Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ha elmegyek a (7 db)

Ha nincs még kifizetve ebben a hónapban az sztk-m és elmegyek orvoshoz akkor rögtön a vizsgálat után fizetnem kell? És mennyibe kerül egy vizsgálat a körzeti orvosnál? (Náthával megyek)

Legjobb válasz: Nem kell fizetned, csak a doki ad egy papírt, hogy rendezetlen a biztosításod. De ha az "ebben a hónapban" alatt júniust érted, akkor szerintem még nem került a rendszerbe, hogy nincs minden rendben a biztosításod körül

Nem kell fizetned, csak a doki ad egy papírt, hogy rendezetlen a biztosításod. De ha az "ebben a hónapban" alatt júniust érted, akkor szerintem még nem került a rendszerbe, hogy nincs minden rendben a biztosításod körül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És igen, júniusra értettem!

Mennyibe kerül alkalmanként, ha elmegyek a dokihoz a vizsgálatokra?

A terhesség elejét?l kérdem.

Legjobb válasz: Lett volna egy doki,akit választani akartam,és õ magánrendelésen vállalt volna el,ott ugye fix a tarifa.De mivel õt nem tudtam volna megfizetni,így nincs választott dokim,és nem is izetek nekik egy vasat sem,viszont már szinte az összes orvost megismertem az osztályról(UHk,hüvelyi vizsg)és így nagy az esélye,hogy nem akkor látom életemben elõször a dokit.Amúgy semmiben sem szenvedek hátrányt azokhoz képest,akik fizetnek ezért..nah jó,10-15 perccel tovább kell várnom 1-1 vizsgálatra,mert a fizetõs vendégek elõbb bejutnak,de ebbe nem halt bele senki,szerintem. Mindattól függetlenül,hogy a védõnõm egy barom,és szarik a fejemre,így kétszer annyi utánajárás,hogy mikor milyen vizsgálat jön,de szerencsére a többi orvos,és aszisztens nagyon segítõkész,és mindent meg lehet oldani:) Amúgy ahol nincs fix tarifa onnét olyan 5ezreket szoktam hallani a többiektõl.

Lett volna egy doki, akit választani akartam, és õ magánrendelésen vállalt volna el, ott ugye fix a tarifa.De mivel õt nem tudtam volna megfizetni, így nincs választott dokim, és nem is izetek nekik egy vasat sem, viszont már szinte az összes orvost megismertem az osztályról(UHk, hüvelyi vizsg)és így nagy az esélye, hogy nem akkor látom életemben elõször a dokit.Amúgy semmiben sem szenvedek hátrányt azokhoz képest, akik fizetnek ezért..nah jó, 10-15 perccel tovább kell várnom 1-1 vizsgálatra, mert a fizetõs vendégek elõbb bejutnak, de ebbe nem halt bele senki, szerintem. Mindattól függetlenül, hogy a védõnõm egy barom, és szarik a fejemre, így kétszer annyi utánajárás, hogy mikor milyen vizsgálat jön, de szerencsére a többi orvos, és aszisztens nagyon segítõkész, és mindent meg lehet oldani:) Amúgy ahol nincs fix tarifa onnét olyan 5ezreket szoktam hallani a többiektõl.
Szia.Ha nincs fogadott orvosod semennyibe sem kerül.Én vidéken lakom, 8.héttõl fogadtam dokit és 4-5hetente rendel magához, amikor 6000fizetek.Bp.-en nem tudom mennyibe kerül.
Én kórházba jkárok dokihoz, mert a magánrendelése nagyon messze lenne.5000Ft-ot fizetek neki, csakis magam megnyugtatásaképpen, ez jó nekem is meg neki is.Tulajdonképpen a magánrendelésén a duplája lenne.
Szia! Én a harmadik babánkat várom. A terhesség alatt: 3-4 hetente megyek dokihoz.Ez kb 10-13 alkalmat jelent, alkalmanként 5000Ft-ért. Plussz a szülésnél még külön fizetek neki és a szülésznõnek is. Nekem így jó és szerintem egy születendõ baba egészsége a legfontosabb! Unokatesomnak nem volt fogadott dokija, túlhordta a babát és majdnem meghalt a pici. Lehet szerencséd akkor is, ha nincsen fogadott dokid, vagy csak jó helyen szülsz. A legjobbakat!!
A kérdező hozzászólása: Van fogadott dokim, igen jó!

Ha elmegyek kozmetikushoz és azt kérem, hogy tisztítsa ki a bőrömet. (miteszerek) Akkor az kb. mennyi ideig tart egy közepesen problémás bőrnél?

Legjobb válasz: 2 ora hossza kb. beken 1-2 dologgal, aztan bepuhitja az arcborod kb 20 percig, nyomkod 40-50 percig, majd ezutan kb 5 fele kremmel beken, amiknek 10-10 percig tart a szaradas-lemosas. De persze lehet hogy valaki maskepp csinalja. En egy adott kozmetikus irtam.

2 ora hossza kb. beken 1-2 dologgal, aztan bepuhitja az arcborod kb 20 percig, nyomkod 40-50 percig, majd ezutan kb 5 fele kremmel beken, amiknek 10-10 percig tart a szaradas-lemosas. De persze lehet hogy valaki maskepp csinalja. En egy adott kozmetikus irtam.
Nekem is olyan 1-2 órán át buzerálta az arcomat, utána 1-2 hétig jó volt, aztán visszaállt ugyanolyanra mint elõtte :)


lap sztem ingyér van, jelentkezés 9000
ált. ban van a fõsulikba is pár darab de pont azért mert neten ajánlott jelentkezni

Ha elmegyek egy vodafone-os boltba, akkor ott körülbelül mennyibe kerül egy vodafone-os sim kártya? és hogy van ez a 10órányi ingyen le beszélhetőség?

Csak azért kérdezem,mert van egy kártya független telefonom,és abba szeretnék venni egy vodafone-os sim kártyát,és nem tudom,hogy mennyibe kerül egy ilyen,és hogy hogy vannak ezek az akciók...

Legjobb válasz: szerintem akció az nem a sim kártyára vonatkozik hanem a sim kártyás telefonra. szóval lehet hogy lehet venni külön csak kártyát de arra nemigen van ilyen akció..

szerintem akció az nem a sim kártyára vonatkozik hanem a sim kártyás telefonra. szóval lehet hogy lehet venni külön csak kártyát de arra nemigen van ilyen akció..
Lehet külön SIM-et venni, de nem hiszem, hogy akkor érvényes rá az akció. Amikor legutóbb jártam a yodánál akkor 3000 Ft-volt egy SIM.
Szerintem is vagy 3000 kb vagy ingyen van , de az akció nem érvényes rá , am simán megteszi egy ismerõs régi Simje is .
Szia. Erre a kérdésre én is várom a választ, velem ugyanez a helyzet. :(
Általában min. egy hónap
3-4 hét.
3-4 hét. Az én esetemben egy hét telt el. Elmondta az orvos a konzultáción, hogy hova kell elmenjek kivizsgálásra következõ héten már mütöttek. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat!! várok továbbiakat is
Már hárman mondtuk hogy kb 1 hónap: Nem hiszed el, azért vársz további válazokta? :S A legegyszerûbb ha megkérdezed attól a dokitól akivel mûtetni akarod magad. A "sztárdokiknál" akár több hónap is lehet a váarkozás. A min.egy hónap azért kell mert a mûtét elõtt több vizsgálaton is részt kell venni+ ennyi idõt ajánl a plasztikai sebészet társasága.Ennyi idõ "kell" hogy tényleg átgondoltan menj a mûtétre
A kérdező hozzászólása: azért kérdeztem, mert kíváncsi voltam rá, és minél több emberre. ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!