Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kétszintes ház földszint, emelet (1 db)

Mennyibe kerül egy kétszintes ház földszint, emelet levakolása és színezése. Ha szintek alapterülete 90 négyzetméter?

Legjobb válasz: Ez attól is függ,hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem,hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni,így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább,mint a gépi...

Ez attól is függ, hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem, hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni, így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább, mint a gépi...
nekünk a szüleimnél 2hétig csinálták.5000ft volt egy nap fejenként a napidíj.plusz kaja, pia!hozzáteszem napi másfél rekesz sör.én tuti nem itattam volna õket, alkeszok.elsõ héten 3man, 2on pedig 5en voltak.plusz az anyag.még nem számolták ki mennyi volt összesen.2szer 120nm, meg egy kisház.sztem nem lesz olcsó, de a cégek biztos adnak árajánlatot.
Nálunk 220 m2 szigeteléssel, színezéssel, anyaggal mindennel együtt (kaja pia nem) , 5000 ft/ m2 volt 2006 nyarán.
Hát ez nagyon változó, attól is függ hol akarod mindezt pesten drágább mint vidéken kisfaluban ahol ismerik az emberek egymást és bár már nem legális de szivesség és viszasegítség is lehet. javaslom írd meg hogy helyileg merre illetve nézz szét neten, akár google-ben és kérj ott árajánlatokat, valamint helyi ujságokban talált hirdetésekre rácsörrentve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Számítógép-asztalom előtt megy 2 függőleges és 1 vízszintes fehér radiátorcső. Kicsit "raktárépület" hatást kelt. Mivel tudnám otthonosabbá tenni?

6

Nagyon szeretnék egy plakátot felrakni a festett tapétás falamra! Hogyan csináljam?

Van egy nagyon szép óriásposzterem, amit szeretnék úgy kirakni a falamra, hogy a tapéta ne sérüljön! Hogyan tudnám ezt megcsinálni?

1

Fésülködő asztal Budapest vagy környékén?

Fésülködő, smink asztalt keresek, vagyis mindegy egy olyan asztal aminek a tetején egy tükör van és van tároló része. Akár magam is összeszerelem, de vajon ha egy asztalra tükröt erősítek beválik? Ötletek, tanácsok, tapasztalatok? Köszönöm

1

Van egy sötét tölgy színű furnerlemezes számítógépasztal, a sötét szín miatt gyakran kell az ujjlenyomatok miatt tisztítani mert látszik, nem ártok vele ha sokat tisztítom?

a butortisztitom tökéletes rá (Wento, nem fog kopni a gyakori törléstől?

2

Levendula lila szobába olcsó faldíszítő ötletek? Részletek lent.

Még csak terv ez a szoba de a színét már tudom-az ablakok méretét se az ajtóét nem tudom(ha az ötletekhez kéne) inkább a falra kellenének olcsó ötletek mert nekem nincsenek ötleteim-de az egész szoba a bútoraimon kívül üres-ugyhogy jöhetnek a lakberendezési ötletek!!!

4

Mennyit bír egy praktikeres szövet szekrény?

Lényegében túl olcsónak találom, ha ideiglenes szekrény kéne választanátok ezt?

7

Ebbe a mosdószekrénybe bármilyen mosdótál beépíthető?

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/70189041/

60cm széles mosdószekrény, és mondjuk egy ilyen


tálat hogy építenek be?

kompatibilis lesz a kettő?

1

Bordó ágy, diófa színű szekrényhez milyen színű fal megy?

3

Lampiont szeretnék feltenni egy csúnya lámpára?

Nos sose vettem még lampiont, nen tudom hogy működik. :)

2

Tudtok olyan mintákat amiket kinyomtatva és utána szépen kivágja egy festékspray segítségével rálehet festeni egy pólóra?

Pl. egy kéznyomott kivágtok és azt átfujni pl. piros festékspray-vel és rajta marad a polón.

Konkrétan valami érdekesebb szép motívumok legyenek. pl egy koponya vagy valami női alak.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!