Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül kétszintes ház földszint, emelet (1 db)

Mennyibe kerül egy kétszintes ház földszint, emelet levakolása és színezése. Ha szintek alapterülete 90 négyzetméter?

Legjobb válasz: Ez attól is függ,hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem,hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni,így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább,mint a gépi...

Ez attól is függ, hogy mennyire van rossz állapotban a ház...lehet le fog jönni a vakolat az egyik helyen 1 cm-re a másik helyen akár 10 cm-re is lejöhet... Mi tavaly vakoltunk és színeztünk(párom kõmûves)3 szobás elég hosszú házat nekünk kaja pia nélkül 60.000 ft-ba volt. De azt még hozzá kell tennem, hogy nálunk a párom munkatársai voltak segíteni, így munkadíjat nem kértek... És ált. a kézi vakolás drágább, mint a gépi...
nekünk a szüleimnél 2hétig csinálták.5000ft volt egy nap fejenként a napidíj.plusz kaja, pia!hozzáteszem napi másfél rekesz sör.én tuti nem itattam volna õket, alkeszok.elsõ héten 3man, 2on pedig 5en voltak.plusz az anyag.még nem számolták ki mennyi volt összesen.2szer 120nm, meg egy kisház.sztem nem lesz olcsó, de a cégek biztos adnak árajánlatot.
Nálunk 220 m2 szigeteléssel, színezéssel, anyaggal mindennel együtt (kaja pia nem) , 5000 ft/ m2 volt 2006 nyarán.
Hát ez nagyon változó, attól is függ hol akarod mindezt pesten drágább mint vidéken kisfaluban ahol ismerik az emberek egymást és bár már nem legális de szivesség és viszasegítség is lehet. javaslom írd meg hogy helyileg merre illetve nézz szét neten, akár google-ben és kérj ott árajánlatokat, valamint helyi ujságokban talált hirdetésekre rácsörrentve.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az alábbi kristálypohár minták közül melyik a legelegánsabb, legfinomabb?

http://www.premiumcrystal.hu/kristaly_poharak.html

Most költözöm és szükségem van egy készletre grillpartikhoz, szülinapokhoz, stb. Nekem a "NÁD" minta tetszik, nektek?

10

Mennyiből tudom megcsinálni?

az egyik nagyszobából le szeretnék választani egy kisebb szobát farostlemezzel és ezt letapétáznám és vennék bele szőnyeget is. egy ajtót kéne még ütni a folyosóra, tehát kőművest is kéne fizetni.

1

Világoszöld falhoz milyen színű bútorök illenek?

3

Jó lesz így a nappali (színbelileg)?

Jövő héten más lakásba költözöm.Eddig narancssárga volt a nappali,de meguntam ezt a színt.Fekete bútorok vannak (kanapé,tv állvány,polc,stb).Hideg színeket nem akarok a falra,ezért arra gondoltam,hogy egy fal,vagy egymással szemközti falak halványrózsaszín lenne,a többi rész fehér.Valamiért most a rózsaszín hat rám pozitívan.Fehér függöny.Megy így együtt a három szín : fehér-fekete-halványrózsaszín ?

2

Linóleum/PVC felgyűrődött, hogy egyenesíthetem ki?

6

Gamer szoba dekoráció?

hol tudok venni? stb... bármilyen info érdekel

2

Rézcsöves fűtésrendszernek a rézcsövét ha megcsiszolom, le kell kezelni valamivel?

Nem rozsdásodik?
Megcsiszolnám ,mert eléggé befeketedett már (régi)

7

Mivel, hogyan tudnám kitisztítani az ágybetétet?

A matrac, ami az ágyban van, fehér, és sajnos izzadságfoltos és más egyéb foltos lett az évek folytán, szóval eléggé sárga néhány helyen. Mivel tudnám ezt kitisztítani úgy, hogy nem is ázzon szét a matrac, ne is tegyek kárt benne, és még a sárga foltok is kijöjjenek?
Köszönöm a hasznos segítségeket!

1

Van olyan ablakfólia, amin át én nagyon faszán kilátok, de kintről pedig egyáltalán nem látnak be?

6

Hogyan kezdjek neki?

Halász Edit Foltvarázs könyvben 3 falvédő is megtetszett(83.oldal, 85. oldal, 92-93. oldal) de még soha nem patchworkoztam varrni tudok. Hogyan kezdjek neki? Hogyan tudnám kiszámolni hogy miből mennyi anyag kell? Hogyan kell össze varrni? Hogyan kell a formákat meg csinálni? Próbáltam utána keresni magyarul és külföldi nyelven de nem sikerült. Az is meg felelne ha egy weblapot linkelnétek ahol bevezetésként leírnak egy patchwork falvédő készítést. Vagy ahol patchwork ötleteket írnak.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!