ v utolsó kocsi 1.o.-ú abban nem szállítható bringa.

A http://elvira.mav-start.hu oldalon beírod honnan hova mennél és kiválasztod a kerékpárszállítással opciót, a legördülõ listában pedig a kerékpár viteldíjat. Akkor az árnál kiírja majd a bringa árát. Amúgy ha van a vonaton kerékpárkocsi akkor ott viheted ha nincs akkor a vonat elsõ és utolsó peronján 2-2 bringa vihetõ, kivéve ha az elsõ v utolsó kocsi 1.o.-ú abban nem szállítható bringa.
Továbbá pót- és/vagy helyjegyköteles vonaton csak kerékpárszállító kocsiban szállíthatsz bringát.


A vonaton mennyibe kerül a kerékpár szállítás?

Legjobb válasz: http://www.mav-start.hu/ Itt a MÁV oldalán e kedvezményekre kattintva ki kell választani a kerékpár viteldíjat,majd rá kattintassz a jegyinformáció gombra.Behoz egy új ablakot,ahol kiválasztod az indulás helyét(honnan) és az úti célt(hova),majd ismételten az itt található jegyinformáció gombra kattintassz.Minden adatot kiad az utazásról,indulás,érkezés,idõtartam,díjak.

http://www.mav-start.hu/ Itt a MÁV oldalán e kedvezményekre kattintva ki kell választani a kerékpár viteldíjat, majd rá kattintassz a jegyinformáció gombra.Behoz egy új ablakot, ahol kiválasztod az indulás helyét(honnan) és az úti célt(hova), majd ismételten az itt található jegyinformáció gombra kattintassz.Minden adatot kiad az utazásról, indulás, érkezés, idõtartam, díjak.
Nézd meg itt, a kedvezményekbe jelöld be, hogy kerékpár szállítás díja. A távolságtól függ. http://www.mav-start.hu/
50 kilométerig 260 forint körül van.

Egy kerékpár szaküzletben mennyibe kerül egy teljes karbantartás?

Úgy értem,hogy korrigálják a kerékpár hibáit (nyolcas javítás,lánc,fék,kormány karbantartás/javítás)

Legjobb válasz: hívj fel egy kerékpár szaküzletet és kérj tõlük tájékoztatást vagy árajánlatot. Gondolom nem azt várod h mi tegyük meg helyetted:)

hívj fel egy kerékpár szaküzletet és kérj tõlük tájékoztatást vagy árajánlatot. Gondolom nem azt várod h mi tegyük meg helyetted:)
Én 5 forintért vettem Caprinét! Kaptam hozzá szervóó DUGÁS!!! NYOMJADDD!! JEEEEE!!!

Szeretnék venni egy segéd-motoros kerékpárt, de nincs érvényes okmánya. Hogy szerezhetek rá, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Miféle okmány kellene egy Babettára? Adásvételi, biztosítás és húzod neki. (Ha elindul :D)

Miféle okmány kellene egy Babettára? Adásvételi, biztosítás és húzod neki. (Ha elindul :D)
A kérdező hozzászólása: Ja, oke :D Es a biztositas, meg az adasveteli hogy megy?
Adásvételit vásásárlásnál kell írni, biztosítást vagy neten vagy személyesen.

Kerékpárt hogyan postázhatom el? Mi az eljárás? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Én gitárt kaptam postán, az be volt csomagolva 2-5 ezer volt kb, szóval attól függõen, hogy nagyságot, vagy súlyt mérnek 5 ezer lehet a postaköltség, de szerintem sima posta nem viszi el, csak gls stb. Hívd fel a postát, kérdezd meg.

Én gitárt kaptam postán, az be volt csomagolva 2-5 ezer volt kb, szóval attól függõen, hogy nagyságot, vagy súlyt mérnek 5 ezer lehet a postaköltség, de szerintem sima posta nem viszi el, csak gls stb. Hívd fel a postát, kérdezd meg.
mpl üzleti csomag 2150ft 10kg felett, 2 napos, de általában másnap ott van, ha délelõtt feladod folpak fóliával szokták körbetekerni ahol lehet, vázat, kormányt, stb kötsz rá egy kartonlapot a címzett címével, betolod postára ahol tudnak nagy csomagot fogadni, és feladod (telefonszámot ajánlott megadni), a postaautó meg majd elviszi ennyi az egész

Mennyibe kerül egy fixi vagy egy single speed kerékpár?

Linkelnél egy olcsó és megbízható kerót ha lehetőleg újat! előre is köszi!

Legjobb válasz: Új az mind drága, 100 körül van. Használtat érdemes venni, fõleg fixibõl, ha kezdõ vagy.

Új az mind drága, 100 körül van. Használtat érdemes venni, fõleg fixibõl, ha kezdõ vagy.
A kérdező hozzászólása: miért vegyek használtat ha kezdõ vagyok ?:)
Mert két hét alatt megunod, úszott a pénz, vagy összetöröd az elsõ kanyarba, mert nem tudsz megállni.
A kérdező hozzászólása: attól h fixit akarok ki mondta h nem lenne rajta 1 fék ?:D
Fékkel is máshogy kell megállni.
A kérdező hozzászólása: igen? mert hogy ?:)
Gondolj bele, egy fixin a pedál mindig firog még fékezésnél is, szokni kell.
neked nem szokni kell, , hanem szopni, bu.zi p.öcs

Mennyibe kerül egy új BMX kerékpár?

Mostanában nagyon megtetszettek a bmx-ek és énis nagyon szeretnék egyet venni, a városban láttam a biciklis boltban egyet de mivel most zárva tart egy ideig felújítás miat ezért nem tudom megkérdezni hogy mennyibe kerül.. szerintetek egy új bmx mennyibe kerülhet? :) L/13

Legjobb válasz: Attól függ milyen márkájú.

Attól függ milyen márkájú.
igen, márkától függ:) meg tõled hogy mennyit szánsz rá:) mivel én is lány vagyok és szeretnék énis idén ha minden igaz fogok is venni, de van rengeteg bicós haverom és mondják hogy nem kell pl. wtp, mongoose, vagy og:D bár ezek nagyon jók, de nem hiszem hogysportként akarnád ûzni, úgyhogy vagy bármyilen egyszerûbbet vagy használtat ajánlok:)
elõzõ vagyok árat elfelejtettem:D használtat húúú nagyon jó árba lehet venni már 30tól, jó állapotút:) ha pedig újonnan szeretnél 60-70 a minimum:) döntsd el hogy melyiket szeretnéd és ha ismered magad tudod hogy megunnád vagy sem:) remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Romániában élők, a román vonatokon lehet szállíttatni kerékpárt? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: lehet !! Ingyen csak ne viheted be oda ahól az ülések van tehát csak ott az elétérben ahól felülsz

lehet !! Ingyen csak ne viheted be oda ahól az ülések van tehát csak ott az elétérben ahól felülsz
Lehet. Vannak járatok, ahol külön vagonok vannak kimondottan sílécek és kerékpárok számára. Ha a Te vonatodon nincs, akkor is lehet szállítani súly/távolság szerint szabott árért(egy kerékpár 10 kg). Pl 100-200 km. közötti távon 1 lej/kg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: nos, nyáron tapasztaltunk. Leírom hátha valakinek hasznos. Van olyan intercity, melyen lehet kerékpárt szállítani , ez Budapest Brassó között közlekedik, de a kerékpárjegyet oda-vissza nem lehet váltani. Romániában kell megvenni a vissza jegyet, amit csak nagyvárosokban lehet (így beszo**tuk anyagilag). Ezért egy személy vonaton kellett szállítanunk a bicikliket 50 km-ig, amelyenk szerencsénkre egy magyar kalauz volt és 50 lejt kért el a 4 bicikliért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!