Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül hogy zajlik (73 db)

A legegyszerûbb megkérdezni a lelkésztõl. Van honlapjuk: http://www.refobuda.hu
A kérdező hozzászólása: Igen, tudom, de amíg nem biztos hogy lesz addig nem akarom õket feltartani a kérdéseimmel, így gondoltam elõre tájékozódom, a honlapon meg nem volt errõl info.
Kamu. Pénzkidobás. Csalás.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Ettõl tartok én is.

Az engedelmességi vizsga mennyibe kerül? Hogy zajlik? És a k99?

Nem találtam szinte semmit róla.A k99 miből áll?Köszi :)

Legjobb válasz: http://www.k99vizsga.info/ itt megtalálsz mindent a K99 rõl

http://www.k99vizsga.info/ itt megtalálsz mindent a K99 rõl
Kétfajta vizsgarendrõl beszélünk. Van a hagyományos nemzetközileg is elfogadott munkakutya vizsga. Ezt eddig a MEOE-n kerezstül szervezték, most a MEOE körüli átalakításokkal nem tudom hogy lesznek. Ennek az alapvizsgája a BH vizsga. Két részbõl áll az egyik egy pályamunka a kiképzõpályán a másik egy szocializációs, idegrendszeri teszt valahol forgalmas helyen. Utána lehet BHII, BHIII és IPO szintekre menni, itt már csak pályamunka van A K99 viszgarend nem nemzetközi, ha jól tudom a Tükör módszerrel dolgozó iskolák saját vizsgarendje. Itt 4 ágazat van (nyom, örzõ védõ, ügyességi és engedelmes). Minden ágazatnak 9 szintje a 9. szint nagyon magas felkészültséget igényel, az 1 az alapfokú tanfolyam záróvizsgája. A BH vizsgának kb a 3 szint felel meg az engedelmesben. Itt nincs utcai tesztelés, csak pályamunka.
az engedelmessigéire gondolsz? (E) vagy a kisérõkutya vizsgára? (BH) Ezeknek a szabályzatát a neten megtudod keresni, most módositották, és hülyeséget nem akarok belinkelni. a vizsgák dija 6 e ft. ha ügyesek vagytok, és szorgalmasak, 2 hónap alatt simán fel lehet rá készülni. A K-99, azt sajnos én nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõre kíváncsi vagyok.:)
BH vizsga csak abban az esetben 6000 Ft ha MEOE tag vagy, egyébként 12000 Ft.El kell olvasni a szabályzatot , ott le van írva mi a követelmény.K99-rõl nem tudok sok mindent írni , szerintem a BH lebutított verziója, csak több fokozatból áll. Egyébként google a barátod :D
Bocs kicsit más jellegû:) ha valaki a K99-ben teszi le a BH-t, akkor az a "jogositvány" alkalmas arra, hogy mondjuk egy IPO vizsgát letegyen? vagy arra csak a MEOE-s BH vizsgát fogadják el?
Csak a BH vizsgát fogadják el, mivel az az elismert nemzetközileg.
köszönöm:)

Hamarosan kétgyermekes anyuka leszek. Többet nem tervezünk párommal így a spirál mellett döntöttem Kivel kell ezügyben beszélnem, és mennyibe kerül, hogy zajlik az egész?

Legjobb válasz: Keresd fel a nõgyógyászod és õ mindent el fog mondani. A spirál esetleges hátrányainak gondolom már utánanéztél :)

Keresd fel a nõgyógyászod és õ mindent el fog mondani. A spirál esetleges hátrányainak gondolom már utánanéztél :)
A nõgyógyászoddal kell ezügyben beszélned...
szerintem ne a spirált válaszd!! elmozdulhat és könnyû teherbe esni...nem egy ilyen eset van...a gyógyszer jobb szerintem
Szia. Ahogy az elõttem szólok is megírták, a nõgyógyászodhoz kell hogy fordulj, õ elmond mindent. Én annyit tennék hozzá, hogy amennyiben nem jók az anyagi körülményeid, a helyi védõnõ tudhat azzal kapcsolatban információt adni, hogy van-e a területeteken ingyenes spirálra lehetõséged. Nekem volt spirálom kétszer is, úgyhogy megosztanám veled a tapasztalataimat, ha nem bánod. :) Elõször jó volt, fájdalom nélkül felhelyezték, minden rendben volt vele 2-3 évig, nem volt se baba, sem komplikáció, viszont egy hónapban csakúgy magától elmozdult, és csak azt éreztem, hogy a hüvelyemben van.... Másodszorra csak 3-4 hónapig volt fenn, mivel a felhelyezéstõl kezdve folyamatosan mindenféle folyásom, és állandó vérzésem és hasfájásom volt tõle.
szia!nekem a szülés után a 6 hetes kontrollon rakta fel a doki!kb.olyan érzés volt mint a rákszûrés!több fajta van az én dokim a normál lilygold-ot ajánlotta, ez 10000 körül volt tavaly.hát igazság szerint eléggé össze vissza jön meg.de nem tudom miért, lehet hogy azért mert a lányom még mindig szopik napi4x és igazából máj.végén jött meg elõször.én télen szeretném levetetni mert nekilátunk a tesónak:) az én véleményem szerint ha nem muszály ne szedj hormon tartalmú gyógyszert!nekem 1 évig nem jött meg amikor abba hagytam úgy felborúlt tõle a hormonháztartásom!
olyan nincs hogy rontas:P hulyeseg az egesz XD
Senkire nem lehet rontást küldeni! Így levenni sem! Ez csak babona! A gondjaidat old meg normális módon!
Amikor Te elhiszed, hogy Teged megrontottak, akkor az azt jelenti, hogy gyenge vagy, es nincs onbecsulesed, sem onbizalmad. Legyen hited es onbizalmad, fedezt fel a benned rejlo szeretetet es szeresd onmagadat, es az embertarsaidat, s akkor eros leszel! Ne hidj a babonakban, hidj a Teremtoben es fedezt fel annak adomanyait es szepsegeit!
"Ne hidj a babonakban, hidj a Teremtoben" Egyik tévhitbõl essen a másikba, gratula...
Vannak jósok akik nemis vállalnak ijet mert nagyon nagy energiát vesz el tõlük de ha sikeresen megszabadítanak tõle visszaszáll arra aki rád küldte azt.

Aki szült már a Debreceni klinikán leírná, hogy zajlik akár sima akár császáros (pl: egyből odaadják maszatosan vagy csak a vizsgálatok után)? Mennyibe kerül? Baba-mama szoba van vagy ahogy kérjük?

Legjobb válasz: Progis császárom volt tavaly.Megpuszilhattam,ahogy kivették,úgy maszatosan.Mennyibe kerül????MI??? Baba-mama szoba van.Tehát mindig veled a gyerkõc.

Progis császárom volt tavaly.Megpuszilhattam, ahogy kivették, úgy maszatosan.Mennyibe kerül????MI??? Baba-mama szoba van.Tehát mindig veled a gyerkõc.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül? = mennyit kérnek vagy adtatok a dokinak hazamenetkor?
fogadott dokim volt 50 ezret adtam ha nincs dokid, nem kérnek semmit
Nekem sima szülésem volt és úgy maszatosan a mellkasomra rakták. Aztán elvitték, megmosdatták, felöltöztették és adták is vissza. Elsõ éjszaka kivételével (akkor nagyon rosszul voltam) végig velem volt 24/24 órát. :) Imádtam!!! Ha nem akarsz többedmagaddal egy szobában lenni, akkor lehet kérni külön szobát, ha jól tudom 12.000, - Ft / éjszaka, de biztos találsz róla valami pontos infót a neten. Ügyeletes dokinál szültem és 30-at adtam neki, mivel amúgy õt szerettem volna felfogadni, de nem jött össze. :) Ha jól tudom, azért ha úgy érzed, hogy nem tudsz pihenni, vagy valami baj van, akkor oda tudod adni a csecsemõosztályra a babád, hogy ne legyen állandóan veled. Én nem bírtam volna egy percig sem, hogy nem nézegethetem. :)

Hogyan zajlik a hajhosszabbítás? Egészséges? Milyen hosszút lehet csináltatni? Mennyi ideig tart? Egy kezelés vagy több? Mennyibe kerül - illetve hol a legolcsóbb? Ez így egyszerre sok kérdés?

Köszi elõre is a válaszokat! :)

Legjobb válasz:
Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni,de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Öt éve van hosszabbításom, halld bölcs szavam: Elõször is, egy hajhosszabbítás nagyon drága. Azt fogják mondani, hogy 80-100 tincs is elég, de ne dõlj be nekik, 200-250 tincs kell ahhoz, hogy látványra senki ne mondja meg, hogy póthajad van! Ez a mennyiség kb 150-200ezer ftba kerül , kb 1-2 évig lehet hordani. A hajat copfban tudod megvenni, de elõ kell készíteni a hosszabbításhoz.Ez még 10-20ezer ft. Ha varratni akarod, akkor "tresszelik", ha hõillesztéses hosszabbításod lesz, akkor tincsenként keratinnal összeforrasztják. Ezután ha varratod, a saját hajadból hátul kis vízszintes fonatokat fonnak, és ehhez hozzávarrják az elõkészített haj-sorokat. Ha hõilleszésed lesz, akkor kis tincseket leválasztanak a hajadból, és keratinnal hozzá forrasztják a tincseket a hajtövekhez. A varrás sokkal olcsóbb és hamar kész van, a keratinos hõillesztés akár 4-6 órát is igénybe vehet, és drágább. A hajat 3 hónapig lehet hordani, ez után leszedik (kb 10ezer ft), újra elõkészítik a hajfelrakáshoz (ismét 10-20ezer ft), majd ismét felrakják (munkadíj 30-40ezer ft). Tehát, ha egyszer megvetted magát a hajat, 3 havonta további 60-70 ezer ft kiadásra számíthatsz. Egészséges? Ha jó helyen csinálják, nem árt a hajnak, DE ha olcsó szar szalonban egy amatõr csalónál csináltatod, szépen lassan kikopaszodik a saját hajad a szakszerûtlen felrakástól. Milyen hosszút lehet? Amilyet akarsz, 1 méteres hajat is láttam már. Ami jól néz ki az 50-70 centi. Minél rövidebb a saját hajad, annál természetellenesebb a végeredmény. Ha a saját hajad legalább áll alá vagy vállig ér, akkor lesz csak szép az összhatás. Ha nagyon rövid a hajad, a varrást felejtsd el, csak a keratinozás marad. milyen hajat vegyél? CSAK európait vagy oroszt. A többi úgy berasztásodik kettõ héten belül, hogy soha, de soha nem lehet többé kifésülni. Plussz tanács: nem akarlak túlzottan lelombozni, de a hajhosszabbítás kezd kimenni a divatból. én is mostanában válok meg az enyémtõl. a pasik amúgy gyûlölik az illesztések, varrások tapintását, nem is értik miért van szükség póthajra.
A kérdező hozzászólása: Hú, ez igen, köszönöm szépen a részletes tájékoztatást! :) Ment is a zöld kéz. Azt hiszem, meggondolom, hogy költök-e erre vagy inkább megspórolok egy nyaralásra :D Minden jót kívánok! Tincus

Hogy zajlik az abortusz, és mennyibe kerül manapság?

Még miel?tt nekem esne valaki..nem nekem lesz abortuszom, csak egy tanulmányhoz kell! Érdekelne minden, teljesen onnantól hogy elmész a n?gyógyászhoz..szóval az egész folyamat!

Legjobb válasz: azt nem tudom hogy hogy zajlik de ha elmultál 18 éves akkor kb.30000.-ft.ha nem akkor azt hiszem ingyenes,

azt nem tudom hogy hogy zajlik de ha elmultál 18 éves akkor kb.30000.-ft.ha nem akkor azt hiszem ingyenes,
Elmész a nõgyógyászhoz, ha szerencséd van jófej és nem vája hozzád a kiskönyvet, amit a kerületi védõnõvel elá kell íratni, hozzá kétszer kell menni mielõtt aláírja, de addig is kérdezõsködik, hogy volt e védekezés, miért nemakarod. Ha aláírta, akkor elkell menni az orvoshoz, aki megcsinálja az aortuszt, ha jól tudom 18 év alatt az 1. ingyenes, utána és 18 év felett 20000 ft. De ha magánkliniára mész ott drágább, 100000 ft. körül van uh val együtt. A folyamat nem tul sok, be kell menni az megbeszélt idõpontra, felhelyeznek egy gyógyszeres tágítot, attól nagyon erõs görcsök jelentkeznek, majd a mûtét jön, ahol altatnak, és este hazaengednek, azután sokat kell pienni, és kiheverni a lelki fájdalamak ( ha van, mert sajnos nem mindenkinek van) .
A második választ pontosítanám: már az elsõ sem ingyenes, 18 év alatt sem, az alapdíj 25000 ft, de lehet kérni kedvezményt "méltányossági alapon", pl. ha igazolod, hogy olyan szegény vagy, hogy nem tudod kifizetni az összeget. Egy ismerõsöm (egy nagyon link, felelõtlen 22 éves csajról van szó) két abortuszon esett át, az elsõn 15, a másodikon 17 évesen, mindkettõért 13000 Ft-ot kellett fizetnie, miután heten vannak testvérek, és elég rossz körülmények között élnek. Nemhogy vett volna inkább gumit, de ez már más kérdés, meg az is, hogy neki semmilyen szívfájdalmat nem okozott a gyereke életének kioltása...
én nemakarok beleszolni de jol dondold meg hogy mit tezsel mert lehet hogy többé soha nelehet gyereked. én soha nemvoltám abortuszon. de mi már 18 honapja probálkozunk a babával edig még semmi . ma már ott tartok hogy clostit kell szednem. szoval most voltam vérvételen meg ilyenek . szoval szerintem gondold meg mert lehet hogy soha többé nemlehet gyereked és még fizettél is érte. de bocsi ha megbántottalak.
Most már mindenki ismeri az "anya" szemszögébõl....mutatok egy másikat...érdemes kikeresni....Néma sikoly!!! Nézd meg!!!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszadónak üzenem! Olvassátok végig mit írtam!! Nem nekem lesz abortuszom, hanem egy tanulmányhoz kell...csak az a baj, hogy sok itt az olyan ember aki egybõl nekiesik a másiknak..még mielõtt figyelmesen elolasná a kérdést!
hát igen! Nem mindenki megy jószántából abortuszra! Én ismerek valakit, akin ezt a mûtétet a jövõhéten hajtják végre és tudjátok vérzik a szíve, de nincs más választása! Nem mindenki azért jut ide, mert felelõtlen és nem érdekli a meg nem született gyereke sorsa, csak egyszerûen úgy alakult az élete, hogy nincs más választása!!!!
Abortuszt, 18 év alatt, se ingyenesen végeznek el. Szülõ beleegyezése mindenhez kell. Ha a nõgyógyász megállapította, hogy terhes vagy, a városi családsegítöbe kell elmenni, ott 3 napos gondolkodási idõt kapsz, hogy biztosan el szeretnéd e vetetni.Ha ez megvan és minden papírt a pároddal (vagy nélküle) aláírsz, akkor kell elmenni a helyi nõi klinikára, ahol még egy pár vizsgálat után adnak idõpontot. 1 napig kell bent feküdni, de maga a mûtés csak 10 perces kb. általába altatással végzik tehát egyáltalán nem fáj. Elõtte este helyezik fel a méhtágító pálcikát, ami elég kellemetlen érzés, erõs görcsöléssel jár.Szegeden ez 28.600 ft. Nagyjábol ennyi...

Mennyire kér papírokat az ÁNTSZ egy kút vizének bevizsgálásakor? Most mennyibe kerül egy ilyen és hogy zajlik?

Egy ismerősöm tette fel a kérdést, és azóta fúrja az oldalam a dolog. Nem találtam az ÁNTSZ honlapján erre vonatkozó leírást. Ha csak én voltam béna és ott van, küldenétek linket?

Tanítói diplomám van. Szívesen tanulnék pszichológiát. Érdemes? Mennyibe kerül egy félév levelezői tagozaton? Ha már van egy diploma, hogyan zajlik a felvételi?

Milyen felvételi követelmények vannak egy diplomásnak? 30 évesen érdemes még belevágni? Egyébként legjobban a kriminálpszichológia érdekel. Úgy tudom, 5 év a pszicho szak, és utána szakosodhatok. Ha így van, az még hány fél évet jelent? Köszönöm!!!! Ha lehet, olyanok IS írjanak, akik úgy felvételiztek, hogy már volt egy diplomájuk.

Legjobb válasz: www.felvi.hu-n nézd meg szerintem, ott intézmény szerint is rá tudsz keresni, hogy hol mennyibe kerül a képzés. (az ideje mindenhol megegyezik, viszont mivel már BSC van, lehet h csak 3 éves) én ugyan még nem csináltam semmiféle posztgraduális képzést, de jópár ismerõsöm igen, és az volt a tapasztalat h a felvételi lényegesen egyszerûbb, mint az elsõ esetében. volt akinek konkrétan nem kellett felvételiznie, de nem tudom mitõl függ h kell-e vagy sem (neki is tanítói diplomája volt, és emellé közgazdászt szerzett, szal nem függött össze a 2 képzés) Sztem ha érdekel, és ki tod fizetni, ill az idõd is megengedi, akkor vágj bele!

http://www.felvi.hu-n nézd meg szerintem, ott intézmény szerint is rá tudsz keresni, hogy hol mennyibe kerül a képzés. (az ideje mindenhol megegyezik, viszont mivel már BSC van, lehet h csak 3 éves) én ugyan még nem csináltam semmiféle posztgraduális képzést, de jópár ismerõsöm igen, és az volt a tapasztalat h a felvételi lényegesen egyszerûbb, mint az elsõ esetében. volt akinek konkrétan nem kellett felvételiznie, de nem tudom mitõl függ h kell-e vagy sem (neki is tanítói diplomája volt, és emellé közgazdászt szerzett, szal nem függött össze a 2 képzés) Sztem ha érdekel, és ki tod fizetni, ill az idõd is megengedi, akkor vágj bele!
A kérdező hozzászólása: Nem baj, de segítettél, mert a kitartásod és az elszántságod jó irányba terel engem is! :) Sok sikert álmaid megvalósításához!
szia! Nem tudok priviben irni, mivel sajnos nincs lathato e-mail cimed. Picit lehet felrevezettelek, amiert elnezesedet kerem, igy utolag...igazabol azt hiszem sokat nem tudok segiteni:( en most iden erettsegizek eloszor (remelem utoljara:P)...nem Magyarorszagon lakom, ezert lehetosegem volt kozepiskolaban tanitoi diplomat(pontosabban ovono es tanitonoi) szereznem. es a pszichologiara gondoltam, mar kiskorom ota azt szeretnem, nalunk teljesen mas rendszer van, erettsegi atlag es a kozepiskolai atlag szamit bejutasnal (azt hiszem ez Neked nem segitseg)... nalunk allamvizsgaig kell letenni a nyelvvizsgat, azt hiszem ott is, ha jol ertettem a kinti rokonaimtol. szoval sajnalom, de nem tudok segiteni. elnezest, es kitartast!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kedves utolsó! Tudnál nekem segíteni? Ha jól értettem, már van egy tanítói diplomád, és azt írtad érettségizned kell. Gondolom emelt szinten. Mibõl? Kérlek írd meg nekem, akár priviben, mi a felvételi követelmény, mibõl kell érettségit tenni, stb. Nyelvvizsga pl. kell? Mert nekem még nincs... Köszönöm!
nekem is van tanitoi diplomam:) elozo voltam
en iden pszichologiara megyek ha az erettsegim sikerul:) engem is riogat mindenki h igy telitotdott ugy telitodott szak, de en meg csak azert is megmutatom, hogy jo vagyok. szerintem ha szeretned vagj bele. nekem minden almom!
Sztem nem éri meg ebbe bele fogni, iszonyú nagy energia meg pénz mire eljutsz olyan szintre h kezdeni is tudsz valamit vele, és akkor .... szal ráadásul koránt sem biztos h tudsz is, annyira telített, bár igaz ami igaz, a jóbol tudod mindig hiány van. Csak hát számold ki mibe kerül az neked, mire szakosodással együtt végzel !!!!
Költségtérítésesen Szegeden 195 ezer egy félév, Debrecenben 230 ezer. Ez az alapképzés 6 félévére vonatkozik, és a tavalyi árak ha jól emlékszem.
egyébként persze ahhoz h pszichológus légy és szakosodni tzudj, az most is 5 év !!!!! ne essék félreéértés !!
a mostani rendszerben tudod h már nincsenek DL szakok, azaz ugyanúgy le kellene érettségizned ismét. vicces de ez van ...
Pszichológia nagyon telített szakma, azzal biztos lenne a munkanélküliség!
igen a ba/bsc 3 éves, viszont a doktori képzéseknél megmaradt az 5 éves úgy tudom (orvos stb)! úgy hallottam, hogy sokat kell tanulni, de ha érdekel akkor megéri, én is szívesen mennék pszichológiára, csak nálam hiányzik a kitartás hozzá :) amúgy a felvi-n biztos vannak ehhez leírások, igaz nekem kicsit átláthatatlan az oldal néha, de tuti hogy le van írva vhol (ha más nem, google), vagy kikeresed a felsõoktatási törvénybõl!
koszi szepen:) akkor orvendek ha segitettem:) minden jot Neked is:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!