Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül hogy (1623 db)

Felelős műszaki vezető, ellenőr mennyiért dolgozik? Mennyibe kerül, hogy az építési naplót aláírja?

Fejér megyében, Székesfehérvár környékén keresünk megbízható, olcsóbb műszaki ellenőrt egy már elkezdett építkezéshez, tudtok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: A magam tapasztalatát tudom megosztani Veled. Mi is a már megkezdett építkezéshez hívtuk az ellenõrt, de nagyon morgott. Hogy õ nem látta, hogy mi történt eddig, mi van eltakarva satöbbi, és így nem tud felelõsséget vállalni. És morgott, és morgott. Nem is vállalta el. Aztán egy következõ sem. Végül Kisapostagról jött egy Kovács Zsolt nevû építész, neki sem tetszett, hogy már halad a munka, szigorú is volt, de normális nagyon. 100 ezer forintot kért. Nem tudom, ez olcsónak számít-e, de mi végül már örültünk, hogy valaki hajlandó szóba állni velünk.

A magam tapasztalatát tudom megosztani Veled. Mi is a már megkezdett építkezéshez hívtuk az ellenõrt, de nagyon morgott. Hogy õ nem látta, hogy mi történt eddig, mi van eltakarva satöbbi, és így nem tud felelõsséget vállalni. És morgott, és morgott. Nem is vállalta el. Aztán egy következõ sem. Végül Kisapostagról jött egy Kovács Zsolt nevû építész, neki sem tetszett, hogy már halad a munka, szigorú is volt, de normális nagyon. 100 ezer forintot kért. Nem tudom, ez olcsónak számít-e, de mi végül már örültünk, hogy valaki hajlandó szóba állni velünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót. A 100 ezer barátibbnak hangzik.Nekünk az eddigi legkisebb ajánlat 150ezer volt.
Frissen végzett ellenõrt keress, aki örül az elsõ munkájának. Õk általában engedékenyebbek.

Lányok! Szokta valaki gyantázni? Vagy elmegy kozmetikushoz és ott végzik? Mennyire fájdalmas ez? (intim részek) És mennyibe kerül, hogy megcsinálják?

Legjobb válasz: én igen, cukorgyantával, mert az nme olyan fájdalmas és nekem az a legtartósabb. azelõtt próbálkoztam sima görgõs fejû gyantával, azzal nem nagyon sikerült, ragadtam össze-vissza, nem is tépte ki mindenhonnan... egyszer csináltattam kozmetikussal, de azt nem tudom, hogy mennyit fizettem, régen volt. a cukorgyanta készítését videókról tanultam meg, kb 4edszerre sikerült megcsinálnom, nme szabad feladni :)

én igen, cukorgyantával, mert az nme olyan fájdalmas és nekem az a legtartósabb. azelõtt próbálkoztam sima görgõs fejû gyantával, azzal nem nagyon sikerült, ragadtam össze-vissza, nem is tépte ki mindenhonnan... egyszer csináltattam kozmetikussal, de azt nem tudom, hogy mennyit fizettem, régen volt. a cukorgyanta készítését videókról tanultam meg, kb 4edszerre sikerült megcsinálnom, nme szabad feladni :)

Milyen vizsgálatok kellenek az EÜ kiskönyv kiváltásához? Illetve körülbelül mennyibe kerül? Hogy megy ez az egész?

Legjobb válasz: én most váltottam ki. el kellett menni az omfi-ba,(a honlapjukon meg tudod nézni, hogy hol vannak a központok). és egy regisztráció után behívtak. vettek fel anamnézist, egyszerû vizsgálatokat csináltak(szem, megtapogatták a hasam, gerinc, szájüreg vizsgálat, vérnyomás) Vigyél magaddal tüdõszûrõ leletet és laboratóriumi leletet is(teljes vér és vizelet) Elvileg 3500 Ft-ba kerül, gyakorlatilag nekem ingyen volt.

én most váltottam ki. el kellett menni az omfi-ba, (a honlapjukon meg tudod nézni, hogy hol vannak a központok). és egy regisztráció után behívtak. vettek fel anamnézist, egyszerû vizsgálatokat csináltak(szem, megtapogatták a hasam, gerinc, szájüreg vizsgálat, vérnyomás) Vigyél magaddal tüdõszûrõ leletet és laboratóriumi leletet is(teljes vér és vizelet) Elvileg 3500 Ft-ba kerül, gyakorlatilag nekem ingyen volt.


Szerintetek egy ilyen műköröm körülbelül mennyibe kerül? Hogy van ez feltéve vagyis milyen? Ezt bárki megtudja csinálni?

http://kepfeltoltes.hu/view/110806/pic_688_138_ad4d92a6bb8_w..

Legjobb válasz: Szia! Ez mûkörmöstõl függ.Ha van már állandó körmösöd, akkor kérdezd meg tõle, hogy meg tudja-e csinálni, de szerintem egy jó körmös letudja( ha nem is 100%-ig pontosan) másolni.És akkor már árajánlatot is tudsz kérni,de egyébként szerintem ezt rendes árba csinálná meg, maximum a kövekért kér el pénzt.(Nálam ez úgy van h 30/50 ft/kõ) Én eddig akármilyen képet, ötletet vittem, az én körmösöm mindig megcsinálta.Egyébként ha jól látom festett virág csak elég kicsibe látom mert telefonról vagyok bocsi! Remélem tudtam segíteni!:)

Szia! Ez mûkörmöstõl függ.Ha van már állandó körmösöd, akkor kérdezd meg tõle, hogy meg tudja-e csinálni, de szerintem egy jó körmös letudja( ha nem is 100%-ig pontosan) másolni.És akkor már árajánlatot is tudsz kérni, de egyébként szerintem ezt rendes árba csinálná meg, maximum a kövekért kér el pénzt.(Nálam ez úgy van h 30/50 ft/kõ) Én eddig akármilyen képet, ötletet vittem, az én körmösöm mindig megcsinálta.Egyébként ha jól látom festett virág csak elég kicsibe látom mert telefonról vagyok bocsi! Remélem tudtam segíteni!:)
Attól függ hol laksz...3000tõl egyészen tízezerig is lehet az ára...
A kérdező hozzászólása: Pesten lakom és még nincs mûkörmösöm esetleg tudtok ajánlani egyet?
Nails.hu...rá tudsz keresni kerület alapján.

Mennyibe kerül, hogy lecseréljem a gitáromon a pozíció jelölőket?

Most sima pöttyök vannak, viszont valami vagányabbat szeretnék, pl. shark teeth, koponya... Mennyiből jön ki? És ha egyedi grafikát teszek be, az mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha normálisan, az rohadt sokba kerül és teljesen fölösleges, mivel ki kell operálni belõle a mostanit, majd kifaragni az újnak a helyet és beleilleszteni. Ha gagyit akarsz, van egy rakat matrica a neten, hajrá.

Ha normálisan, az rohadt sokba kerül és teljesen fölösleges, mivel ki kell operálni belõle a mostanit, majd kifaragni az újnak a helyet és beleilleszteni. Ha gagyit akarsz, van egy rakat matrica a neten, hajrá.
A matrica sem feltétlenül gagyi azért, vannak belõle igényesek is, ami nem is látszik, hogy matrica. A valódi átoperálás viszont valóban hihetetlen marhaság és fölösleges.
jó az úgy, ahogy van...ha vagánykodni akarsz, ragassz valami eszement matricát a testre. Azt eltávolíthatod, ha 1. eladod a gitárt(mert hamarosan megunod az biztos) 2. ha újabb dizájnt szeretnél ...mit szólsz egy cicás matricához?:-)

SEDATIF PC szopogató tabletta - mik a tapasztalatok, mennyibe kerül, hogyan kell bevenni? Részletek a kifejtős részben.

Olyan munkakörben dolgozom, amiben napi szinten 6 órát emberekre kell odafigyelnem, végig kell kommunikálni velük, stb. Szeretem a munkámat, most mégis úgy érzem, hogy elfáradtm "szellemileg" és "mentálisan". Esténként nehezen alszom el, szabadidőmben pedig pótcselekvéseket végzek (portörölgetés, internetezés, chatelés), mindeközben pedig van bennem egy állandó belső feszültség egész nap. Nem tudom magam elengedni. Pedig nem hajtanak, nem bántanak, csak a munka maga olyan, hogy mások dolgaival kell foglalkoznom, stb. Ezért gondoltam, hogy kipróbálnék egy gyógynövényes nyugtató/stresszoldó szert. De eddig még soha nem használtam semmi ilyet, sem más fajtát. Esetemben segítene, vagy egészen másra alkalmazható a Sedatif PC? A Sedatif PC szopogató tablettát úgy kell bevenni mint pl. a Septofort szopogatós tablettát, mint egy cukorkát, elszopogatva? Mennyibe kerül most konkrétan egy doboz Sedatif PC, és az mennyi időre elég? A válaszokat köszönöm szépen!

Legjobb válasz: bocsi árat nem írtam: Valeriana és a Sedatif is 1-1 ezer ft körül van,citromfû tea meg 300 ft (filtereset használok). Vagy gyógyszertárba kérd vagy DM-ben tudod megvásárolni.

bocsi árat nem írtam: Valeriana és a Sedatif is 1-1 ezer ft körül van, citromfû tea meg 300 ft (filtereset használok). Vagy gyógyszertárba kérd vagy DM-ben tudod megvásárolni.
A kérdező hozzászólása: Én magam nem vagyok szkeptikus, csak egyik irányba sem akarok elfogult lenni...mert az a szélsõség. :)
persze hogy sok a szkeptikus ember, én csak annyit mondtam hogy nekem használ, az már nem érdekel hogy milyen áron:) ) ha érted mire gondolok!
A kérdező hozzászólása: Uh! Na, ez most akkor érdekes... Ugyanis tele vannak a gyógyszertárak és a boltok homeopátiás szerekkel, hogy azok is jók, stb. Most pedig olvasom a 7. válaszadó által linkelt cikket. Az alapján meg max. placebo-hatásról beszélhetünk, vagyis ha hat, akkor az csakis a "hit"-nek köszönhetõ, hogy hatásos.
Valeriana Relax helyett vegyél sima 50 szemes Valerianat, kb 500 Ft körül van és a kettõ ugyanaz. Nem szopogató, sima tabletta, de 2 hetente jobb egy kis szünetet tartani, mert felhalmozódhat a szervezetben. napi 3x3 szemet is be lehet belõle szedni, de szerintem nem kell annyi belõle. Amúgy utánanézhetsz ezeknek házipatika.hun
Valeriana-t vízzel kell bevenni, napi 1et javasol 3 alkalommal de ha különösen stresszelek van hogy beveszek 2õt egyszerre:) Amúgy felerõsítí az alkohol és a nyugtató hatását ezt azért leírom hátha fontos, valamint gépjármû vezetésekor fokozott körültekintést igényel.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Érdekelne még mások tapasztalatai is majd. De mindenképpen kipróbálom. :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a választ! Mindenképpen ki akarom próbálni. Nekem csak az esti elalvásra kellene, illetve talán a belsõ feszültséget is oldaná valamennyire (egyszerûen nincs konkrét okom, hogy ezt "kell" éreznem, csak úgy bennem van, viszont fárasztó, blokkoló módon hat.) Sedatif PC árat tudnál mondani, mert mindenhol csak "tájékoztató jellegû" van. A Valeriana is olyan szopogató tabletta, vagy azt már le kell nyelni, pl. vízzel véve be?
persze csak érted mire gondolok nekem csak az a lényeg hogy hasson, ha bebeszélem csak magamnak ha tényleg hatásos, egy a lényeg:) de valeriana tényleg erõsebb szó mi szó :)

Mennyibe kerül, hogy másik környezetvédelmi osztályba írják át az autót?

Most volt m?szakin a kocsi ami meg is lett, viszont matricát és forgalmiba bejegyzést nem kapott. Azt mondta a szerel? ez valami új hülyeség mert most 4-esb?l 6-os környezetvédelmi osztályba került az autóm és mehetek be rendszámmal, forgalmival, vizsgapapírokkak az okmányirodába hogy átsorolják az új osztályba és megkapjam az érvényesít?ket. Az eszem megáll, 8 évig jó volt ebben a csoportban. Ha valaki már járt így lenne kedves megosztani hogy mennyibe került ez a szemétség ? Ha új forgalmit is nyomnak emiatt gondolom nem olcsó.

Legjobb válasz: kérdezd meg telefonon vagy személyesen, az nem kerül semmibe, de én 50-100 közé tenném

kérdezd meg telefonon vagy személyesen, az nem kerül semmibe, de én 50-100 közé tenném
A kérdező hozzászólása: Közben találtam egy kis infot, itt lehet olvasni a változásról.: http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/2010/02/21/piros_vagy.. "A Mûszaki Adatlappal besétál egy okmányirodába, ahol bejegyzik az adatváltozást. Ez sajnos gyakorlatban a forgalmi engedély cseréjét jelenti minden esetben, mindhárom, még érvényes típus esetén (kétlapos, háromlapos "szöveges", háromlapos "kódos"). Ennek költsége jelenleg 6000 Ft." A kérdésemre is megvan a válasz úgylátom.
A kérdező hozzászólása: A környezeti matricát meg is kaptam (kék színû) a mûszakit viszont nem. A mûszaki vizsga lapján záradékba beírták hogy 6-os környezetvédelmi osztályban van az autó, eddig pedig a 4-esben volt (ez van a forgalmiban is). Egyébként azt mondta a szerelõ hogy mostanában amiket visznek kocsikat vizsgáztatni soknál elõfordul ez, szóval nem egyedi eset. De amúgy én sem értem.
Környezetvédelmi plakettre vonatkozó speciális szabályok!A mûszaki vizsga keretében elvégzett környezetvédelmi felülvizsgálat és a mûszaki vizsga sikeressége esetén a sikerességet igazoló, a jármû környezetvédelmi osztályának megfelelõ színû, egyedi sorszámmal ellátott matricát (plakett) kell (!!!) a jármû hátsó rendszámára felragasztani.
Az egész teljesen lehetetlenség, hiszen most, már együtt van a mûszaki vizsga a környezetvédelmivel, és ha sikerül a vizsga azt jelenti, hogy rárakják a matricát is a rendszámra! Valami tényleg nem stimmel e körül.. Én a helyedben felhívnám a vizsgahelyet
Ezen nem lehet változtatni, valami nem stimmel.
A kérdező hozzászólása: Változtattak valamit és most ezért került másik kategóriába, de én se érem igazából. Az a lényeg hogy ki kellett valamit találni hogy szedjenek be mégtöbb pénzt.
- 5-nél rosszab besorolás alá tartoznak az EURO II-es, vagy annál rosszabb motorral felszerelt jármûvek; - 5-ös besorolás alá tartoznak a hibrid és az elektromos jármûvek; - 6-8-as besorolásba tartoznak az EURO III-as motorral felszerelt jármûvek; - 8-nál jobb besorolás alá tartoznak az EURO IV-es vagy jobb motorral felszerelt jármûvek.
Én meg nem értem az egészet, mert a motor környezetvédelmi besorolása az adott motor tipusától függ, és az változatlan , ha nincs motorcsere
A kérdező hozzászólása: Legközelebb kedden lesznek szóval telefon kilõve, személyesen meg már ha odamegyek meg is csináltatom csak jó lenne tudni mennyire számoljak. 50-100 mire gondolsz amúgy ? 50-100 Ezer biztos nem, vagy ha igen akkor valakit legyilkolok ott benn a rendszámtáblával :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam elintézni, 585 Ft-t kellett csak fizetni a plakettért, a forgalmit cserélték ingyen.

Mennyi idõ alatt tudok PÁV 2-t csináltatni és mennyibe kerül, hogy kell elkezdeni?

Legjobb válasz: www.nkh.hu letöltöd a jelentkezési lapot,kitöltöd elküldöd,küldenek egy csekket,és mikor befizetted és elérkezett hozzájuk a pénz,majd levélben értesítenek,hogy mikorra kell felmenned(de az idõt azt neked kell bejelölni). Õk majd választanak dátumot. Ez attól függ,mikor fizeted be a csekket. Ha amint kézhez kaptad,akkor 1,5hét

http://www.nkh.hu letöltöd a jelentkezési lapot, kitöltöd elküldöd, küldenek egy csekket, és mikor befizetted és elérkezett hozzájuk a pénz, majd levélben értesítenek, hogy mikorra kell felmenned(de az idõt azt neked kell bejelölni). Õk majd választanak dátumot. Ez attól függ, mikor fizeted be a csekket. Ha amint kézhez kaptad, akkor 1, 5hét

SzTK-s fogszabályzó mennyibe kerül? Hogy mûködik? HELP

17 éves vagyok,decemberben töltöm be a 18- at,de csak jöv nyáron érettségizek szóval még támogatja a TB december után is nekem? SZTK-ban szeretném megcsináltatni, azt olvastam,hogy a körzeti fogorvosom küldhet csak SZTK-ba ezzel ez tényleg így van? Kb mennyibe kerül SZTK-s állandó fogszabályzó? És a fogszabályzó árát mindenképpen egy összegben kell kifizetni? ( Nyíregyházán lakom) Elõre is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Ja és még lenne egy kérdésem kb mennyi idõ tellik majd el az elsõ vizsgálattól a felrakásig?

A kérdező hozzászólása: Ja és még lenne egy kérdésem kb mennyi idõ tellik majd el az elsõ vizsgálattól a felrakásig?
Szia ! Én is 17voltam mikor elõször ment fogszabira sztk alapon. Elemntem vittem fogorvostól 1hónapnál nem régebbi beutalót vagy mit meg irataim stb. . Utárna kb fél év mulva kaptam idõpontot mikor a röntgent bevihettem , ut. 1hónap mulva vettek mintát és 1hónap mulva feltették elõször felülre. Majd vagy félév után alulra is. 41ezer ft alul és ugyan enyi felül is. És havonta kell járnom vissza mindig. És még nem fizettük ki nem nyultak a fogamhoz tehát mikor mentem ragasztásra vittem a befizetett csekket is , és igen egyöszegbe kell fizetni. (19L Miskolc)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!