Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül készház (2 db)

Mennyibe kerül kb. és maradandó probléma nélkül lehetséges-e megjavítani fa "készházban" a csőtörést?

El akarták adni, télen már nem laktak benne, és a f?tetlen házban a hideg miatt megrepedt a vízvezeték. Lejjebb vitték az árát, most akadtunk rá az ingatlanok között, és amúgy tetszene a ház.

Legjobb válasz: Már miért ne lehetne egy házban a csõtörést megjavítani?

Már miért ne lehetne egy házban a csõtörést megjavítani?
Azt gondolom látatlan lehet bármit mondani, de a valósághoz nem biztos hogy lesz sok köze. Milyen tip. faház, hol, mi repedt, fénykép??
Hát nekünk 1, 5 millióba került, mivel aljzatbetonig kellett feltörni. Az a kérdés mennyire ment el a víz.
A kérdező hozzászólása: "A ház közepéig, kicsit tovább mindenhol a falak találkozásánál fent látszik a tapétán, hogy kicsit vizes." Ezt úgy értettem, hogy a falakon régebbi tapéta van, ill. egy-egy falat átfestettek más színûre, de az is régebbi festés, nem 1-2 éves, és eltekintve attól, hogy fent 1-2 cm-re a plafontól kicsit "felhólyagosodik" a tapéta, a fal lejjebb úgy tûnik, rendben van.
A kérdező hozzászólása: Kívülrõl a házfalon nem látszik semmi vizesedés vagy penész, 30 éves állapotnak megfelelõ, és a belsõ falak is úgy néznek ki, hogy már régen voltak festve.

Mennyibe kerül egy készház?

Ha valaki vásárolt mostanában készházat, megköszönném, ha leírná, hogy milyet, és mennyiért (Ft/m2) vette.

Legjobb válasz: Baranya megye kisvárosában lakás: 160 - 180.000 Ft/m2

Baranya megye kisvárosában lakás: 160 - 180.000 Ft/m2
Hirtelen nem is tudtam mi az a készház, de rákeresve (se nagyon tudom még) találtam egy jónak tûnõ, nem valami összecsapott weboldallal rendelkezõ kivitelezõt: http://www.pilishaus.hu/pilishausmagyar.htm Úgy gondolom árajánlatot kellene kérned, de aztán oszd meg velünk a választ! (A ház paramétereinek leírásával is.) :)
http://www.dreamhomes.hu/ 135e/nm kulcsrakészen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!