Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül gyermekelhelyezési per (3 db)

Gyermekelhelyezési perben általában mennyibe kerül az ügyvédi munkadíj, a tárgyaláson való megjelenés díja, ezen kívül van-e valami, amit kell fizetni az ügyben eljáró ügyvédnek, ha igen mit és mennyit?

Legjobb válasz: nekem 50.000 Ft+ áfát mondott egy ügyvéd + minden tárgyalás 20.000 Ft+ áfa. Használható válaszokat várnék, nem pedig hülyeséget. Mindenki tudja, hogy egy gyereket felnevelni nem 10000 Ft. Nem is ez volt a kérdés

A kérdező hozzászólása: nekem 50.000 Ft+ áfát mondott egy ügyvéd + minden tárgyalás 20.000 Ft+ áfa. Használható válaszokat várnék, nem pedig hülyeséget. Mindenki tudja, hogy egy gyereket felnevelni nem 10000 Ft. Nem is ez volt a kérdés
Nem tudom, de engem is érdekel a kérdés. Nincs egységes ügyvédi munkadíj, de abban biztos lehetsz hogy a gyereknevelés többe fog kerülni, mint a per.
Az ügyvédi munkadíj szabad megállapodás tárgya - szó szerint ezt tartalmazza az Ügyvédi Törvény. Akkor vajon mit is kérdezel? Nyilván ahány ház, annyi szokás, nincs fix díj.

Általában mennyit kér egy ügyvéd egy gyermekelhelyezési per során?

Nem tudom, hogy mi szerint kell fizetni, még nem adtam be semmit. Valószín?, hogy elég macerás lesz a dolog, mert nem valószín?, hogy lesz közös megegyezés, meg a sem biztos, hogy az apa egyáltalán eljön a tárgyalásra. Egy ügyvédnek tárgyalásonként kell fizetni? És kb. mennyit szoktak kérni?

Legjobb válasz: Ügyvéde válogatja, és persze attól is függ, hogy Bp. vagy nem. (20.000.-Ft-tól a csillagos égig) Általában egyösszegû megbízási díj van esetleg + a költségek.

Ügyvéde válogatja, és persze attól is függ, hogy Bp. vagy nem. (20.000.-Ft-tól a csillagos égig) Általában egyösszegû megbízási díj van esetleg + a költségek.
Én 15000, - -et fizettem. :( Egyedül.Az apa semmit nem tett bele!!!

Mennyibe kerül egy gyermekelhelyezési per?

Egyedülállóként szültem, de apasági nyilatkozat van. A gyerek apjával borzasztóan rossz a viszonyunk, nem is beszélünk egymással. Viszont amikor még úgy-ahogy szóbaálltunk, akkor a volt párom azzal fenyeget?zött, hogy gyermekelhelyezési pert indít. Szeretném ezzel megel?zni, a gyerek nálam van, de szeretném ha hivatalosan is nálam helyeznék el, és a gyerektartást is megállapítanák. Ez mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Lehet kérni költségmentességet (ehhez egy formanyomtatványt kell kérni a bíróságon) Amúgy ha jól tudom 20000 Ft körül mozog. Pesze ha ügyvédet fogatsz akkor neki is fizetni kell. Persze ügyvédet fogadni nem kötelözõ, meg szerintem nem is fontos. NAgyon jó ötlet, hogy akarsz hivatlos elhelyezési papírt, mert amíg nincs a kezedben ilyen ítélet akkor az apa bármikor elviheti a picit. Nem akarlak megijeszteni de munkahelyiártalom szól belõlem mert gyermekjóléti szolgálatnál dolgozom.

Lehet kérni költségmentességet (ehhez egy formanyomtatványt kell kérni a bíróságon) Amúgy ha jól tudom 20000 Ft körül mozog. Pesze ha ügyvédet fogatsz akkor neki is fizetni kell. Persze ügyvédet fogadni nem kötelözõ, meg szerintem nem is fontos. NAgyon jó ötlet, hogy akarsz hivatlos elhelyezési papírt, mert amíg nincs a kezedben ilyen ítélet akkor az apa bármikor elviheti a picit. Nem akarlak megijeszteni de munkahelyiártalom szól belõlem mert gyermekjóléti szolgálatnál dolgozom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!