Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül jegy (303 db)

Mennyiben kerül a busz jegy Kecskemét-Szabadszállás vonalon? Illetve 6 éves ovodás gyermeknek kell jegyet váltani, ha igen az mennyi?

Legjobb válasz: A táv 37,1 km, 40 km-es jegyet kapsz, teljesárban 735 Ft. A 6 éves gyereknek kell jegyet venni, ha betöltötte a 6 évet. 6 év alatt van neki ingyen az utazás. 50%-os jegyet kap, ára 370ft.

A táv 37, 1 km, 40 km-es jegyet kapsz, teljesárban 735 Ft. A 6 éves gyereknek kell jegyet venni, ha betöltötte a 6 évet. 6 év alatt van neki ingyen az utazás. 50%-os jegyet kap, ára 370ft.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pontos választ.Nagyon hasznos a válasz

A londoni Luton repülőtérről ha vonattal megyek Brightonba, mennyibe kerül az oda-vissza jegy, és ha szerdán megyek brightonba és vasárnap jövök vissza a repülőtérre, akkor az a jegyem még érvényes lesz, van vennem kell újat?

Legjobb válasz: Bár nem aktuális már, de hátha valaki szintén pont erre kíváncsi... Szóval: A jegy árát meg tudod nézni a Transport for London weboldalán. Kiválasztod az állomásokat és az idõpontokat, és ki fogja dobni, hogy milyen árak vannak. Ha több nappal késõbb jössz vissza akkor érdemes open return jegyet váltani. Bár ez drágább, mint a sima retúr jegy. Ki kell számolni, hogy éri meg jobban. Külön-külön megvenni az oda és vissza jegyet, vagy pedig egyben az open return-félét...

Bár nem aktuális már, de hátha valaki szintén pont erre kíváncsi... Szóval: A jegy árát meg tudod nézni a Transport for London weboldalán. Kiválasztod az állomásokat és az idõpontokat, és ki fogja dobni, hogy milyen árak vannak. Ha több nappal késõbb jössz vissza akkor érdemes open return jegyet váltani. Bár ez drágább, mint a sima retúr jegy. Ki kell számolni, hogy éri meg jobban. Külön-külön megvenni az oda és vissza jegyet, vagy pedig egyben az open return-félét...

Mennyibe kerül egy jegy a Bécsi Újévi Koncerten?

lehet Magyarországon rendelni vagy kapni?

Legjobb válasz: Tudom, hogy már régi a kérdésed, és ha esetleg még nem tudtad meg akkor hasznos lehet, illetve azok akiket szintén foglalkoztat ez, azok számára is hasznos lehet. Én is sokat keresgettem és nem is találtam meg magyar oldalon.... Tehát, konkrétan az a koncert amelyet minden év elsõ napján (jan. 1-én) közvetítenek a tv-n keresztül is. Ennek ára 30 és 940 euró közé tehetõ. Szóval ha valaki 30 eurós jegyet vesz akkor olyan 9000 Ft. ha valaki a 940 eurós jegyet vesz akkor olyan 270 000 Ft-ba kerül.

Tudom, hogy már régi a kérdésed, és ha esetleg még nem tudtad meg akkor hasznos lehet, illetve azok akiket szintén foglalkoztat ez, azok számára is hasznos lehet. Én is sokat keresgettem és nem is találtam meg magyar oldalon.... Tehát, konkrétan az a koncert amelyet minden év elsõ napján (jan. 1-én) közvetítenek a tv-n keresztül is. Ennek ára 30 és 940 euró közé tehetõ. Szóval ha valaki 30 eurós jegyet vesz akkor olyan 9000 Ft. ha valaki a 940 eurós jegyet vesz akkor olyan 270 000 Ft-ba kerül.

Charleroi reptérről mennyibe kerül a jegy Charleroi városába, illetve onnan Brüsszelbe? Nem közvetlen a reptérről szeretnék Brüsszelbe menni, hanem Charleroi városából. Oda vissza jegy érdekelne.

Legjobb válasz: Reptérrõl Charleroiba iranyonkent 5 euró, nem régen emelték mert elõtte 'csak' 3 volt. Tehát oda vissza 10 euro. Azt ugye tudod milyen egy mocsok Charleroi? Nem tudom minek mész oda de vigyázz magadra mert elég rossz a közbiztonság ott. Azt most fejbõl nem tudom mennyibe kerül Charleroiból Brüsszelbe a vonat, nézd meg a belga vasút honlapján esetleg.

Reptérrõl Charleroiba iranyonkent 5 euró, nem régen emelték mert elõtte 'csak' 3 volt. Tehát oda vissza 10 euro. Azt ugye tudod milyen egy mocsok Charleroi? Nem tudom minek mész oda de vigyázz magadra mert elég rossz a közbiztonság ott. Azt most fejbõl nem tudom mennyibe kerül Charleroiból Brüsszelbe a vonat, nézd meg a belga vasút honlapján esetleg.

Mennyibe kerül a vonaton a kutyának a jegy?

A kutyának is teljesárut kell venni?? És póráz meg szájkosár kell ugye??Ti hogyan szoktátok kifogja bírni a 3órás utat??

Legjobb válasz: sztem nem cseszné el mert nem izgulnál (a rendes gazdi izgul) h nincs veled azt nem tom h mennyibe kerül a jegy de póráz és száj kosár kell jó utazást ! :D

sztem nem cseszné el mert nem izgulnál (a rendes gazdi izgul) h nincs veled azt nem tom h mennyibe kerül a jegy de póráz és száj kosár kell jó utazást ! :D
Szájkosara legyen, mert, ha nincs, a kalauz (is) harap!!!:)
ne vidd magaddal azt a hulye buzíííh döggött !!! ENNYÍÍÍHH!!! am te totál szõke liba a kutya méé lenne máá ember??? szal 0-t kell fizetni dehh elfogja cseszníííhh az utadatt!!!
1. vok: akk se halsz vele pár100 ft-bahh
szájkosár alapból kötelezõ lenne, a kutyának, de hálistennek nem veszik komolyan az utcán, ..csóri kutyuk

Mennyibe kerül egy Rihanna jegy? Mert ugye jön december 8. án és szeretnék menni de nem találom h mennyi a jegy?

Legjobb válasz: 10.100 Forint, 12.100 Forint, 15.100 Forint, 18.100 Forint, 21.100 Forint, 24.100 Forint ( A vip-jegyek 50000 felett vannak...)

10.100 Forint, 12.100 Forint, 15.100 Forint, 18.100 Forint, 21.100 Forint, 24.100 Forint ( A vip-jegyek 50000 felett vannak...)

Mennyibe kerül a Sziget eyera a jegy?

Esetleg valami oldalt tudtok linkelni róla, hogy mit foglal magába a jegy ár? Nem találtam semmi értelmeset a neten, lehet én vagyok a balf*sz. köszi!

Legjobb válasz: http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyinformacio http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyarak http://www.sziget.hu/fesztival/jegy/jegyarusito_helyek

Hogyha kerékpárt akarok szállítani vonaton, akkor mennyibe kerül egy jegy a kerékpárnak? És hogyha van Budapest bérletem, akkor is kell venni jegyet neki, vagy a bérlet feljogosít a kerékpár szállítására?

Legjobb válasz: http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"

http://www.elvira.hu/kerekpar/jegyek.php mindenféleképpen kell jegy csak akkor nem kell ha "Az összecsukható kerékpárt – az Üzletszabályzatban feltüntetett kézipoggyászméret - és tömeghatáráig – a vasúttársaság díjmentesen szállítja!"
Budapest-bérletre tudsz venni 500 Ft-ért bringás matricát, ami egy hónapig vagy a bérlet lejáratáig érvényes, Budapesten belül. De ha csak egyszer szállítanál, akkor elég kerékpárjegyet venned.
Ne hallgass a másodikra... Hiába van bringás matricád, vonatra nem jó, még Budapesten belül sem.
Külön kell venni, mert a Budapest bérlet neked szól, nem a kerékpárnak. A BKK-s 500Ft-os matrica viszont nem jó a vonatra! A kerékpárjegy 50km-ig, tehát Budapesten belül bárhonnan bárhová 235Ft, egy regsiztráció után meg tudod venni a neten is, ki is tudod nyomtatni magadnak: https://jegyvasarlas.mav-start.hu/

A F1 box utca látogatásra mennyibe kerül a jegy?

Hol tudnék oda jegyet venni?

Legjobb válasz: Erre külön nem lehet jegyet venni. A boxutca látogatásra az mehet, akinek van bármilyen érvényes jegye a hétvégére. De erre külön nincs jegy!

Erre külön nem lehet jegyet venni. A boxutca látogatásra az mehet, akinek van bármilyen érvényes jegye a hétvégére. De erre külön nincs jegy!
Illetve idén van ez az "Egyenesen a Hungaroringre" akció, ha jól tudom ezekkel a jegyekkel NEM lehet bemenni csütörtökön, csak azon a napon, amikorra szólnak.

Lehet-e Sziget Fesztivalra egy adott koncentre jegyet venni vagy csak napi jeggyel lehet bemenni? Ha van ilyen jegy mennyibe kerul?

Legjobb válasz: ha csak egy koncertre akarsz bemmeni akkor vegyél perc alapú jegyet :) vagy másodperc alapú nemtom most lusta vok megnézni :D de nézz utána sziget.hu-n ;)

ha csak egy koncertre akarsz bemmeni akkor vegyél perc alapú jegyet :) vagy másodperc alapú nemtom most lusta vok megnézni :D de nézz utána sziget.hu-n ;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!