Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül jegy a (203 db)

Jet2 légitársaságnál mennyibe kerül ha a már lefoglalt retur jegy időpontját át akarom tenni pl 3 héttel hamarabbra? Helllpp

Legjobb válasz: En Budapest Manchester között repultem Jet 2-vel,60 fontot kellett fizetnem pluszba,hogy atmodositsam a jegyet mas idopontra! De ha felhivod a legitarsasagot,adnak felvilagositast!

En Budapest Manchester között repultem Jet 2-vel, 60 fontot kellett fizetnem pluszba, hogy atmodositsam a jegyet mas idopontra! De ha felhivod a legitarsasagot, adnak felvilagositast!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) közben megoldódott!

Mennyibe kerül vonaton a felnőtt jegy?

Budapestr?l-Balatonra.

Legjobb válasz: www.elvira.hu

minden ott a honlapjukon... mettõl meddig, milyen osztályon, mekkora kedvezménnyel stb.
Pontosan, ahogy az elsõ két válaszoló írta.
A kérdező hozzászólása: kerestem az elvirán, de már megkaptam a választ.
Balatonra nem megy vonat, az egy Borsod megyei község, át kell szállnod a buszra. :) Ha meg a Balatonra mész, akkor meg adj meg egy konkrét helyet Aliga és Keszthely között valahol!

Én egy Dementor lány vagyok és az Azkabanban szeretnék szobát foglaltatni. Mennyibe kerül ott a vonat jegy ára?

És ha jön a BKV Dementor ellen?r akkor hogy fizessek adjam oda a 90%-os jegyet? Hé! támadt egy ötletem melyik?tök jön velem? :)

Legjobb válasz: Jövök de ha megpróbálsz megpuszilni rád küldöm a patrónusomat!!!!

Jövök de ha megpróbálsz megpuszilni rád küldöm a patrónusomat!!!!
BKV járat biztosan nem megy az Azkaban felé!De esetleg megy más vonat!A vonatjegy ára 10-15 galleon, demondom:nem biztos, hogy arra megy vonat!A dementorokat amúgy sem engedik fel a vonatra!Ha mindenképp az Azkabanba készülsz, kérd meg Harry Pottert, hogy vigyen el!Mondjuk õ nem szereti a dementorokat... Hát, úgy látom gyalog kell menned! :/
és ha elviszem Hippo griffemmel?
El lehet menni Magyarországról..Tessék! Itt lehet bennünket hagyni!
A kérdező hozzászólása: 1-es: Oké, nem foglak . 2-es: akkor az elég hosszú út lenne :/ 3-as: bocsi de nem csípem a Hippo Griffeket :(
ne már pedig sárkányom is van xD
A kérdező hozzászólása: na azt már szeretem XD
:o tesóm vagy ^^ minden ami sárkány ♥


Mennyibe kerül Székesfehérvárról a vonat jegy Budapestre?

Apa + anya + kettő 10 éven aluli gyerek utaznánk! A családi kedvezményt láttam, de az az összeg a családra vonatkozik vagy /főre? Köszönöm!

Legjobb válasz: Kellemes utazást a kényelmetlen, hátradönthetetlen, merõleges háttámlás fantasztikus FLIRT vonatban!

Kellemes utazást a kényelmetlen, hátradönthetetlen, merõleges háttámlás fantasztikus FLIRT vonatban!
Oda-vissza 7800, autóval sem sokkal drágább, sõt, lehet olcsóbb, én azzal mennék, és sokkal kényelmesebb is. A MÁV-kocsik színvonala pedig katasztrófa, ha mindenképp tömegközi, akk Volán.
"autóval sem sokkal drágább, sõt, lehet olcsóbb, én azzal mennék, és sokkal kényelmesebb is." És Te adod nekik az autót, hogy nekik csak tankolni kelljen? Néha szoktál gondolkodni is ugye? Székesfehérvárra egyébként a MÁV legmodernebb FLIRT motorvonatai járnak, ez a katasztrófától egy kicsit messze áll... http://www.vonatosszeallitas.hu/kocsik/flirt/utaster.jpg
Három gyerektõl jár a családi kedvezmény, tehát ki kell fizetni a két diákjegyet és a két teljesárút, ami egy útra, 2. osztályon, nem IC/EC vonatra 3900 ft.
Mármint összesen 3900 ft.
A kérdező hozzászólása: Jaj hát nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Hát nem is tudom! Kocsink van. Igaz én úgy gondoltam, hogy azért mennénk vonattal, hogy a 2 évesem élvezze ne csak mindig az a fránya verda :) Meg hát a másik, hogy valószínûbbnek tartom, hogy nem is biztos, hogy oda találnék. Az állatkertbe szándékozunk menni! Nagyon sok jó infót kaptam köszönöm szépen Mindegyikõtöknek!

Hamburg Altonából Budapestre járó vonaton mennyibe kerül kb. a jegy?

Legjobb válasz: remélem ez segít: http://www.mav-start.hu/utazas/nemet_hamburg.php árak alul. amennyire én látom nincs közvetlen járat.

remélem ez segít: http://www.mav-start.hu/utazas/nemet_hamburg.php árak alul. amennyire én látom nincs közvetlen járat.

Mikor lesz Gyöngyösön az X-faktor koncert? és mennyibe kerül kb. a koncert jegy?

Legjobb válasz: Szerintem a jegyár 5000-15000 között bármi lehet. A dátumot meg nem tudom, remélem hogy ez is segített valamit:DXD

Szerintem a jegyár 5000-15000 között bármi lehet. A dátumot meg nem tudom, remélem hogy ez is segített valamit:DXD
aztán majd mesélj hogy milyen volt:Dxd
A kérdező hozzászólása: *az x faktor
3.000Ft. helyszinen, de a Radírban elõvételbe 2.700....ugyhogy közelse 15.000Ft. xÐ
hát pontosan 1 év telt a kérdés a kiírása óta, de tegnap volt ott a koncert, nekem 2000ft/jegy volt :D

Mennyibe kerül Budapesten a csodák palotájába és a jövők házába a családos jegy? Lent még

és hány gyerekre van..mert van olyan hely ahol 2 gyerekig van a családos kedvezmény utána +egy gyerek díj=)..köszike

Legjobb válasz: Megnézted már a saját honlapjukon?

Megnézted már a saját honlapjukon?

Körülbelül mennyibe kerül majd a jegy az idei bécsi Warped Tourra?

Csak úgy kb.?! Mi a tippetek? Milyen ár körül mozog a belépőjegy ára a Vans Warped Tourra? És az egyébként egész napos fesztivál, ugye? :D Ééés a jegyet azt elővételben kell megvenni, vagy lehet a helyszínen is? Köszi a válaszokat :) Fontoooos, mivel készülök rá, és hogy tudjam, mennyit kell összespórolnom :D Kösziköszi.

Legjobb válasz: sziaa!!! ez most off lesz ne haragudj csak láttam a Pierce the veil-t kulcsszavaknál és ugy találtam rá a kérdésre. JÖNNEK BÉCSBE? egyáltalán aktuális még ez a kérdés? (sajnos nem tudom hogy kell nézni a dátumot :P) Amugy annyit róluk hogy nemrég ismertem meg õket és még nem vagyok tisztában ezekkel a turnékkal,koncertekkel.. :D SZÓVAL JÖNNEK BÉCSBE??

sziaa!!! ez most off lesz ne haragudj csak láttam a Pierce the veil-t kulcsszavaknál és ugy találtam rá a kérdésre. JÖNNEK BÉCSBE? egyáltalán aktuális még ez a kérdés? (sajnos nem tudom hogy kell nézni a dátumot :P) Amugy annyit róluk hogy nemrég ismertem meg õket és még nem vagyok tisztában ezekkel a turnékkal, koncertekkel.. :D SZÓVAL JÖNNEK BÉCSBE??
A kérdező hozzászólása: Nem a Warpedre jönnek, de jönnek Bécsbe :) November 26án, ha jól olvastam, a BMTH-val :) ))

Pécsiek! Mennyibe kerül most a Nevelési Központban a felnőtt uszoda bérlet és a napi jegy? Hány órát lehet bent lenni vele és mi az uszoda nyitvatartása?

Legjobb válasz: itt a kérdéseid nagy részére választ találsz, de hívd fel õket, akkor elmondanak minden teljesen aktuális infót! http://www.ank.sulinet.hu/intezmenyek/sport/hu/arjegyzek.html

itt a kérdéseid nagy részére választ találsz, de hívd fel õket, akkor elmondanak minden teljesen aktuális infót! http://www.ank.sulinet.hu/intezmenyek/sport/hu/arjegyzek.html
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!