Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül férfi (46 db)

Mennyibe kerül a klier fodrászatban egy férfi hajvágás?

A Páromnak keresünk jó és megbízható fodrászatot ahol minőségi hajvágást visznek véghez. Hosszú haja van a páromnak. Milyen fodrászatokat ismertek ahol az árak nem a csillagokat keresik, de nem is fog kihullani másnapra a haja.

Legjobb válasz: A Klier az jó hely ,én is oda járok ,a férfi hajvágást nem tudom mennyibe kerül , de azt tudom ,hogy a nõi hajvágás mosással együtt 5000-5300 Ft körül van azt hiszem ,bár nem nagyon emlékszem ,mert én kb. fél évente járok ,de kb.ennyibe kerül ,és szerintem nagyon megéri ,mert nekem például amikor megcsinálják a hajam , vagy 2 hónapig gyönyörû és egészséges szokott lenni.Ajánlom nektek :)

A Klier az jó hely , én is oda járok , a férfi hajvágást nem tudom mennyibe kerül , de azt tudom , hogy a nõi hajvágás mosással együtt 5000-5300 Ft körül van azt hiszem , bár nem nagyon emlékszem , mert én kb. fél évente járok , de kb.ennyibe kerül , és szerintem nagyon megéri , mert nekem például amikor megcsinálják a hajam , vagy 2 hónapig gyönyörû és egészséges szokott lenni.Ajánlom nektek :)

A Dm-ben mennyibe kerül a 20 vagy 25 ml-es Puma I'm going férfi parfüm?

A Rossmannban 2000 Ft-ra árazták le és ehhez szeretnék viszonyítani.

Legjobb válasz: szia! a Dm-be nem tudom mennyi, de a Rossmannba mától akciós 15-éig, és ott a 20ml-es nõi és férfi I'm going parfüm 1999 ft!:) szerintem nagyon megéri:)

szia! a Dm-be nem tudom mennyi, de a Rossmannba mától akciós 15-éig, és ott a 20ml-es nõi és férfi I'm going parfüm 1999 ft!:) szerintem nagyon megéri:)
bocsi, nem olvatam el a kommented:)
A kérdező hozzászólása: Télen olyan 4-6000 Ft volt, de az az 50 ml-s vagy a 20/25 ml-s?

A Marlboro Gold Touch mennyibe kerül? Tényleg 20 szálas? És férfi vagy női cigi?

Legjobb válasz: 19 szálas, és mi az hogy férfi vagy nõ cigi :D vékonyabb a rendes cigiknél, de azoknál a k*rva pálcáknál vastagabb.. és igen jó íze van, én utálom a marlboro összes termékét de ennek kellemes aromája van

19 szálas, és mi az hogy férfi vagy nõ cigi :D vékonyabb a rendes cigiknél, de azoknál a k*rva pálcáknál vastagabb.. és igen jó íze van, én utálom a marlboro összes termékét de ennek kellemes aromája van
Ku**apálca :) :) :) :) Ez mekkora :D:D:D

A fülkifúrás mennyibe kerül? és lehet-e külön férfi fülbevalót venni?

én 14 éves fiú vagyok,és ki szeretném fúratni a fülemet,mert kissé hosszúkás a fejem,és sokan mondták már,hogy jól állna a fülbevaló!A kifúrás mennyibe kerül?és lehet-e külön férfi fülbevalót venni?

Legjobb válasz: Helye válogatja kb. 1-3-5000 Ft (5000 már elég drága). Fülbevalóból természetesen van férfi. Egyébként az elsõ néhány hétben orvosi fém füles javasolt a gyulladást elkerülendõ, majd azt lehet cserélni. (sok helyen az orvosi fülbevaló benne van a kilövés árában)

Helye válogatja kb. 1-3-5000 Ft (5000 már elég drága). Fülbevalóból természetesen van férfi. Egyébként az elsõ néhány hétben orvosi fém füles javasolt a gyulladást elkerülendõ, majd azt lehet cserélni. (sok helyen az orvosi fülbevaló benne van a kilövés árában)
Kezdjük azzal, hogy a fület nem fúrják (egyik barátnõm is így mondja és qrvára idegesít...), hanem vagy lövik vagy szúrják... A legtöbb kozmetikus-fodrászszalonban is kilövik a fület, náluk olyan 1000-1200 ft-ért... Viszont egy igazi piercer szúrással intézi el a dolgot, és olyan 2000-2500 ft-ért csinálja meg... Ezekhez hozzájön még a fülbevaló ára... És igen, vannak direkt férfi fülbevalók is. :) Én inkább azt ajánlom, hogy egy piercerrel szúrasd a füled, ha igazán profi, akkor semmit nem fogsz érezni, sõt kontrollra is visszahív, hogy szépen gyógyul-e... :) 20/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm..:D
Igazán nincs mit. :P
Én az orromat 1600 Ft-t lövettem ki, és azt hiszem , hogy a füllyukasztás, meg 1400-1500 Ft!
A kérdés kiírójának: Kilövetted már a füledet az elmúlt 4 hónap alatt? Sok hasznos választ kaptál a kérdésedre? Segítségük által döntöttél, hogy milyen fajtájú legyen?
Válasz az utolsó kérdésedre: Nem lehet kimondottan ún. férfi fülbevalót venni, csak esetleg úgy mondják h. férfiak által kedveltet. Ha bemész egy ékszerüzletbe, ott úgyis tudják a trendeket és megkérdezik mibõl szeretnél stb. Van arany, ezüst, orvosi fém stb. Sõt a köveset kristálynak hívják. Szerintem a kristály a legjobb :D
A kérdező hozzászólása: *mennyibe
nõi vagy férfi?

Mennyit ér, vagy mennyibe kerül egy széki férfi posztómellény?

Természetesen kék színű ez a népviseleti darab. A néptáncosok kellékboltja honlapján erről nincs információ.

Mennyibe kerül egy casio quartz vízálló, digitális férfi karóra?

Legjobb válasz: Zömében néhány ezer és sok tízezer között találod õket. Vannak persze jócskán efölötti árban is. Remélem, ezek alapján sikerült pontosan belõnöd a kívánt tipust.

Zömében néhány ezer és sok tízezer között találod õket. Vannak persze jócskán efölötti árban is. Remélem, ezek alapján sikerült pontosan belõnöd a kívánt tipust.
Az enyém pl. 50000–ft volt új korában.

Mennyibe kerül a férfi pénisz feltöltés? ( Persze a normális plasztika sebészetben készített feltöltés )

Egyben kell e kifizetni vagy részletben vagy hogy megy ennek a menete?? Meg ha valaki csinált már ilyet akkor mi a tapasztalata ??!!!

Legjobb válasz: Az urológusok azt mondják, hogy nem éri meg, mert sok a szövõdménye és gyakran náluk landol a beteg, lerohadni készülõ farokkal.

Az urológusok azt mondják, hogy nem éri meg, mert sok a szövõdménye és gyakran náluk landol a beteg, lerohadni készülõ farokkal.
Nem érdemes megcsináltatni. Láttam ilyet, undorítóan nézett ki: egy látszólag vastag farok végén egy vékony kis pici makk virított. Olyan volt, mint egy hotdog, vastag kiflivel és vékony virslivel. Tehát messzirõl ordítani fog róla, hogy ez egy mesterséges feltöltött pénisz, aki meglátja, kiröhög.
2. vagyok, bocsi hülyeséget írtam. Akinek én láttam az saját magának otthon vazelinnel töltötte fel, az tényleg veszélyes és ocsmány lesz. De ha orvos csinálja akkor teljesen jó lesz az eredmény, nagyon sok ilyen mûtétet végeznek. Semmi extra, bonyolult nincs benne. Szegeden Pajor professzort keresd meg, azt hiszem õ is csinál ilyet. Biztos, hogy egyben kell fizetni, a többit majd õ elmondja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!