Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül esküvői ruha (10 db)

Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése mostanában?

Olyan irjon, aki már kölcsönzöt és biztosat tud nekem mondani, hogy neki mennyi volt.

Legjobb válasz: Szia!Az én ruhám 89ezer Ftba kerül!Most júniusba lesz!alapból 100ezer lett volna, de engedett a szalonos, ebben benne van minden, kesztyû, boleró, kistáska, csipkeesernyõ a fotózáshoz, és a menyecskeruha is!Egy Mori Lee ruha, az új kollekcióból! A tavalyi ruhák, azok 75ezerbe kerülnek!volt is egy Mori Lee amibe beleszerettem, de végül a másik mellet döntöttem :) Voltak az olcsó kategóriák 45ezer ftért, de ezekhez semmi nem jár, a menyecske ruhát külön kell hozzájuk kölcsönözni!Remélem tudtam segíteni!

Szia!Az én ruhám 89ezer Ftba kerül!Most júniusba lesz!alapból 100ezer lett volna, de engedett a szalonos, ebben benne van minden, kesztyû, boleró, kistáska, csipkeesernyõ a fotózáshoz, és a menyecskeruha is!Egy Mori Lee ruha, az új kollekcióból! A tavalyi ruhák, azok 75ezerbe kerülnek!volt is egy Mori Lee amibe beleszerettem, de végül a másik mellet döntöttem :) Voltak az olcsó kategóriák 45ezer ftért, de ezekhez semmi nem jár, a menyecske ruhát külön kell hozzájuk kölcsönözni!Remélem tudtam segíteni!
Nekem 103e Ft a kölcsönzés, 10e Ft a menyecske ruha +12.500Ft a koszorúslány ruha. /Veresegyházon kölcsönzöm/
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)
nekem 110 ezer volt, ebben benne van egy DEMETRIOS ruha, abroncs, kesztyû, menyecske ruha, bolero, tisztítás és igazítás. januári ár
Ja, utolsó vagyok.Pest agglomerációban van a kölcsönzõ egy városban.
Nekem 70ezer lesz a kölcsönzése.Rám varrják a ruhát én leszek az elsõ, aki felveszi.A kölcsönzõssel egyeztettünk, hogy nekem és neki mi tetszik és úgy készül a ruha.Kapok hozzá kölcsön bolerót és abroncsot, ezért plusszt nem kell fizetni.Tuti az összeg, mert 2 hónap múlva kész kell legyen:-)
Sógornõmé 90e Ft volt, kapott kedvezmény (azt hiszem 110 lett volna), mert a koszorús lány ruhákat is onnan kölcsönöztük. És a menyasszonyi ruhára való tekintettel a koszorúslány ruhákra is adtak kb 5-10% kedvezményt. Szerintem nagyon sokat számít hol kölcsönzöl! Nézz körül alaposan! Sok boldogságot!
Kb 70-300 ezer között van. Én 38-ért vettem külföldrõl újonnan a saját méreteimre szabva, 34-ért adtam el. :)
Szia! Bocsi, hogy belekontárkodok.. Az én ruhám eladó, ha érdekel :) Újonnan vettem, tavalyi modell, 36-40-es méret. A kölcsönzési árak töredékéért eladó, van hozzá minden, ami kell :) Ha érdekel, írj privit, küldd el az e-mail címed és küldök meghívót a webalbumomhoz, meg tudod ott nézni a ruhát :) Egyébként székesfehérvári vagyok...
Az enyém két éve 160 ezer volt!
Nekem 80 ezer + 10 ezer a menyecske ruha. A 80 ban benne van minden a kesztyûtõl a boleróig.
az én ruhám kb 50.000 lesz, azért írom, h kb, mert Sk-ból kölcsönzöm, a pontos összeg 180 euro. ebben az árban a ruha és az abroncs van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is kb ennyire gondoltam. :)
Én ruhám kölcsönzése eredetileg 109 ezer lett volna, de ismerõs által csak a felét kellett kifizetnem, tehát 54.500 ft+35 ezer a menyecske ruha, a kiegészítõket ingyen kaptam!

Mennyibe kerül egy 2009-es modell esküvői ruha bérlése? Kb?

Legjobb válasz: Függ attól,hogy területileg hol bérled,városban üzletek közt is van különbség.Az ár,nos 70tõl felfelé és határ a csillagos ég.A szalonokban még rászoktak tenni amolyan biztosítási pénzt is,én voltam olyan esküvõn ahol a ruha bérelten 150 volt és falusi parasztos lagzi volt,homokos talajjal.A mennyasszony szegny egész éjjel feszengett,nehogy bepiszkítsa a ruhát,mert akkor 200at fizettettek volna vele,ami lássuk be nem kicsit gáz:S. Szóval változó,ha nagyon olcsón akarsz akkor a legegyszerûbb ha megvarratod.Anyum exfõnökének a lányának voltunk az esküvõjén.30ért varratott ruhát de én olyan gyönyörû még nem láttam(ez olyan 6-7 éve lehetett),pedig értek hozzá.Szûkített sellõfazonû volt,mint a 20-30as években amikor a nõk összekötötték a hosszú szoknyájukat alul,hogy ne fúlja fel a szél kocsikázáskor,nagyon szép volt és olcsón megúszta.Tényleg az a legegyszerûbb ha varratod,örök élmény marad és olcsóbban kijössz:))

Függ attól, hogy területileg hol bérled, városban üzletek közt is van különbség.Az ár, nos 70tõl felfelé és határ a csillagos ég.A szalonokban még rászoktak tenni amolyan biztosítási pénzt is, én voltam olyan esküvõn ahol a ruha bérelten 150 volt és falusi parasztos lagzi volt, homokos talajjal.A mennyasszony szegny egész éjjel feszengett, nehogy bepiszkítsa a ruhát, mert akkor 200at fizettettek volna vele, ami lássuk be nem kicsit gáz:S. Szóval változó, ha nagyon olcsón akarsz akkor a legegyszerûbb ha megvarratod.Anyum exfõnökének a lányának voltunk az esküvõjén.30ért varratott ruhát de én olyan gyönyörû még nem láttam(ez olyan 6-7 éve lehetett), pedig értek hozzá.Szûkített sellõfazonû volt, mint a 20-30as években amikor a nõk összekötötték a hosszú szoknyájukat alul, hogy ne fúlja fel a szél kocsikázáskor, nagyon szép volt és olcsón megúszta.Tényleg az a legegyszerûbb ha varratod, örök élmény marad és olcsóbban kijössz:) )
110 e-tõl felfele. Voltam egy olyan szalonban, ahol barátilag 130 e-ért akarták kiadni, úgy, hogy már volt valakin, az anyag meg volt törve, és az esküvõnkig még 3 embernek volt kiadva. Ehhez még plusz kiegészítõk bérlése... 2008-as francia Hervé ruhám lesz, senkin nem volt még, az esküvõig már nem is adják ki, 80 e-ért bérlem, ebben benne van a spanyol földig érõ csipke fátyol, összes kieg, ékszerek, és egy a menyasszonyival megegyezõ abroncsos újasszony ruha is.
Lehet a sellõs kijött, de egy nagy abroncsos varratva nem jön ki 30 e-bõl!
Függ a településtõl, de egy településen belül is változó a szalonokban ki mennyiért edja. Nekünk 2008-ban volt az esküvõnk, egy csodaszép ruha lett a választott, amit én viseltem másodiknak kellékkel együtt 60.000-bõl kijött. Ráadásul a szalonban lévõ nõ iszonyúan értett ahoz, hogy kinek milyen ruha áll jól, milyen egyéniséghez mi illik. A nyakláncot kellett csak megvenni, de én ismerõs által kivételt élvezve fizettem érte 1-2eFt-ot. Most találtam: Egyedi készítésû esküvõi ruhák már 50 ezer Ft-tól! campanellaszalon.hu/

Mennyibe kerül egy esküvői ruha?

A kérdés látszólag nem tartozik ebbe a témába, de mégis. Volt egy ilyen kérdés itt gyk-n, hogy nekünk melyik esküvői ruha tetszik. A kérdező másfél millió forintot tervez az esküvői ruhára. Lehet, hogy én vagyok fukar, és férfi szemmel nem érthetem meg e döntés értelmét, de miért kell egy ilyen drága ruha? Olyan kis időre minek ennyit költeni? Nekem ez már nagyon feleslegesnek tűnik. Valóban ilyen drágák a ruhák, vagy ez ilyen elég extra ártartományban van?

Legjobb válasz: Az esküvõiparban a határ a csillagos ég, ami az árakat illeti :) Egyébként nyilván sok mindentõl függ a dolog. Ha mondjuk én is valami gazdag örökösnõ lennék és az életvitelem amúgy is nagyfokú költekezéssel járna, akkor nyilván lehet nekem se okozna gondot egy ilyen felsõ kategóriás ruha. Amúgy pedig jelenleg az egész házasságkötésünkre se vagyok hajlandó másfél milliót áldozni :D Ja és mondom ezt nõként :) De csak hogy a ruháknál maradjunk, igen, nagy szórás van az árakban, számít hogy mondjuk a legfrissebb modell, ki a tervezõje, esetleg te leszel az elsõ aki kikölcsönzi, vagy már egy bejáratott darab. Akkor ott vannak a különbözõ fazonok, van-e rajta csipke vagy gyöngy, mi a ruha anyaga, kölcsönzés lesz, vagy megveszed, esetleg varrónõnél varratsz saját elképzelés vagy hozott kép alapján.... bõven el lehet költeni nem kevés pénzt, ha az ember lánya belelendül a témába :)

Az esküvõiparban a határ a csillagos ég, ami az árakat illeti :) Egyébként nyilván sok mindentõl függ a dolog. Ha mondjuk én is valami gazdag örökösnõ lennék és az életvitelem amúgy is nagyfokú költekezéssel járna, akkor nyilván lehet nekem se okozna gondot egy ilyen felsõ kategóriás ruha. Amúgy pedig jelenleg az egész házasságkötésünkre se vagyok hajlandó másfél milliót áldozni :D Ja és mondom ezt nõként :) De csak hogy a ruháknál maradjunk, igen, nagy szórás van az árakban, számít hogy mondjuk a legfrissebb modell, ki a tervezõje, esetleg te leszel az elsõ aki kikölcsönzi, vagy már egy bejáratott darab. Akkor ott vannak a különbözõ fazonok, van-e rajta csipke vagy gyöngy, mi a ruha anyaga, kölcsönzés lesz, vagy megveszed, esetleg varrónõnél varratsz saját elképzelés vagy hozott kép alapján.... bõven el lehet költeni nem kevés pénzt, ha az ember lánya belelendül a témába :)
Erre mondják, hogy nem vagyunk egyformák. Én nem ülök a pénzemen, attól senkinek nem lesz jobb. Azzal, hogy költöm, viszont sok örömet okozok magamnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadóval egyet értek, én is ilyen véleményen vagyok.
vigyelj...nekem nem okozott gondot 26 évesen kifizetni az esküvõnket...maradt vissza nem kevés pénzünk utána...de akkor sem éreztem azt, hogy nekem el kellene szállnom a ruhával...meg is tudtam volna venni...de nem tettem, mert minek? Azért mert van pénzem, nem vagyok pazarló... és igen, gondolok arra, amikor megveszek egy farmert 28 E ért, hogy basszus ebbõl más 2 hétig megél, de egy farmerre szükségem van, az a farmer 5 év múlva is farmer lesz...de egy menyasszonyi ruhát soha többé nem fogok viselni...azért, hogy eladjam, akkor inkább kölcsönzöm, azért hogy a szekrényben álljon? minek? szimplán hülyeség.. azért mert az ember valamit megengedhet magának, nem kell, hogy hülye legyen, vagy úgy viselkedjen...
13.: ezt rohadtul nem tudhatod. 18 évesen valószínûleg én is ezt mondtam volna, most, hogy sokkal jobban állok anyagilag már máshogy gondolom. Nem arról van szó, hogy nem kottyanna meg 2-3 millió ft, de pár hónap alatt félre tudjuk tenni. Akinek meg egyáltalán nem nagy összeg ez, az röhögve kifizeti és nem gondolkodik ilyeneken, hogy más lakást vesz ennyiért.
Nem hiszitek el, de kiadnátok ennyi pénzt. Ha annyi pénzetek lenne, hogy már össze se tudnátok számolni, akkor eszetekbe sem jutna olcsó ruhák közt nézelõdni. Eleve más körökben mozognak a milliomos/milliárdos emberek, nem is hallottak még a Boglárka szalonról valószínûleg. De amíg nem tapasztaltátok, nem tudjátok ezt megérteni, ez mondjuk világos.
Félreértettél. Ha lenne annyi pénzem, akkor sem adnék ki ennyit egy ruháért.
A határ a csillagos ég... Az átlag minõségi ruhák, (amik nem utánvaratottak) kölcsönzési díja 100-150e ft, ezek megvétele kb 100-200e Lehet találni gyönyörû ruhát 100 alatt is megvételre(30-40E ért)..de rizikós... 1, 5m én aem adnék ki ruhára, ha lenne felesleges annyim sem, mert szerintem az már nagyon elszállt (fõleg, hogy a kérdésben szereplõ ruhákat 100ért sem kölcsönözném ki, mert nekem nem tetszenek) Ugyhogy egyet kell értsek veled...én.Is fukar volnék...pedig a ruhámért kölcsönözve anno 100 feletti összeget fizettem... A fotóst leszámítva ez volt a legdrágább tétel az esküvõnkön...
10: de gondolom azt te is sejted, hogy aki megvehet 5 millióért egy ruhát minden gond nélkül, az nem egy 5 milliós lakásban él. Az emberek eltérõ anyagi helyzetben élnek, te nyilván el sem tudod képzelni, hogy 5 milliót kiadj egy "textilért", másnak meg annyira természetes, és annyira nem terheli meg a pénztárcáját, mint ahogy neked természetes az, hogy veszel egy májkrémet a sarki kisboltban. Amíg nem éltél ilyen körülmények között, fel sem tudod fogni, milyen az. Addig persze, hogy ostobaságnak tartod. Akinek megadatott, hogy jól éljen, és naponta keressen meg több millió forintot, attól ne várjuk már el, hogy egy 50 ezres 15x viselt besárgult ruhát vegyen fel a 100 ezres esküvõjén. Úgy, mint ahogy a szegények felé sincs elvárás, hogy milliós tételt fizessenek ki az esküvõre, hisz nem tudják megtenni.
5 millióért egy lakást lehet venni, merõ ostobaságnk tartok ennyi pénzt kiadni egy textilért, csak azért mert a tervezõt gipsz jakabnak hívják...
Én 60ért vettem szalonból, minden kiegészítõvel.
Én nem márkáõs ruhát akartam, hanem csupán egy ruhát ami tetszik és amiben igazán gyönyörûnek érezhetem magam. Nem érdekelt ki csinálta a ruhát, nem volt fix elképzelésem az anyagokról, mondjuk 1, 5 milliót ha akartam volna se tudtam volna ruhára költeni. Anyukám barátnõje javasolt egy szalont, ahol helyben készítik a ruhákat. Vannak kész ruhák is, de elképzelés alapján is megvalósítanak bármit. Én ott találtam meg a ruhámat, ami egy kész ruha volt, de mivel én eléggé alacsony vagyok így rám is alakították. A ruha alsószoknyával, abronccsal, méretrealakítással, esküvõ elõtti vasalással 72.000 forintba berült. Nyilván elfogult vagyok, de ha most kéne választanom is ezt a ruhát választanám, mert azóta sem találtam olyan ruhát ami jobban tetszene.
Azért a 10-15 millió kezdõösszegnek már nagyon magas, Galia Lahav ruhákat már 3-4 milliótól kapni, és pl. Michael Cinco ruhák is 5 milliótól kezdõdnek. Pedig õk az általam emlegetett haute couture kategóriába tartoznak, méghozzá az élvonalba.
Én is válaszoltam annál a kérdésnél. Én is kevésnek találtam azt az árat az általa emlegetett ruháért, mivel azok magasabb árkategóriába tartoznak. Az enyém egyébként 1, 8 millió forint volt, egyedi tervezésû, a kedvenc magyar tervezõmtõl, Benes Anitától. Szerintem az 1, 5 millió forint nem extra ártartomány. Valószínûleg õ vásárolni akar. A bérlés nem kerül ennyibe, viszont megvásárolni sokkal drágább egy ruhát, pláne egy neves tervezõét. Az extra ártartomány 10-15 millió felett kezdõdik szerintem. Ha valaki megteheti, hogy drága ruhát vásárol, akkor miért béreljen 30 ezerért olyat, ami nem tetszik neki? Persze azt én sem tartom ésszerûnek, hogy valakinek 5 évig kell spórolnia egy drága ruhára, mert máshogy nem tudja megfizetni. Az inkább spóroljon másra.
Ha megteheti, miért ne költsön rá annyit? Egyébként kb. 30.000 ft-tól több millióig terjed a határ. Normál árkategóriának kb. 2 millióig számít, 2.5-3 millió ft körül kezdõdik a haute couture (luxuskivitelezés). A különbség a tervezõ nevébõl, az anyagok minõségébõl (pl. eredeti, 100% természetes selyem vagy üzemi, poliészter?), a varrás helyétõl (Kínában vagy épp Franciaországban készült-e) és milyenségétõl (kézzel vagy géppel - bizony a haute couture ruhák díszítése pl. 100%-ig kézzel varrott, tehát kézzel applikálnak rá minden apróságot, nem géppel.) is függ, meg persze még ezer más tényezõtõl. A kérdezõ által körülírt ruha egy átlagosan drága darab, jó nevû márkától, de nem extrém.
Csajszika ott sincs tisztában az árakkal, azok a ruhák 10e dollár fölött kezdõdnek, az még kb 2, 5 milla!!!
Beteg árak vannak. Pedig az anyagköltségük mindnek hasonló. Testvérem Ukrajnából egy gyönyörû szép ruhát vett vadonatúj 25 000ft ért. Szebb volt mint egy másik ismerõsöm itthon 200 000ft ért vásárolt ruhája. Csak pökhendiség kiadni vagyont azért amit néhány tízezerbõl legyártanak ugyan úgy Kínában.
tudod, ez olyan, mintha azt kérdeznénk, hogy mennyibe kerül egy autó.Tudsz rá válaszolni?Én igen. 200ezertõl, vagy alatta, 200 millióig, vagy felette. menyasszonyi ruha van 12ezerért a használtruhásnál, és van több millió forintosig a francia divatszalonokban.Ki mit engedhet meg magának. Ilyen egyszerû.
Egyetértek a 18-assal. És itt még mindig arról van szó, hogy aki ennyiért vesz esküvõi ruhát, az nem 30.000-es farmert hord, hiába az már jó minõség. Az bizony méretre varrott tervezõi ruhákat hord, többszázezres árakért, és nem 1-2 darabot, hanem tele van vele a gardróbja. Miért? Mert nem számít neki a pénz. Mások vagyunk, más anyagi körülmények között élünk. Nekem pl. Németországban egyáltalán nem kottyan meg 30, sõt 60.000-ért sem egy farmer, és nem is 5 évre kell vennem. Otthon meg valóban, van aki 60-ból él egy hónapban.


Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése?

Februárba lesz kering?nk és arra kell kölcsönözni ruhát 3 napra. nem akarok nagyon márkásat vagy ilyesmi. Szóval körülbelül mennyibe fog kerülni? hallottam olyat is hogy jobban megérni varratni. ez igaz?

Legjobb válasz: õhm most akkor esküvõre kell? figyi mi a szalagavatós táncra a keringõruhákat kb esküvõiruha kölcsönzõbõl hoztuk és 10-30ezer között mozognak az árak. rád is igazítják. szerintem nem drága. tudok egyébként egy eladó 1x használt ausztriában vett szép fehér ruhát (nem az enyém :D), ami eladó

õhm most akkor esküvõre kell? figyi mi a szalagavatós táncra a keringõruhákat kb esküvõiruha kölcsönzõbõl hoztuk és 10-30ezer között mozognak az árak. rád is igazítják. szerintem nem drága. tudok egyébként egy eladó 1x használt ausztriában vett szép fehér ruhát (nem az enyém :D), ami eladó
A kérdező hozzászólása: keringõre kell:D

Mennyibe kerül egy esküvői ruha megvarratása? És hol tudok hozzá anyagot venni?

Legjobb válasz: ez az anyagtól és tervezötöl függ. kb 80.000-töl, de ugye a ruha sokat függ az anyagtol meg a varrónötöl. tavaly a barátnöm ugy varatte és hát elég furi ruha lett, valahogy sehogy nem állt rajta. ha nagyon egyszerüt akarsz akkor érdemes.

ez az anyagtól és tervezötöl függ. kb 80.000-töl, de ugye a ruha sokat függ az anyagtol meg a varrónötöl. tavaly a barátnöm ugy varatte és hát elég furi ruha lett, valahogy sehogy nem állt rajta. ha nagyon egyszerüt akarsz akkor érdemes.
Valóban csak akkor érdemes varratni, ha valami nagyon egyszerût akarsz, vagy valami nagyon különlegeset. És persze ismerni kell hozzá egy megbízható varrónõt, aki biztosan a legelõnyösebb ruhát fogja elkészíteni. Az én véleményem az, hogy nem igazán éri meg varratni. Kölcsönzéskor kiválaszthatod azt a ruhát, ami neked tetszik, felpróbálhatsz rengeteget, hogy jól áll-e a fazon, és rád is igazítják. Nem lesz zsákbamacska. Esetleg Romániába vagy Ukrajnába is ki lehet menni, nagyon jó áron lehet menyasszonyi ruhát és menyecskeruhát is vásárolni, olcsóbb, mint a varratás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, próbáltam már fel párat, de még mindig nem találtam meg az igazit, ami 100%ban elnyerné a tetszésemet. Varratni nem nagyon éri meg még a profikkal sem, mert utána mit csinálok a ruhával, csak ottmaradna a szekrénybe porfogónak.
én is varratom. az anyag 37.000Ft volt. a varrónõ kb.20ezret kért. de még olyan kéréseim is voltak, hogy a ruhám anyagából legyen a võlegényem mellénye, nyakkendõje... ha 80ezer alatt maradunk (márpedig erõsen esélyes) akkor már megérte. és azt találtam ki, hogy az esküvõ után az egyébként egyszerû ruhám föl egy színes organza réteg fog kerülni -így lesz egy estélyi ruhám is!
Szia! Nem tudom, melyik városban laksz, de én itt, Veszprém környékén találtam a minap egy varrónõt. http://diana.shp.hu/hpc/web.php?a=diana&o=1105452978 Ezen a linken megnézheted a honlapját. 30.000 Ft-tól készítenek alapruhát.

Mennyibe kerül az esküvői ruha bérlése?

Akik bérelték a menyasszonyi ruhájukat, illetve a vőlegény ruháját mennyibe került?

Legjobb válasz: 30tól a csillagos égig, ahogy a megvételnél is... én mondjuk nem kölcsönöztem, mert annyiból megvettem egy egyszer viselt ruhát, a szalonos meg ki tudja, hányszor volt viselve, alakítva... és tovább is adtam, így a kettõ különbsége csak 5000-ft volt :)

30tól a csillagos égig, ahogy a megvételnél is... én mondjuk nem kölcsönöztem, mert annyiból megvettem egy egyszer viselt ruhát, a szalonos meg ki tudja, hányszor volt viselve, alakítva... és tovább is adtam, így a kettõ különbsége csak 5000-ft volt :)
120ezer körül.
Az én ruhám 150 ezer volt, a férjemét megvettük, kb 60ért mindennel együtt.
30-tól olyan 250-ig húzódnak az árak. Nagyon sokban függ attól, hogy hol, melyik márka és melyik évi a modell, de márkán belül fazon szerint is vannak eltérések (nyilván az alacsonyabb anyagszükségletû vagy nem annyira jó minõségû ruhákat olcsóbban adják el, így a kölcsönzési ára is olcsóbb lesz).
Az enyém 105e A bolero, és fátyol nincs benne, az plusz 20
Võlegény ruháját nem éri meg, mellényestõl 2 ingestõl 40e volt megvéve. Póting az az lesz, ami mar megvolt neki (csak nem kell:) ) Öltönyt olyat választotunk, amit viselhet máskor is, ahol nem túl feltûnõ egy elegáns öltöny...
40-50 ezertõl szerintem és hát felfelé simán bármeddig elmehet. Az enyém pl. 190 ezer volt!
Nekem 180.000 ft de ebbe benne van a táncolós ruha is! A párom öltönyét azt vettük mindennel ügyet, 40.000 ft volt ebbe benne van az ing is! :)

Mennyibe kerül nagyjából a legolcsóbb esküvői ruha?

Mármint egy esküv?i ruhának mi lehet a legolcsóbb ára nagyjából??

Legjobb válasz: A vaterán 1 ft-os aukció a legolcsóbb.Szalonban eddig a legolcsóbb,amit láttam kiárusításon az 20.000 ft volt és nem volt rajta semmi,csak egy teljesen sima egyszerû A vonalú ruha.

A vaterán 1 ft-os aukció a legolcsóbb.Szalonban eddig a legolcsóbb, amit láttam kiárusításon az 20.000 ft volt és nem volt rajta semmi, csak egy teljesen sima egyszerû A vonalú ruha.
Én 40.000ft-ért már találtam szépet és a sajátomat lealkudtam 70.000ft-ról 50.000ft-ra, nagyon szép volt, kiegészítõket is kaptam hozzá, fátylam is volt. A ruhán, ha teheted ne spórolj, inkább máson, szerintem.
1ft a vaterán. A sajátomat 25-ért vettem mindennel együtt, és új ruha. Szerintem nagyon olcsó volt.
Attól függ, hogy hol veszed, és mennyire legyen esküvõis (abroncsos, uszályos, habos stb..).
Vatera, teszveszen vannak nagy olcsók és én már láttam turkálóban is 5000 forintért és meg nem mondták volna az emberek, hogy ez turkálós bár az enyém 100.000 forinton felül volt, de tudok ajánlani neked egy weboldalt! http://www.araonline.hu itt meg lehet vásárolni õket 39.900 forintól.

Kinek mennyibe került az esküvői ruha? Bérelni érdemes vagy megvásárolni? Hasznos tippeket kérek Hölgyek

Legjobb válasz: Mi 70 000 ft-ért béreltük tavaly. Én beleszerettem egy kétrészes ruha felsõ részébe, de az alja nem tetszett. Azt teljesen újat varrtak hozzá.

Mi 70 000 ft-ért béreltük tavaly. Én beleszerettem egy kétrészes ruha felsõ részébe, de az alja nem tetszett. Azt teljesen újat varrtak hozzá.
A ruhám a cipõm a kesztyû a fátyol volt együtt 60ezer és vettük.
Bejártam néhány szalont, a ruhák bérlése 35.000, - Ft-tól kezdõdött és határ a csillagos ég... Ami nekem tetszett, az 80 körül volt. Aztán találtam egy szalont, ami megszûnik, így ott meg tudtam vásárolni a ruhát a bérleti áron. :) Így a ruha, bolero, fátyol, szütyõ 75.000, - Ft volt, a menyecskeruhám szintén onnan vásárolva 15.000, - (de ez egy zöld estélyi, amit bármikor fel tudok majd venni, akár külön-külön az alsó-felsõ részét). Az esküvõig kb. 10-szer volt rajtam a ruha, az esküvõ óta is (3 hete volt) felvettem egyszer és még biztos, hogy lesz rajtam egy párszor. :) Ha meguntam, akkor majd eladom, ha féláron, akkor is jól járok. Így kiélvezhetem a ruhámat, amire olyan sok évig vártam... A férjem meg csak nevet rajtam. :D
2009-ben 95 ezer ft volt a bérlése...
Huh.. Az én ruhámat vettük, 60 ezerért. A férjemnek elõtte nem sokkal vettünk egy gyönyörû öltönyt, a munkahelye miatt, szóval azt külön nem kellett az esküvõre vásárolni. Kb 40-en voltunk és a saját kertünkben volt megtartva az esküvõ is, és a lakodalom is. A kaját nagypapám, és apukám fõzte bográcsban. Nagyon romantikus volt az egésznek a hangulata... Viszonylag olcsón kijöttünk, csak a ruhám volt kicsit drága.
Varrattam, saját terv alapján. Iszonyú olcsó volt, kb. 15-20 ezer forint. Mivel csak öt fõs esküvõnk volt, s férjem csak egy zakót vett külön a meglevõ nadrághoz, inghez, nyakkendõhöz, ezért "tokkal-vonóval" (benne a csokor és a vacsora is) az esküvõnk kb. nyolc évvel ezelõtti árakon összesen 50 ezer forintbõl kijött.
80 ezer volt mindenestül. Ebben benne volt a ruha, a fátyol, a kesztyû, stóla, kabátka, esernyõ fotózáshoz, a tiara(korona a hajba) kistáska, és a menyecskeruha is, valamint kaptunk ajándékba gyûrûpárnát, mi választhattuk a mintáját. Tudod, hajnalra örültem, hogy nem vettük meg a ruhát, mert olyan piszkos lett a derekánál (a tánc miatt, ott fogott mindenki) és alul is, hogy én azt sosem tudtam volna újra hófehérré tenni... Szóval a bérlést ajánlom, a méretedre varrják :)
Ja, és ez egy Héjja János által tervezett vadiúj ruha, még senkin nem volt. :)
Vettem egy gyönyörû, bordó térdig érõ ruhát 25e Ft-ért. Eszemben nem lett volna egy nap miatt 80-100 ezreket kifizetni!
Mi béreltük 30 ezerért, de nem egy kopott, agyonhasznált darab volt, a hölgy direkt hátulról hozta . Nagyobb szalonokban ez csak több, összegileg. Ha vkinek a pénztárcája engedi, elmehet akár 300 ezerig is. Megvásárolni szerintem csak annak érdemes, akinek ez az "álma", a varratásról ugyanez a véleményem.
nézz körül az e-bay -en! Egészen meseszerû dolgokat hallottam az ott található szuperjó és nagyon olcsó ruhákról.
160 ezerért béreltem!
95 ezer ft és bérelve! de adtak hozzá csomó dolgot!
Ma választottunk tesómnak és 40-ért odaadták. Második esküvõje, nem akart nagy felhajtást, mondta a szalonban, h 20 ezer van rá, ezzel "alkudott" 25-ezret. Sztem azért ilyen olcsó ez a szalon, mert mindent ragasztanak és nem varrnak, virág, csipke, gyöngy, ékkõ stb...

Mennyibe kerül egy esküvői ruha?

Ugyanis ruhát keresek, de sehol sem találom meg az árait

Legjobb válasz: 15 ezertõl, a csillagos égig. Az attól függ, hogy milyen ruhát akarsz?

15 ezertõl, a csillagos égig. Az attól függ, hogy milyen ruhát akarsz?
Így igaz, milliónyi variációja létezik /akár árban, akár kivitelben. Pl nézz körül a teszveszen, vaterán, ott is vannak. Az egy kiindulási alap. És viszonylag olcsók. Én nem vennék mondjuk, csak kölcsönöznék, de kölcsönzõbõl is annyi van.. :)
Nem venni, kell, hanem kölcsönözni. Az sem olcsó. Nekem hét éve volt az esküvõm, akkor a kölcsönzés 120 ezer Ft volt.
Én 60E-ért kölcsönöztem. Kaptam hozzá abroncsot, rámszabták, fátylat és egy bolerót is kaptam. Ha megvettem volna akkor 140E lett volna és minden mást is vásárolnom kellett volna hozzá. Utána meg hová pakoltam volna?
Nekem 2009-ben volt az esküvõm és 180.000ft-ért kölcsönöztem a ruhám. Az abroncsot afták hozzá, de a kesztyût és a fátylat külön kellett hozzákölcsönözni. A kesztyû még 5000ft a fátyol 7000ft volt. Nem volt olcsó, de nekem csak ez a ruha kellett. Egy olasz tervezõ ruhája, Ronald Joyc-é és a ruha típusa Galícia. Megérte az árát mert meseszép volt.
Szia! Én most fogok ruhaszalont indítani, 45-ért már lesznek ruhák, és ebben a kölcsönzési árban minden kiegészítõ megtalálható, amit a menyasszony szeretne. Sõt, ha van elképzelés, meg is tudom csináltatni a ruhát nagyker áron, de csak kölcsönzésre. (Ez nem kamu, még mielõtt a nagyokosok rákezdenék...)

FEHÉR SZALONBAN Budapesten mennyibe kerül egy esküvői ruha bérlése?

Legjobb válasz: már volt ilyen kérdés(ed) miért nem mész be és kérdeted meg? vagy esetleg telefonon.... ?

már volt ilyen kérdés(ed) miért nem mész be és kérdeted meg? vagy esetleg telefonon.... ?
Nyílt hétvége a Fehér Szalonban 2012. január 28-29-én ! Látogasson el hozzánk és foglalja le menyasszonyi ruháját jelentõs kedvezménnyel. Várjuk bejelentkezését a +36 1 267 6158-as telefonszámon. Oldalunkon megtekintheti a 2012-es PRONOVIAS és Victoria Jane kollekciónk darabjait, melyek már megérkeztek szalonunkba. Továbbá keresse az Esküvõ Classic magazin januári számában ajándékkuponunkat, mellyel további 15.000 forint kedvezmény biztosítunk esküvõi ruhájából! GOOGLE A BARÁTOD
Ez a szalon pesten van a weselényi utcánál.Nagyon jó, varnak is kérésre. Én is innen vettem meg az alomruham. 60 ezerért! Minden ruha uj, erdemes megnezni. Remelem segitettem. Adéle szalon 1073 Budapest Erzsébet krt. Fsz 1 mobil; 06306115432


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!