Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ha (1756 db)

3500*1.25=4375 3500-3500*0.1=3150
4350 3150
4375
Ha az árat felemelik akkor 3500/100*125 = 4375, viszont a második kérdésnél számomra nem világos, hogy az eredeti árat csökkentjük 10%-kal vagy az új árat? Ha az eredetit, akkor 3500/100*90 = 3150 Ha az újat, akkor 4375/100*90 = 3937, 5
Látom sok itt a leendõ kereskedõ.

Mennyibe kerül ha eltöröd az iPhone 4/S-es kijelzõjét?

Legjobb válasz: Nem igazán értem hogy mit is akaszt. Mennyibe kerül ha eltöröm? Semmibe, eltörni ingyen is lehet, és utána sem kell fizetned azért mert eltörted. Persze csak ha a sajátodról van szó.

Nem igazán értem hogy mit is akaszt. Mennyibe kerül ha eltöröm? Semmibe, eltörni ingyen is lehet, és utána sem kell fizetned azért mert eltörted. Persze csak ha a sajátodról van szó.
A kérdező hozzászólása: Kijelzõ csere?
Szervizfüggõ, 15-20 körül van.
Akkor írhattad volna azt hogy mennyibe kerül a kijelzõ csere. :) Egyébként ha ügyes vagy magad is megcsinalhatod, kijelzõt meg rendelsz neten.
A kérdező hozzászólása: Köszi


Mennyibe kerül, ha válás után, nem akarom viselni az ex férj nevét?

Most június 9-én lesz az utolsó bírósági tárgyalásunk.Most biztosan elválasztanak minket.A házasságkötéskor felvettem a férjem nevét,de nem akarom megtartani!Minek?Mennyibe fog kerülni nekem?Ugye ilyen esetben meg kell változtatni a személyin,a lakcímkártyán,és a tajkártyán is a nevet!?Mindenki válaszát örömmel várom,f?leg olyanokét,akik már tapasztaltak ezügyben!Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia! Igen, ha már nem ott fogsz lakni, akkor mindent meg kell változtatnod. Ezeket pontosan nem tudom mennyibe kerül, mert nekem annak idején ezekkel nem volt gondom. Kivéve amikor személyit akartam csináltatni, mivel én már a lánykori nevemet használtam, viszont az okmányirodában még a férjes nevem szerepelt a számítógépes rendszerben. Amikor én vissza vettem a lánykori nevem, akkor 5000 forintos okmánybélyeget kellet vennem, aztán fel kellett mennem ahol a névátírást intézik, és kiadtak egy papírt róla, hogy ekkor és ekkor elváltam, és most már újból a lánykori nevem viselem. Más költségekre nem emlékszem ezzel kapcsolatban. Remélem tudtam segíteni!

Szia! Igen, ha már nem ott fogsz lakni, akkor mindent meg kell változtatnod. Ezeket pontosan nem tudom mennyibe kerül, mert nekem annak idején ezekkel nem volt gondom. Kivéve amikor személyit akartam csináltatni, mivel én már a lánykori nevemet használtam, viszont az okmányirodában még a férjes nevem szerepelt a számítógépes rendszerben. Amikor én vissza vettem a lánykori nevem, akkor 5000 forintos okmánybélyeget kellet vennem, aztán fel kellett mennem ahol a névátírást intézik, és kiadtak egy papírt róla, hogy ekkor és ekkor elváltam, és most már újból a lánykori nevem viselem. Más költségekre nem emlékszem ezzel kapcsolatban. Remélem tudtam segíteni!
A válásról szóló ítélettel elsétálsz az anyakönyvvezetõhöz, ott kapsz egy másik házassági anyakönyvi kivonatot. Ennek záradékában szerepel, hogy a bíróság a házasságot felbontotta, a feleség neve ismét XY (XY=születési név)Ennek a névváltozásnak 5.000, - Ft az illetéke. Ezzel az anyakönyvi kivonattal lehet az okmányaidat lecserélni. Ami jó hír a TAJ és adókártya ingyen van. A többi okmány annyiba kerül mint amennyibe lejáratkor egyébként is kerülne a cseréje. (személyi 1.500, - Ft jogosítvány 4.000, - Ft)

Mennyibe kerül, ha SZTK-ban csináltatok szemüveget kerettel együtt?

Legjobb válasz: Változó, nem mindig kerül kevesebbe, mintha egy optikában csináltatnád. Nem árt körülnézni több helyen is. Nemrég én is néztem kereteket, a legolcsóbb akciósan 5ezer forint volt, az átlag kb. 15-25 ezer, de a határ a csillagos ég. A lencse ára attól függ, vékonyított, felületkezelt-e, de szinte sosem jön ki olcsóbban, mint 20ezer forint.

Változó, nem mindig kerül kevesebbe, mintha egy optikában csináltatnád. Nem árt körülnézni több helyen is. Nemrég én is néztem kereteket, a legolcsóbb akciósan 5ezer forint volt, az átlag kb. 15-25 ezer, de a határ a csillagos ég. A lencse ára attól függ, vékonyított, felületkezelt-e, de szinte sosem jön ki olcsóbban, mint 20ezer forint.

Hol vettetek fülbevalót újszülött kislányotoknak, ha már a kórházban kilövettétek a fülét? Szent Imrében mennyibe kerül, ha egyáltalán csinálják? Ha nem, hova érdemes vinni a picit?

Van olyan anyuka, aki nem szeretne fülbevalót a kislányának?

Legjobb válasz: Szia. En nem szertnek. Szerintem nagyon szep ha kislanynak van fulbevaloja, de nem nem tetettem a lanyomnak. Egyetlen oka van, hogy felesleges.....van 3 folbevaloja is, sot en is betehetnem (kozmetikus vagyok), de majd ha O keri.

Szia. En nem szertnek. Szerintem nagyon szep ha kislanynak van fulbevaloja, de nem nem tetettem a lanyomnak. Egyetlen oka van, hogy felesleges.....van 3 folbevaloja is, sot en is betehetnem (kozmetikus vagyok), de majd ha O keri.
Ezen agyalok én is. A kislányunk 2 hónapos. Van egy aranyos kis babafülbevaló, anyóstól kaptuk, arany, szív alakú, szép. A kórházban be akartam tetetni, de ott már nem lyukasztják ki a babák fülét mert volt valami per ebbõl amit egy anyuka megnyert, azóta õk nem vállalják ( kórházban kilyukasztották az újszülöttnek, otthon beleakadt a baba ujja a fülbevalóba s leszakadt egy pici rész a baba fülébõl ). Lenne kozmetikus aki kilyukasztaná. De azon gondolkodom hogy ha megteszem, akkor lehet az a baba akarata ellenére lenne. Lehet nem tetetem be majd ha Õ nagyobb lesz s kéri, akkor.

Egy teljes fogsor fog fehérítése mennyibe kerül ha Ep kártyára kérem azt?

Mert vettem igénybe Ep kártyát a patikában és szeretném tudni lehet e fogfehérítésre is használni.

Legjobb válasz: itt például elfogadják. http://www.vitaleurope.hu/arlista

itt például elfogadják. http://www.vitaleurope.hu/arlista
Igénybe lehet venni. Az ár nem változik csak a fizetés módja.
Ha olcsón akarod megúszni, inkább vegyél rá kupont(15-20E Ft) és kérj utólag számlát, én is úgy csináltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Hánytól hány főig lehet bowlingozni? Mennyibe kerül? Ha azt írják 3500/pálya (ugye így szokott lenni) akkor az fejenként annyi, vagy ahányan játszunk?

Legjobb válasz: 1 órára annyi, játszhat bármennyi játékos, csak az idõ függvényében célszerû minél kevesebben, mivel úgy többször sorra kerül mindenki. Vagy ha sokan vagytok célszerû több pályát kibérelni.

1 órára annyi, játszhat bármennyi játékos, csak az idõ függvényében célszerû minél kevesebben, mivel úgy többször sorra kerül mindenki. Vagy ha sokan vagytok célszerû több pályát kibérelni.
1 órára 1 pálya annyi, bármennyi embernek, gondolom így érthetõbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

MEnnyibe kerül, ha egy talált kiskutyát elviszünk állatorvoshoz, hogy meg tudjuk van-e azonositó chippje?

Árviz után a környéken kóborolt egy hétvégi telkes részen,akik ide kijárnak ?k etették ,de jön az ?sz,tél,egyre kevesebbet járnak ki,és gazdát kerestek neki.Mi befogadtuk,de gondoltam meg nézhetnénk hátha valaki keresiMit tegyünk?

Legjobb válasz: Semmibe nem kerül a Chip-nézés, állatorvos nem is kérhet ezért pénzt tõled. Az állatorvosnak kötelezõ megnézni a chip-et ingyen, ha valaki talált, befogadott kutyával megy oda. :)

Semmibe nem kerül a Chip-nézés, állatorvos nem is kérhet ezért pénzt tõled. Az állatorvosnak kötelezõ megnézni a chip-et ingyen, ha valaki talált, befogadott kutyával megy oda. :)
Amúgy én a múltkor (kb 1 hónapja) találtam egy kutyust, elvittem a legközelebbi állatorvoshoz, a doki megnézt, hogy van e benne Chip (persze nem volt), aztán megnézte, hogy nem beteg e a kutya, megtapogatta, megnézte a szemét, megnézte, hogy ivaros e, hogy milyenek a fogai és kb mennyi idõs lehet. És ezért nem kért semmit, csak mondta, hogy ha van saját kutyánk, akkor nem ártana ezt a kis kóbort féregteleníteni, nehogy adogassák majd egymásnak. Úgyhogy vettem tõle 800 Ft-ért féreghajtót és ennyi. A vizsgálatokért nem fizettem és a Chip nézésért sem. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Holnap elmegyünk a doktorhoz.

4dgenesis uh-n meddig tart egy vizsgálat? Mennyibe kerül? Ha kapunk cd-t azon hány kép van? Dvd-t is adnak?

Legjobb válasz: Én voltam és nagyon meg voltam elégedve velük!! Kb. 40 perc mozizás és 15 perc a 2D ott vizsgálja meg a babádat részletesen! A vizsgálat elöszõr 12500 Ft, ebbe benne van a Dvd felvétel és Cd kb. 30-40 képpel+színes fotót is kapsz.Ha mégegyszer mész és viszed a Cd amin a képek vannak, akkor 10500 Ft.-ba kerül már!! Szerintem menj el, mert nagyon jó élmény és nagyon kedvesek!! Jó mozizást kívánok!!! 10 hetes kisfiú anyukája

Én voltam és nagyon meg voltam elégedve velük!! Kb. 40 perc mozizás és 15 perc a 2D ott vizsgálja meg a babádat részletesen! A vizsgálat elöszõr 12500 Ft, ebbe benne van a Dvd felvétel és Cd kb. 30-40 képpel+színes fotót is kapsz.Ha mégegyszer mész és viszed a Cd amin a képek vannak, akkor 10500 Ft.-ba kerül már!! Szerintem menj el, mert nagyon jó élmény és nagyon kedvesek!! Jó mozizást kívánok!!! 10 hetes kisfiú anyukája
Budapest 2.ker. Lotz Károly u.
Múlt hét szerdáján voltunk a 4dgenesisben. Vizsgálat kb 1 óra, dvd-n kb 40 perc, alatta kellemes zene, cd-n 48 kép, 1 színes kép, aminek képeslap a hátulja, 1 lelet. 10500 + 1500 a cd. Nagyon kedves volt a szonográfus hölgy, meg alapos. Tökéletesen meg voltunk elégedve, mkinek csak ajánlani tudom!
Szia. Az én vizsgálatom körülblül 10 percig tartott. Az orvos elõször megnézi magának, hogy minden rendben van-e, ez kb 2 perc, majd utána csak neked, nektek mutogat meg mindent. A vizsgálat kb. 10-12ezer Ft. Annyi képet kapsz, amennyit pluszba fizetsz, ugy 500Ft/db. Tudnak cd-t, dvd-t, vagy vhs-t is adni, csak mindenért pluszban fizetni kell. Remélem segitettem. Boldog babacárást. 33 hetes babás
Én tavaly nyáron voltam a BAZ-megyei kórházban 4d-s Uh-.45 percig tartott a vizsgálat.Kaptunk 1 képet, dvd lemezt nekünk kellett vinni és azon 12 kép volt.11000 ft-ot fizettünk.
Engem vagy egy órán át vizsgált a nõci a 4Dgenesis-ben. Nagyon aranyos, kedves volt!! 10.500 a vizsgálat + dvd, és +1500 ft a cd a képekkel. Én nagyon elégedett vagyok velük!!!
A második válaszolótol kérdezném, hogy hol volt vizsgálaton? Harmadik válaszoló
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon köszönöm a részletes válaszokat!!Sokat segítettetek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!