Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül hónalj (6 db)

Mennyibe kerül a hónalj villanófényes/végleges szőrtelenítése?

azoknak a válaszait várom, akiknek van tapasztalata (hol és mennyiért végezték, hogy folyt a kezelés)

Legjobb válasz: Egy barátnõm vágott bele ebbe a procedúrába, õ azt mondta, 10 000/alkalom, és öt-hat kezelés szükséges a hónaljra. (Itt Pécsen, Pesten lehet, kicsit drágább...)

Egy barátnõm vágott bele ebbe a procedúrába, õ azt mondta, 10 000/alkalom, és öt-hat kezelés szükséges a hónaljra. (Itt Pécsen, Pesten lehet, kicsit drágább...)

Milyen fülhõmérõtõk van, ami megbízható? Mennyibe kerül? Éjszakára kéne, napközben hónaljban mérem.

Legjobb válasz: Nekünk az érintés nélküli nagyon bevált.Éjjel is bármikor úgy mérem hogy észre sem veszi.Folyadékot és hõmérsékletet is tud mérni.Sokféle márkából van. [link]

Nekünk az érintés nélküli nagyon bevált.Éjjel is bármikor úgy mérem hogy észre sem veszi.Folyadékot és hõmérsékletet is tud mérni.Sokféle márkából van. [link]

Végleges szőrtelenítés lábra ill. hónaljra mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 36000Ft http://www.szor.hu/arlista.htm

A kérdező hozzászólása: köszi:) :D


Hónalj gyanta közül melyik a legjobb érzékeny bőrre? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szerintem ha gyantázásra adod a fejed semmi féle képpen otthon csináld :// Nekem nem vált be és magunknak ki se tudjuk húzni , szóval inkább menj el a kozmetikushoz õ pik-pak kiszedi és elégedett leszel az eredménnyel (ez csak az én véleményem :D )

Szerintem ha gyantázásra adod a fejed semmi féle képpen otthon csináld :// Nekem nem vált be és magunknak ki se tudjuk húzni , szóval inkább menj el a kozmetikushoz õ pik-pak kiszedi és elégedett leszel az eredménnyel (ez csak az én véleményem :D )

Izzadás elleni bőrgyógyászok által adott botox kezelés pl. hónaljban mennyibe kerül?

Legjobb válasz: 80.000-140 ig tudok róla.. van ettõl sokkal olcsobb megoldás is + a botox a világ legerõsebb idegmérge igaz legyengitve de a hatása kb 2-6hónap aztán újra kell az injekció

80.000-140 ig tudok róla.. van ettõl sokkal olcsobb megoldás is + a botox a világ legerõsebb idegmérge igaz legyengitve de a hatása kb 2-6hónap aztán újra kell az injekció
A kérdező hozzászólása: Mi az ami ennél olcsóbb és hatékony?
a legolcsobb a patikai ecsetelõ kb 400Ft ha nem használ akkor keres meg ? éves vagy
A kérdező hozzászólása: Írtam priviben
heló Solutio Antisudorica nevû készítmény, gyógyszertárban 3-400 ft. Az elõttem válaszoló is meglehet, h erre gondolt. Én is a neten találtam rá, nem gondoltam, h mûködni fog, mert úgy izzadok mint egy ló néha. Legnagyobb meglepetésemre nagyon hatásos, az elején csíp, meg viszket, de egy-két hét, és már semmi. Ja és nálam egy idõ után már csak pár naponta kellett használni, és így sem izzadok már. Végre nem csak fehér meg fekete pólóban kell járnom:)
nehogy elzárasd mesterségesen az izzadási felületeidet, pl. botox-kezeléssel. az izzadás az egyik legfontosabb méregeltávolitási mód, amit a szrvezet kidolgozott magának. Izzadj, csak ne szagosan, erre pedig legjobb a forever aloe deo-ja.Felülmúlhatatlan.

Mennyibe kerül kb. a teljes végleges szőrtelenítés 2láb+fazon+hónalj?

Legjobb válasz: Végleges szõrtelenítés sajnos :( nem létezik, csak tartós szõrtelenítés.

Végleges szõrtelenítés sajnos :( nem létezik, csak tartós szõrtelenítés.
De létezik, úgy hallottam, hogy lézerrel csinálják, szõrszálanként...hát macerás lehet, sokáig tart és sztem nem valami olcsó dolog. Egyébként Pesten csinálnak ilyet.
lehet kapni "végleges" szõrtelenítõ krémeket, habokat 5-10ezer Ft-ért.Pl itt van egy: http://www.infocentrum.hu/webshop/etinda/product_info.php?pr..
a lézeres sem végleges, bár a lézerrel az épp aktív szõrhagymákat és tüszõket égetik szét. a lézeres több alkalmaz jelent, min 2-3-at, hogy minden tüszõ aktivizálódjon, és kiégethetõ legyen. De mint mondtam, ez is csak hosszú idõre szóló, nem tartós. árat keress a google-val


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!