Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül hasleszórító (3 db)

Mennyibe kerül a hasleszórító bugyi? Elsőként arra az Anitásra gondolok, mert azt sokat hallom. És milyen van még, és mennyire hasznos szülés után?

Legjobb válasz: Én vettem hasleszorító övet is, de kinyomta még jobban az aranyeremet, ezért nem tudtam rögtön a szülés után használni, de vettem az Anita nevû bugyiból is és az nagyon jó! Az öv 3800, a bugyi 500 Ft-volt mi Pécsett élünk. Gondolom kisebb városban azért ocsóbb valamivel. Remélhetõleg.

Én vettem hasleszorító övet is, de kinyomta még jobban az aranyeremet, ezért nem tudtam rögtön a szülés után használni, de vettem az Anita nevû bugyiból is és az nagyon jó! Az öv 3800, a bugyi 500 Ft-volt mi Pécsett élünk. Gondolom kisebb városban azért ocsóbb valamivel. Remélhetõleg.
bocsi lemaradt egy nulla, tehát a bugyi 5000 Ft volt.
Még én sem vettem leszorítós bugyit, de én is az Anitára pályázok, mert nagyon jókat hallottam róla. Sokan azt mondják, hogy még akkor is hasznos, ha nem volt nagy hasad, mert könnyebb a mindennapi teendõket ellátni vele mert nagyon jól tartja a hasat. Akivel eddig beszéltem annak nagyon bejött. Csak ugye az ára tényleg húzós.
Én is Pécsen vettem a Plázában a bababoltban, már nem tudom milyen márka, az enyém is 5000 volt és nagyon hasznosnak bizonyult.

Szülés utáni hasleszorítót hol tudok venni, és mennyibe kerül?

Milyen méretet vegyek?

Legjobb válasz: Én a teszveszen vettem használtan kb. 2000 Ft-ért. M-eset vettem, mert szülés elõtt ez volt a méretem. Hát épphogy jó lett. Szerintem attól is függ, mennyit szedtél fel a terhesség alatt. Meg ugye a hasad is még nagyobb lesz utána egy darabig. Szerintem egy mérettel vegyél nagyobbat a terhesség elõtti méretednél minimum. Én olyat vettem, ami állítható volt, így szerencsére mindig hozzá tudtam igazítani, ahogy ment lejjebb a hasam.

Én a teszveszen vettem használtan kb. 2000 Ft-ért. M-eset vettem, mert szülés elõtt ez volt a méretem. Hát épphogy jó lett. Szerintem attól is függ, mennyit szedtél fel a terhesség alatt. Meg ugye a hasad is még nagyobb lesz utána egy darabig. Szerintem egy mérettel vegyél nagyobbat a terhesség elõtti méretednél minimum. Én olyat vettem, ami állítható volt, így szerencsére mindig hozzá tudtam igazítani, ahogy ment lejjebb a hasam.
én megmértem pont szülés után hány centi a hasam és orvosi segédeszköz boltba elvitték a méretet és egybõl megcsinálták. miután már nagy volt bentebb varták rajta a tépõzárat. aszt hiszem 3000ft volt, az igazítás ingyen volt.
Én a Brendonban vettem, és ott azt ajánlották, hogy a szülés elõtti méretemet vegyem, de rendes volt az eladó és azt mondta, hogyha nem megfelelõ, akkor blokkal bármikor visszaválthatom kisebbre vagy nagyobbra a szülés után. Asszem 8000Ft körül volt, ami nem olcsó, de így, hogy ha nem jó, akkor tudok cserélni, így ugyanott vagyok majdnem, mintha veszek egyet 3000-ért, kiderül hogy nem is jó és vehetek egy újat.
Menny el egy gyógyszertárba, elvileg ott rád is próbálják(persze szülés utánn). Én olyan 4000 körül vettem, de van több féle.

Győrben hol lehet venni hasleszorítot és kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Kórházban, patikában bármelyik gyógyászati segédeszköz boltban, de sajnos ami normális az kábé 10.000.- körül van, aki nem használta, mind megbánta, mert nagyon szépen helyrehozza a hasat szülés után.

Kórházban, patikában bármelyik gyógyászati segédeszköz boltban, de sajnos ami normális az kábé 10.000.- körül van, aki nem használta, mind megbánta, mert nagyon szépen helyrehozza a hasat szülés után.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!