Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül heim (4 db)

A Heim Pálba a neurológián is van baba-mama szoba? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Mi nem reg jottunk haza onnan, 3000/ej. vigyazz, mert hajlamosak kerdezes nelkul odavinni. van huto, mikro, wc, zuhany, tv a folyoson. de mi megemlitettuk, hogy nem igazan van ra keret, es igy csak ket napot kellett fizetnunk 5 helyett. mondjuk en egyevessel voltam, ot nem igazan lehetett volna kozos szobaba tenni a tobbiekkel. Bocs, hogy benan irtam, a telefon miatt van:)

Szia! Mi nem reg jottunk haza onnan, 3000/ej. vigyazz, mert hajlamosak kerdezes nelkul odavinni. van huto, mikro, wc, zuhany, tv a folyoson. de mi megemlitettuk, hogy nem igazan van ra keret, es igy csak ket napot kellett fizetnunk 5 helyett. mondjuk en egyevessel voltam, ot nem igazan lehetett volna kozos szobaba tenni a tobbiekkel. Bocs, hogy benan irtam, a telefon miatt van:)
én most 14.tõl fekszek be a 15 hónapos lányommal egy hétre. hogy zajlik ott a vérvétel? annyira félünk

Heim Pál Kórház sebészetén van-e baba-mama szoba? S ha igen, akkor mennyibe kerül?

Én még szoptatom a 14 hós kisfiamat. Nem tudom, így milyen lehet?ségek vannak.

Mennyibe kerül a heim pál kórházban az uh a radiológián?

gyerekorvos javasolta hogy csináltassuk meg ezt az uh-t, mert ilyekor még a kutacsnál be lehet nézni a babába. azt mondta ez "fizet?s" azonban az árát nem tudja. valaki volt már ilyen uh-n? mennyibe kerül és mivel jár ez a babára nézve? ehet el?tte?

Legjobb válasz: Szia! A Királyhágó úton ingyenes ha van beutalód a gyerekorvostól, csak legalább 1 hónapos elõjegyzés van. Mi is most voltunk, nagyon kedvesek és tényleg nem kell várni mert idõpontra mész. Ehet ihat elõtte, a hasát és a csípõjét is megnézik, sokkal jobb mint a "hagyományos" csípõvizsgálat.

Szia! A Királyhágó úton ingyenes ha van beutalód a gyerekorvostól, csak legalább 1 hónapos elõjegyzés van. Mi is most voltunk, nagyon kedvesek és tényleg nem kell várni mert idõpontra mész. Ehet ihat elõtte, a hasát és a csípõjét is megnézik, sokkal jobb mint a "hagyományos" csípõvizsgálat.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!