Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül gyógyszertárban a (69 db)

Mennyibe kerül most a ricinusolaj gyógyszertárba?

Legjobb válasz: kb 500-800 ft körül lehet

kb 500-800 ft körül lehet
kb 400 ft 1 deci és kb 150 ft volt hozzá az üveg
200ft

Mennyibe kerül kb. a legolcsóbb bimbóvédő? Gyógyszertárban is lehet kapni?

Legjobb válasz: Én kb 1000 Ft-ért vettem egy párat Tescoban.

Én kb 1000 Ft-ért vettem egy párat Tescoban.

Kb mennyibe kerül most a kezdő gyógyszertári csomag?

Popsikrém, fürdető, hintőpor a köldökre, alkohol, géz, vigantol.

Legjobb válasz: Szerintem 2-3000 ft között van, nálunk legalábbis receptre párszáz ft fejenként.

Szerintem 2-3000 ft között van, nálunk legalábbis receptre párszáz ft fejenként.
mi is most váltottuk ki, 3000 és parszáz forint volt, de vigantol, rózsaméz, meg 1-2 dolog már volt itthon. sztem olyan 4-5 e ft-ból fogsz kijönni.
Nekem 7 hónapja 4500 körül volt.
Megnéztem neked a popsikrém árát, krém+reg.díj+tubus összesen 470ft.
Még valami: Nem is maga a krém, fürdetõ stb. a drága, hanem a járulékos költségek, mivel külön felszámolják a tégelyek, tudusok árát amibe adják + mindenhez regisztrációs díj. Ahogy nézem a listám, a legdrágább tétel a Konakion és a Germicid végbélkúp (lázra) volt, de pl. a testápoló se olcsó, mert a krém 400ft + regisztrációs díj 263t + mûanyag tégely 71ft. Vicces, de a popsikenõcsnél még a kenõcs kupakját is külön számlázták (15ft).
A kérdező hozzászólása: Az olyan 300ft körül van nálunk, lányomnak még mindig veszem. A popsikrém is 300 körül van, csak a többire nem emlékszem, na meg gondolom az áruk is változott 2 év alatt. Akkor 5000ft fog kelleni ahogy nézem.
Nekünk már a kórházban leesett a csonk, azért nem hintõporoztuk a köldökét, csak pár napig még alkoholoztuk fürdetés után. Közben megtaláltam a számlát, még jó, hogy eltettem. Tehát hintõpor és géz nélkül nekünk tavaly télen 4445Ft-ba került minden. De ebben az árban nincs benne a Vigantol! Azt egy másik gyógyszertárban sikerült beszerezni, az árára már nem emlékszem.
Gézt nem használtuk mi sem, de a köldökét sokáig kellett hintõporozni. Meg a popsikrém is attól függ milyet ír fel az orvos, mert nekünk a barátnõmmel se a színe se a szaga, se az ára nem egyezik, de ugyanúgy a gyógyszertárban keverik ki mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Jajj tényleg, a konakion! El is felejtettem! De a hintõpor mindenképpen kell, nem? Én a köldökre valóra gondolok, nem a simára!
Mi pl. nem vettünk se hintõport, se gézt, sosem kellett. Kamillateát is felírt a doki, kiváltottuk, de még 4 hónap után is csak ott áll a szekrényben.
A kérdező hozzászólása: Biztos gyógyszertáranként változó egy kicsit, de akkor úgy kérdezem, hogy 4000ft biztosan elég lesz rá?
5 ezer körül Ami drága az a konakion.
meddig elég kb a kezdõcsomag? ki írja fel, a védõnõ vagy a doki? én októberben szülök, elsõ baba és nem igazán tudom. :)
Van tápszer is, a Rossmannban is kapható. Az árát sajnos nem tudom, de a Rossmann oldalán biztosan fent van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még esetleg, hogy mennyi van a csomagban - meg tudnátok még mondatni?
A Humana babyfit 1-et kapta a fiam, a doktornõ írta fel receptre egy éves korig (azt mondta, nyugodtan kaphatja, nem kell áttérni), 1000 Ft volt, 900 g. Ninamina
Humana HA 1 LC-Pufa-t kapunk mi, receptre a két doboz 3900 Ft.Lehet recept nélkül is kapni, akkor 1 doboz 2600 körül van, ha jól emlékszem.Ezt még nem árulják DM-ben, Rossmanban.
Szia!Humana 2-est 1000g szoktam venni a Müllerben 2800Ft-ért.

Esemény utáni tabletták közül melyik a legjobb? És kb. mennyibe kerül? Gyógyszertárban be lehet szerezni?

Legjobb válasz: Rigesoft, Postinor http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23 Itt megtalálod azokat a kórházakat, ahol felírják neked, ha megtörtént a baj! Csak nõgyógyász írhatja fel, utána bárhol kiválthatod! Az ára kb.3000-6000 Ft A kérdésedre visszatérve: egyik sem jó, csak sajnos szükséges, ha megtörtént a baj! Felborítja a hormonháztartásodat, és ami a legfontosabb: nem ezzel kell védekezni! Ezt már csak vészhelyzetben alkalmazhatod!

Rigesoft, Postinor http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23 Itt megtalálod azokat a kórházakat, ahol felírják neked, ha megtörtént a baj! Csak nõgyógyász írhatja fel, utána bárhol kiválthatod! Az ára kb.3000-6000 Ft A kérdésedre visszatérve: egyik sem jó, csak sajnos szükséges, ha megtörtént a baj! Felborítja a hormonháztartásodat, és ami a legfontosabb: nem ezzel kell védekezni! Ezt már csak vészhelyzetben alkalmazhatod!
Escapelle ez az egyszemes bogyóka. Az ára pedig 5400Ft

70%-os gyógyszertári alkohol nagyjából mennyibe kerül? Kell hozzá valami, vagy csak besétálok a gyógyszertárba, és megveszem?

Karácsonyra szeretnék készíteni tojáslik?rt, és azt olvastam a receptben, hogy ezzel is el lehet készíteni, csak nem tudom, hogyan fogom megszerezni... el?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Hát az 50 ml az kábé 5-600 Ft..Csak bemész és mondod hogy 70%-os alkoholt szeretnél..Mindegyik gyógyszertárban kell lennie elvileg..

Hát az 50 ml az kábé 5-600 Ft..Csak bemész és mondod hogy 70%-os alkoholt szeretnél..Mindegyik gyógyszertárban kell lennie elvileg..
A kérdező hozzászólása: és ez akkor is mûködik, ha nem vagyok még 18? :)
Nem sajnos , mert ha egy 5%os sört sem adnak ki sokszor egyes boltok akkor egy szigorubb patika , hogy adná ki a 70%os gyógyszerészeti alkoholt. Ha meg tudod ennek ellenére is oldani akkor le a kalappal!
Az elõzõ válaszoló rosszul tudja. Bár elég nagy kiskaput nyit ez a jogszabály, de 14 éves kor felett a gyógyszertári 70%-os alkoholból kiadható 50 g. Az indoka pedig az, hogy nem belsõleges használatra való rendeltetésszerûen, hanem külsõleges (fertõtlenítõ, sebkezelõ). egy gyógyszerész

Mennyibe kerül a gyógyszertári popsikrém?

Milyen a nívea popsikrém?

Legjobb válasz: A gyógyszertári kb 300 Ft-ba kerül ha jól emlékszem.

A gyógyszertári kb 300 Ft-ba kerül ha jól emlékszem.
Attól függ melyik fajta, nekünk a csukamájolajosat szokta írnia dokinéni, 300 ft.sokáig elég, mondjuk én nem kenem mindig, csak ha pirosabbnak látom a fenekét, ha szép, akkor nem használom

Mennyibe kerül egy terhességi teszt a gyógyszertárakban és kiadják 18 éven alulinak?

Legjobb válasz: Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.

Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.
Drogériában is vehetsz, Rossmannban, Dm-ben is 4-5 száz Ft. Patikában a legolcsóbb szintén ennyibe kerül, és kiadják 18 éven alulinak is.
Sok helyen lehet venni, de nem feltétel a 18 felettiség.
Rossman Facelle tesztcsík 300ft
Ha nem nagyon sürgõs vehetsz a Teszveszen is.100 ft/db
Én DM-ben vettem, pár száz forint volt és 3 db tesztcsíkot tartalmazott.
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy a közeleünkben csak kis közértek vannak vagy gyógyszertár... sparban lehet kapni?
spar-ban nem hiszem, de nézz körül ahol a különbözõ nõi dolgokat meg az óvszert meg ilyeneket pakolják ott szokott lenni a teszt is, ha van a spar-ban akkor ott kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm a válaszokat...

Valaki meg tudná nekem mondani hogy gyógyszertárban mennyibe kerül a kontaktlencse folyadék? Köszii

Éss még egy kérdés, hogy mennyi ideig elég?

Legjobb válasz: Attól függ hol és melyik. Mert elég változó. Nálunk ugyanaz van gyógyszertárban mint a DM-ben, csak a DM-ben kb 2000 ft, a gyógyszertárban meg 2500 ft. Elég 3-4 hónapig. De ha olcsóbbat akarsz akkor Rossmannban nézd meg, néha van Best View folyadék ami olcsóbb. 1200 körül. De hamar el szokott fogyni a polcokról.

Attól függ hol és melyik. Mert elég változó. Nálunk ugyanaz van gyógyszertárban mint a DM-ben, csak a DM-ben kb 2000 ft, a gyógyszertárban meg 2500 ft. Elég 3-4 hónapig. De ha olcsóbbat akarsz akkor Rossmannban nézd meg, néha van Best View folyadék ami olcsóbb. 1200 körül. De hamar el szokott fogyni a polcokról.
Én Vision Express-ben veszek folyadékot (iWear All-in-1 Supreme+). Ott 3590-be kerül de nem mindegy milyet veszel mert több féle is van különbözõ típusú lencsékhez (félkemény, lágy, érzékeny stb). Ha nemtudod milyen kell akkor célszerû optikusnál megkérdezni, de ha tudod milyet használsz akkor csak írd be neten és kiad sokféle találatot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) az ofotértbe néztem az iWear folyadék van ajcsiba a lencséhez úgyhogy lehet hogy úgy veszem majd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!