Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül higanyos, és egy digitális (1 db)

Mennyibe kerül egy higanyos, és egy digitális hőmérő?

Legjobb válasz: Én vettem már digitálisat 500 ft ér is, meg 1500is. A higanyost is kb 1500 Ft ért vettem, de úgy tudom ezeket be fogják tiltani. Mivel a higany mérgezõ.

Én vettem már digitálisat 500 ft ér is, meg 1500is. A higanyost is kb 1500 Ft ért vettem, de úgy tudom ezeket be fogják tiltani. Mivel a higany mérgezõ.
Igen, sajnos betiltják a higanyost. Pedig szerintem egyes digitálisak baromira rosszuul mérnek...
Én higanyosat 800-ért vettem valamelyik nap (mûanyag tartóval). Digitális a duplája körül van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Engem elvileg nem érintene a digitális átállás, de még sincs adás. Segítene valaki? (Bővebben lent. )

UPC-s vagyok, és engem nem kellene, hogy érintsen az átállás. Baranyai vagyok, és tudom, hogy a megyében ma (okt. 31) van az átállás. Nagyjából ma fél kettő óta nem jön be semmi. A készülék nem ír semmit, sem azt, hogy nincsen jel, sem azt, hogy jogosulatlan lennék a csatornákra, egyszerűen csak fekete képernyő van minden adón. Az átállás miatt lehet? Mikor múlik el?

3

Mit csináljak ha a Call of Duty Black Ops 2-őt Xp-re akartam felrakni és a telepítő códot már felhasználtam?

Mostmár Wondos 7-em van de mivel a telepítő kódot felhasznááltam ezért nem tudom felrakni a gépre! :/ MIT CSINÁLJAk SEGÍTSETEK!!

0

Gépről nem lehet feltölteni képet instagramra?

Letöltöttem a gramblr-t, de mindig azt írja ki, hogy vágjam meg a képet. Jobban már nem tudom, amennyire tudtam levágtam a fölös részeket.:D valaki segítsen!!:)

0

Usb stick modemet hol lehet venni Miskolcon?

0

Facebook profilnál miért azt a 9 ismerőst mutatja?

a mostani idővonalas facebookon ugye bal oldalt vannak a képek, ismerősök stb.
ha a saját facebookomon vagyok, akkor ugyanazokat az embereket mutatja ált-ban, viszont ha más nézi meg az adatlapom random dob ki embereket..

a lényeg.: amikor a saját idővonalamon vagyok, olyan embereket mutat, akikkel a legtöbbet chatelek, akiknek legtöbbször nézem az adatlapját vagy éppen ők az enyémet..

De! ez nem mindig igaz..mert van akire rá se kukkantok, meg nem is beszélünk még is ott van...
vagy mindennap megnézem, de soha nincs ott:D
ezt valaki okos tudja?:D

nem olyan fontos..ha nem tudom meg miért van, nem halok bele:D csak kíváncsiságból:)

köszi:)

1

Interneten hol lehet videot kuldeni?

Telefonrol probaltam atkuldeni viberen es facebookon de tul nagy a felbontasa es nem megy at, valaki tud valami otletet adni hogy meg hol lehetne?

1

Az ask. Fm-el kapcsolatba. Help!?

Halottam arról hogy van egy olyan program ami kiszűri hogy kitől jött a névtelen kérdés. Valaki tudna ezzel kapcsba vmit mondani ?? Akár linkelni azt a progit?

0

Melyik a legvékonyabb papír (hány gramm) amelyikre még lehet színesen nyomtatni?

1

Minek a része lehet ez a kis műanyag?

Itt találhatóak a képek a kis műanyagról, sajnos nem tudtam beazonosítani, valaki felismeri? Az egyik oldalán van egy 23-as szám. Lehet, hogy valakinek hiányzik, de nem tudom, hogy kinek adjam vissza, és rossz érzés, hogy valamin napokig gondolkodsz, de nem jössz rá, hogy mi lehet. Elsőre arra gondoltam, talán valami "szűkítő" lehet fülhallgatóhoz.

0

Mit csináljak, hogy a fülhallgatómban ne szakadjon el a zsinór?

Hogyan tároljam? Általában feltekerem a zenelejátszómra, de ez sem tesz jót neki, bár az sem ha összegubancolódik. Már több fülhallgatóm is szétment és annyira nem tartom olcsónak. Köszönöm a segítséget.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!