Találatok a következő kifejezésre: Mennyibe kerül ericsson (56 db)

A Vodafonenál a Sony Ericsson xperia x10 mini pro mennyibe kerül most, és menni fog lejjebb az ára? (feltöltőkártyás esetén)

Legjobb válasz: Az X10 Mini Pro-t kb 2éve nem árulják újonnan, szerintem te az Xperia Mini Pro-ra (SK17i)-ra gondolsz. Az meg itt van: https://shop.vodafone.hu/lakossagi/sony_ericsson_xperia_mini.. Hozzáteszem qrva drágán adják, függetlenül sokkal olcsóbb: http://gsmtakacs.hu/index.php?option=com_whp&controller=term..

Az X10 Mini Pro-t kb 2éve nem árulják újonnan, szerintem te az Xperia Mini Pro-ra (SK17i)-ra gondolsz. Az meg itt van: https://shop.vodafone.hu/lakossagi/sony_ericsson_xperia_mini.. Hozzáteszem qrva drágán adják, függetlenül sokkal olcsóbb: http://gsmtakacs.hu/index.php?option=com_whp&controller=term..
Akármennyi is, ne akarj X10 mini pro-t venni, az új nem sokkal kerül többe, nagyobb kijelzõt, erõsebb hardvert, frissítést jelent, minden téren sokkal használhatóbb telefon. A régi minire semmiképp sem ruháznék be a helyedben, akkor már inkább valami olcsó Alcatel vagy ZTE...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettek. :)

A sony ericsson wt19i mobil kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: T-Mobile: https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay.. Telenor: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/sony_ericsson/live_with_w.. Függetlenül: 47.000-58.000Ft.

Mennyibe kerül egy sony ericsson k850i?

a hely akárhol lehet lehet használt, vagy új köszi

Legjobb válasz: http://lmgtfy.com/?q=sony+ericsson+k850i+%C3%A1r

A kérdező hozzászólása: azért itt kérdeztem meg, mert egy honlapon sem írnak róla semmmit, hogy mennyibe kerül -.-
Már régi telefon, újat nem fogsz kapni. Nézz körbe a zuggsm-boltokban, hátha találsz valahol.
A kérdező hozzászólása: köszi


Mennyibe kerül egy memóriakártya a telefonomba: Sony Ericsson W200I?

a tárhelyet nem tudom (kb. 1 GB-ra gondoltam) mi éri meg jobban?, hosszabb távra szeretném majd,az új telefonomba is belerakni!

Legjobb válasz: 2-3ezer körül már 2GB-os kártyát is lehet venni, 1GB-s meg szerintem már nem sok helyen van. Ha hosszabb távon szeretnéd használni akkor érdemesebb nagyobb kapacitású kártyát venni viszont van egy rossz hírem. Már a Sony Ericsson is kezd átállni a MicroSD-re, a tiedbe meg M2-kell. Szóval az egy dolog, hogy te most veszel bele egyet de a következõ telefonodba (hacsak nem egy régebbi SE-t veszel amibe pont ez kell) nem fogod tudni beletenni.

2-3ezer körül már 2GB-os kártyát is lehet venni, 1GB-s meg szerintem már nem sok helyen van. Ha hosszabb távon szeretnéd használni akkor érdemesebb nagyobb kapacitású kártyát venni viszont van egy rossz hírem. Már a Sony Ericsson is kezd átállni a MicroSD-re, a tiedbe meg M2-kell. Szóval az egy dolog, hogy te most veszel bele egyet de a következõ telefonodba (hacsak nem egy régebbi SE-t veszel amibe pont ez kell) nem fogod tudni beletenni.
A kérdező hozzászólása: Na az nem lesz nagy probléma, mert ez a telefonom még meg lesz 1 évig és muszáj az új kártya mert sok zenét akarok rá azt meg nem tudom hogy új vagy régebbi típusú lesz-e a telefonom.köszönöm a részletes választ!

Valakit tudja, hogy mennyibe kerül a Sony Ericsson S001 és a SE Premiier3 Walkman?

Melyik tetszik jobban nektek?

Legjobb válasz: Premier3 Walkman: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://i301.photobucket.c.. S001: http://www.techgadgets.in/images/sony-ericsson-s001-phone.jpg

A kérdező hozzászólása: Sony Ericsson Idou vagy Satio? És az összes közül melyik?
Az Idou pedig én úgy tudom, hogy az a Satio kódneve volt szóval az a két teló ugyanaz. A Perimer3 és a S001 áráról meg nem találtam semmit csak annyit, hogy kizárólag Ázsiában lehet majd kapni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos csak ott :S:( én is úgy tudtam, hogy az a 2 ugyan az, de ha megnézed a telefon oldalát az különbözik.

Mennyibe kerül egy Sony Ericsson Aino előfizetéssel?

Interneten kerestem, de nem igazán találtam...

Legjobb válasz: Tré mobil: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. Pannon: http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/sony_ericsson/aino/ Vódafon:https://secure.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_kereso/keszul..

Tré mobil: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. Pannon: http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/sony_ericsson/aino/ Vódafon:https://secure.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_kereso/keszul..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)

Kb mennyibe kerül a Sony Ericsson T707?

És kb mennyi lesz decemberben?? Lejjebb vagy feljebb megy az ára?

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/sony-ericsson/t70..

Sony Ericsson Cyber shot C702-es készülék mennyibe kerül/t?

Legjobb válasz: Újan már nem kapsz, mivel nem gyártják. Az ár olyan 20,000 és 30,000 Ft között mozog, attól függ, hogy mennyire használt vagy éppen melyik lerakatban maradt meg véletlenül egy-egy. :)

Újan már nem kapsz, mivel nem gyártják. Az ár olyan 20, 000 és 30, 000 Ft között mozog, attól függ, hogy mennyire használt vagy éppen melyik lerakatban maradt meg véletlenül egy-egy. :)

Sony Ericsson WT19i T-mobile-s mennyibe kerül a szolgáltatónál a függetlenítés?

Lejárt a garanciája és szeretném függetleníteni mennyi a szolgáltatónál a függetlenítés ára?

Legjobb válasz: Bár ez egy 2013-mas írás, gondolom még aktuális: A T-Mobile-nál a hálózati korlátozás feloldását a hûségnyilatkozat letelte után kérheti az elõfizetõ személyesen. Ha az elõfizet kedvezményesen vásárol készüléket, akkor elfogadja azt is, a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje öt év, ez azt jelenti, hogy ennyi ideig kérheti a T-Mobile, hogy függetlenítésnél a felhasználó fizesse vissza a kedvezményeket. A függetlenítés 15 ezer forint készülékenként.

Bár ez egy 2013-mas írás, gondolom még aktuális: A T-Mobile-nál a hálózati korlátozás feloldását a hûségnyilatkozat letelte után kérheti az elõfizetõ személyesen. Ha az elõfizet kedvezményesen vásárol készüléket, akkor elfogadja azt is, a készülékre vonatkozó kedvezménnyel kapcsolatos követelés elévülési ideje öt év, ez azt jelenti, hogy ennyi ideig kérheti a T-Mobile, hogy függetlenítésnél a felhasználó fizesse vissza a kedvezményeket. A függetlenítés 15 ezer forint készülékenként.

Mennyibe kerül kb. a Sony Ericsson Xperia X10 mobiltelefon?

Legjobb válasz: Karcmentesen max. egy 20-asért megkapod. Szép telefon, de kicsit már eljárt felette az idõ.

Karcmentesen max. egy 20-asért megkapod. Szép telefon, de kicsit már eljárt felette az idõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!