Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül fog pótlása (10 db)

Letört az egyik fogam és mozog is a megmaradt része. Mennyibe kerül a pótlása? Hogy fogják megcsinálni?

Legjobb válasz: Kihúzzák, majd pótlás. Ekkora sérülés már nem lehet másképp.

Kihúzzák, majd pótlás. Ekkora sérülés már nem lehet másképp.
Nekem egy ciszta miatt kellett kihúzni a fogam. Most várok hogy begyógyuljon a helye még kb.2-3 hét és utána lecsiszolják a két mellette levõ fogam és egy 3 -as koronát tesznek fel. Ez nekem 42.000 Ft-ba fog kerülni. 14.000 Ft egy korona nálunk. Utána néztem a fogbeültetésnek is de az nagyon drága, egy fog 200.000 Ft lett volna és fél éves a várólista.
a megmaradt részt kihúzzák és utána lesz. sztk-ban olcsóbb mint a magándokinál. a fogbeültetés télleg drága és nem is biztos, hogy sikerül, attól függ, h a titánt bírod-e
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hogyan pótolják?Mennyibe kerül ez az eljárás?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem és is ezt a "3-as korona" megoldást fogom választani, mivel a beültetés ezek szerint rengeteg pénz.

Kb mennyibe kerül 2 fog pótlása híddal? Rágófogak. Magánrendelő.

Persze tudom, hogy orvosa válogatja, de mik a tapasztalataitok?

Legjobb válasz: Tagonként 20-25 ezer forint. Nem vagyok fogász, de szerintem négy tagú kell, ha két fogad hiányzik. Hídnál lecsiszolják a szomszédos fogat is, ugye az fogja tartani a hidat.

Tagonként 20-25 ezer forint. Nem vagyok fogász, de szerintem négy tagú kell, ha két fogad hiányzik. Hídnál lecsiszolják a szomszédos fogat is, ugye az fogja tartani a hidat.
Ez full változó, ismerek olyan fogorvost, aki százezrekért csinálja, de vannak olyan fogtechnikusok, akik csinálnak, és olcsóbb mint az orvos.

Egy darab fog beültetéses pótlása implantátummal mennyibe kerül mindenestől?

Van több nagyon rossz állapotú fogam és nem egymás mellett vannak és nem akarok olyat hogy a többit lecsiszoltatni és hidat tetetni rá, ha nem túl drága beültetéssel szeretném pótoltatni ?ket.

Legjobb válasz: Nekem 2003-ban egy fogat kb 100e-ért ültettek be. Ha többet akarsz pótoltatni, az olcsóbb, mert nem kell minden fogat egyesével csavarozni. Két csavar szerintem 6 fogat is megtart, de kérdezd meg a fogorvost. Hol laksz? Ha Hajdú-Biharban, akkor tudok ajánlani egy jó orvost.

Nekem 2003-ban egy fogat kb 100e-ért ültettek be. Ha többet akarsz pótoltatni, az olcsóbb, mert nem kell minden fogat egyesével csavarozni. Két csavar szerintem 6 fogat is megtart, de kérdezd meg a fogorvost. Hol laksz? Ha Hajdú-Biharban, akkor tudok ajánlani egy jó orvost.
Na ezt felejsd el, hogy két csavar 6fogat megtart.ha a saját gyökereid lennének meg akkor sem csinálnának két gyökérre hat pótlást.Max egy impl.egy szünet(tag)lehet és újra egy implant, különben az implant kb két hónap alatt kifordul, kitörik a szádból és az nagyon durva.Amúgy sokmindentõl függ, hogy mennyibe kerül.Függ az implant gyártmánytól, hol csinálják stb.A magyar olcsóbb, de az is uolyan jó.Függ mennyi csontod van, lehet e egyáltalán implantálni, kell e csontpótló anyag stb..ezek mind drágítanak.Amúgy a legegyszerûbb ha kérdezõsködsz az ismerõseid között és felhívod azt a dokit akit sokan dícsérnek és megkérdezed telefonon keresztül mennyiért csin.ezt vagy azt.Lehet behív egy kontrollra akkor pontosabb dolgot is tud mondani, mert igazából akkor derül ki ha csinálnak egy röntgent és kiderül milyen állapotban vannak a fogaid.pesten tudok segíteni, írj privit ha kell doki...Egy fogtechnikus..
A kérdező hozzászólása: Az a baj hogy nem egymás mellett vannak a rossz fogak. :( Amúgy Békés Megyei vagyok, nem vagyok messze. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsot! :)
A kérdező hozzászólása: Elkérhetném a fogorvos címét? Köszönettel! :)


Szerintetek mennyibe kerül öt db fog pótlása?

A szemfogtól hátrafele 5 db fog pótlására lenne szükségem. El?tte szerintem mind az öt fogat ki kell húzni, mert régi módszerrel vannak betömve, már látni, hogy teljesen használhatatlanok. Porcelán fogra gondoltam.

Legjobb válasz: Nekem a hármas porcelán híd 60,000 volt. 20,000 tagonként. Akkor olyan 100,000 körül lesz neked. Viszont nagyon jól válassz orvost. Nekem az elsõ hidat egy barbár tette fel. Világosabb lett, és más formájú, mint az eredeti fogam, alatta begyulladt, és le is esett a híd. Utána elmentem egy másik orvoshoz, aki még a fogínyemet is plasztikázta, hogy nagyobb felületen tapadjon a híd, és nagyon pöpec lett. Senki nem vette észre, hogy nem saját fogak.

Nekem a hármas porcelán híd 60, 000 volt. 20, 000 tagonként. Akkor olyan 100, 000 körül lesz neked. Viszont nagyon jól válassz orvost. Nekem az elsõ hidat egy barbár tette fel. Világosabb lett, és más formájú, mint az eredeti fogam, alatta begyulladt, és le is esett a híd. Utána elmentem egy másik orvoshoz, aki még a fogínyemet is plasztikázta, hogy nagyobb felületen tapadjon a híd, és nagyon pöpec lett. Senki nem vette észre, hogy nem saját fogak.
darabja kb 25-nél kezdõdik. ha híd, akkor viszont 7 kell, mert valamire rakni kell. szal ha olcsó helyre mész, 200 körül megúszod kb. jó esetben.
elsõ, neked hol csinálták ilyen olcsón? és mikor?
#1 vagyok, 2 éve csinálták Pécsen.
akkor azért volt ennyi. már ott is drágább. pesten egy vagyon.
nálunk 13500 Ft darabja....porcelán...az olcsóbb nem is tudom mi 11500...
A kérdező hozzászólása: 6-os hol van az a nálunk?
Salgótarján Romsics doki
A kérdező hozzászólása: köszi.

Mennyibe kerül egy darab fogimplantátum beültetése? Valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy hogy mégis mennyire jó eljárás ez a fogak pótlására?

Legjobb válasz: Ha a darabonként ületeted be, az 100 fölött van ha jól emlékszem, de ez nagyon pénztárcafüggõ. Általában amúgy 2 rögzítõ pontot építenek be, és arra rakják a mûfogsort. Viszont egy teljes fogsor egyenkénti implantátumokkal helyettesítése egy kissebb autó ára. Nekem nincs, szóval nem tudok nyilatkozni a 2. kérdéssel kapcs.

Ha a darabonként ületeted be, az 100 fölött van ha jól emlékszem, de ez nagyon pénztárcafüggõ. Általában amúgy 2 rögzítõ pontot építenek be, és arra rakják a mûfogsort. Viszont egy teljes fogsor egyenkénti implantátumokkal helyettesítése egy kissebb autó ára. Nekem nincs, szóval nem tudok nyilatkozni a 2. kérdéssel kapcs.
Egy implantátum kb 200 ezer körül van, mindennel együtt! Ez a legjobb pótlás! Kapsz implantátumot, pár hónap gyógyulás meg csontosodás utána jön a felépítmény végül a korona! Nekem is lesz jövõre! Kuponos oldalakon szoktak féláron lenni!
Nekem van kuponos oldalról(120E/db kopletten).Macerás eljárás, de a végeredmény megéri, nagyon jól terhelhetõ mûfogakat lehet csinálni vele, de kell hozzá kb. 4 hónap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) követni fogom a kuponos oldalakat.

Mennyibe kerül egy fog pótlása? Hidas, és a csavarosé?

Legjobb válasz: Az implantátum nekem 2003-ban mindennel együtt nagyjából 100e volt. (1 fog)

Az implantátum nekem 2003-ban mindennel együtt nagyjából 100e volt. (1 fog)

Egy darab fog pótlása mennyibe kerül?

Úgy néz ki, hogy nem sikerül megmenteni a fogamat. Az egyik felsõ nagy metszõrõl van szó.

Legjobb válasz: én fogorvosomnál 150ezer volt mindennel együtt

én fogorvosomnál 150ezer volt mindennel együtt
Nem tudják csaposra megcsinálni?
Magánnáûl is különbözõ árak vannak De vannak akciók (pl. a mindentment-nél)
Én éppen hídon gondolkozom, inlay-vel elhorgonyzotton De nálad lehet gyökértömés cserével és csappal még lehet tenni valamit

Mennyibe kerül egy darab fog (rágófog pótlása)?

Legjobb válasz: Nekem kedvezményes implantátummal 120000 volt,híddal 70-80E-tõl,függ a korona tipusától.

Nekem kedvezményes implantátummal 120000 volt, híddal 70-80E-tõl, függ a korona tipusától.

Kb. mennyibe kerül egy fog pótlása?

Legjobb válasz: Orvosa válogatja (magándokinál csináltatod vagy állami helyen, milyen minõségre van pénzed).

Orvosa válogatja (magándokinál csináltatod vagy állami helyen, milyen minõségre van pénzed).
Ez kb. olyan kérdés, hogy mennyibe kerül egy szekrény. Attól függ, hogy mibõl szeretnéd a koronát, hol csináltatod és koronát akarsz, hidat vagy implantátumot. De mindképpen érdemes több orvoshoz elmenned és árajánlatot kérned.
Ahol én csináltattam, ott 17ezer egy porcelán korona, de neked gondolom híd kell, így annyiszor 17ezer amennyi fogra kell tenni
nekem az implantátum 160ezer volt nemrég tetettem fel cirkon koronát, az 70ezer volt
Lekopogom, még minden fogam megvan, de a barátunk most csináltatott egy négytagú pótlást és foganként 22ezret, azaz összesen 88ezret fizetett az sztk-ban. Mindenképpen kérj több orvostól is ajánlatot, mert még az sztk-ban is többféle minõségbõl lehet választani, nyilván eltérõ árakon.
Szia!Nekem négy fogam, /híddal együtt kb. 60 ezerbe fog kerülni.De orvosa válogatja.

Mennyibe kerül a felső álkapcson egymás mellett 4 fog pótlása?

Milyen módszerekkel lehet pótolni és ezek mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Implantátum, kivehetõ fogsor, meg még van egy csak az pontosan nem tudom mi.

Implantátum, kivehetõ fogsor, meg még van egy csak az pontosan nem tudom mi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!