Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül gyógyszertárban (99 db)

Esemény utáni tabletták közül melyik a legjobb? És kb. mennyibe kerül? Gyógyszertárban be lehet szerezni?

Legjobb válasz: Rigesoft, Postinor http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23 Itt megtalálod azokat a kórházakat, ahol felírják neked, ha megtörtént a baj! Csak nõgyógyász írhatja fel, utána bárhol kiválthatod! Az ára kb.3000-6000 Ft A kérdésedre visszatérve: egyik sem jó, csak sajnos szükséges, ha megtörtént a baj! Felborítja a hormonháztartásodat, és ami a legfontosabb: nem ezzel kell védekezni! Ezt már csak vészhelyzetben alkalmazhatod!

Rigesoft, Postinor http://www.hazipatika.com/services/kb?id=23 Itt megtalálod azokat a kórházakat, ahol felírják neked, ha megtörtént a baj! Csak nõgyógyász írhatja fel, utána bárhol kiválthatod! Az ára kb.3000-6000 Ft A kérdésedre visszatérve: egyik sem jó, csak sajnos szükséges, ha megtörtént a baj! Felborítja a hormonháztartásodat, és ami a legfontosabb: nem ezzel kell védekezni! Ezt már csak vészhelyzetben alkalmazhatod!
Escapelle ez az egyszemes bogyóka. Az ára pedig 5400Ft

Mennyibe kerül a gyógyszertári popsikrém?

Milyen a nívea popsikrém?

Legjobb válasz: A gyógyszertári kb 300 Ft-ba kerül ha jól emlékszem.

A gyógyszertári kb 300 Ft-ba kerül ha jól emlékszem.
Attól függ melyik fajta, nekünk a csukamájolajosat szokta írnia dokinéni, 300 ft.sokáig elég, mondjuk én nem kenem mindig, csak ha pirosabbnak látom a fenekét, ha szép, akkor nem használom

Valaki meg tudná nekem mondani hogy gyógyszertárban mennyibe kerül a kontaktlencse folyadék? Köszii

Éss még egy kérdés, hogy mennyi ideig elég?

Legjobb válasz: Attól függ hol és melyik. Mert elég változó. Nálunk ugyanaz van gyógyszertárban mint a DM-ben, csak a DM-ben kb 2000 ft, a gyógyszertárban meg 2500 ft. Elég 3-4 hónapig. De ha olcsóbbat akarsz akkor Rossmannban nézd meg, néha van Best View folyadék ami olcsóbb. 1200 körül. De hamar el szokott fogyni a polcokról.

Attól függ hol és melyik. Mert elég változó. Nálunk ugyanaz van gyógyszertárban mint a DM-ben, csak a DM-ben kb 2000 ft, a gyógyszertárban meg 2500 ft. Elég 3-4 hónapig. De ha olcsóbbat akarsz akkor Rossmannban nézd meg, néha van Best View folyadék ami olcsóbb. 1200 körül. De hamar el szokott fogyni a polcokról.
Én Vision Express-ben veszek folyadékot (iWear All-in-1 Supreme+). Ott 3590-be kerül de nem mindegy milyet veszel mert több féle is van különbözõ típusú lencsékhez (félkemény, lágy, érzékeny stb). Ha nemtudod milyen kell akkor célszerû optikusnál megkérdezni, de ha tudod milyet használsz akkor csak írd be neten és kiad sokféle találatot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) az ofotértbe néztem az iWear folyadék van ajcsiba a lencséhez úgyhogy lehet hogy úgy veszem majd

70%-os gyógyszertári alkohol nagyjából mennyibe kerül? Kell hozzá valami, vagy csak besétálok a gyógyszertárba, és megveszem?

Karácsonyra szeretnék készíteni tojáslik?rt, és azt olvastam a receptben, hogy ezzel is el lehet készíteni, csak nem tudom, hogyan fogom megszerezni... el?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Hát az 50 ml az kábé 5-600 Ft..Csak bemész és mondod hogy 70%-os alkoholt szeretnél..Mindegyik gyógyszertárban kell lennie elvileg..

Hát az 50 ml az kábé 5-600 Ft..Csak bemész és mondod hogy 70%-os alkoholt szeretnél..Mindegyik gyógyszertárban kell lennie elvileg..
A kérdező hozzászólása: és ez akkor is mûködik, ha nem vagyok még 18? :)
Nem sajnos , mert ha egy 5%os sört sem adnak ki sokszor egyes boltok akkor egy szigorubb patika , hogy adná ki a 70%os gyógyszerészeti alkoholt. Ha meg tudod ennek ellenére is oldani akkor le a kalappal!
Az elõzõ válaszoló rosszul tudja. Bár elég nagy kiskaput nyit ez a jogszabály, de 14 éves kor felett a gyógyszertári 70%-os alkoholból kiadható 50 g. Az indoka pedig az, hogy nem belsõleges használatra való rendeltetésszerûen, hanem külsõleges (fertõtlenítõ, sebkezelõ). egy gyógyszerész

Mennyibe kerül egy terhességi teszt a gyógyszertárakban és kiadják 18 éven alulinak?

Legjobb válasz: Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.

Terhességi tesztet nem csak gyógyszertárban kapni pl én az elsõt ott vettem de mivel a Tesco-ban is találtam ugyanolyat ezért utána nem stresszeltem magam a gyógyszertáron. 700-2000 ft között mozgott az ára akkoriban mostanában nem néztem.
Drogériában is vehetsz, Rossmannban, Dm-ben is 4-5 száz Ft. Patikában a legolcsóbb szintén ennyibe kerül, és kiadják 18 éven alulinak is.
Sok helyen lehet venni, de nem feltétel a 18 felettiség.
Rossman Facelle tesztcsík 300ft
Ha nem nagyon sürgõs vehetsz a Teszveszen is.100 ft/db
Én DM-ben vettem, pár száz forint volt és 3 db tesztcsíkot tartalmazott.
A kérdező hozzászólása: az abaj, hogy a közeleünkben csak kis közértek vannak vagy gyógyszertár... sparban lehet kapni?
spar-ban nem hiszem, de nézz körül ahol a különbözõ nõi dolgokat meg az óvszert meg ilyeneket pakolják ott szokott lenni a teszt is, ha van a spar-ban akkor ott kell hogy legyen
A kérdező hozzászólása: rendben és köszönöm a válaszokat...

Sensonette 20-as gyógyszer mennyibe kerül? Lehetséges hogy 1000 ft különbség legyen a netes ár és a gyógyszertár között?

ma vettem meg eddig mindig egyhavit vettem de most 3 havit kellett vennem és megnéztem neten ott 3900 a 3 havi 75/20-asból és a gyógyszertárba meg fizettem majdnem 5000 ftot (4820) lehetséges hogy vanak olyan gyógyszertárak amik támogatják ezt a fogamzásgátlot és ott olcsóbb? vagy csak felviték az árát és azér volt enyi? ha esetleg valaki szed ilyet akor irja meg menyiér vette mostanában

Legjobb válasz: Én 4600-ftért vettem 3 hónapja, a héten megyek az új adagért. Gyógyszertárak között is lehet eltérés, sõt van is, én nem jártam körbe a gyógyszertárakat, a legközelebbibe veszem, itt olvastam olyat, aki valóban 3900-ért vette.

Én 4600-ftért vettem 3 hónapja, a héten megyek az új adagért. Gyógyszertárak között is lehet eltérés, sõt van is, én nem jártam körbe a gyógyszertárakat, a legközelebbibe veszem, itt olvastam olyat, aki valóban 3900-ért vette.
Én 3 hónapja 3900ért vettem, most az új adagot a múlt héten ugyanebben a gyógyszertárban 4900-ért. Nemértem a gyógyszerárakat.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az hogy én sem, én az egyhavival jártam ugy h 1300ér vettem 1 honap mulva már 2100 ugyanabban a gyógyszertárban, ....vicc az egész , eddig ugy volt h ez a sensonette a lyndinette-nek a hasonmása mer ugyanaz csak sokkal olcsobb, dehát lassan ott vagyunk h majdnem ugyanannyi...

Recept nélkül mennyibe kerül egy gyógyszertári popsikenőcs? És milyet ajánlotok?

Legjobb válasz: Recept nélkül szerintem nem kevernek gyógyszertárit!

Recept nélkül szerintem nem kevernek gyógyszertárit!
Ha arra gondolsz, amit az orvos szokott felírni receptre popsikrém, az kb. 1200 Ft recept nélkül. Vagyis dupla annyi, mint receptre, mert ha felíratod, akkor 50% a támogatás rá!
Amúgy kiadják recept nélkül is, én is vettem már recept nélkül, csak szólt a gyógyzserész, hogy úgy dupla annyi, de szó nélkül kiadják.
Nálunk van 4 féle elõre kikeverve, bármelyiket lehet kérni, de receptre tényleg 1000ft körül van. Érdemes feliratni.
Attól függ, hogy mit kevernek bele. Ha nem viszel receptet, akkor drágább, és ha nincs nekik készen, akkor vissza is kell menned. Ha nincs receptem, akkor egyszerûen Neogranormon kenõcsöt veszek.
Neogranormon új tégelyes kréme nagyon jó, 100 ml 1000 ft, de drogériában is megkapod
Nálunk lehet kapni a patikában recept nélkül is. Én sokáig csak ezt használtam, aztán kaptam ajándékba Neogranormon popsikrémet. Sokkal jobbnak tartom, pedig én nagyon hittem a patikaiban.

Mennyibe kerül egy 5 méteres géztekercs a gyógyszertárakban?

vagy ha ilyen kiszerelés nincsen, akkor olyan kiszerelés, amit bárki ismer, az mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ha bemész egy gyógyszertárba ingyen és bérmentve tájékoztatnak errõl és megmutatják milyen kiszerelések vannak.

Ha bemész egy gyógyszertárba ingyen és bérmentve tájékoztatnak errõl és megmutatják milyen kiszerelések vannak.
A kérdező hozzászólása: Nem Magyarországon lakom, így ez a lehetõség kizárva. Néhány napja bementem egy gyógyszertárba (Angliában) gézt venni, és kb 1800 Ft-nak megfelelõ Fontot fizettem, és nem is 5 méter volt, hanem 3 körül (nem tudom pontosan) kicsengettem, és szitkozódtam amikor kiléptem az ajtón. Arra lettem volna kíváncsi, hogy Magyarországon is ilyen drága-e. (életemben nem vettem még gézt korábban se itt, se ott)
Tisztelt Kérdezõ! 5 m hosszú 8-12 cm széles géztekercs ára 200-300 HUF. (Minõség, gyógyszertár eltérések nyilván vannak.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)

Kb. mennyibe kerül a gyógyszertári kezdőcsomag a babának, amit a doki ír fel?

alkohol

Legjobb válasz: 3-4 ezer forint maximum. Egyébként nekem a patikus elárulta, hogy sima napraforgó olaj a gyógyszertári olaj, szóval egy idõ után nem vettem, csak átöntöttem (1 hónap után). Tápszert nem fog felírni, de az lényegesen megdobná ezt a listát pénzügyileg (illetve felírhat, de nem kell kiváltani, míg nem szükséges).

3-4 ezer forint maximum. Egyébként nekem a patikus elárulta, hogy sima napraforgó olaj a gyógyszertári olaj, szóval egy idõ után nem vettem, csak átöntöttem (1 hónap után). Tápszert nem fog felírni, de az lényegesen megdobná ezt a listát pénzügyileg (illetve felírhat, de nem kell kiváltani, míg nem szükséges).
Én 6 hónapja szültem, majdnem 9ezer forintot hagytunk ott a gyógyszertárban. Viszont fürdetõbõl is azt hiszem 3db-ot írt fel, és több dolog van amibõl többet írt.
3 éve kb 1500ft volt. Szerintem mára olyan 2000körül van, max 2500. De hátha szolgál valaki friss infóval.
Én 16 hónapja szültem, akkor 6000 volt.
kb 3500 ft. volt benne alkohol, hintõpor, fürdetõ krém 2db, láz kúp, d vitamin, k vitamin, popsikenõcs
A kérdező hozzászólása: Így már tudom kb mennyi lesz a vége, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Én is remélem, hogy nem kell majd a tápszer!!!!!!

Kineziológiai tapaszra lenne szükségem egy sima gyógyszertárban kapok? Ha igen kb mennyibe kerül?

Van esetleg vkinek tapasztalata? Ajánlották az iskolámban mert gyenge a bal kezem pincérnek tanulok és kevés a teherbírása a kezemnek, és az id?járás változásra is érzékeny.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom, hogy az elõzõ levelemet megkaptad-e? Gyógyszertárban nem nagyon lehet kapni kineziólógiai tapaszt. Inkább gyógyászati segédeszköz boltban, én az Egészség Plusz üzletében vettem 3500 Ft-ért Kindmax márkát, ami kategóriájában a legjobbak egyike. Ami külön jó volt, hogy adtak hozzá ingyenesen használati útmutatót és 10 féle testrész tapaszolását mutatja be, lépésrõl-lépésre, egyszerûen. A tapasznak nagyon jó a hatása, azonnal érezhetõ, külön jó, hogy nincsen átitatva gyógyszerrel, ill. egyéb vegyszerrel. Nézd meg a www.kindmax.hu weboldalt, oda is feltöltöttek egy csomó képet a tapasztásokról + a használatiban is. Üzletek, ahol kaphatsz: www.wellmed.hu

Szia! Nem tudom, hogy az elõzõ levelemet megkaptad-e? Gyógyszertárban nem nagyon lehet kapni kineziólógiai tapaszt. Inkább gyógyászati segédeszköz boltban, én az Egészség Plusz üzletében vettem 3500 Ft-ért Kindmax márkát, ami kategóriájában a legjobbak egyike. Ami külön jó volt, hogy adtak hozzá ingyenesen használati útmutatót és 10 féle testrész tapaszolását mutatja be, lépésrõl-lépésre, egyszerûen. A tapasznak nagyon jó a hatása, azonnal érezhetõ, külön jó, hogy nincsen átitatva gyógyszerrel, ill. egyéb vegyszerrel. Nézd meg a http://www.kindmax.hu weboldalt, oda is feltöltöttek egy csomó képet a tapasztásokról + a használatiban is. Üzletek, ahol kaphatsz: http://www.wellmed.hu

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!