Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül esküvői (31 db)

Pécsett a Nemzeti Színházban mennyit kérnek esküvői fotózásra?

Saját fotóst vinnék, csak a helyszín a lényeg, hogy a Színhában legyen.

Legjobb válasz: 20 ezret. Tavaly szeptembertõl lett ennyi. Én is ott akartam fotózkodni, de így nem jött össze. Elõtte 6 ezer volt.

20 ezret. Tavaly szeptembertõl lett ennyi. Én is ott akartam fotózkodni, de így nem jött össze. Elõtte 6 ezer volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Próbáljátok meg a Bóbita Bábszínházat, fotóztam ott az egyik jegyespáromat és baromi kedvesek, közlékenyek, engedékenyek voltak. Annyit kérnek cserébe, hogy a fotós tüntesse fel, hogy hol készültek a képek, ill. egyéb módon adjon valamit cserébe (publikáció, egy-két fotó, szerintem megegyezés kérdése) így nekik is reklám, a környezet pedig jó. Írj egy privátot ha érdekel, és elküldöm az ott készült képek elérhetõségét, így meg tudod nézni! Sok boldogságot!:)

Esküvői dekoráció mennyibe kerül? Kiket ajánlotok?

esküv?, dekoráció

Legjobb válasz: Hogy mennyibe kerül, az azon múlik, mit szeretnél. Idényvirágokból mindig olcsóbb, a különleges kérések meg emelik az összeget. Virág- és textildekorban õket ajánlom: http://floraesszencia.blogspot.hu vagy õket: http://jegviragdekoracio.blogspot.hu Papír kiegészítõkben (pl. menükártya) pedig õket: http://eskuvovaro.blogspot.hu Sok sikert! :)

Hogy mennyibe kerül, az azon múlik, mit szeretnél. Idényvirágokból mindig olcsóbb, a különleges kérések meg emelik az összeget. Virág- és textildekorban õket ajánlom: http://floraesszencia.blogspot.hu vagy õket: http://jegviragdekoracio.blogspot.hu Papír kiegészítõkben (pl. menükártya) pedig õket: http://eskuvovaro.blogspot.hu Sok sikert! :)
http://www.varazslatdekoracio.hu/ Székesfehérváron õt ajánlom. Kb. 90.000 Ft.
http://www.bolthely.hu/dekoraciosanyag/ Én innen rendeltem sok mindent, és saját kezûleg fogok díszíteni az esküvõ elõtti napon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket! :)
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Jászberényben

Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése mostanában?

Olyan irjon, aki már kölcsönzöt és biztosat tud nekem mondani, hogy neki mennyi volt.

Legjobb válasz: Szia!Az én ruhám 89ezer Ftba kerül!Most júniusba lesz!alapból 100ezer lett volna, de engedett a szalonos, ebben benne van minden, kesztyû, boleró, kistáska, csipkeesernyõ a fotózáshoz, és a menyecskeruha is!Egy Mori Lee ruha, az új kollekcióból! A tavalyi ruhák, azok 75ezerbe kerülnek!volt is egy Mori Lee amibe beleszerettem, de végül a másik mellet döntöttem :) Voltak az olcsó kategóriák 45ezer ftért, de ezekhez semmi nem jár, a menyecske ruhát külön kell hozzájuk kölcsönözni!Remélem tudtam segíteni!

Szia!Az én ruhám 89ezer Ftba kerül!Most júniusba lesz!alapból 100ezer lett volna, de engedett a szalonos, ebben benne van minden, kesztyû, boleró, kistáska, csipkeesernyõ a fotózáshoz, és a menyecskeruha is!Egy Mori Lee ruha, az új kollekcióból! A tavalyi ruhák, azok 75ezerbe kerülnek!volt is egy Mori Lee amibe beleszerettem, de végül a másik mellet döntöttem :) Voltak az olcsó kategóriák 45ezer ftért, de ezekhez semmi nem jár, a menyecske ruhát külön kell hozzájuk kölcsönözni!Remélem tudtam segíteni!
Nekem 103e Ft a kölcsönzés, 10e Ft a menyecske ruha +12.500Ft a koszorúslány ruha. /Veresegyházon kölcsönzöm/
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! :)
nekem 110 ezer volt, ebben benne van egy DEMETRIOS ruha, abroncs, kesztyû, menyecske ruha, bolero, tisztítás és igazítás. januári ár
Ja, utolsó vagyok.Pest agglomerációban van a kölcsönzõ egy városban.
Nekem 70ezer lesz a kölcsönzése.Rám varrják a ruhát én leszek az elsõ, aki felveszi.A kölcsönzõssel egyeztettünk, hogy nekem és neki mi tetszik és úgy készül a ruha.Kapok hozzá kölcsön bolerót és abroncsot, ezért plusszt nem kell fizetni.Tuti az összeg, mert 2 hónap múlva kész kell legyen:-)
Sógornõmé 90e Ft volt, kapott kedvezmény (azt hiszem 110 lett volna), mert a koszorús lány ruhákat is onnan kölcsönöztük. És a menyasszonyi ruhára való tekintettel a koszorúslány ruhákra is adtak kb 5-10% kedvezményt. Szerintem nagyon sokat számít hol kölcsönzöl! Nézz körül alaposan! Sok boldogságot!
Kb 70-300 ezer között van. Én 38-ért vettem külföldrõl újonnan a saját méreteimre szabva, 34-ért adtam el. :)
Szia! Bocsi, hogy belekontárkodok.. Az én ruhám eladó, ha érdekel :) Újonnan vettem, tavalyi modell, 36-40-es méret. A kölcsönzési árak töredékéért eladó, van hozzá minden, ami kell :) Ha érdekel, írj privit, küldd el az e-mail címed és küldök meghívót a webalbumomhoz, meg tudod ott nézni a ruhát :) Egyébként székesfehérvári vagyok...
Az enyém két éve 160 ezer volt!
Nekem 80 ezer + 10 ezer a menyecske ruha. A 80 ban benne van minden a kesztyûtõl a boleróig.
az én ruhám kb 50.000 lesz, azért írom, h kb, mert Sk-ból kölcsönzöm, a pontos összeg 180 euro. ebben az árban a ruha és az abroncs van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, én is kb ennyire gondoltam. :)
Én ruhám kölcsönzése eredetileg 109 ezer lett volna, de ismerõs által csak a felét kellett kifizetnem, tehát 54.500 ft+35 ezer a menyecske ruha, a kiegészítõket ingyen kaptam!


Mennyibe kerül egy esküvői ruha?

A kérdés látszólag nem tartozik ebbe a témába, de mégis. Volt egy ilyen kérdés itt gyk-n, hogy nekünk melyik esküvői ruha tetszik. A kérdező másfél millió forintot tervez az esküvői ruhára. Lehet, hogy én vagyok fukar, és férfi szemmel nem érthetem meg e döntés értelmét, de miért kell egy ilyen drága ruha? Olyan kis időre minek ennyit költeni? Nekem ez már nagyon feleslegesnek tűnik. Valóban ilyen drágák a ruhák, vagy ez ilyen elég extra ártartományban van?

Legjobb válasz: Az esküvõiparban a határ a csillagos ég, ami az árakat illeti :) Egyébként nyilván sok mindentõl függ a dolog. Ha mondjuk én is valami gazdag örökösnõ lennék és az életvitelem amúgy is nagyfokú költekezéssel járna, akkor nyilván lehet nekem se okozna gondot egy ilyen felsõ kategóriás ruha. Amúgy pedig jelenleg az egész házasságkötésünkre se vagyok hajlandó másfél milliót áldozni :D Ja és mondom ezt nõként :) De csak hogy a ruháknál maradjunk, igen, nagy szórás van az árakban, számít hogy mondjuk a legfrissebb modell, ki a tervezõje, esetleg te leszel az elsõ aki kikölcsönzi, vagy már egy bejáratott darab. Akkor ott vannak a különbözõ fazonok, van-e rajta csipke vagy gyöngy, mi a ruha anyaga, kölcsönzés lesz, vagy megveszed, esetleg varrónõnél varratsz saját elképzelés vagy hozott kép alapján.... bõven el lehet költeni nem kevés pénzt, ha az ember lánya belelendül a témába :)

Az esküvõiparban a határ a csillagos ég, ami az árakat illeti :) Egyébként nyilván sok mindentõl függ a dolog. Ha mondjuk én is valami gazdag örökösnõ lennék és az életvitelem amúgy is nagyfokú költekezéssel járna, akkor nyilván lehet nekem se okozna gondot egy ilyen felsõ kategóriás ruha. Amúgy pedig jelenleg az egész házasságkötésünkre se vagyok hajlandó másfél milliót áldozni :D Ja és mondom ezt nõként :) De csak hogy a ruháknál maradjunk, igen, nagy szórás van az árakban, számít hogy mondjuk a legfrissebb modell, ki a tervezõje, esetleg te leszel az elsõ aki kikölcsönzi, vagy már egy bejáratott darab. Akkor ott vannak a különbözõ fazonok, van-e rajta csipke vagy gyöngy, mi a ruha anyaga, kölcsönzés lesz, vagy megveszed, esetleg varrónõnél varratsz saját elképzelés vagy hozott kép alapján.... bõven el lehet költeni nem kevés pénzt, ha az ember lánya belelendül a témába :)
Erre mondják, hogy nem vagyunk egyformák. Én nem ülök a pénzemen, attól senkinek nem lesz jobb. Azzal, hogy költöm, viszont sok örömet okozok magamnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadóval egyet értek, én is ilyen véleményen vagyok.
vigyelj...nekem nem okozott gondot 26 évesen kifizetni az esküvõnket...maradt vissza nem kevés pénzünk utána...de akkor sem éreztem azt, hogy nekem el kellene szállnom a ruhával...meg is tudtam volna venni...de nem tettem, mert minek? Azért mert van pénzem, nem vagyok pazarló... és igen, gondolok arra, amikor megveszek egy farmert 28 E ért, hogy basszus ebbõl más 2 hétig megél, de egy farmerre szükségem van, az a farmer 5 év múlva is farmer lesz...de egy menyasszonyi ruhát soha többé nem fogok viselni...azért, hogy eladjam, akkor inkább kölcsönzöm, azért hogy a szekrényben álljon? minek? szimplán hülyeség.. azért mert az ember valamit megengedhet magának, nem kell, hogy hülye legyen, vagy úgy viselkedjen...
13.: ezt rohadtul nem tudhatod. 18 évesen valószínûleg én is ezt mondtam volna, most, hogy sokkal jobban állok anyagilag már máshogy gondolom. Nem arról van szó, hogy nem kottyanna meg 2-3 millió ft, de pár hónap alatt félre tudjuk tenni. Akinek meg egyáltalán nem nagy összeg ez, az röhögve kifizeti és nem gondolkodik ilyeneken, hogy más lakást vesz ennyiért.
Nem hiszitek el, de kiadnátok ennyi pénzt. Ha annyi pénzetek lenne, hogy már össze se tudnátok számolni, akkor eszetekbe sem jutna olcsó ruhák közt nézelõdni. Eleve más körökben mozognak a milliomos/milliárdos emberek, nem is hallottak még a Boglárka szalonról valószínûleg. De amíg nem tapasztaltátok, nem tudjátok ezt megérteni, ez mondjuk világos.
Félreértettél. Ha lenne annyi pénzem, akkor sem adnék ki ennyit egy ruháért.
A határ a csillagos ég... Az átlag minõségi ruhák, (amik nem utánvaratottak) kölcsönzési díja 100-150e ft, ezek megvétele kb 100-200e Lehet találni gyönyörû ruhát 100 alatt is megvételre(30-40E ért)..de rizikós... 1, 5m én aem adnék ki ruhára, ha lenne felesleges annyim sem, mert szerintem az már nagyon elszállt (fõleg, hogy a kérdésben szereplõ ruhákat 100ért sem kölcsönözném ki, mert nekem nem tetszenek) Ugyhogy egyet kell értsek veled...én.Is fukar volnék...pedig a ruhámért kölcsönözve anno 100 feletti összeget fizettem... A fotóst leszámítva ez volt a legdrágább tétel az esküvõnkön...
10: de gondolom azt te is sejted, hogy aki megvehet 5 millióért egy ruhát minden gond nélkül, az nem egy 5 milliós lakásban él. Az emberek eltérõ anyagi helyzetben élnek, te nyilván el sem tudod képzelni, hogy 5 milliót kiadj egy "textilért", másnak meg annyira természetes, és annyira nem terheli meg a pénztárcáját, mint ahogy neked természetes az, hogy veszel egy májkrémet a sarki kisboltban. Amíg nem éltél ilyen körülmények között, fel sem tudod fogni, milyen az. Addig persze, hogy ostobaságnak tartod. Akinek megadatott, hogy jól éljen, és naponta keressen meg több millió forintot, attól ne várjuk már el, hogy egy 50 ezres 15x viselt besárgult ruhát vegyen fel a 100 ezres esküvõjén. Úgy, mint ahogy a szegények felé sincs elvárás, hogy milliós tételt fizessenek ki az esküvõre, hisz nem tudják megtenni.
5 millióért egy lakást lehet venni, merõ ostobaságnk tartok ennyi pénzt kiadni egy textilért, csak azért mert a tervezõt gipsz jakabnak hívják...
Én 60ért vettem szalonból, minden kiegészítõvel.
Én nem márkáõs ruhát akartam, hanem csupán egy ruhát ami tetszik és amiben igazán gyönyörûnek érezhetem magam. Nem érdekelt ki csinálta a ruhát, nem volt fix elképzelésem az anyagokról, mondjuk 1, 5 milliót ha akartam volna se tudtam volna ruhára költeni. Anyukám barátnõje javasolt egy szalont, ahol helyben készítik a ruhákat. Vannak kész ruhák is, de elképzelés alapján is megvalósítanak bármit. Én ott találtam meg a ruhámat, ami egy kész ruha volt, de mivel én eléggé alacsony vagyok így rám is alakították. A ruha alsószoknyával, abronccsal, méretrealakítással, esküvõ elõtti vasalással 72.000 forintba berült. Nyilván elfogult vagyok, de ha most kéne választanom is ezt a ruhát választanám, mert azóta sem találtam olyan ruhát ami jobban tetszene.
Azért a 10-15 millió kezdõösszegnek már nagyon magas, Galia Lahav ruhákat már 3-4 milliótól kapni, és pl. Michael Cinco ruhák is 5 milliótól kezdõdnek. Pedig õk az általam emlegetett haute couture kategóriába tartoznak, méghozzá az élvonalba.
Én is válaszoltam annál a kérdésnél. Én is kevésnek találtam azt az árat az általa emlegetett ruháért, mivel azok magasabb árkategóriába tartoznak. Az enyém egyébként 1, 8 millió forint volt, egyedi tervezésû, a kedvenc magyar tervezõmtõl, Benes Anitától. Szerintem az 1, 5 millió forint nem extra ártartomány. Valószínûleg õ vásárolni akar. A bérlés nem kerül ennyibe, viszont megvásárolni sokkal drágább egy ruhát, pláne egy neves tervezõét. Az extra ártartomány 10-15 millió felett kezdõdik szerintem. Ha valaki megteheti, hogy drága ruhát vásárol, akkor miért béreljen 30 ezerért olyat, ami nem tetszik neki? Persze azt én sem tartom ésszerûnek, hogy valakinek 5 évig kell spórolnia egy drága ruhára, mert máshogy nem tudja megfizetni. Az inkább spóroljon másra.
Ha megteheti, miért ne költsön rá annyit? Egyébként kb. 30.000 ft-tól több millióig terjed a határ. Normál árkategóriának kb. 2 millióig számít, 2.5-3 millió ft körül kezdõdik a haute couture (luxuskivitelezés). A különbség a tervezõ nevébõl, az anyagok minõségébõl (pl. eredeti, 100% természetes selyem vagy üzemi, poliészter?), a varrás helyétõl (Kínában vagy épp Franciaországban készült-e) és milyenségétõl (kézzel vagy géppel - bizony a haute couture ruhák díszítése pl. 100%-ig kézzel varrott, tehát kézzel applikálnak rá minden apróságot, nem géppel.) is függ, meg persze még ezer más tényezõtõl. A kérdezõ által körülírt ruha egy átlagosan drága darab, jó nevû márkától, de nem extrém.
Csajszika ott sincs tisztában az árakkal, azok a ruhák 10e dollár fölött kezdõdnek, az még kb 2, 5 milla!!!
Beteg árak vannak. Pedig az anyagköltségük mindnek hasonló. Testvérem Ukrajnából egy gyönyörû szép ruhát vett vadonatúj 25 000ft ért. Szebb volt mint egy másik ismerõsöm itthon 200 000ft ért vásárolt ruhája. Csak pökhendiség kiadni vagyont azért amit néhány tízezerbõl legyártanak ugyan úgy Kínában.
tudod, ez olyan, mintha azt kérdeznénk, hogy mennyibe kerül egy autó.Tudsz rá válaszolni?Én igen. 200ezertõl, vagy alatta, 200 millióig, vagy felette. menyasszonyi ruha van 12ezerért a használtruhásnál, és van több millió forintosig a francia divatszalonokban.Ki mit engedhet meg magának. Ilyen egyszerû.
Egyetértek a 18-assal. És itt még mindig arról van szó, hogy aki ennyiért vesz esküvõi ruhát, az nem 30.000-es farmert hord, hiába az már jó minõség. Az bizony méretre varrott tervezõi ruhákat hord, többszázezres árakért, és nem 1-2 darabot, hanem tele van vele a gardróbja. Miért? Mert nem számít neki a pénz. Mások vagyunk, más anyagi körülmények között élünk. Nekem pl. Németországban egyáltalán nem kottyan meg 30, sõt 60.000-ért sem egy farmer, és nem is 5 évre kell vennem. Otthon meg valóban, van aki 60-ból él egy hónapban.

Mennyibe kerül az esküvői ruha bérlése?

Akik bérelték a menyasszonyi ruhájukat, illetve a vőlegény ruháját mennyibe került?

Legjobb válasz: 30tól a csillagos égig, ahogy a megvételnél is... én mondjuk nem kölcsönöztem, mert annyiból megvettem egy egyszer viselt ruhát, a szalonos meg ki tudja, hányszor volt viselve, alakítva... és tovább is adtam, így a kettõ különbsége csak 5000-ft volt :)

30tól a csillagos égig, ahogy a megvételnél is... én mondjuk nem kölcsönöztem, mert annyiból megvettem egy egyszer viselt ruhát, a szalonos meg ki tudja, hányszor volt viselve, alakítva... és tovább is adtam, így a kettõ különbsége csak 5000-ft volt :)
120ezer körül.
Az én ruhám 150 ezer volt, a férjemét megvettük, kb 60ért mindennel együtt.
30-tól olyan 250-ig húzódnak az árak. Nagyon sokban függ attól, hogy hol, melyik márka és melyik évi a modell, de márkán belül fazon szerint is vannak eltérések (nyilván az alacsonyabb anyagszükségletû vagy nem annyira jó minõségû ruhákat olcsóbban adják el, így a kölcsönzési ára is olcsóbb lesz).
Az enyém 105e A bolero, és fátyol nincs benne, az plusz 20
Võlegény ruháját nem éri meg, mellényestõl 2 ingestõl 40e volt megvéve. Póting az az lesz, ami mar megvolt neki (csak nem kell:) ) Öltönyt olyat választotunk, amit viselhet máskor is, ahol nem túl feltûnõ egy elegáns öltöny...
40-50 ezertõl szerintem és hát felfelé simán bármeddig elmehet. Az enyém pl. 190 ezer volt!
Nekem 180.000 ft de ebbe benne van a táncolós ruha is! A párom öltönyét azt vettük mindennel ügyet, 40.000 ft volt ebbe benne van az ing is! :)

Szeretném felvenni a vőlegényem nevét! (lemondtam az esküvői ceremóniáról) Mivel jár? Mennyibe kerül? Mi kell hozzá?

Legjobb válasz: esküvõ nélkül kell hozzá valami névváltoztatási engedély is és minden okirat cseréje olcsóbb 2 tanuval ingyen összeházasodni és csak így iratokat cserélni

esküvõ nélkül kell hozzá valami névváltoztatási engedély is és minden okirat cseréje olcsóbb 2 tanuval ingyen összeházasodni és csak így iratokat cserélni
Szerintem így tuti kell valami indoklás vagy ilyesmi. De miért nem házasodtok össze két tanúval? Az ismeretségi körömben egyre nagyobb divat, negyedóra az egész és semmibe se kerül.
Már a név felvétele? Semmibe. Okmányok kicserélése az egyedüli, amit meg kell csinálni. (változó, attól függ mik vannak)
Névváltoztatás menete: lakhely szerinti anyakönyvvezetõhöz bejelentkezni, ad egy nyomtatvány, vagy netrõl letöltöd. Kell 10.000 Ft-os illetékbélyeg a postáról. Kellett egy nyilatkozat két tanúval (lehet hogy neked nem kell, nálunk kiskorúról volt szó, anyakönyvvezetõ megmondja). Eredeti születési anyakönyvi kivonat. Ezeket leadod, kb 1 hónap múlva jön az okirat a változtatásról (mindig indokolni kell a nyomtatványban, nyilatkozatban, hogy miért változtatsz, kb 2 mondat elég). A névváltoztatási okirattal elmész a születési hely szerinti anyakönyvvezetõhöz, ott kiadják az új születési anyakönyvi kivonatot meg bejegyeznek magukhoz a nagykönyvbe. Kb ennyi. És utána lehet okmányokat cserélgetni (személyi, lakcímkártya, útlevél, taj kártya, adókártya elsõ körben, bankok, nyugdíjpénztárak, biztosítók, stbstb értesítése).
A legtöbb helyen mégiscsak kerül valamennyibe a két tanús esküvõ is! De az csak pár ezer forint. Ugyanis, a legtöbb helyen nem az irodában, hanem egy kisebb helységben tartják meg, és ennek van bérleti díja, ami villanykapcsolást, székbevitelt, meg ilyen csip-csup dolgokat takar, plusz néha az anyakönyvvezetõ minimális díját is.
Összefoglalva sokkal bonyolultabb ha nem házasodtok. Miért nem akartok, ha a võlegényed?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!:)

Az olaszorszagi velencebe mennyibe kerul a legalapabb eskuvoi szertartas? Es milyen papirok kellenek? Koszike:-)

Legjobb válasz: Abban biztos lehetsz, hogy a Szent Márk katedrális már legalább egy évre elõre le van foglalva, ha nem kettõre. Fõleg hétvégére. Áprilistól októberig egészen biztosan, télen meg rossz az idõ. Na meg szerintem nem olcsó, mert az olaszok is szeretik az ilyen helyeket.

Abban biztos lehetsz, hogy a Szent Márk katedrális már legalább egy évre elõre le van foglalva, ha nem kettõre. Fõleg hétvégére. Áprilistól októberig egészen biztosan, télen meg rossz az idõ. Na meg szerintem nem olcsó, mert az olaszok is szeretik az ilyen helyeket.
http://www.basilicasanmarco.it/eng/index.bsm A kontakt címre tudsz üzenetet küldeni, szerintem tõlük kérdezd meg!
Javítás: Contact menüpontba tudsz üzenetet írni!
Ha van másik templom, akkor ott esetleg könnyeben lehet, de szerintem elég zsúfolt hely ahhoz Velence, hogy ez ne menjen túl könnyen.

Mennyibe kerül egy esküvői ruha kölcsönzése?

Februárba lesz kering?nk és arra kell kölcsönözni ruhát 3 napra. nem akarok nagyon márkásat vagy ilyesmi. Szóval körülbelül mennyibe fog kerülni? hallottam olyat is hogy jobban megérni varratni. ez igaz?

Legjobb válasz: õhm most akkor esküvõre kell? figyi mi a szalagavatós táncra a keringõruhákat kb esküvõiruha kölcsönzõbõl hoztuk és 10-30ezer között mozognak az árak. rád is igazítják. szerintem nem drága. tudok egyébként egy eladó 1x használt ausztriában vett szép fehér ruhát (nem az enyém :D), ami eladó

õhm most akkor esküvõre kell? figyi mi a szalagavatós táncra a keringõruhákat kb esküvõiruha kölcsönzõbõl hoztuk és 10-30ezer között mozognak az árak. rád is igazítják. szerintem nem drága. tudok egyébként egy eladó 1x használt ausztriában vett szép fehér ruhát (nem az enyém :D), ami eladó
A kérdező hozzászólása: keringõre kell:D

Ha csak beállított esküvői képeket szeretnék csináltatni fotóssal mennyit kér el érte?

Album nem kell csak a képek, vagy a képek dvd-n retusálva.

Legjobb válasz: 30tól felfelé. mi is így kértük (bár végül benne lett a polgári is, de az más ár már) kaptunk 30, 60 és 90ezres ajánlatot is, korlátlan képmennyiséggel. Aztán volt egy 40ezres, aki ezért 30db képet csinált volna... na hadd ne mondjam...

30tól felfelé. mi is így kértük (bár végül benne lett a polgári is, de az más ár már) kaptunk 30, 60 és 90ezres ajánlatot is, korlátlan képmennyiséggel. Aztán volt egy 40ezres, aki ezért 30db képet csinált volna... na hadd ne mondjam...
Nekünk a fotós 90 eFt-ért jött el! A kikérõtõl (13órától) maradt egészen az újasszonytánc végéig (kb. hajnali 2). Plusz 10 eFt-ért egy plusz napját is ránk áldozta, hogy csináljon rólunk egy portfóliót, de azt már hétfõn, így nem tartottuk fel idõben a násznépet szombaton! Az esküvõrõl kaptunk 500 db képet, a hétfõi nagyfotózásról 200 db-ot! A képek olyan nagy felbontásban voltak, hogy 2 db DVD-re fért fel a 700 db kép. Plusz 200-at megkaptunk papírképben elõhívatva! Nagyon megérte! Szuper képek lettek!

A párommal külföldön szeretnénk tartani az esküvőnket a közeljövőben, viszont ez egy nem hivatalos esküvő lenne, mert a polgári itthon lesz. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy maga a ceremónia kb mennyibe kerül?

Persze itt is lehetnek különböz? igények, mi ilyen középkategóriást szeretnénk. Gondolom valamivel olcsóbb mint egy hivatalos szertartásnál. Olyan párok tapasztalataira is kíváncsiak lennénk, akik szintén külföldön esküdtek.

Legjobb válasz: nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani

nem egyertelmu hol mikor melyik orszag melyik helyszin miert hivatalos hany vendeg stb Nem lehet hasra utve egy osszeget mondani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!