Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül integrált (5 db)

Mennyibe kerül az integrált teszt? Sokan választjátok, mert jobban bíztok benne mint az AFP-ben? Kit mennyire nyugtatott meg?

Legjobb válasz: Nálunk alapból csinálnak kombináltat az 83%. Az integrált meg 94%. http://www.downszures.hu/ Attól is függ, hogy meg tudod-e csinálattani, hogy hány hetes vagy.

Nálunk alapból csinálnak kombináltat az 83%. Az integrált meg 94%. http://www.downszures.hu/ Attól is függ, hogy meg tudod-e csinálattani, hogy hány hetes vagy.
25 ezer forint! Én kértem, mert az afp-t nem kifejezetten a down kór szûrésére tervezték és szeretnék biztosabbra menni! Csak jövõ héten megyek az elsõ vérvételre, tehát még elõtte állok a tesztnek! 11 hetes kismama
Nekem is csinálták kb a 17.héten, Down-szindróma pozitív lett.Az elsõ teszt eredménye negatív.Az integrált kockázat nálam 1/216 volt. Felajánlották a magzatvíz vizsgálatot, de én nem akartam , mert már vot két vetélésem.Végül is a babánk egészségesesen született , most egx éves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Még benne vagyok az idõben 11 hetes vagyok én is. Nagyon tanakodom mert az AFP már annyira elavult, és nekem is volt már egy vetélésem és hát 32 éves is vagyok. Szeretném megcsináltatni csak hát...olyan drága:-(
az istenhegyi úton 28.000, - Ft volt, ebben benne van egy genetikai uh is, 13 hetes korig csinálják meg
A sejtbank honlapján fent van, h csinál ingyenes szûrést! http://www.sejtbank.hu én is itt csináltattam, és semmibe sem került! :)
Nekem múlt héten vették le az elsõt, akkor 8e volt és köv alkalommal is 8e ft lesz, de ebben benne van 5 e ft támogatás amit a sejtbank ad ha meghallgatod az infójukat a köldökvér levételrõl!
Ja és még annyit hogy az AFP nem megbízható!! Magyarország kivételével más országokban nincs is AFP pont a megbízhatatlansága miatt!

Mennyibe kerül az integrált szűrés?

Csináltatott valaki a Mátyásföldi Klinikán?

Legjobb válasz: Én ugyan nem ott csináltattam, de nem kellett fizetnem érte. Én a védõnõtõl kaptam a papírt hozzá.

Én ugyan nem ott csináltattam, de nem kellett fizetnem érte. Én a védõnõtõl kaptam a papírt hozzá.
25.000 Ft-ba került, de nem ott csináltattam.
25 lett volna, de nem ott. Végül nem kértem.
Nálunk (Szõny) 29.000FT volt, ezért csak a 9000-est kértem, afpvel együtt nézik az eredményt-ami ugye ingyenes- ha nem vagy fokozottan veszélyeztett akkor ez az olcsóbb szûrés is jobb, mint a semmi.


Mennyibe kerül az integrált teszt és hányadik héten végzik el?

Legjobb válasz: kb 30000ft és a 12-16 héten veszik le.

kb 30000ft és a 12-16 héten veszik le.
Én úgy tudom, hogy 20 000 ft, nekem még pár hete 6500 volt, de felemelték az árát. Pontosan a 15. héten végzik el.

Az Istenhegyi klinikán mennyivel előre kell bejelentkezni a 12 hetes integrált vizsgálatra? Ha 4 héttel előtte kérek időpontot elég lesz?

Legjobb válasz: Én anno megkérdeztem, és 3 hetet mondtak, hogy az a tuti. De amúgy korábbit is tudnak adni általában, csak mondjuk nem feltétlenül választhatsz szonográfust.

Én anno megkérdeztem, és 3 hetet mondtak, hogy az a tuti. De amúgy korábbit is tudnak adni általában, csak mondjuk nem feltétlenül választhatsz szonográfust.
Mivel sokan mennek hozzájuk, jobb minél elõbb bejelentkezni. Inkább kérj idõpontot most, nem veszítesz vele semmit. :)
A kérdező hozzászólása: az mondták elég 9 hetesen idõpontot kérnem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!