Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül fogamzásgátló tabletta (31 db)

Magán nőgyógyásznál mennyibe kerül fogamzásgátló tabletta felíratása, úgy, hogy már szedek egyet már egy éve, de most váltanom kell?

Legjobb válasz: Ha korábban jártál nála, akkor ingyenes. Ha olyan helyre mész, ahol még nem voltál, ott vizsgálat, regisztráció, és úgy írja fel. Valószínüleg elküld vérvételre is. Nekem 9 ezer volt az éves vizsgálat.

Ha korábban jártál nála, akkor ingyenes. Ha olyan helyre mész, ahol még nem voltál, ott vizsgálat, regisztráció, és úgy írja fel. Valószínüleg elküld vérvételre is. Nekem 9 ezer volt az éves vizsgálat.

Valaki próbálta már a fogamzásgátló implantátumot? Mennyivel jobb/rosszabb mint a tabletta? Kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Annyival jobb mint a tabletta, ogy nem kell figyelni a rendszeres bevételre. A fogamzásgátló hatású hormon-implantátum a bõr alá beültetésre kerülõ kisméretû, vékony, henger alakú „eszköz”. Általában a felkar bõre alá kerül beültetésre. Hogyan mûködik? Az implantátum etonogestrelt, egy szintetikus progeszteron hormont tartalmaz, amelyet folyamatosan ad le a véráramba. Hasonlóképp mûködik, mint a minipill (tehát csak progesztogén hormont tartalmaz). Megakadályozza a petesejt kiszabadulását a petefészekbõl, és megváltoztatja a méhnyak nyálkahártyájának állapotát, hogy a spermiumok ne tudjanak rajta áthatolni. Mennyire hatékony az implantátum? Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy mintegy 60.000 menstruációs ciklusra sem jutott egyetlen terhesség. Melyek az implantátum elõnyei? • három évig hatékony (ill. ameddig el nem távolítják esetleg korábban) • a termékenység a kivétele után hamar visszaáll • a teherbeesés ellen azonnali védelmet nyújt • segítségével megelõzhetõ a méhrák • nem zavarja a szexuális együttlétet • nem rontja a csontok sûrûségét, általános állapotát Melyek a hátrányai? • szabálytalan, pecsételõ vérzést okozhat • mellékhatása lehet a hosszabb ciklus, gyengébb ciklus, cikluskimaradás, mellfeszülés, súlygyarapodás, acne • behelyezése helyi tüneteket okozhat (feldörzsölõdés, bõrsérülés) • májbetegség, emlõrák, mélyvénás trombózis, ill. méhbõl eredõ - nem diagnosztizált vérzés esetén nem alkalmazható Hogyan alkalmazzák? A fogamzásgátló implantátumot a felkar bõre alá kell beültetni, (jobbkezeseknek a bal karra ill. fordítva), a menstruációs ciklus 1.-5. napja között. A behelyezést helyi érzéstelenítés mellett végzik, egy steril, cserélhetõ eszköz, ún. applikátor segítségével. Kontroll céljából 3 hónap után fel kell keresni az orvost. Ha valaki úgy dönt, hogy teherbe kíván esni, az orvos eltávolítja az implantátumot, és a ciklus rövidesen normalizálódik.

Annyival jobb mint a tabletta, ogy nem kell figyelni a rendszeres bevételre. A fogamzásgátló hatású hormon-implantátum a bõr alá beültetésre kerülõ kisméretû, vékony, henger alakú „eszköz”. Általában a felkar bõre alá kerül beültetésre. Hogyan mûködik? Az implantátum etonogestrelt, egy szintetikus progeszteron hormont tartalmaz, amelyet folyamatosan ad le a véráramba. Hasonlóképp mûködik, mint a minipill (tehát csak progesztogén hormont tartalmaz). Megakadályozza a petesejt kiszabadulását a petefészekbõl, és megváltoztatja a méhnyak nyálkahártyájának állapotát, hogy a spermiumok ne tudjanak rajta áthatolni. Mennyire hatékony az implantátum? Klinikai vizsgálatokban kimutatták, hogy mintegy 60.000 menstruációs ciklusra sem jutott egyetlen terhesség. Melyek az implantátum elõnyei? • három évig hatékony (ill. ameddig el nem távolítják esetleg korábban) • a termékenység a kivétele után hamar visszaáll • a teherbeesés ellen azonnali védelmet nyújt • segítségével megelõzhetõ a méhrák • nem zavarja a szexuális együttlétet • nem rontja a csontok sûrûségét, általános állapotát Melyek a hátrányai? • szabálytalan, pecsételõ vérzést okozhat • mellékhatása lehet a hosszabb ciklus, gyengébb ciklus, cikluskimaradás, mellfeszülés, súlygyarapodás, acne • behelyezése helyi tüneteket okozhat (feldörzsölõdés, bõrsérülés) • májbetegség, emlõrák, mélyvénás trombózis, ill. méhbõl eredõ - nem diagnosztizált vérzés esetén nem alkalmazható Hogyan alkalmazzák? A fogamzásgátló implantátumot a felkar bõre alá kell beültetni, (jobbkezeseknek a bal karra ill. fordítva), a menstruációs ciklus 1.-5. napja között. A behelyezést helyi érzéstelenítés mellett végzik, egy steril, cserélhetõ eszköz, ún. applikátor segítségével. Kontroll céljából 3 hónap után fel kell keresni az orvost. Ha valaki úgy dönt, hogy teherbe kíván esni, az orvos eltávolítja az implantátumot, és a ciklus rövidesen normalizálódik.
fontos megjegyezni viszont, hogy volt pár jó nagy botrány abból, hogy egy csomó nõ teherbe esett, mert nem megfelelõen helyezték fel az implantátumot, és úgy nem védett de ha sikerül jól felhelyezni, akkor tényleg hat
Nekem ma ültették be, nem sokra rá elkezdtem szédülni, de eddig nincs bajom vele, kíváncsi vagyok, milyen lesz!

A fogamzásgátló tabletta felírásához pontosan milyen vizsgálatok szükségesek? Ez körülbelül mennyibe kerül? Egy teljes nőgyógyászati kivizsgálás mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Ahhoz, hogy a doki felírjon neked tablettát, elkell menned vérvételre, laborba és csinál egy rákszûrést. Nekem tök ingyen van. De lehet azért, mert 18 alatt vagyok. De persze az elsõ a nõdoki. Hozzá menjél elsõként mindenképpen.

Ahhoz, hogy a doki felírjon neked tablettát, elkell menned vérvételre, laborba és csinál egy rákszûrést. Nekem tök ingyen van. De lehet azért, mert 18 alatt vagyok. De persze az elsõ a nõdoki. Hozzá menjél elsõként mindenképpen.
Én tegnapelõtt voltam nõgyógyásznál, mivel áttérek a gyógyszerre.Semmi vizsgálat nem kellet(csak az aujjával nyúlt fel, és megnyomkodta a hasamalját, majd a mensimrõl kérdezett), és tök ingyen volt...
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát nekem elég lenne a vérvétel is, elég bizalmatlan vagyok a gyógyszerekkel szemben :S
Sztem orvos válógatja... :o/
Szia! Ez is dokifüggõ. Szerintem úgy vannak vele, h próbálj ki 1 fajtát, és ha az nem válik be, elküldenek vérvételre és új fajta tabit írnak fel. Olyan dokit keress, aki kér vérképet is. Bár halkan mondom (mert mindenki szerint kéne vérvétel), h szerintem sem olyan nagy baj, ha nem vesznek vért. Ha nem jó a tabi, úgyis egyéb jelei vannak pl. pecsételõ vérzés. Egyébként még májfunkciót is lehet kérni, mert azt roncsolhatja a tabi. De szerintem ezt már csak a nagyon hipohonderek kérik :-) Utolsó válaszadó voltam
A kérdező hozzászólása: értem, és ha nem magánrendelésre megyek, ott lehet kérni, hogy szeretnék vérvételt is? vagy ezt teljesen az orvos dönti el?
Szia! Valóban jó lenne, ha minden doki elküldene vérvételre meg hasonlókra. De a legtöbb nem teszi (még magánrendelésen sem - nekem is úgy írták fel a tabit, mondjuk semmi bajom tõle szerencsére). Szóval nem magánrendelés ingyenes, ha van taj-kártyád. Magánrendelésen nekem 7000 Ft volt a rákszûrés + tabi felírás.
ha magánredelésre mész akkor annyiba kerül amennyit õ kér... ha nem és 18 alatt vagy akkor ingyenes! de sztem mivel már nics vizitdij 18 felett is ingyenes
A kérdező hozzászólása: én szeptemberben töltöm a 19et...gondolom így már fizetõs
ha fizeted a tb-t, akkor ingyenes, és laborvizsgálatot végeznek, általában megvizsgál a nõgyógyász ott lennt. Megkérdi mire kell a gyógyszer: aktív szexuális élet, gyerek ellen, pattanások ellen, hormonzavar ellen, rendszertelen menzesz és hasgörcs ellen, vagy túl erõs vérzés ellen, vagy hízni szeretnél stb. A depressziósok nem nagyon szedhetik az ilyen gyógyszereket. Rákszûrést végez a doki egy kenetbõl, plusz érdeklõdik van e cukrod, vérnyomás problémád, dohányzol e, néhány bogyónál az emlõket is meg kell vizsgálni, nincs benne csomó stb.

Ki milyen fogamzásgátló módszert használ tabletta helyett? És mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Óvszert. Márkája válogatja, hogy mennyibe kerül.

Óvszert. Márkája válogatja, hogy mennyibe kerül.
A pesszárium is jó, a nõgyógyász határozza meg a méretét és egy zselé segítségével lehet felhelyezni. Csak felrakni kellemetlen aktus elõtt 3-4 órával, viszont nagyon hatékony és ugyanúgy érezheted a partnered. Ára kb egy ezres körül van + zselé. Szerintem megéri.
en pharmatex termekeket hasznalok es pg/53 minimikroszkopot. bar sokan nem biznak a pharmatexben, meg sokat hallani pharmatex babakrol...nem tudom...en 4 eve hasznalom es soha nem volt belole problemam...en azert valasztottam ezt mert paromnak nincs szuksege igy ovszerre (bar soha nem sirankozott miatta)es nekem sem kell hormonalis bogyokkal tomni magamat amitol nekem szemely szerint annyira fajtak a melleim, nhogy nem tudtam hason fekudni...szoval nekem 2 honap eleg volt a fantasztikus bogyokbol...
oh arak: minimikroszkop, 2000 forint alatt van, s egy egesz eleten at tudod hasznalni pharmatex termekek 2000ft korul vannak azt hiszem a tampon van magasabb aron.
megszakításos + termékeny napok (ált.6-9 napot nevezzünk ki erre) gumi ami, havi 500-1000 Ft
Megszakítás..... 0 Ft
Méhspirál 7 év 10.000 Ft kb.99%-os biztonság (mint a legjobb tablettáknál), a maradék 1%-ra a doki garanciát vállal. Nincs feledékenység. Általában már szült nõknek teszik fel, de szülés elõtt is felrakják csak utána kell járni.
Ha nem gond, ha becsúszik a baba akkor a megszakítás a legolcsóbb, de tudd, itt a legnagyobb a rizikó, hogy terhes legyél. Szóval nem ajánlanám. Esetleg ott van még a hüvelygyûrû.

Milyen alacsony hormontartalmu fogamzásgátló tablettát szedtek, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én Lindynette 20-at szedek, aminek állítólag nagyon kicsi a hormontartalma (még csak az elsõ levéllel szedtem be). Egyszerre 3 havi adagot váltottam ki (így írta fel a doki), így majdnem 7 ezer Ft-ot hagytam ott a gyógyszertárban. De végülis ha összeszámolod, majdnem annyiba kerül mintha mindig gumit veszel. :) (én legalábbis kiszámoltam, de ez persze attól is függ, mennyit vagy együtt a szerelmeddel.) De azt hiszem egy havi adagonként is fel lehet íratni! 20/L

Szia! Én Lindynette 20-at szedek, aminek állítólag nagyon kicsi a hormontartalma (még csak az elsõ levéllel szedtem be). Egyszerre 3 havi adagot váltottam ki (így írta fel a doki), így majdnem 7 ezer Ft-ot hagytam ott a gyógyszertárban. De végülis ha összeszámolod, majdnem annyiba kerül mintha mindig gumit veszel. :) (én legalábbis kiszámoltam, de ez persze attól is függ, mennyit vagy együtt a szerelmeddel.) De azt hiszem egy havi adagonként is fel lehet íratni! 20/L
Meliane- a 3 havi adag kb 6000, valamivel az alatt.
Igen, szinte minden gyógyszertárban más az ára a gyógyszereknek.
Utolsó elõttinek: Az hogy lehet, hogy én 6900-ért váltottam akkor ki a 3 havi Lindynettet? Van ahol olcsóbb?
gestomix 20... és 4900 körül szokott lenni :)
Hát én a Lyndinette 20-at 6000-ért váltottam 3 havi adagot, most Yadine-re váltottam az 7000 Ft
Elsõ válaszoló vagyok: Elvileg ha elmész dokihoz, akkor a neked legmegfelelõbbet írja fel, de akkor kérdezd meg ezt a másik gyógyszert, hátha olcsóbban megúszod! (Nekem sajna csak ezt ajánlották, mert durva menstruációs görcseim voltak, néha el is ájultam alatta, de ez most remélem segít. :) )
A kérdező hozzászólása: háát nálunk is ez van hogy többe kerül a gumi mint a 3 havi fogi ezért akarok váltani fogira, de valami olcsót keresek úgy kb. 5000-6000 Ft-ig.
Én egy régebbi fajtát szedek Tri-Regolt, de nekem semmi gondom vele és olcsó. 3 havi adag 3ezer. 8-9 éve szedem
A Milligest is alacsony hormontartalmu. 3havi adag: 5800ft, de 3honappal ezelött 5100körül volt (lehet hogy drágult, de lehet hogy csak a gyógyszertárakba mások az árak)

Fogamzásgátlót szeretnék. Hogy zajlik ez az egész vizsgálat és mennyibe kerül a magándoki és a tabletta ára milyen összeg körül mozog? 3 honapra elég ugye?

a barátommal lassan 2 éve leszünk együtt és már idejének látom h fogamzásgátlót szedjek!neki is sokkal jobb ha elmehet bennem nem??

Legjobb válasz: Az én magándokimnál ezek a vizsgálatok 6000 Ft-ba kerülnek, de 5000-10000 Ft-ért vizsgálják a betegeket. A vizsgálat elõtt kérdéseket tesz fel neked pl. - mi a panaszod/mi más egyéb ok miatt mentél hozzá (fogamzásgátló felírásánál tõlem megkérdezte, hogy én eddig mivel védekeztem), - a menstruációdról (mikor volt utoljára, rendszeres-e), - rákérdez korábbi betegségekre vonatkozólag is (nõgyógyászati betegség, mûtét), - gyógyszerallergiád van-e Ezután le kell vetkõznöd alulról, és fel kell feküdnöd a nõgyógyászati vizsgálószékbe. Kívülrõl megnézi a külsõ nemi szerved, hogy nincs-e valami rendellenesség vagy más probléma. Ezután hüvelytükör segítségével megvizsgálja a hüvely és méhnyak területét, hogy nincs-e vele valami probléma (pl. váladékozás, gyulladás). Kolposzkóppal (olyan mint egy távcsõ)nagyított képen is megnézi a méhszájat. Ezután kenetet vesz a rákszûrésre a méhnyak területérõl. Ezután két kézzel áttapintja a kismedencei szerveket (méh, petefészek), hogy kiszûrje a kóros elváltozásokat. Majd következik a mellvizsgálat: áttapintja a melleidet, hogy nincs-e csomó vagy egyéb kóros elváltozás. Ha talál problémát, azt megvitatjátok, ott lekezel vagy felírt valamit. Ha nem talál semmit, akkor ír egy receptet és felvilágosít a gyógyszer használatáról, mûködésérõl és esetleges mellékhatásáról. A gyógyszerek 5000-6000 Ft-ba kerülnek, és 3 hónap elég, igen. Ha elfogy, akkor visszamész, és felíratsz újra. Az én dokimnál ez idõpontkérés nélkül mûködik és ingyenes. Gondolom, ez másnál is így van. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett! :D Remélem, tudtam segíteni. :)

Az én magándokimnál ezek a vizsgálatok 6000 Ft-ba kerülnek, de 5000-10000 Ft-ért vizsgálják a betegeket. A vizsgálat elõtt kérdéseket tesz fel neked pl. - mi a panaszod/mi más egyéb ok miatt mentél hozzá (fogamzásgátló felírásánál tõlem megkérdezte, hogy én eddig mivel védekeztem), - a menstruációdról (mikor volt utoljára, rendszeres-e), - rákérdez korábbi betegségekre vonatkozólag is (nõgyógyászati betegség, mûtét), - gyógyszerallergiád van-e Ezután le kell vetkõznöd alulról, és fel kell feküdnöd a nõgyógyászati vizsgálószékbe. Kívülrõl megnézi a külsõ nemi szerved, hogy nincs-e valami rendellenesség vagy más probléma. Ezután hüvelytükör segítségével megvizsgálja a hüvely és méhnyak területét, hogy nincs-e vele valami probléma (pl. váladékozás, gyulladás). Kolposzkóppal (olyan mint egy távcsõ)nagyított képen is megnézi a méhszájat. Ezután kenetet vesz a rákszûrésre a méhnyak területérõl. Ezután két kézzel áttapintja a kismedencei szerveket (méh, petefészek), hogy kiszûrje a kóros elváltozásokat. Majd következik a mellvizsgálat: áttapintja a melleidet, hogy nincs-e csomó vagy egyéb kóros elváltozás. Ha talál problémát, azt megvitatjátok, ott lekezel vagy felírt valamit. Ha nem talál semmit, akkor ír egy receptet és felvilágosít a gyógyszer használatáról, mûködésérõl és esetleges mellékhatásáról. A gyógyszerek 5000-6000 Ft-ba kerülnek, és 3 hónap elég, igen. Ha elfogy, akkor visszamész, és felíratsz újra. Az én dokimnál ez idõpontkérés nélkül mûködik és ingyenes. Gondolom, ez másnál is így van. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett! :D Remélem, tudtam segíteni. :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen!nagyon aranyos vagy

Mennyibe kerül egy fogamzásgátló tabletta?

Melyik hatásosabb az esemény elõtti vagy utáni?:)

Legjobb válasz: olcsóbb, mint gyereket nevelni. fajtája válgatja

olcsóbb, mint gyereket nevelni. fajtája válgatja
fúh te nagyon el vagy tévedve
" Keress kérdéseket hasonló témákban: fogamzásgátlás, sör, szex, ital" :DD
4000 ft körül van havonta, csak nõgyógyász írhatja fel receptre egy alapos kivizsgálás (vérvétel stb.) után
fajta függõ. amit ismerek az 8ft 3hónapra
Nagyon sok helyrerakni való van itt... 1. Esemény utánit nem szabad csak úgy bekapkodni, korlátozottan szabad csak bevenni (asszem fél évente 1x). 2. Csak receptre lehet kapni a fogamzásgátlót, az orvos elõször elküldi a lányt laborvizsgálatra, majd felírja neki azt, mit a legmegfelelõbbnek ítél. Áruk elég széles skálán mozog, 2000 Ft-tól 10000 Ft-ig szokott lenni a 3 havi adag. Folyamatosan kell szedni minden nap.
az esemény elõtti tabletta az a fogamzásgátló, az kerül kb ilyen havi 2-3 ezerbe (amit írtam 8ezer 3hónapra, ez ugye 3x 21db tabletta) az esemény utáni tabletta az általában 1 szem tabletta, kb 5-7 ezer forint és csak a bajt hivatott megelõzni amikor kiszakadt a gumi, vagy valami balul sült el és terhesség alapos gyanúja áll fenn. rendszeres használata szigorúan tilos. más néven antibébi tabletta, 72órás tabletta mindkettõ vény köteles, nõgyógyászaton vagy sürgõsségi betegellátáson lehet felíratni õket.

Hogy tudnék fogamzásgátló tablettát venni? Mennyibe kerül? Kell hozzá nõgyògyászhoz menni?

16 éves vagyok. Most kezdtem el ugymond megismerkedni (fizikailag) a szexualitással! Anyunak nem merek errõl még szólni, korainak találnák(szerintem) és ettõl félek. Segìtséget szeretnék kérni. Ha szeretnék tabit venni ahoz kell nõgyógyászhoz mennem ? És ha kell, kell hozzá szülõ? Hallottam a 72órás eseményutániról .Ilyenkor alkalmas ez is? Gyògyszertárba kapok? Nagyon köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Ha szeretnék tabit venni ahoz kell nõgyógyászhoz mennem ? IGEN És ha kell, kell hozzá szülõ? 18éves korig IGEN Hallottam a 72órás eseményutániról .Ilyenkor alkalmas ez is? AZ CSAK BALESETKOR SZEDD Gyògyszertárba kapok? RECEPTRE IGEN

Ha szeretnék tabit venni ahoz kell nõgyógyászhoz mennem ? IGEN És ha kell, kell hozzá szülõ? 18éves korig IGEN Hallottam a 72órás eseményutániról .Ilyenkor alkalmas ez is? AZ CSAK BALESETKOR SZEDD Gyògyszertárba kapok? RECEPTRE IGEN
Inkább beszélj most anyukáddal, mint egy 3 hetes magzattal a méhedben.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Nem vagyok szakértõ benne, de 16 évesen a gumit ajánlom nektek. Ne tablettáz még. A 72 órás az csak az utolsó eset legyen, amikor már megtörtént a baj. Azt esemény utáninak nevezik. Nõgyógyászhoz el kell menned, miazhogy, õ tudja elmondani, hogy melyik típusút szedd. De mondom inkább maradjatok a guminál.
Ennyi idõsen inkább óvszert vegyetek, ne mérgezd magad ilyen fiatalon. Tabletta felírásához pedig kell orvos, meg kell nézzék nem-e van hajlamod trombózisra például, stb, hiába az elvileg alacsony hormontartalom, nem szabad játszani vele, orvos nézzen meg elõbb.
Soha ne bízz a fiukban annyira, hogy kockáztass, inkább nálad legyen mindig óvszer! A rendszeres fogamzás gátló szedését a te korodban én se tartom jó ötletnek inkább azt, amit az esemény után lehet bevenni!
Nemár, hogy az esemény utánit javasoljátok neki... amibõl egy évben max. 2-3 darabot lehet bevenni, annyira erõs... ez nem C-vitamin, hogy kapkodja az ember befelé, ráadásul hónapokra összezavarja a hormonháztartást...

Mennyibe kerül egy fogamzásgátló tabletta? 16évesnek odaadják? Nőgyógyászhoz 16évesen szülő nélkül lehet menni?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat Szolnok megyébõl: Én pár hónappal a 18. születésnapom elõtt mentem el elõször ilyen ügyben nõgyógyászhoz édesanyámmal. Amikor arról kérdeztük, hogy koromból adódóan veszélyes-e ez a fogamzásgátlási módszer, meglepõdve azt válaszolta, hogy 14-15 éveseknek is nyugodtan felírhatja már. Ennek ellenére is azt ajánlom, hogy beszéld meg szülõvel, mert nem olcsó mulatság, meg egyébként is komoly dologról van szó.

Saját tapasztalat Szolnok megyébõl: Én pár hónappal a 18. születésnapom elõtt mentem el elõször ilyen ügyben nõgyógyászhoz édesanyámmal. Amikor arról kérdeztük, hogy koromból adódóan veszélyes-e ez a fogamzásgátlási módszer, meglepõdve azt válaszolta, hogy 14-15 éveseknek is nyugodtan felírhatja már. Ennek ellenére is azt ajánlom, hogy beszéld meg szülõvel, mert nem olcsó mulatság, meg egyébként is komoly dologról van szó.
Az engedélyt nem tudom igazából, de 16 évesnek egy lelkiismeretes orvos még nem ad hormonokat. Csúnyán be tud kavarni. Na meg a szüleidet azért célszerû beavatni, mert esetleg nem tudod, hogy anyukád szedte régen és rosszul reagált, vagy a család kórtörténetében volt trombózis, vagy szimplán neked lesz és a szüleid nem fognak erre gondolni, meg nem tudják elmondani az orvosoknak, hogy miért. Szép dolog, hogy felelõsségteljesen akarsz védekezni, de ha szexelni elég felnõtt vagy, akkor nem lehet probléma anyuval megbeszélni, hogy komoly és rendszeres szexuális életet élsz (heti 1-2 alkalom miatt pedig nem éri meg gyógyszert szedni) Amúgy a 3 havi ára olyan 7-11 ezer között szokott lenni, fajtánként és patikánként eltérhet, mert nincs szabott ára. És ha dohányzol, esetleg az elmúlt 2-3 évben nem volt szabályos és rendszeres a ciklusod, akkor említsd meg az orvosnak, ezek kizáró okok lehetnek, és ha kamuzol, akkor saját magadat szívatod, mert pár év múlva majd nem jön össze a gyerek vagy ilyesmi.
Ha jól tudom csak 18felett.. kell a szülõi engedély, és nem 1tabletta van, hanem csomagba ha esemény utánira gondolsz, az 6000tõl kezdõdik, az mehet szülõ nélkül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Heti 1-2szex miatt is szedj nyugodtan tablettát. Nekem is ezt mták h ne szedjem csak ennyiért aztám abortusz lett belõle (pharmatex)

Fogamzásgátló tabletta mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Attól függ melyik én Stodettet szedek 3 hónapra 6500 Ft. De nekem tökéletesen bevált.

Attól függ melyik én Stodettet szedek 3 hónapra 6500 Ft. De nekem tökéletesen bevált.
Drága.
Asszony Tri-Regol-t szed 3000 pár száz forint. Neki bevált.
Van olcsó is, és drága is. Az enyém most 7000 felett van három hónapra.
Hát nem olcsó.Én azért sem szedem, mert nekem túl drága.Meg úgysincs kapcsolatom, szóval nem szedem.3 havi 8, 9 ezer forint.De vannak ennél drágábbak is.
Az enyém 3 hónapra 6000.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!