Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül fogadni (13 db)

Mi a válás menete? Mennyibe kerül? Ügyvédet kell fogadni? A közös hiteleknek mi lesz a sorsa?

Legjobb válasz: Nem kötelezõ az ügyvéd, de ajánlott. Menete: keresetlevelet adsz be, azt a bíróság kézbesíti a másik félnek is, majd kitûzi az elsõ tárgyalást. Ha nem közösen kéritek a válást, akkor ezt még mindenképpen el fogja halasztani azzal, hogy próbáljatok megegyezni (vagy kibékülni), a második tárgyaláson már elválhattok. Kötelezõ megállapodni vagy dönteni a kiskorú gyerek(ek)kel kapcsolatos kérdésekrõl (tartás, elhelyezés, láthatás). A közös vagyon megosztása (melynek a hitelek is részei) vagy ebben a perben, vagy akár külön, egy másik per keretén belül is történhet. Erre nézve a legajánlottabb az ügyvéd igénybevétele, mert nagyon oda kell figyelni a kis "apróságokra", elejtett mondatokra, stb. Elsõ körben meg kell határozni, mikor szûnt meg közöttetek a házassági életközösség (minél pontosabb dátummal) - ennek nagy jelentõsége lesz.

Nem kötelezõ az ügyvéd, de ajánlott. Menete: keresetlevelet adsz be, azt a bíróság kézbesíti a másik félnek is, majd kitûzi az elsõ tárgyalást. Ha nem közösen kéritek a válást, akkor ezt még mindenképpen el fogja halasztani azzal, hogy próbáljatok megegyezni (vagy kibékülni), a második tárgyaláson már elválhattok. Kötelezõ megállapodni vagy dönteni a kiskorú gyerek(ek)kel kapcsolatos kérdésekrõl (tartás, elhelyezés, láthatás). A közös vagyon megosztása (melynek a hitelek is részei) vagy ebben a perben, vagy akár külön, egy másik per keretén belül is történhet. Erre nézve a legajánlottabb az ügyvéd igénybevétele, mert nagyon oda kell figyelni a kis "apróságokra", elejtett mondatokra, stb. Elsõ körben meg kell határozni, mikor szûnt meg közöttetek a házassági életközösség (minél pontosabb dátummal) - ennek nagy jelentõsége lesz.
1. keresetlevél megírása, bíróságra beküldése. 30000 ft illeték befizetése vagy mentesség kérése szoc.alapon. 2. Ha van közösmegegyezés, elmenni a tárgyalásra, rábólintani, hogy igen, tartjuk magunkat a megegyezéshez, és helyrehozhatatlanul megromlott a házasság, bontsák fel. 3. Kb. 1 hét múlva már kezemben volt a papír, hogy el vagyunk válva, pedig gyerekek is vannak. Ha nincs közös megegyezés, akkor célszerû az ügyvédnél kezdeni, majd õ irányít.
A hitelek is felezõdnek, hacsak nem egyeztek meg másképp (pl.te maradsz a házban, és nem fizetsz lelépési pénzt a férjnek, de a hitelt vagy egy részét átvállalod, lehet sokféle egyezséget kötni). Közös megegyezésnél nem muszájügyvéd, de akkor én azt javaslom, hogy te add be, mert ha esetleg a férjed mégis egy ügyvéddel jelenne meg a tárgyaláson és felrúgja a közös megegyezést, te szépen hazamész, és nincs tárgyalás. Ha alperes vagy, nélküled is lesz...

T-mobil hálózatból szeretnék külföldre telefonálni, ott aki fogadná a hívásomat Vodafone- os, és így mennyibe kerül a hívás?

Legjobb válasz: Értem, köszönöm segítséged! Akkor neki kerül többe az a hívás, ugye?

A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm segítséged! Akkor neki kerül többe az a hívás, ugye?
Igen, kb. 50 Ft/perc a fogadott hívás ha EU-n belül van.
Ha magyar Vodafonos számot hívsz, akkor neked nem kerül többe, mintha idehaza lenne.

Mennyibe kerül videóst fogadni egy esküvőre?

Polgári esküvő lesz és utána hajnalig tartó lakodalom. Csak mert ezt szeretnénk nászajándékba az ifjú párnak, és szeretném tudni, hogy kb. mire számítsak?

Legjobb válasz: Bocsi h off de ez engem is érdekelne.

Bocsi h off de ez engem is érdekelne.
#9-es vagyok, esküvõfotózom. Verõfényes szombatokat és sok esküvõt neked hetes! :)
Hetes vagyok, esküvõi területen dolgozom én is, így nagyjából tisztában vagyok vele, a többi szolgáltatótól mit és mennyiért reális elvárni. :)
#7: Ha a fotósra hasonló árat írok reálisnak akkor lehurrognak, lepontoznak. Remélem Te nem jársz így pedig igazad van.:) #8: Sehogy. :)
6-os, milyen az, amikor a fotós és a videós is egyetlen ember? :o Nem bántásból, de nagyon kíváncsi lennék rá, hogy tudja egyszerre ellátni a két feladatot mondjuk a szertartáson, ahol minden pillanat fontos?
100-500 ezer forintig nagyjából. Ha az a cél, hogy legyen dokumentálva az esküvõ egy korrekt minõségû kamerával, minimális szerkesztéssel, akkor 100-150 ezer. Itt nagy durranást nem kell várni, de a végeredmény jó minõségû, korrekt szakmunka, ami 20 év múlva is megállja a helyét technikailag, azaz a kép nem remeg, a hang jó, minden rajta lesz, ami fontos. Ha zenés film jellegû végeredményt szeretnétek jól összevágott rövid klippel, hosszabb változattal, több kameraállással, mûvészi képkezeléssel, tényleg profi, mozifilmszerû érzelmi hatással, akkor úgy 300 ezertõl. A két árkategória közötti részt feltörekvõ, jó áron elérhetõ profik és túlárazott szakmunkások adják. 100 ezer alatt pedig a minõség is kétséges, csak mellékállásban dolgozó amatõrökre van esély.
Nekünk 150 lesz.10 perces videoklip, kb másfél órás rendesen összevágott video az egész ceremónia, lagziról.nem akartunk 5-6 órás teljes felvételt.így egybe lesz vágva minden fontos, vicces rész, van ahol zenei aláfestés van ahol a rendes hang.drága, de nagyon jó videos, õ a fotósunk is.de persze az nincs benne ebben az árban.
Érdemes körültekintõen eljárni, de valóban 100E környéke ami reális, persze lehet felfelé menni, így a minõség és a látásmód is javul általában.
elég húzós 70-100 ezer a legolcsóbb (Kecskemét)
ugyanannyi mint a fotós... 50 (falusi informatikus szintû)- a csillagos ég a határ... a reális olyan 80-100 körül van
Szerintem kategóriától függõen 70-110 ezer körül már lehet fogadni. Határ természetesen a csillagos ég.
2 éve 120.000 volt, 150 papírképpel, kültéri fotózás, polgári és templomi szertartás, vacsora, mulatság (kikérés nem volt) videózásával és fotózásával, cd a képekkel, plusz menüs dvd, 2 fõ végig ott volt, jó minõség. nagyon nem vagyok fotogén, de kihozták a legjobbat belõlem. a fotózást csak a kültérire gondoltuk, a többire csak videózást, de azt mondtuk a megrendelésnél, hogy fullosat kérünk, és azt gondoltuk, hogy végig videózik a videós. de a fotós is ott volt végig. szóval jó elõre tisztázni a részleteket, hogy mit jelent a "fullos".


Mennyibe kerül Vodafone-nal külföldi hívást fogadni percenként?

Legjobb válasz: Semennyibe. Fogadott hívásért magyarországon belül nem kell fizetned.

Semennyibe. Fogadott hívásért magyarországon belül nem kell fizetned.

Mennyibe kerül magán szülésznőt fogadni?

(mennyit adtatok?)

Legjobb válasz: Nincs olyan, hogy magan. Minden korhazban dolgoznak szulesznok, ha nem fogadsz, akkor annal szulsz, aki eppen akkor dolgozik/ugyeletes. Ha viszont fogadsz, akkor az ottani dolgozok kozul tudsz egyet, aki rendelkezesedre all a terhesseged alatt es a szuleskor felhivod, o pedig bemegy. Akar ejjel/unnepnapon, vagy, ahogyan elore megbeszelitek. En fogadam, akarmikor hivhatom, a baj van, ha uh-ra megyek talalkozunk, beszelgetunk picit:) 40 ezret fogunk neki adni, a dokimnak 50et. 33 hkm

Nincs olyan, hogy magan. Minden korhazban dolgoznak szulesznok, ha nem fogadsz, akkor annal szulsz, aki eppen akkor dolgozik/ugyeletes. Ha viszont fogadsz, akkor az ottani dolgozok kozul tudsz egyet, aki rendelkezesedre all a terhesseged alatt es a szuleskor felhivod, o pedig bemegy. Akar ejjel/unnepnapon, vagy, ahogyan elore megbeszelitek. En fogadam, akarmikor hivhatom, a baj van, ha uh-ra megyek talalkozunk, beszelgetunk picit:) 40 ezret fogunk neki adni, a dokimnak 50et. 33 hkm
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat.
Szombathely 20.000
Nekem magán szülésznõm volt! Õ egyik kórházban sincs állandón, de vezet szüléseket bent. Az õ tarifája 70.000ft volt. Abszolut megérte. Õ csinálta az nstket, meg a vizsgálatokat a saját rendelõjében. Nagyon jó szakember! Ja és ez Budapesten van.
hollandia figadott szuleszno aki barmikor megszul veled INGyen van Nincs halapenz nincs lefizetes a biztosito fizeti a magaszuleszno aki egeszterhesseged alatt kovet teged.
Szeged, 30.000
Én a szülés elõtt csak dokit fogadtam, neki 120.000 volt a tarifája. A szülésznõt pedig a doki választotta, mikor felmentünk a szülõszobára, az éppen rendelkezésre állók közül. Délután 3-kor kezdtünk, és mivel 7-kor volt nekik váltás, és szimpatikus volt a csaj, megkértük, hogy maradjon a végéig. Megkérdeztük, hogy mennyit kér érte, de azt mondta ránk bízza. Végülis 8-kor született meg a kislányom, utána volt ugyebár már 2 óra megfigyelés, és utána még lekísért a szobánkba. Mi ezért a plusz 3-4 óráért, ami miattunk benn töltött 25.000-et adtunk neki plusz két drágább üveg bort...
40-et adtam a szülésznõnek, 80-at a dokinak. A doki ennyit kért, a szülésznõ meg azt mondta hogy felét szokták kapni, mint a dokik. Tatabánya
Attól is függ melyik kórházban szülsz.Mindenhol megvannak a megszokott tarifák.Nálunk a szülésznõ 30-50 között szokott kapni, a doki 80-120ezer között.(Budapest)
A kérdező hozzászólása: köszi. könnyû szülést.
Békéscsaba 30.000 Ft

Amerikába kiküldeni sms-t pl ul New Yorkba. Mennyibe kerül? . Vagy onnan fogadni?

Legjobb válasz: Nézd meg a szolgáltatód weboldalán a díjszabásnál :)

Nézd meg a szolgáltatód weboldalán a díjszabásnál :)
Nem lehet nagy összeg. Én Ausztráliába kb.50Ft-ért küldöm.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!
A kérdező hozzászólása: Vodafone a szolgáltatóm...

Salgótarjáni kórházban hogyan lehet szülésznőt fogadni? Hová kell menni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mindenáron szülésznõt akarsz?Azért kérdem, mert ha bármi miatt esetleg császár lenne akkor õt tulajdonképpen fölöslegesen fizeted.Szerintem érdemesebb lenne orvost választani.Bár én is ott szültem szeptemberben, nekem egy szülésznõ volt csak szimpatikus, nem tudom mára nevét sajnos, alacsony, szemüveges nagyon rekedt hangú idõsebb nõ.Elõtte le a kalappal.Na nála szívesen szültem volna bár császár lett végül.Neked van már akit választanál onnan vagy még csak érdeklõdsz?(Én egyébként nst-n mondtam neki h nála szeretnék szülni, azt mondta nem tud bejönni csak a munkaidejében, így ha épp éjjel szülök akkor nála fogok, de nem tud vállalni senkit.A többi szülésznõ meg.....bármelyiket megverném ha szembejönne velem az utcán)

Mindenáron szülésznõt akarsz?Azért kérdem, mert ha bármi miatt esetleg császár lenne akkor õt tulajdonképpen fölöslegesen fizeted.Szerintem érdemesebb lenne orvost választani.Bár én is ott szültem szeptemberben, nekem egy szülésznõ volt csak szimpatikus, nem tudom mára nevét sajnos, alacsony, szemüveges nagyon rekedt hangú idõsebb nõ.Elõtte le a kalappal.Na nála szívesen szültem volna bár császár lett végül.Neked van már akit választanál onnan vagy még csak érdeklõdsz?(Én egyébként nst-n mondtam neki h nála szeretnék szülni, azt mondta nem tud bejönni csak a munkaidejében, így ha épp éjjel szülök akkor nála fogok, de nem tud vállalni senkit.A többi szülésznõ meg.....bármelyiket megverném ha szembejönne velem az utcán)
A kérdező hozzászólása: Hát jó lenne! 2éve szültem ott nagyon kivoltam lelkileg(ember megcsalt elhagyott stb) és jó lett volna a segitség de akkor sokan szültek viszont még igy is nagyon rendes volt ez a szülésznõ, de én se tudom a nevét sajna:) Akkor vörös rövid haja volt középkorú!Erõltetni nem fogom de nekem akkor nagyon hiányzott mellõlem egy segitõ társ!Bár most minden rendben a kapcsolatomban még....:D
A kérdező hozzászólása: Én a kisfiammal csak 1nst-re jutottam el:) utána megszületett!Köszönöm a válaszokat! Még mindig bazi gázok a csecsemõsnõvérek?
Nálunk csak úgy fogadhatsz szülésznõt, ha van választott orvosod is és megvannak az összeszokott párosok. Amúgy itt a szülésznõnek átlagban 10-30 ezer között adnak. Szóval szólni kell a választott orvosnak. De ez Fejér megye.
Nem semmi lehetett akkor a lelki állapotod, nem irigyellek:( Én tavaly egy hónapot feküdtem bent, befektettek a 38.héten mert faros volt a baba, persze még aznap megfordult, hogy befeküdtem de már nem engedtek haza és még túl is hordtam.2 napig hagytak vajúdni 5 perces fájásokkal, amik mindig leálltak, majd császár lett a vége.De amilyen embertelen, gusztustalan szülésznõk vannak ott....ahelyett, h segítettek volna BÁRHOGY, akár egy jó szóval is, esküszöm úgy tûnt élvezik, h ki van nekik szolgáltatva az ember, úgy beszéltek velünk, mint a kutyákkal...stb a csecsemõsök közt is volt 1-2 ilyen.Nem szoktam rosszat kívánni senkinek de ezeket fejbe tudnám rugdosni, ha találkoznék velük.Azóta ugyan visszaköltöztünk Pestre, de rémálmomban sem szülnék ott többet.Viszont természetesen vannak rendesek is, pl akit írtam neked az a nõ egy tündér.Lehet többet érnél egy megbízható barátnõvel, aki bemegy veled és veled van végig;)Mikorra várod a kicsit?
A kérdező hozzászólása: juni 15re vagyok kiirva, de ez a terhességem testileg nem a legjobb!:) Sajna barátnõm nincs mindenki külföldre ment én meg lebabáztam:D A párom meg majd a kicsire vigyáz. Hát nagyon szar a helyzet a kórházba minden szinten, nekem ott amit a gyerekemmel is müveltek hát katasztrófa!Elõre félek hogy mi lesz most!

Mennyibe kerül Dúlát fogadni?

Legjobb válasz: Biztosan különbözõek az árak, nálunk (Tatabánya)30 000-ért vállalja az a hölgy, akit én ismerek.

Biztosan különbözõek az árak, nálunk (Tatabánya)30 000-ért vállalja az a hölgy, akit én ismerek.
OFF bocsánat... de mi az orvosnak adtunk ennyit?! Érdekes.
az offoló nem tudom honnan ír, mert manapság a fogadott orvos tarifája 70-120 között van a szülésznõk, dúláké 30-40 körül...

Gyerektartásdíjjat akarom intézni, mennyibe kerül ez nekem? Ügyvédet is kell fogadnom, ha jól tudom.

Legjobb válasz: Nem kell ügyvéd.sokaknak nem lenne pénze rá,mégis elintézték.

Nem kell ügyvéd.sokaknak nem lenne pénze rá, mégis elintézték.
Miért kellene? A bíróságon van ingyenes jogsegély, segítenek megfogalmazni a keresetet, aztán kész.
A kérdező hozzászólása: A párom mondta, hogy ügyvédet kell fogadni, gondolom mivel az elõzõ házasságába született gyerekének is fizet csak jobban tudja , mint én.
Elsõ vagyok, menj be a bíróságra, tudd meg, hogy melyik napon adnak ingyenesen segítséget és akkor menj be, mindent elmondanak!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!