Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kétszintes ház földszint, emelet (1 db)

Mennyibe kerül egy kétszintes ház földszint, emelet levakolása és színezése. Ha szintek alapterülete 90 négyzetméter?

Legjobb válasz: Ez attól is függ,hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem,hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni,így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább,mint a gépi...

Ez attól is függ, hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem, hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni, így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább, mint a gépi...
nekünk a szüleimnél 2hétig csinálták.5000ft volt egy nap fejenként a napidíj.plusz kaja, pia!hozzáteszem napi másfél rekesz sör.én tuti nem itattam volna õket, alkeszok.elsõ héten 3man, 2on pedig 5en voltak.plusz az anyag.még nem számolták ki mennyi volt összesen.2szer 120nm, meg egy kisház.sztem nem lesz olcsó, de a cégek biztos adnak árajánlatot.
Nálunk 220 m2 szigeteléssel, színezéssel, anyaggal mindennel együtt (kaja pia nem) , 5000 ft/ m2 volt 2006 nyarán.
Hát ez nagyon változó, attól is függ hol akarod mindezt pesten drágább mint vidéken kisfaluban ahol ismerik az emberek egymást és bár már nem legális de szivesség és viszasegítség is lehet. javaslom írd meg hogy helyileg merre illetve nézz szét neten, akár google-ben és kérj ott árajánlatokat, valamint helyi ujságokban talált hirdetésekre rácsörrentve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Linkelnétek ilyen képeket?

http://www.meuclub.net/wp-content/uploads/2012/01/Casas-de-p..

0

Javítható ez az íróasztal?

Képek:

Előre is köszi a hozzáértő válaszokat.

4

Piros színű szőnyeghez lazacszínű négyzetekkel, milyen színű fal illik hozzá?

1

Lehet valahol Budapesten művarjút vagy műhollót kapni 3500 Ft alatt személyes átvétellel?

9

Honnan tudnék rendelni matrjoska (матрёшка) babát rendelni illetve/vagy Szent Vazil Székesegyház (Oroszország) 'makettet', figurát?

2

Nektek, hogy tetszene?

Berendeztem a lakásom úgy, hogy minden fekete fehér

Fehér a járólap, a falak. Fekete az összes asztal a házba. A bútorok is feketék. A polcok fehérek. A székek is fehérek. Az ágyam tartó keretje fekete, de a takaró fehér és a párna is. Amikor a szüleim átjönnek, azt mondják, hogy olyan minden mintha minden olyan hideg lenne.

Nektek mi a véleményetek a fekete-fehér dolgokról?

7

Citromsárga szobába milyen színű menyezeti lámpa lenne jóó? Fehér?

a falak nagyon élénk citromsárgák, a csövek és a bútor fehér....

1

A piros sötétítőhöz, piros mintás függönyhöz és cseresznye bútorokhoz illik a halványbarna színű fal?

6

Hol vannak pesten olyan ajándékboltok, ahol keleties dolgokat lehet kapni? (Pl. Buddha szobor, álomfogó, stb. )

2

Mit tegyek az ablakba?

Van egy csomó kaktuszom, de ha simán lerakom őket a párkányra, akkor nem látszanak ki. Mit rakjak alájuk? Lehetőleg olyan dolog kéne, amit olcsó beszerezni, vagy van itthon. Fontos, hogy ne boruljon el és ne csússzanak le róla a növények.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!