Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül hogy zajlik az (22 db)

Hamarosan kétgyermekes anyuka leszek. Többet nem tervezünk párommal így a spirál mellett döntöttem Kivel kell ezügyben beszélnem, és mennyibe kerül, hogy zajlik az egész?

Legjobb válasz: Keresd fel a nõgyógyászod és õ mindent el fog mondani. A spirál esetleges hátrányainak gondolom már utánanéztél :)

Keresd fel a nõgyógyászod és õ mindent el fog mondani. A spirál esetleges hátrányainak gondolom már utánanéztél :)
A nõgyógyászoddal kell ezügyben beszélned...
szerintem ne a spirált válaszd!! elmozdulhat és könnyû teherbe esni...nem egy ilyen eset van...a gyógyszer jobb szerintem
Szia. Ahogy az elõttem szólok is megírták, a nõgyógyászodhoz kell hogy fordulj, õ elmond mindent. Én annyit tennék hozzá, hogy amennyiben nem jók az anyagi körülményeid, a helyi védõnõ tudhat azzal kapcsolatban információt adni, hogy van-e a területeteken ingyenes spirálra lehetõséged. Nekem volt spirálom kétszer is, úgyhogy megosztanám veled a tapasztalataimat, ha nem bánod. :) Elõször jó volt, fájdalom nélkül felhelyezték, minden rendben volt vele 2-3 évig, nem volt se baba, sem komplikáció, viszont egy hónapban csakúgy magától elmozdult, és csak azt éreztem, hogy a hüvelyemben van.... Másodszorra csak 3-4 hónapig volt fenn, mivel a felhelyezéstõl kezdve folyamatosan mindenféle folyásom, és állandó vérzésem és hasfájásom volt tõle.
szia!nekem a szülés után a 6 hetes kontrollon rakta fel a doki!kb.olyan érzés volt mint a rákszûrés!több fajta van az én dokim a normál lilygold-ot ajánlotta, ez 10000 körül volt tavaly.hát igazság szerint eléggé össze vissza jön meg.de nem tudom miért, lehet hogy azért mert a lányom még mindig szopik napi4x és igazából máj.végén jött meg elõször.én télen szeretném levetetni mert nekilátunk a tesónak:) az én véleményem szerint ha nem muszály ne szedj hormon tartalmú gyógyszert!nekem 1 évig nem jött meg amikor abba hagytam úgy felborúlt tõle a hormonháztartásom!

Az engedelmességi vizsga mennyibe kerül? Hogy zajlik? És a k99?

Nem találtam szinte semmit róla.A k99 miből áll?Köszi :)

Legjobb válasz: http://www.k99vizsga.info/ itt megtalálsz mindent a K99 rõl

http://www.k99vizsga.info/ itt megtalálsz mindent a K99 rõl
Kétfajta vizsgarendrõl beszélünk. Van a hagyományos nemzetközileg is elfogadott munkakutya vizsga. Ezt eddig a MEOE-n kerezstül szervezték, most a MEOE körüli átalakításokkal nem tudom hogy lesznek. Ennek az alapvizsgája a BH vizsga. Két részbõl áll az egyik egy pályamunka a kiképzõpályán a másik egy szocializációs, idegrendszeri teszt valahol forgalmas helyen. Utána lehet BHII, BHIII és IPO szintekre menni, itt már csak pályamunka van A K99 viszgarend nem nemzetközi, ha jól tudom a Tükör módszerrel dolgozó iskolák saját vizsgarendje. Itt 4 ágazat van (nyom, örzõ védõ, ügyességi és engedelmes). Minden ágazatnak 9 szintje a 9. szint nagyon magas felkészültséget igényel, az 1 az alapfokú tanfolyam záróvizsgája. A BH vizsgának kb a 3 szint felel meg az engedelmesben. Itt nincs utcai tesztelés, csak pályamunka.
az engedelmessigéire gondolsz? (E) vagy a kisérõkutya vizsgára? (BH) Ezeknek a szabályzatát a neten megtudod keresni, most módositották, és hülyeséget nem akarok belinkelni. a vizsgák dija 6 e ft. ha ügyesek vagytok, és szorgalmasak, 2 hónap alatt simán fel lehet rá készülni. A K-99, azt sajnos én nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõre kíváncsi vagyok.:)
BH vizsga csak abban az esetben 6000 Ft ha MEOE tag vagy, egyébként 12000 Ft.El kell olvasni a szabályzatot , ott le van írva mi a követelmény.K99-rõl nem tudok sok mindent írni , szerintem a BH lebutított verziója, csak több fokozatból áll. Egyébként google a barátod :D
Bocs kicsit más jellegû:) ha valaki a K99-ben teszi le a BH-t, akkor az a "jogositvány" alkalmas arra, hogy mondjuk egy IPO vizsgát letegyen? vagy arra csak a MEOE-s BH vizsgát fogadják el?
Csak a BH vizsgát fogadják el, mivel az az elismert nemzetközileg.
köszönöm:)

Hogy zajlik az abortusz, és mennyibe kerül manapság?

Még miel?tt nekem esne valaki..nem nekem lesz abortuszom, csak egy tanulmányhoz kell! Érdekelne minden, teljesen onnantól hogy elmész a n?gyógyászhoz..szóval az egész folyamat!

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy hogy zajlik de ha elmultál 18 éves akkor kb.30000.-ft.ha nem akkor azt hiszem ingyenes,

azt nem tudom hogy hogy zajlik de ha elmultál 18 éves akkor kb.30000.-ft.ha nem akkor azt hiszem ingyenes,
Elmész a nõgyógyászhoz, ha szerencséd van jófej és nem vája hozzád a kiskönyvet, amit a kerületi védõnõvel elá kell íratni, hozzá kétszer kell menni mielõtt aláírja, de addig is kérdezõsködik, hogy volt e védekezés, miért nemakarod. Ha aláírta, akkor elkell menni az orvoshoz, aki megcsinálja az aortuszt, ha jól tudom 18 év alatt az 1. ingyenes, utána és 18 év felett 20000 ft. De ha magánkliniára mész ott drágább, 100000 ft. körül van uh val együtt. A folyamat nem tul sok, be kell menni az megbeszélt idõpontra, felhelyeznek egy gyógyszeres tágítot, attól nagyon erõs görcsök jelentkeznek, majd a mûtét jön, ahol altatnak, és este hazaengednek, azután sokat kell pienni, és kiheverni a lelki fájdalamak ( ha van, mert sajnos nem mindenkinek van) .
A második választ pontosítanám: már az elsõ sem ingyenes, 18 év alatt sem, az alapdíj 25000 ft, de lehet kérni kedvezményt "méltányossági alapon", pl. ha igazolod, hogy olyan szegény vagy, hogy nem tudod kifizetni az összeget. Egy ismerõsöm (egy nagyon link, felelõtlen 22 éves csajról van szó) két abortuszon esett át, az elsõn 15, a másodikon 17 évesen, mindkettõért 13000 Ft-ot kellett fizetnie, miután heten vannak testvérek, és elég rossz körülmények között élnek. Nemhogy vett volna inkább gumit, de ez már más kérdés, meg az is, hogy neki semmilyen szívfájdalmat nem okozott a gyereke életének kioltása...
én nemakarok beleszolni de jol dondold meg hogy mit tezsel mert lehet hogy többé soha nelehet gyereked. én soha nemvoltám abortuszon. de mi már 18 honapja probálkozunk a babával edig még semmi . ma már ott tartok hogy clostit kell szednem. szoval most voltam vérvételen meg ilyenek . szoval szerintem gondold meg mert lehet hogy soha többé nemlehet gyereked és még fizettél is érte. de bocsi ha megbántottalak.
Most már mindenki ismeri az "anya" szemszögébõl....mutatok egy másikat...érdemes kikeresni....Néma sikoly!!! Nézd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszadónak üzenem! Olvassátok végig mit írtam!! Nem nekem lesz abortuszom, hanem egy tanulmányhoz kell...csak az a baj, hogy sok itt az olyan ember aki egybõl nekiesik a másiknak..még mielõtt figyelmesen elolasná a kérdést!
hát igen! Nem mindenki megy jószántából abortuszra! Én ismerek valakit, akin ezt a mûtétet a jövõhéten hajtják végre és tudjátok vérzik a szíve, de nincs más választása! Nem mindenki azért jut ide, mert felelõtlen és nem érdekli a meg nem született gyereke sorsa, csak egyszerûen úgy alakult az élete, hogy nincs más választása!!!!
Abortuszt, 18 év alatt, se ingyenesen végeznek el. Szülõ beleegyezése mindenhez kell. Ha a nõgyógyász megállapította, hogy terhes vagy, a városi családsegítöbe kell elmenni, ott 3 napos gondolkodási idõt kapsz, hogy biztosan el szeretnéd e vetetni.Ha ez megvan és minden papírt a pároddal (vagy nélküle) aláírsz, akkor kell elmenni a helyi nõi klinikára, ahol még egy pár vizsgálat után adnak idõpontot. 1 napig kell bent feküdni, de maga a mûtés csak 10 perces kb. általába altatással végzik tehát egyáltalán nem fáj. Elõtte este helyezik fel a méhtágító pálcikát, ami elég kellemetlen érzés, erõs görcsöléssel jár.Szegeden ez 28.600 ft. Nagyjábol ennyi...

Hány évet kell várni, hogy valakit halottá nyilvánítsanak? Hogyan zajlik az egész és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: "Az eltûnt személyt bírósági határozattal holtnak lehet nyilvánítani, ha eltûnésétõl számítva öt év eltelt anélkül, hogy életbenlétére utaló bármilyen adat ismeretes volna"

"Az eltûnt személyt bírósági határozattal holtnak lehet nyilvánítani, ha eltûnésétõl számítva öt év eltelt anélkül, hogy életbenlétére utaló bármilyen adat ismeretes volna"
Évet??? Én úgy tudom a halál beállta után azzá van nyilvánítva!Vagy tévedek?
Gondolom úgy gondolja ha eltûnik az illetõ.
Ja!Bocsi!:(

Mennyibe kerül vagy hogy zajlik az abortusz mostanság?

Legjobb válasz: egyik ismerõsöm most vol. 30000Ft, befizeted a csekket, bemész a korházba és aznap meg is mûtenek és pár órán belül hazamehetsz, ha semmi probléma nem lesz. de azert keresd fel a nõgyógyászodat, aki elmagyarázza

egyik ismerõsöm most vol. 30000Ft, befizeted a csekket, bemész a korházba és aznap meg is mûtenek és pár órán belül hazamehetsz, ha semmi probléma nem lesz. de azert keresd fel a nõgyógyászodat, aki elmagyarázza
szia én is 30000ft-rol olvastam a neten. hogy hogyan zajlik hát ezt a szörnyûséget szavakkal nem lehet leirni!!!ird be a keresõbe azt hogy képek az abortusz után ugyérzem minden kérdésedre választ fogsz kapni és ha van más megoldás szerintem ne tedd!!!
csatlakozom az elõttem szólohoz megrázó képek. Nézzd meg és rá jösz ez gyilkoság.Már bocsi nem ismerem a körülményeket, de nagyon jó fogamzásgátlók vannak. Én szeretnék babát és elvesztettem 2. Most küzdök hogy legyen harmadikgyerekem.Véletlen rá tévedtem az oldalra, és szörnyû volt.
Szia! Írd be az itteni keresõbe hogy abortusz és megtalálod! már egy párszor feltették ezt a kérdést!
Szia!Nekem teljesen frissek az információim, 2 hete volt egy abortuszom sajnos.Ennek költsége:28540 ft volt.A mûtéttõl ugyan féltem, de kellemesen csalódtam, ha lehet ezt mondani ilyen helyzetben...!Ha még nem szültél, a mûtétet megelõzõ este feltesznek egy tágítópálcikát, ami kitágítja a méhedet.Nekem már volt 2 spontán szülésem, ezért én reggel hétre bementem a kórházba, kaptam 1 ágyat, mert sajnos elég sokat kellett várni a szabad mûtõre.12:15-kor mentem be, 12:30-ra már kint voltam.Nem altattak, kábítottak, de semmit sem éreztem.2 órát kell aludni a kábítás miatt, és utánna kísérõvel hazaengednek.Én már 3 órakor itthon voltam a gyerekeimmel.A vérzésem is minimális volt, és egyáltalán nem volt testi fájdalmam.A lelki fájdalmunk viszont sosem múlik el...!!Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!háát mindig más!van mikkor 60000-ft az abortusz!vagy, 40000-ft!de inkább mostanság 60000-ft!
sziasztok.ha nincs kedvezményed akkor 28.900 forint ha van már gyermeked és esetleg részesültök rendszeres gyermeknevelési támogatásban amit az önkormányzattól kell igényelni mert kevés a jövedelmed és ingyen étkezik a gyermek akkor 8900 forint.ez a lgfrissebb info.mert én most voltam a családvédelminél.

Mennyire kér papírokat az ÁNTSZ egy kút vizének bevizsgálásakor? Most mennyibe kerül egy ilyen és hogy zajlik?

Egy ismerősöm tette fel a kérdést, és azóta fúrja az oldalam a dolog. Nem találtam az ÁNTSZ honlapján erre vonatkozó leírást. Ha csak én voltam béna és ott van, küldenétek linket?

1. Mennyibe kerül egy "sima" válás? 2. Bárhol be lehet adni a váló keresetet, vagy az állandó lakóhelyhez kötött? 3. Hogyan zajlik a válás? (mennyi idő, mire hivatalosan is elváltak lesznek? )

4. Muszáj-e mindkét félnek eljönni, vagy az is elég, ha csak az egyik fél indítja el és van jelen?(A vagyonon megtudnak egyezni.)

Legjobb válasz: 1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el,és mindenben egyetértetek,ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van,hogy kinél legyen,ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó,ingatlan vagyon,közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk,így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba,és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés,hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl,mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....

1. sima válás ha semmi gond nincs akkor a jelenlegi illetékbélyeg összege(nekem még 12000 forint volt amit felesben fizettünk.) 2.A lakóhelyhez kötött. 3.Ha közös megegyezéssel váltok el, és mindenben egyetértetek, ha van gyerek és abban is teljes egyetértés van, hogy kinél legyen, ha ingó és ingatlan vagyonnál is teljes egyetértés van akkor 1 tárgyalás az egész.De a várakozási idõ hosszú.Nálunk volt ingó, ingatlan vagyon, közös kisgyerek.Mi mindenben tökéletesen egyetértettünk, így 1 tárgyalással megúsztuk.A válópert közösen adtuk be májusba, és szeptember 21-re kaptunk idõpontot.Majd olyan 3-4 héttel késõbb megjött a végzés, hogy hivatalosan is elváltak vagyunk.. 4.Ha közösen megegyeztek akkor ott kell lenni mindkettõtöknek..Ha már az egyik fél nem megy el akkor nem beszélhetünk közös megegyezésrõl, mert a távolmaradása tiltakozást jelent..Akkor hosszabb lesz a válóperi folyamat....
Jajjhj de szomorú, hogy el akarsz válni :...( nem tudok sokban segíteni de azt tudom, hogy az én szüleimnek irtó hosszú ideig tartott.1év kb. de ha mindenben megegyeztek, akkor csak egy tárgyalás kell, és utána kimondjak a válást. nem baj, ha megkérdezem, hogy van e gyereketek? vagy inkább úgy kérdezem, hogy nekik. mert nem írtad, hogy rólad van szó.
1. Ügyvéd nélkül 12.000 forint. 2. Az utolsó KÖZÖS lakhelyhez tartozó bíróságra kell beadni. 3. Változó. Közös megegyezéssel az elsõ tárgyaláson elválasztanak, ha nincs gyerek. Min. 2-3 hónap. A tárgyaláson lehet kérni, hogy nem szeretnél a fellebezés jogával élni, így kéred az azonnali hatályt. Így már aznap elvált vagy hivatalosan. 4. A tárgyalás során van alperes és felperes. Ha a felperes nem vesz részt a tárgyaláson, akkor a bíróság visszavonásnak tekinti. A bíró ilyenkor feltételezi, hogy a felperes meggondolta magát. Röviden ennyi.

Kaáli intézetes anyukák/kismamák! Beutaló kell az intézetbe? Hogy zajlik a kivizsgálás? Mennyi idő mire bekerülünk? Mennyibe kerül? Ja, és vihetem az eddigi erednényeimet?

Gondolok itt az inzulinrezisztencia eredményemre, HSG eredményre, sperma eredményre, vagy újra mindenen túl kell esni. Nagyon elszontyolodtam, kérlek írjatok!

Legjobb válasz: Nem kell beutaló csak egy telefon,és megmondják mikor mehettek.Hogy mikorra tudnak idõpontot adni az attól függ melyik orvoshoz irányítanak.Az árakat ott megtudod,de általában az elsõ alkalom 20e ft.és kb 1óra.A papírjaidat mindenképpen vigyed,mert így tudnak meg rólad,és a problémádról valamit.Ne aggódj nem fognak olyat csináltatni ami felesleges,és fel a fejjel.Sok sikert kívánok.

Nem kell beutaló csak egy telefon, és megmondják mikor mehettek.Hogy mikorra tudnak idõpontot adni az attól függ melyik orvoshoz irányítanak.Az árakat ott megtudod, de általában az elsõ alkalom 20e ft.és kb 1óra.A papírjaidat mindenképpen vigyed, mert így tudnak meg rólad, és a problémádról valamit.Ne aggódj nem fognak olyat csináltatni ami felesleges, és fel a fejjel.Sok sikert kívánok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Még picit várunk, csak érdeklõdtem a "következö lépésrõl".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!